Plastično je fantastično

četvrtak, 21.03.2013.

Naši plastičari - Prerada plastike Šantek



"Prerada plastike Šantek" obrt je za izradu predmeta od plastičnih masa i umjetnih smola. U svom proizvodnom programu imaju plastičnih predmete koji se koriste kao cestovna signalizacija (smjerokazni stupići, štapovi za snijeg, usmjerivači, štitnici svjetla, katadiopteri), razni plastični artikli za građevinarstvo (razni nosači armature, kante, čepovi, lajsne, građevinska folija), za elektro opremu (obujmice, trake upozorenja, štitnici, držači kabela, kanalice, cijevi) plastenici i pribor za plastenike (folije, kolci, cijevi, filtar ploče, spojnice) te ostale plastične proizvode (plastični dijelovi namještaja, industrijske vreće, podloške, kutije, vodilice, kotači i nogice namještaja, navlake za tekstil)

Tvrtka posluje u moderno opremljenom poslovnom objektu u Novom Marofu, na prometnoj relaciji Zagreb - Varaždin, što omogućuje dobru funkcionalnost i ekspeditivnost prema kupcima. Vlasnik obrta je Danijel Šantek koji je 1983.g započeo s proizvodnjom proizvoda iz plastičnih masa. Osnovna djelatnost je proizvodnja proizvoda iz plastičnih masa koji se pripremaju u građevinarstvu, elektroindustriji, prometnoj signalizaciji te tekstilnoj industriji koristeći najsuvremeniju tehnologiju.

Proces uvođenja, potvrđivanja i poboljšavanja integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem završio je certifikacijskim auditom, koji je ocijenio integrirani sustav spremnim za izdavanje certifikata ISO 9001 i ISO 14001 izdan od certifikacijske kuće RW TÜV.





Web stranica: Prerada plastike Šantek




- 18:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #