...ko je kul ima moc...


...kaplja, snaga ljepote, nije sve u izgledu,volim te...

..............................................................................................................................................................................................................................................................

gore, dolje, procirim kroz rupice,dali kisa jos pada, osjecaj, e pa zvijezda pada,moja sreca,u mojoj kozi desava se neka reakcija,poput ljubavi,poput tebe,,pomislih da nije zvijezda,mozda smo ja i ti !!! jesmo, gori, prazni se i dalje ta casa, sve je to stvar taktike:),kadkad ja to nazivam SVOJIM memoarima,pa da samo su moji, jer ih ja samo osjecam,jedinstveni su!!! fatamorgana?klaustrofovbija? nije, je?= e pa nebih znala rec... strahovi su to, ceznjam,bludnja...kadkad me vataju takve stvari.pozelim biti velika, snazna,boriti se sa svojim tjelom,pa to je bit umjetnikl!!!! tjelom i dusom, osjecajima...emotivnoscu...sretna sami dalje dok ovo pisem, osjeca je u meni neopisiovi,smjesak od uha do uha i dalje je tu, jos se ne gubi, dali to zelim neznam ni sama, dok se "jebiga" jos ne pojavljuje, znaci pozitivna sam... to me cini sretnom, valovi,zvuka...jebote zbunjuju me ...al i dalje se borim da ovo do kraja napisem...odlucna...idem do kraja...moji su ciljevi tako odlucni...kadkad san blizu...al ipak tako daleko, janis joplin...jepote...umjetnost...prodire mi bubnjeve...taj glas...pun snaghe i zelje da postignes nesto!!!! zelim se ohrabrit...ostat to sto jesam...uz casu srece...i dalje sam ista al zelim samo bit jaca... pruzit otpornost ljudima... drugcije klase...ljudima drugcijih ciljeva!!! volim to...volim je volit...cini me sreCnom!!!!


volim vas sve, hrabro stojte uz svoja misljelja, cvrsto putujte svojom dugommmm dugommmm linijom, borite se... bez borbe nema nicega, a sa borbom je zivot jaci...u znajte voljeni moji prijateljstvo nije izgled!!! nezaboravi!!!


"...kao druid ukopan u pescani krug
vec dugo stoin tu na uglu
placan prokleti dug...! "

puno vas voli vasa kate :)!!!!

- 00:09 - Komentari ( 18) - Isprintaj - #