biti lud ima prednosti koih su samo luđaci svjesni :)

nedjelja, 05.02.2006.

ti dal garažu...

slušam ja tak psihomodo pop, pjesma u garažu, pa si mislim, čoveče, ja nemam garažu.imam samo šupu.

ka0 što se zna,mi, mažoretkinje idemo u nizozemsku na svjetsko prvenstvo, vjerovali ili ne. jedva čekam!!! putujemo u utorak, i tam smo do ponedjeljka tak da vam svima moram čestitat uskrs. to bum posle...

novoga ništ nema, tolko sam sretna zbog jedne osobe koju ovog puta pozdravljam i zahvaljujem joj kai živi u koprivnici :)

kratak pregled ovog tjedna:

PONEDELJAK-ne sećam se headbang
UTORAK- ne sećam se headbang
SREDA- ne sećam se headbang
ČETRTAK- ne sećam se headbang
PETAK- ne sećam se headbang
SUBOTA-spala sm pri ljubici. bilo je baš zwer zujo
NEDJELJA-proba ujutro od 10, bilo mi je baš super. imala sam roznu maicu (oni koi me znaju znaju da smo ja i rozno ko britni spirs i metalika); baš sam bila super; fala curama kai podnose moje gluposti, zavidim vam na tome party

svemir je velik. kai smo mi ak se usporedimo sa svemirom?
niko i ništ. male bakterije koje su svud oko nas. tih malih bakterija se moremo rešiti dezinfekcijom. čoveče, koje pripreme trebaju za dezinfekciju.
npr., jedna od prirodnih dezinfikacija je dezinfekcija ventilacijom ili propuhom. tom dezinfekcijom vi dezinfekcijski uklonite oko 60 % mikroorganizma iz zraka.
pitate se kakve to veze ima s bilo čim??? pa, ni ja neznam. znam samo da si neki ljudi ne čiste uha i da ako ih već čiste, ne čiste ih dobro, a to je s pomoću štapića za uha. DAKLE, STOP PROIZVODNJI ŠTAPIĆA ZA UŠI!!!

naughty [nadam se da ste svjesni da je sve ovo gore samo zezancija:] naughty


pozdraf sfima za krai, čujemo se za koja dva tjedna. falićete mi...

i sretan uskrs!!!

ljubim vas sve

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #