< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Veljača 2010 (1)
Rujan 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

NAJAVA NASTUPA
nema nastupa u najavi.

AUDICIJA!!!
tijekom siječnja upise radimo na svim treninzima!!
za dodatne informacije pogledajte oglasne ploče u vašem mjestu.

Linkovi
Službeni blog HMS-a
Klinčaselske mažoretkinje
Klub mažoretkinja Sesvećanke
Pakoške mažoretkinje
Biogradske mažoretkinje
Splitske mažoretkinje
Gospićke mažoretkinje
Rogozničke mažoretkinje
Zagrebačke mažoretkinje
Rovinjske mažoretkinje
Svetojanske mažoretkinje
Mažoretkinje grada Osijeka
Iločke mažoretkinje
Kaštelanske mažoretkinje
Mažoretkinje grada Splita
Ivanićke mažoretkinje
Slunjske mažoretkinje
Glinske banice
Zadarske mažoretkinje
Mostarske mažoretkinje
Umaške mažoretkinje
Čapljinske mažoretkinje
Novogradiške mažoretkinje
Križevačke mažoretkinje
Velikogoričke mažoretkinje
Kiseljačke mažoretkinje
Desinićke mažoretkinje
Solinske mažoretkinje
Tomislavgradske mažoretkinje
Pulske mažoretkinje

POVJERENSTVO PISAROVINSKIH MAŽORETKINJA
predsjednica: Nevenka Penezić
članice: Nevenka Kovačević
Martina Medved

06.01.2009., utorak

Prvi Novogodišnji koncert Pisarovinskih mažoretkinja

27. 12. 2008. godine održan je Prvi Novogodišnji koncert Pisarovinskih mažoretkinja.
Sad ću vam malo pričati o tom koncertu kojeg su cure s nestrpljenjem čekale.
Prve pripreme počele su u ranim jutarnjim satima ... uređenjem dvorane. U pet sati su stigli i svi sudionici koncerta jer su prije samog koncerta odradili i generalnu probu. Naši dragi gosti bili su Limena glazba iz Bedekovčine, najstarije mažoretkinje – Maksimirske mažoretkinje, Glazbena igraonica iz Jastrebarskog, Klinčaselske mažoretkinje, Stupničke mažoretkinje i mi domaćini. Koncert je počeo u 19 sati. Gledaoci su ispunili dvoranu do zadnjeg mjesta. Moram istaknuti da je pozorno koncert pratio i naš načelnik gosp. Tomo Kovačić i predsjednik TZ Krešo Radinić.
Svi znate da Pisarovinske mažoretkinje postoje samo godinu dana .. stoga je i naš koncert počeo projekcijom – pregledom svih nastupa Pisarovinskih mažoretkinja, od prvog dana pa sve do koncerta. Uz melodiju pjesme Zvončići i Noćas Kupa tiho teče, slike su se izmjenjivale, a cijela dvorana pozorno ih je pratila. Znamo da slika govori više od tisuću riječi.. pa su tako, za samo nekoliko minuta, svi prisutni u dvorani saznali što su to Pisarovinske mažoretkinje napravile u samo godinu dana.
Nakon projekcije koncert su otvorile Pisarovinske juniorke sa svojom prvom koreografijom koju su počele učiti prije godinu dana, a kasnije su otplesale i novu koreografiju. Limena glazba sastavljena od dečki do 18 godina (svi amateri) odsvirala je nekoliko prigodnih skladbi te time dala koncertu jednu drugačiju notu. Svoje prve korake otplesale su i Pisarovinske i Klinčaselske početnice. Moram spomenuti i Stupničke mažoretkinje koje vidno napreduju od nastupa do nastupa. Samo tako dalje cure !!! Svoju točku otplesala je i srebrna iz Europe Lucija Stunja – uzor svima nama. Pisarovinski duo Lucija i Melita, također je pokazao svoju koreografiju – bravo cure. Konstantno dobre, ljepota za vidjeti bile su i Klinčaselske mažoretkinje i to sva tri sastava, kadetkinje, juniorke i seniorke. Veliki aplauz izmamile su i najstarije - Maksimirske mažoretkinje koje su nam pokazale svoje dvije koreografije. Nasmijane, rasplesane i sretne poručile su svima PLES JE ŽIVOT. Hvala im što su se odazvale našem koncertu. Kakv bi to bio koncert da uz ples nema i pjesme, u tome su nam pomogle članice Glazbene igraonice Melita, Martina i Marijana.
Na kraju je trebao doći Djed mraz ... ali ga nije bilo, za utjehu pustili su nam pjesmu Zvončići, misleći da će njome pozvati Djeda mraza.. kad najedamput .. u dvorani su se zagasila svjetla, nastao je pravi mrak.. muk.. nitko se ne čuje, samo pjesma ZVONČIĆI .. ali gle iznenađenja. kroz ulaz na desnoj strani dvorane počele su ulaziti u defileu mažoretkinje u tri reda.. sa svjetlećim štapovima : Prvi red Pisarovinske juniorke – crvena boja, Drugi red Klinčaselske juniorke – zelena boja i treći red Klinčaselske seniorke – plava boja. Tako obojane uz prigodne taktove prodefilirale su cijelom dvoranom, a gledaoci nisu krili oduševljene. To je bio prizor koji vam teško mogu opisati riječima, to se jednostavno moralo vidjeti. Na kraju kroz redove mažoretkinja došao nam je i Djed Mraz sa punom vrećom slatkiša. Doček koji su mu pripremile mažoretkinje sigurno neće zaboraviti.
Prvi Novogodišnji koncert otvorile su i zatvorile Pisarovinske juniorke, svi sudionici bili su savršeno dobri, pozdrav svima i vidimo se za godinu dana.
I tako koncert je završio u sreći i veselju a druženje je nastavljeno na domjenku u školskom holu.
Cure, sad se lijepo odmorite, nemojte zaboraviti vrtiti štap, vidimo se na treningu 10.siječnja 2009. godine (subota) u 8 sati.



- 16:17 - Komentari (3) - Isprintaj - #