04

srijeda

travanj

2018

O njoj

Znaš, kažu da papir trpi sve pa ti ja barem ovako želim izreći sve ono što mi je na duši već duže vrijeme. Pitaš se koliko je to duže vrijeme? Rekao bih da to traje već jedno godinu dana sigurno. Kako je krenulo? Ovo zvuči toliko glupo, ali svidjelo mi se kako se smiješ. Onako jako, srčano, iskreno. To je bio samo dodatni plus tvojoj ljepoti koju su mnogi mogli zamjetiti. Počeo sam nakon toga intenzivno razmišljati o tebi, promatrati tvoje pokrete, pokušavajući da ne utječu toliko na mene, ali nije uspjevalo. Vrlo brzo postala si centralni objekt moje svakodnevice. Pojavljivala si se u snovima, postajala prva i zadnja misao, tiha patnja kojoj sam se priklanjao. Nastojao sam ti se približiti, zaista jesam, ali u nekim razmjerima. Znao sam, osjećao sam,da nisi moj „rang“. Shvatio sam da nisam toliko dobrog izgleda kao ti, nisam tolikog samopouzdanja,ma odustao sam od početka, koga ja zavaravam.

Postoje određeni tipovi koji su jedni za druge. Ti si ta koja će pasti na dominantne, glasne dečke, najčešće na one od kojih će moliti za neku vrstu pažnje, za neku emociju. Siguran sam da bih ti ja to mogao pružiti. Dao bih ti pažnju, srce,cijelog sebe, sve što bih poželjela za ono malo osmijeha, ali ja sam samo u sjeni, veliki emotivac koji nema dovoljno hrabrosti. Kad god pročitam neke „cmoljave“ postove po društvenim mrežama svaka cura hoće romantiku, dobrotu, podršku...a kada to dođe najčešće to zamijene za onoga za kojim moraju trčati da bih ga dostigle. Da bih skužio da su tu. I to samo privremeno. Eh, ljepotice moja, kada bih samo znala da imam cijeli bunt pjesama o tebi. Koliko sam snova sanjao o nama dvoma. Koliko sam čaša ispio u tvoje ime, u tvoju sreću, a kidalo me iznutra. Da su mi uzimali mobitel kada sam ti želio priznati osjećaje. Priznajem, jedino tada sam imao hrabrosti. Sam sam kriv. Ciljao sam na visoko, a nemam samopouzdanja u sebe.

Pišem ovo jer me boli. Boli me jer te nemam, jer sam te izgubio, iako te zapravo nikada nisam ni imao. A sada te ima netko drugi. Sretna si. To me jedino i drži da ne puknem do kraja. Mislim da ti bilo što napravi, da ti oduzme osmijeh da bih ja njemu oduzeo zube. Zaslužuješ najbolje jer si predivna. Zračiš dobrotom, pozitivnošću, moj melem za moje crnilo.

Najbolje je za njega da ti ne naudi. Samo se ti smij moja ljepotice, a ja ću nekako preboljeti. Ljubav će ugasnuti negdje u tišini,na listu papira, u nekim notama. A ja ću nastojati jednog dana biti dovoljno hrabar da nekome zaista poklonim tu ljubav koju čuvam u duši. Nemam mnogo za ponuditi, ali sam siguran da nikada ne bih odustao.






<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.