POSJETITELJI:
Free Web Counter

hit Counter

BROJ POSJETA:
Free Web Counter

hit Counter

Image Hosted by ImageShack.us

subota, 22.03.2008.

očitavanje + naelektriziranost = erotika



Čim je unišla u stan odbacila je cipele s visokim petama da su tresnule u zid na suprotnoj strani predvorja i ne da je sjela, bubnula je na najbližu stolicu.

- Jebemti! - zakukala je. - Cijeli dan na nogama! - Ispružila je noge pravo kao kolčeve i s bolnim, ali istovremeno i olakšavajućim izrazom lica miđgala prstima.

Šutke sam podigao torbicu koju je također odbacila čim je prešla prag i položio je uredno na komodu.

- Što buljiš? - obrecnula se na mene.

- Zgodna si mi - rekoh. - Drago mi je da si došla.

- Da znaš, pojma nemam zašto sam došla. Što mi je još i to trebalo? Zašto si me pozvao? Što si nakanio? Što ćemo raditi?

Rekoh:

- Čitati.

Pogledala me je zgranuto, otprilike onako kako sam se ja zgrozio kada sam prvi put na televiziji vidio mravojeda:

- Čitati?! Svašta sam već doživjela, na svašta su me zvali: i na slušanje muzike, i na gledanje filmova, i na roštilj, i na "samo jedno piće", i izravno na kurac, ali nitko me još nije pozvao da čitam!

- Eto - prekinem je. - Netko mora biti prvi.

- Što će mi čitanje?! Ne misliš valjda da ću cugerima-kronerima za šankom recitirati Šekspira?!

- Ne mislim, ali čitanje je korisno, ugodno i dobra zabava…

- To bih baš rado vidjela!
- prgavo je frknula.

- To bih ti baš rado pokazao - odgovorio sam.

Posprdno me je odmjerila:

- Ajde, baš da vidim…

------------------------------------------

Premjestili smo se u sobu i posjeo sam je u fotelju za čitanje. Spustio sam naslon da je bila polupolegnuta. Privukao sam tabure i podmetnuo joj pod noge da su ležale ispružene, a stopala slobodno izvirivala preko ruba taburea pedalj iznad zgloba. Upalio sam stojeću svjetiljku iza njezine glave, a zagasio sva ostala svjetla u prostoriji.

- Što ćeš popiti? - zapitao sam.

- Kakao.

Prije nego sam izišao pustio sam potiho glazbu. George Winston "December", a u pripremi sam imao još "Return To The Heart" Davida Lanza.

- Kakvo je ovo plinkanje? - zapitala je čim je čula prve taktove. - Plink! Plink! Plink!

- Opusti se i poslušaj, smirujuće je… - rekoh i odem u kuhinju.

Prije nego sam se bacio na spravljanje kakaoa priredio sam dva topla sendviča sa šunkom i sirom i ubacio ih u toster. U šalicu za kakao stavio sam i slamku za pijenje. Donio sam sve to na taci i spustio je na niski stolić uz fotelju, na dohvat ruke.

- Mmmmmmmm…. - zamrčala je kad je to vidjela. Prvo je posegnula za toplim sendvičem. Pored tace smjestio sam i pepeljaru i donio joj njezine cigarete.

- Spremna za čitanje?

- Nije mi do nikakvog čitanja - rekla je punim ustima. - Ali, ajde, daj. Daj da vidim da li se još sjećam kako se to radi…

Na to sam joj donio ONU knjigu. Ništa ne sluteći rastvorila je korice i počela čitati. Ja sam otišao u kupaonicu, natočio u lavor tople vode, uzeo dva ručnika i vratio se u sobu. Lavor sam spustio na pod podno njezinih nogu.

- Kakva je to bezvezarija?! - uzviknula je ne prekidajući grizkanje sendviča. - Na početku neki kreten kopa po starim novinama… - Ipak je vidjela što sam donio i shvatila čemu to i kada sam rekao "Skini čarape", bez oklijevanja je zavukla ruku pod suknju, nadigla bokove i svukla hulahopke.

Namočio sam manji ručnik, ocijedio ga, a zatim počeo prati njezina stopala, prste, petu, zglob…

- Mmmmm! - pohvalila me. - To je dobro.

Nisam se osvrtao na njezine riječi, već sam samo oštro dobacio:

- Čitaj!

Nisam žurio i dok sam oprao i obrisao noge, ona je već pročitala nekoliko stranica.

- Evo, sad se pojavila i neka ženska! Nadam se da će pokazati tom kretenu!

Dohvatio sam kutiju kreme za kožu i ne štedeći nanio na obje noge. Prvo sam razmazao kremu, a zatim počeo masirati.

- Oooooo…. - zaječala je. - To mi je trebalo!

Pogledao sam je i vidio da je položila rastvorenu knjigu na prsa i sklopila oči. Odmah sam prestao. Isti tren je naglo razrogačila oči, podigla knjigu pred lice i uzviknula:

- Evo! Čitam! Čitam!

Nastavio sam s masiranjem, polako i pomno. Prvo s obje ruke jednu nogu, zatim s obje ruku drugu, pa obje noge istovremeno, svaku s po jednom rukom… Procijenio sam da se ona našla već na trećem poglavlju.

- U! - uzviknula je. - Ovo postaje napeto!

Masirajući stopala zahvaćao sam sve više i više uz nogu i dospio masnim rukama već do trećine listova. Ona je otpila dug gutlja kakaoa kroz slamku i pripalila cigaretu.

- Dobro ti to radiš - rekla mi je. - Kao da si to studirao!

Ni ne čekajući moj odgovor, okrenula je novu stranicu.

- He, he, he… - potiho se zasmijuckala.

Rukama sam joj masirao noge već do koljena, a onda uzeo u usta palac na nozi i počeo ga cuclati. Pa drugi palac, pa sam ljubkao prste i zavlačio jezik između njih, a zatim krenuo jezikom uz nogu. Nakon nekog vremena sam jednu nogu masirao i milovao rukama, s drugu prelazio jezikom i tako sam došao već do ruba suknje.

- Nije moguće kakve stvari objavljuju! - uzviknula je zažareno. - Ne mogu vjerovati!

-------------------------------

Noge se masiraju tako da osoba koju se masira leži potrbuške. Kako je ona sjedila s ispruženim nogama, kost potkoljenice bila je na gore, a mišić odozdo. Podvlačio sam ruku pod nogu, između kože i tapecirunga taburea, te gnječio mišiće dlanom i prstima. Nakon nekog vremena jednom rukom sam poduhvatio petu i podigao cijelu nogu, a drugom išao odozdo po njoj. Zatim drugu… Moja gošća više nije podizala pogled s raskriljenih stranica knjige i samo je tiho zadovoljno mrčala.

Već ranije sam pripremio ručni električni masažer i sakrio ga ispod fotelje uključenog u struju da ne gubim vrijeme. Proizvodnja "Iskra", Gorenje. Radi već dvadeset godina. Izgleda kao omanji buzdovan s gumenom lopticom na debeloj glavi. Dohvatio sam ga i uključio. Dok sam držao jednu nogu podignutu, masažerom sam zašao pod nju i prislonio vibrirajuću lopticu na ovješeni mišić.

- A! Tehnika! - uzviknula je čitateljica. - Izvrsno!

- Tehnika narodu! - uzvratio sam. Tehnika (oprema) + vještina = umijeće. Učio sam masiranje od fizioterapeuta, lezbijki i poklonika istočnih mudrosti, a nešto sam i sam iznašao i usavršio.

Nakon desetak minuta ocijenio sam da je dovoljno trošenja struje. Odložio sam masažer na pod, pogurnuo tabure s njezinom desnom nogom na lijevo, a desnu nogu prebacio da visi preko naslona fotelje. Moja gošća je spustila knjigu, pogledala me preko nje i rekla značajno "Hm!", ali nije se bunila. Klečeći pred njom pognuo sam glavu i počeo ljubiti koljena dok sam rukama gladio potkoljenice, a ona se vratila čitanju.

LJubeći naizmjenično jedno pa drugo koljeno zašao sam rukama pod suknju i počeo maziti butine, polako i sve dublje i dublje. Pokrete maženja kombinirao sam sa zahvatima masiranja. Dlanovima sam dolazio do ruba gaćica, obigravao oko njega prstima i povlačio dlanove unazad. S ljubljenja koljena prešao sam na lickanje i ljubkanje unutrašnjih strana bedara.

Šuš, šuš, šuškale su stranice dok ih je listala. Zašao sam glavom pod suknju i preplavilo me obilje prijatnih ženskih mirisa. Rukama sam poduhvatio guzove, nadigao ih i povukao prema sebi. Gaćice su mi se našle pred nosom i ustima.

Pobožno sam prislonio rastvorene usne uz tkaninu. Mazeći obje noge od vrškova prstiju do ruba gaćica počeo sam ispuhavati vreli dah na opnu gaćica na mjestu gdje su zaklanjale najveće blago. Vrlo oprezno, da se prijelaz ne primijeti, počeo sam pri tome i kliziti usnama po tkanini. Uskoro se natopila od tople sline i ljepljivo prianjala uz podlogu, te sam počeo po njoj kliziti i jezikom. Jadna djevojka, s koliko i kakvih kretena svakodnevno ima posla na poslu, zaslužila je vidjeti da ima i dobrih ljudi.

U jednom trenutku kada su se moje ruke susrele uz rub gaćica, zahvatio sam ih i lagano povukao ustranu. Glatka sluzokoža koju sam dotaknuo vrškom jezika bila je preplavljena sokovima. Flip…. - čuo sam kako je preokrenula stranicu. Opismenjavanje je na djelu, a i naelektriziranost raste…

Strpljenje je majka mudrosti. Nikuda ne žuriti. Obilazio sam otkriveno blago vrškom jezika tek toliko da ga dodirujem, ali nimalo ne pritišćem, nastavljajući i dalje kao zmaj pariti sve uokolo vrelim dahom. "Mmmmmmm….", čuo sam iznad svoje glave i tek tada pojačao do vrlo blagog lizanja i nježnih poljubaca.

Trajalo je to i trajalo, a onda sam osjetio ruku na potiljku koja me je privukla bliže, te su se usne i usmine našle u pravom poljupcu. Do tada sam već bio zamusan do očiju. Obgrlio sam joj stražnjicu i stisnuo, te gurnuo jezik u vreli procjep.

- Aaaaa…. - čuo sam glasanje.

Prekinuo sam i zapitao:

- Čitaš li?

- Ne! - odgovorila je iskreno, te me uhvatila za glavu s obje ruke i snažno privukla na izvorište međunožja. - AAAAAAA….! - povikala je i počela se drmusati trljajući se o mene od čela do brade. Trajalo je toliko da sam zamalo ostao bez daha, a zatim se naglo umirila.

Izvukao sam glavu ispod suknje i susreo se s njezinim pogledom. Dohvatio sam jedan od ručnika i obrisao lice. Gledali smo se neko vrijeme, a zatim ona reče:

- Čik pauza!

Pripalila je cigaretu i pušila s užitkom duboko uvlačeći dim i polako ga ispuštajući.

- Vraška knjiga! - rekla je. - Potpuno me ponijela. Ona… - mislila je na junakinju romana - Ona će ga zaista pretvoriti u svinju! A što si ti misliš? - zanimalo ju je o čemu razmišljam dok ona čita.

Ja sam zapravo mislio "…opismenjavanje + elektrifikacije = socijalizam. Socijalizam kao prelazni stadij prema komunizmu kada će svatko dobivati prema potrebama. Socijalizam = svatko dobiva prema zaslugama… Treba se potruditi ako se želim nagraditi", pa sam to radije prešutio i odgovorio:

- Ništa. Ja radim.

- Takvog te volim! - uzviknula je i hitrim trzajem se osovila na noge. Njezin trbuščić mi je zastro vidik. Spretnim pokretom otkopčala je suknju u pasu i odbacila je, a zatim se sagnula i skinula gaćice. Kad se uspravila pred očima mi je u trenutku na trenutak umjesto tkanine suknje bio pomno oblikovani krzneni trokutić.

Ona se spustila nazad u fotelju raširenih nogu te ih prebacila preko naslona za ruke. Dohvatila je odloženu knjigu, rastvorila gdje je stala, uspravila je na pupku i dobacila mi:

- Sljedeće poglavlje!

----------------------------------------


Suočen s izloženom i ponuđenom delikatesom prisjetio sam se osnovnog pravila pristojnosti za stolom - ne bacati se na jelo kao izgladnio! Ponovno sam sa svakom rukom uhvatio po jedno obješeno stopalo i počeo ih istovremeno gnjeckati i razrađivati. Jedino kad dođeš do nožnog zgloba moraš to raditi s obje ruke, pa sam radio na zglobovima jednom po jednom. Potkoljenice više nije trebalo masirati, pa sam ih samo uzdužno milovao, te lagano priklonio glavu. Vrškom nosa dotaknuo sam nježnu vlažnu sluzokožu. Pazeći da ne pritišćem obilazio sam obje strane procjepa svud naokolo. Vršak nosa je glatko klizio uz onaj dio kože na kojem počinju dlačice, a kada bih se spustio najniže jezikom sam zapalucao po šupčiću.

Ona je čitala kao da me nema. Bacio sam pogled na njezino potpuno usredotočeno zažareno lice. Produžio sam s milovanjem dlanovima i prstima na raskriljenu unutrašnjost butina. Ništa, čita. Uz vršak nosa uposlio sam i vrh jezika. Ništa, čita. Odmaknuo sam glavu i njezine oči su se strelovito podigle ispitivački me pogledavši. Priklonio sam glavu nazad i nastavio.

Treba znati s pičkom. Nitko se s tim znanjem ne rodi niti ono samo kasnije naiđe. Pička je senzibilna i delikatna. Najjadniji su mi oni koji nasrnu na nju kao divlji, kao - strastveno! Pa drljaju i trljaju i upiru i rastežu je iz sve snage. Svima njima bi trebalo zabraniti pristup dok ne odrastu! Mene je podučavao virtualni stručni tim - jedna ginekološkinja, jedna psihijatrica, dvije lezbijke i jedna domina. (Virtualni jer nisu znale jedna za drugu, osim što su one dvije lezbijke dolazile u paru.) A i imao sam i nešto prirodnih, urođenih sklonosti i nadarenosti…

U međuvremenu sam zašao jezikom među mesnate latice posvećujući sve više vremena klitorisnom grašku. Istovremeno nisam skidao pogled s lica moje gošće procjenjujući koliko joj što godi. Do tada sam sve pogađao. Oči su joj slijedile retke lijevo-desno, obrazi su bili zažareni, zagrizla je donju usnicu, a nosnice su se sve više širile pri svakom dahu. Dok je preokretala stranicu, pogledala je i ona mene do očiju zaronjenog u njeno runo. Izmijenili smo dug pogled i ona je uskliknula:

- Morala bih se češće družiti s intelektualcima!

Ruke su mi upravo bile uzdignute jedna do druge. Spojio sam vrhove razmaknutih palčeva i kažiprsta tako da je prostor među njima otkrivao najzanimljivije područje djelovanja, a dlanovi su prekrivali ostalo kao što na operacionom stolu prekriju pacijenta plahtom na kojoj je rašireni rez koji izlaže područje na kojem se operira. Nagradio sam njezine riječi pojačanim tretmanom klitorisa i izmamio jedan grleni "Oh!", međutim to je mogla biti i reakcija na nešto na što je naišla u knjizi.

Pazeći da slina sve dovoljno vlaži obilazio sam vrškom jezika klitoris, a istovremeno uposlio i jedan kažiprst. Jagodicom prsta, koristeći njezine vlastite sokove za podmazivanje, polako sam počeo kružiti oko otvora u visini moje brade. Tajna je u polaganim, kontinuiranim i usklađenim pokretima. Nakon nekog vremena otvor se sam raširio kao da želi uzeti zraka. Iskoristio sam to da uguram u njega samo prvi članak prsta. Za to je potrebno uvijek imati obrezane nokte. Zato uvijek imam u džepu švicarski vojni nožić. Među njegovim alatima postoje škarice s kojima se nokti mogu obrezati bolje nego s ičim drugim.

Jezikom sam klizio gore-dolje preko klitorisa, a vrhom prsta kružio unutar elastičnog prstena na ulazu u dublju unutrašnjost. Njezino disanje se neznatno, ali meni primjetljivo ubrzalo usklađujući se s ritmom kruženja prsta. Iznenada je spustila knjigu i iz nje je provalilo:

- Pa ovo se događa kod nas! Je li sve to istina? Tko je to napisao? Jesi li to ti napisao?

Prekinuo sam je:

- To je netko objavio pod pseudonimom, ne zna se tko… - Zaista vraški napisano. Pravi pisac daje sve od sebe da bi proširio krug čitatelja i učinio ih što zadovoljnijima.

- Ne mogu više čitati! - zavapi ona. - Muti mi se pred očima, vidim dvostruko!

To je zahtijevalo hitnu intervenciju! Uz članak kažiprsta uveo sam i vrh srednjaka, a zatim oba prsta obzirno gurnuo do kraja. Ušlo je glatko. Navrli sokovi su mi prelili šaku do zgloba. Čuo sam "Mmmmmmm….." i znao sam na pravom putu u pravo vrijeme. Prvo sam nakratko ostavio prste neka miruju, da se okolina privikne, a zatim ih počeo gibati. Imam ja taj svoj specifični pokret iz zgloba koji titra prstima frekvencijom električnog vibratora i uskoro sam postigao punu brzinu, a istovremeno pojačavao brzinu i pritisak na klitoris. No, soba je već odjekivala njezinim ječanjem! Nije trajalo dugo, ni minutu, kada je izdigla kukove, prihvatila me s obje ruke za glavu i snažno privukla među raširene noge. Napeo sam se da izdržim taj pritisak, kako ne bih prekidao što sam radio, a njezini krikovi su mi parali uši. Pustio sam da me u potpunosti prilijepi uz sebe tek kada se počela cijela tresti i prostačiti:

- Pička ti materina, jeb'o te pas! Jeb'o te Bog! Jebala te Djevica Marija! Ajooooj! Jebali te svi sveti! Bem ti vraga! AAAAAAA…! Da ti pička materina! Ubijaš me! Umirem! Majkooooo…! O! O! O! O! O! OOOOOOooooooo…..! - žene znaju svašta govoriti kad im dođe. Ništa čudno da je crkva koliko protiv orgazma.

Toliko se bacakala i stiskala me nogama da sam se morao boriti da me ne pridavi. Hrvali smo se neko kraće vrijeme, no ipak je snaga iz nje počela isticati i uskoro je olabavila stisak i opustila se. Duboko je i brzo disala da se do kraj pribere. Obgrlio sam je oko butina, položio glavu postrance, obrazom ispod njezina pupka i čekao. Prvo što je rekla bilo je:

- Tek sada mi je sijevnulo koliko je ova knjiga istrošena! - a zatim je značajno dodala: - I zaflekana!

- Raritetni primjerak - odgovorio sam. - Teško ju je nabaviti.

- Ponovo dobro vidim! - uskliknula je. - Moram nastaviti!

- Samo trenutak! - zaustavio sam je. Ništa više ne govoreći povukao sam je za ruke, a ona bez opiranja ustala. Klećeći pred njom prihvatio sam je za kukove i okrenuo da mi se stražnjica našla pred licem. Nisam propustio priliku da je cmoknem i istovremeno povukao prema dolje. Spustila se na koljena ispred mene. Pritisnuo sam je odostraga o leđa ispod vrata, a drugom rukom pogurnuo tabure pred nju. Nalegla je trbuhom i prsima na njega. Guzičica je bila baš fino isprčena. Knjiga je ležala na sjedištu fotelje ispred nje i ona ispruži ruku, dohvati je i rastvori.

- Sutra imaš besplatno piće! - dobacila mi je prije nego je nastavila s čitanjem.

------------------------------------

Jedan od najmilijih pogleda na žensko tijelo mi je onaj odostraga, na gola leđa i stražnjicu. Naizmjenično ili čak istovremeno izgleda mi da se vitka linija leđa dolje širi u zanosnu breskvicu ili da se kruškolika stražnjica sužava i izdužuje nagore. Ne znam da li više volim kada su leđa savršeno glatka ili kada je na njima osoben raspored madeža koje izučavam i nastojim zapamtiti. Pa još ako sam te sreće da pronađem neki prištić ili miteser s crnom točkom na vrhu da ga istisnem! Da ne duljim, volim sve, a posebno kada mi je jedra ženska stražnjica prislonjena uz donji dio trbuha, a leđa su mi na dohvatu.

Dohvatio sam flašicu s uljem za masiranje i sasuo mjericu na jedan dlan. Odložio sam flašicu, preklopio dlanove i čekao da se ulje zagrije na temperaturu tijela. Zatim sam ga nanio po njezinim leđima i razmazao ujednačeno od vrata pa nadolje, sve do stražnjih strana butina dokle sam mogao dohvatiti. Radno polje bilo je pripremljeno. Počeo sam je masirati strogo školski, sve po redu. Kada sam se ispružao dohvatiti vrh leđa i ramena kukovima sam nalegao na stražnjicu znajući da ona osjeća što mi se koči u hlačama.

Preko njezina ramena vidio sam gornji rub knjige, te sam mogao točno pratiti na kojem je djelu priče. Prolazila je kroz zanimljiv, ali nimalo erotiziran dio. Kada se radnja počela elektrizirati od masiranja sam prešao na grebuckanje. Polagani dugi potezi duž osjetljivih putova mogu natjerati dlačice da se naježe. Zbog toga na svim prstima, osim kažiprsta i srednjaka desne ruke, treba imati barem pola milimetra nokata viška. I opet nema boljeg oruđa za održavanje toga od moje standardne bojne opreme - švicarskog vojnog nožića s nenadjebivim škaricama!

Što sve ne radim da bih potaknuo ljubav prema čitanju! Ono, Ćirilo i Metodije i ja!

Ona je potiho mrčala poput mačke pod mojim noktima. Oho! - našla se na početku djela u kojemu će radnja podivljati! Raskopčao sam kožni pojas, spustio zatvarač rasporka i hlače su se rastvorile. Spustio sam ih zajedno s gaćicama do koljena. Moj vršnjak je jedva dočekao da ga se oslobodi. Našao se između njezinih nogu lupkajući je odozdo po nježnom krznu. Nalegao sam na stražnjicu zagrabivši je i rukama i prilično snažno počeo mijesiti.

- Mmmmm… - oglasila se moja gošća u ulozi književnog kritičara. - Ovo je ludilo! Ludo! Popizdit ću!

Ispružio sam ruku i s dva prsta izvukao prezervativ iz džepa srolanih hlača. Razdrapao sam omot pazeći ne ošteti sadržaj. Nisam obožavatelj kabanica, ali obzirom na profesionalni milje posjetiteljice, to je najjeftiniji način da kasnije - daleko bilo! - ne boli glava. Zakrabuljao sam omiljenog vršnjaka kao kuklusklanovca, zgrabio ga i usmjerio. To ne da je bilo nasaftano i glatko ušlo, nego ga je usisalo!

- Aaaaaaa…. - popratila je njegov prodor nekin grlenim glasom koji je prije zvučao kao sve drugo nego "aaaaa...."

Ukočio sam se potpuno je ispunjavajući. Kadikad je efektno napraviti upravo suprotno od onoga što se očekuje. A imao sam i pomoć literature koja nije dozvoljavala da ijedna sekunda pređe u dosadu. Stranice su se preokretale upravo onim ritmom koliko je potrebno da ih se pročita. Ponovo sam spustio ruke na leđa pred sobom i jednom rukom ih gladio, a drugom grebao.

Vrlo oprezno počeo sam gibati kukovima neznatnim pokretima da joj je vjerojatno bilo teško ocijeniti mičem mi se ili naprosto dišem. Polako, strpljivo, polako, ali sve jače i jače, ne potresajući je, sve više sam se izvlačio prije ponovnog ulaska. Brojao sam - tri stranice prije nego je amplituda pokreta postala uobičajeno štepanje pri čemu sam je obuhvatio oko pasa da bih je mogao dublje i čvršće navući.

Time smo došli u obostrano zadovoljavajuću situaciju. Ona je neometano čitala, a ja iza nje odrađivao svoje. Milina! I ne mogu reći koliko je to trajalo jer sam se sasvim otkačio.

Prenuo sam se zamijetivši da je odložila knjigu i spustila glavu na fotelju. Sklopila je oči i kao da je zaspala. Nehotice sam se trgnuo i zaustavio. To je pak prenulo nju, pa je otvorila oči, izvila glavu da me pogleda i umilno rekla:


- Dosta mi je čitanja… za danas. Samo ti nastavi!

A ono dolje… Fljap! Fljap! Fljap! Kao da sam se umakao u močvaru. Nedvojbeni praiskonski vonj seksa uzdizao mi se do nosa i omamljivao me. Ispružio sam ruke i zagurao ih postrani pod njena prsa nalegla na tapecirung. Kao da smo se cijeli život uigravali podigla se na laktove tako da su mi njezine grudi pale na dlanove da ih mijesim. Naizmjence sam se igrao njima, a onda je grabio za ramena i privlačio cijeli njezin trup na sebe. Ahhhhh… Vrijedi živjeti!

Kapljice znoja s čela kapale su na njezinu vrcavu stražnjicu. Pritisnuo sam jednom rukom pri dnu kralježnice da je umirim, a drugom ponovo dohvatio ručni električni masažer. "Iskra", Gorenje! Na trenutak me preplavila jugonostalgija, ali je učas ishlapila. Prislonio sam vibrirajuću gumenu kuglicu iznad mjesta gdje sam uvirao, a ispod ružice šupčića i uključio.

- Što je to? Što to radiš? - poviknula je.

Umjesto odgovora samo sam nastavio. Bzzzzzzzz… Fljap! Fljap! Fljap! Prrrrrrrr! - izletio je zrak koji sam u nju napumpao. Zaustavio sam gibanje i spustio masažer da je jednom stranom bio u njezinom procjepu, a drugom se prislonio uz moju mesnatu motku kojom se prenosilo vibriranje električne naprave.

- Što…? Što…? Što…? - pokušavala je formulirati pitanje. Uzalud. Grunulo joj je nezaustavljivo, potres i vatromet, no ovaj puta sam spremnije dočekao njezino ritanje i sve što je tom prigodom imala izjaviti.

Završivši okršaj svalio sam se u fotelju i oporavljao. Skinuo sam prezervativ, dohvatio mokri ručnik, natopio ga u lavoru i isprao se. Zatim, ciljajući jednim okom na nju preko rudeće glavice koja je strčala uvis na vrhu iskolačenog kurca, rekao:

- Mislim da bi sada bio red da se ti pobrineš za mene…

Mislim, što da pričam?! Kad žena zna, onda zna.

Kasnije, dok se oblačila, pokušala je:

- A da mi posudiš knjigu da je pročitam do kraja?

Iskolačio sam oko na nju znakovito ne odgovorivši. Nasmijala se:

- Imaš pravo. Bolje ne. Doći su sutra da završim.

- Uvidjela si vrijednost čitanja? - upitao sam.

- Shvatila sam: nije važno samo što se čita, nego i kako se čita! - nakesila se. - I da znaš, odlučila sam… Čuvaj se! - zgrabila me je za jaja da naglasi što hoće reći: - Upisat ću se u knjižnicu!





- 01:58 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se