Every second I waste is more than I can take..

Objavljeno: 28.03.2007., srijeda

...regionalno i treće mjesto...

onaj post prije ovoga je bio iz očaja zato što su svi zahtijevali novi post.. pa evo nekog normalnog.. danas je bilo regionalno kao što ste već mogli skužiti iz naslova isto tako kako smo prošli.. od 3 utakmice, dvije smo dobili.. prvu protiv osijeka smo izgubile..
razočarala sam samu sebe, a kkao tek ostale.. prvu tekmu odigrala sam razočaravajuće.. ne znam zašto, al jednostavno valjda kada je neka ekipa jača od nas tražim samo svoje greške i mislim da sam ja kriva što smo izgubili.. da nismo onako žurili i da smo iskoristili punih 24 sekunde za napad možda bi i dobili..
eh.. da smo pobijedili išli bi u rovinj na državno sa dečkima iz XI...show..
al smo izgubili... najviše sam zadovoljna utakmicom protiv našica (najviše sam se i trudila jer je bila utakmica za 3.mjesto.) i stvarno sam htijela da to dobijemo.. i dobili smo, a ja sam se zamalo posvađala sa trenerom iz našica zato što kada je mene trener izvadio van iz igre zadnje 2 minute (već je bilo odlučeno da ćemo mi pobijediti) i onda je taj trener rekao aj sad već možemo pobijediti misleći da oni mogu osvojiti treće mjesto.. ja došla na klupu i švađala se s trenerom jer sam htijela u igru napraviti 5 osobnih u inat tom našičkom treneru..
a kad smo kasnije bili na ručku.. mislim više večeri.. pričala sam s majom tj. ivicom pivicom i ona mi je rekla da to mogu samo smatrati komplimentom.. a kasnije kad malo razmislim. pa i dobro je rekla... al ja to nisam odmah skužila a trener božić mi je rekao da se moram naučtit nositi s takvim "provokacijama"...
žao mi je što je županja druga jer su cure stvarno zaslužile državno, al one glupe osječanke su prošle dalje.. čestitala sam im, ipak je to sport..
ne znam.. možda vi mislite da je treće mjeto dobro, ali za nas nije zeto jer smo ciljali na nešto više..

pozzdravi......joooj.. onaj nič mi se žalio da ga nisam pozdravila.. pa evo sad jedan veeeeeliki pozdrav samo njemu.. isto tako velik pozdrav šaljem ivi majić...majo, sretno suta sa gipsom.. i još je veliko pozdvav zaslužila moja najdaraža PIŠA::: cura koja svojim legendarnim provalama izaziva smijeh pod nastavom.. pozzdravljam isto tako i enu- moju najdražu kokoš i bubicu u jednome.. pozz jednom anti i kreši.. dečki su stvarno legenda.. onaj ante je baš dečko za poželit...hehe... pozdravljam ružicu, zrinku, irmu, bellu, marjanca, stipicu, žalca, vekicu, josipu, moju najdražu mare koja je vukla konce današnjih u takmica.. još pozdravljam svoju najdražu kumicu MARIJU:::: hehehe....koga još?? ma sve vas puno vilom i pozdravljam...
uživajte i živite vlastiti život jer se jednom ni to neće moći!!!!!

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.