srića

srića

23.07.2007., ponedjeljak

Neprocjenjivo

Cestarina: 30 kuna
Benzin: 220 kuna
Sve potrebno za (veliki) roštilj: 200 kuna
Vidjeti mog dragog osamdesetgodišnjaka u moru: NEPROCJENJIVO!!!

starac i more

15.07.2007., nedjelja

Max, pivo, sex....

Znate onu reklamu za naše pivo, onu sa malim pesekom Maxom, di onaj pomalo, na prvi pogled, zbunjen dečko, sa povećim nosekom zbari onu žensku zahvaljujući baš tom malom peseku?!?
E meni sada tu nešto nije jasno. Da li je to bio provod za jednu noć ili je to samo početak jednog predivnog „prijateljstva“ ili….?

max

10.07.2007., utorak

Osveta je slatka

„E čuti će me!“ kažem ja u bijesu prijatelju za kavom a on će meni na to „Prevelika si ti dobrica da bi to nekome rekla u lice.“.
Dobro, teška sam dobrica, priznajem; ponekad sam zabrinuta za ljude koji me se i ne sijete, no, ipak svatko ima neki granicu izdržljivosti, tolerancije. Kad je ta granica prijeđena, ego nam je strašno uzdrman i tada smo spremni na neke korake koji baš i nisu u našem stilu.

Slučaj #1 – „oštećeni živci“
Dobila vlasnica bloga zadatak da kupi pet litara stanovitog vina. Stoji ona u trgovačkom centru i traži taj naslov no pogled joj zaklanja žena crvenog lica, kao da je već slistila preko-nekoliko litra alkohola. Stoji ona, divi se svim tim bocama…. A ja kipim…. Zauzela ženska sav teritorij.
Konačno nađoh vino, smjer: blagajna. Opet ona. Žuri joj se, puše, ne zna u koji bi red stala… Na kraju, od sline gužve i brzine ja već sve spakirala, sjela u auto i krenula no u tom trenu vidim nju kako izlazi prema parkingu. Stane mačka (dakle, ja), svirnem, isplazim jezik i počnem se smijati kao luđakinja…..
Dobrica? Ja?

Slučaj #2 – „povrijeđen ego“
Jana je flertovala sa poslovnim kolegom, bilo je iskri ali nikada istodobno pa je, na kraju, kolega vikend proveo u Beču sa drugom kolegicom a Jana je ostala, da prostite, posrana ali ne i bez ideje za osveticom….
Nakon konzultacija odluka je donešena – parafinsko ulje (ili ti ulje za otvaranje crijeva). Par dana nakon što se dotični vratio iz Beča, parafinsko ulje nakapano je u juice a bome je i toaletni papir bio je sakriven….

Vrag čuči u svima nama, vrag nikada ne spava… burninmad

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.