MeMeNtO MoRi!

subota, 24.06.2006.

˛˛˛˛˛˛´´´´´´˛˛˛˛˛˛

rofl


hm..pričat ću o OK...za one koji ne znaju...to je glupi časopis za mlade..bla bla..najčitaniji...i sva ta sranja.. iako je jako glup... svaki mjesec ga kupim...(pa čak i Leandra...rofl)
Ali oni pišu takva sranja... Svaki put kad ga čitam...zapitam se..dal stvarno postoje budale koje zbilja učine ono što oni govore.. C mon really...
Evo...10 stvari koje ovoga ljeta sigurno moraš napraviti:
Okupi svoju omiljenu ekipu frendova i kreni u akciju! Dosada i sjedenje prekriženih ruku ovoga su ljeta najstrože zabaranjeni!
ŠARMIRANJE
Dogovori s najboljom frendicom natjecanje: tko će ovoga ljeta upoznati više novih dečkiju. Zapišite sva imena i na kraju praznika zbrojite rezultate i otkrijte tko je kraljica šarma!
AHAHAHA... Zar postoje takve glupe droce...kraljica šarma!!! ahahaha!!!!
POZDRAVLJANJE: Hodaj ulicom s fredovima i pozdravljajte nepoznate ljude. Onaj kojemu ozdravi više ljudi pobjednik je! Njemu ostatk ekipe mora kupiti najveći sladoledni kup koji postoji u slastičarnici!
AHahahah... ovo je fakat jadno.. kolko godina moraš imat da ideš okolo s frendovima i pozdravljaš nepoznate ljude..ahahah...
VRUĆI MASKENBAL(vrući ahahaha):
Tko kaže da se može maskirati samo u veljači??? U svom vrtu pod zvjezdanim nebom organiziraj ludi tulum pod maskama. Neka svaki sudonik donese dar iznenađenja pa možete organizirati i tombolu!
AHaha... ovo neću komenatirati...

I...da.. piše još ovo...
US5...heroji blogova!!!
Preslatki JAy, Chris, Richie, IZzy i Mikel zavladali su internetom. Mnoge blogerašice u svojim internetskim dnevnicima dale su sve od sebe! Osim što gotovo svakodnevno upisuju nove vijesti, pronašle su genijalne fotke, sve najluđe i najzanimljivije podtatke i videospotove tog superbenda(super..moj kurac)...
Evo i ti SUPER(rofl)BLOGOVI:
us5.blog.hr
totalneus5ovke
us5andmy

Ja više nemogu vjerovat... Još uvijek se čudim...nononononononononono

LINO OPROSTI......roflroflroflrofl



- 15:05 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>