PID bjelovar

petak, 12.10.2007.

PID u Čakovcu - izložba fotografija

Čakovec. Gradić od 18.ooo ljudi, na sjeveru Hrvatske u srcu Međimurja. Ravno i maglovito. Između rijeka.

Na poziv naše prijateljske udruge Automomnog centra ACT-a organizirali smo izložbu "Taknuta priroda:NE". Priču o našem putovanjima biciklima po nacionalnim parkovima Hrvatske već je obrađivana na ovom blogu stoga se neću puno zadržavati.
Zahvaljujem se domaćinu na organizaciji i pomoći prilikom postavljanja izložbe.

nekoliko pogleda na postav izložbe:





i filmić s projekcije



kao što vidite masa je navalila na otvaranje pa smo se ipak odlučili sve ih ostaviti pred vratima i uživati u privatnoj projekciji :)


šala!

pozdrav čakovcu!

dj uro


p.s. idući put će bit i brošura za bilježnice!

evo i malo medijskog osvrta na izložbu http://www.mnovine.hr/632/mn_2_11.pdf

- 14:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 03.10.2007.

Evo nas i na naslovnici!

Odlaskom na ovaj link http://www.bjelovarskozvono.hr/ dolazite na homepage lokalnih, bjelovarskih novina "Bjelovarsko zvono" na čijoj naslovnici se ovoga tjedna nalazi moja malenkost, ali to je manje bitno. Važan je intervju s kojim sam pokušala skrenuti pažnju na PID i na do sada učinjeno, ne samo kroz ETK već i tijekom čitave godine.

Željela sam naglasiti da ideja kojom se zadnjih godinu dana bavimo nije pala s neba i da ima pokriće odnosno još bolje ima osnove da se ostvari, a to možemo već polako vidjeti.

Eto, ako vas više zanima o samom PID-u možete otići i na njegove stranice www.pid.hr ili pročitati članak da dobijete kratak uvid u ono čime se bavimo/borimo!


Urša

- 17:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #