PID bjelovar

nedjelja, 16.09.2007.

Može i bez muzike!

Niti otkazivanje Goluba, niti nepojavljivanje nekih prodavača, niti nepostojanje razglasa nije pokvarilo prvi dan Europskog tjedna kretanja. Prekrasno rujansko jutro kao stvoreno je bilo za laganu šetnju ili vožnju biciklom po gradskom parku. Ljudi su bili raspoloženi, raspitivali su se o događanjima koja predstoje tokom Tjedna, kupovali su majice, bedževe, naljepnice...
Dogradonačelnik je zasukao rukave i dijelio gulaš i kolače prisutnima.



Bilo je tu i sireva, meda, medice, sokova, antigravitacijskih ekstenzora... za svakoga ponešto.
Naravno da otvorenje ne može proteći bez prisustva nam gradonačelnice koja je dobro raspoložena s piknik košarom došla i službeno otvorila Europski tjedan kretanja.



Milina je bila sjediti u parku i ne čuti buku jurećih automobila, provozati se ispred gradskog poglavarstva po sredini ulice, maštati o mogućnosti da zauvijek bude tako...
Ako se po jutru dan poznaje odnosno ako će ostatak Tjedna proteći u ovakvom ili sličnom ozračju, onda nas ništa ne dijeli od uspjeha.
Uživat ćemo sedam dana u tišini gradskog parka i nadati se da će takva situacija što prije postati trajna.

Pozivam sve Bjelovarčane, ali i sve ostale da se voze na biciklu, da pješače, da se aktivno uključe u sva događanja i da prepoznaju prave vrijednosti!














Velika zahvala ekipi koja je pomagala i svima koji su došli! A ona stara- Koga nema bez njega se može, danas je definitivno potvrdila svoju istinitost!

napisala: Urša





- 22:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #