photopublika

ponedjeljak, 27.09.2010.

zene iz kamenskog i drzava kao takva

dugo me nije bilo, a sada su me susjede nagnale na par rijeci ovak iz glave bez glave i repa i pravopisa i inih tricarija koje covjeka kao takvog cine navodno pismenog..

mene zanima zakaj je i kak je uopce moguce da firma par mjeseci ne isplacuje doprinose? alo gospon suker?? zakaj se drzava kao takva ne sjedne na poslovanje takve firme i onemoguci izvlacenjen dobiti iz iste, jer malo je vjerovatno da nemaju bas nikakvog priljeva od poslovanja..

sada je najlakse djeliti simpatije i suosjecanje s tim jadnim zenama, ali koliko je jos takvih firmi i radnika u napacenoj nasoj?

i gdje je sada ona spomenka abversek i onaj vilim ribici, gdje je sada recimo njihov zahtjev clanstvu da se solidarizira s tim zenama pa da onako preko reda stisnu tu kamnesko da im ispalti placu? gdje je uope pritisak an sve te djelatnike po tim opcinama i inim uredima da konacno pocnu raditi svoj posao za koji ih placamo??? gdje je njihova solidarnost i apel na svoje zaposlenike da se solidariziraju i recimo svaki izdvoji kunu.. nema tisina, a graktali su kao svrake na sajmu kada su im kao htjeli u onom politickom igrokazu uskratit prava iz kolektivnog ugovora jer se nema novaca... i spominjali kako se teski i odgovrni radi za jadnih 5 iljada kuna a ove jadne zene rade za 2 iljade za usrane dvije iljade....

najlakse je u nasoj drzavi sjediti na jaslama koje punimo mi porezni obveznici iz tkzv. realnog sektora, a ne ciniti nista da taj nas realni sektor moze raditi, privredjivati, naplacivati svoja potrazivanja i ostavrivati svoja prava ...

da svisnes od muke i licemjerstva...
- 12:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>