Hello!

Upravo sam skužila da su neke informacije na prošlom postu zastarjele, pa zato evo novosti!
Breaking Dawn(4.dio) u americi će izaći 2. 8. 2008.!!! Jedva čekam smijeh

FILM:

Film se već snima!!!!!! no cry
ne, nisam stavila krivog smiješka!
film će bit totalna katastrofa!!!!! headbang blabla
svi su glumci OGAVNI, FUJ puknucu
na službenoj stranici Stephenie Meyer možete i vidjet te ogavne slike
komajte! recite mi svoja mišljenja o knjigama i filmu(glumcima)

subota, 23.02.2008. u 21:50 ][ 31 ][ P ][ # ][ ^ ][


:)

Evo me opet!
Ovo je moj prvi tj. treći post, nadam se da će vam se svidjeti.
Ako još niste čitali ni Sumrak(Twilight) ni Mladi mjesec(New Moon) ni pomrčinu(Eclipse) SRAM VAS BILO! burninmad bang

To je serija najboljih, prekrasnih, naprosto savršenih knjiga koje je napisala američka spisateljica Stephenie Meyer.
Ovdje u Hrvatskoj nije baš popularna, u smislu da puno ljudi nažalost još nezna za nju, ali tko god pročita Sumrak potpuno postaje opčinjen tom knjigom(dokazano) i naravno odma pročitaju i nastavke. Za sada samo postoje samo Sumrak, Mladi mjesec i Pomrčina.
Stephenie piše i četvrti nastavak «Breaking Dawn», koji bi u Americi trebao izaći u kolovozu 2008. god., Hi! Hi! Jedva čekam! :D Ona također piše i Edwardovu verziju Sumraka «Midnight Sun» Hi! Hi! nut

Ajoj da! Neki ne znaju tko je Edward. Pa saznat će te naughty

twilight

U priči se radi o 17-ogodišnjoj (Isa)Belli Swan koja se iz sunčanog Pheonixa seli kod svog oca Charlia u kišni Forks(stvarna mjesta u Americi). U početku joj se ništa ne sviđa jer je navikla na sunce, a u Forksu sunčani dan je svake prijestupne, ali uskoro, Bella će zavoliti Forks i sve što je vezano za njega, jer upozna Edwarda, savršenog predivnog (kasnije sazna) vampira i njegovu obitelj. Ovo je priča o njihovoj nemogućoj ljubavi, o svemu što riskiraju jedno za drugo, Bella naime svake sekunde provedene s Edwardom riskira svoj život jer bi je on svake sekunde moga usmrtiti, to bar on tvrdi, ona ne misli da bi je on ikada mogao povrijediti, a on riskira to što stalno mora biti jako napet i vrlo oprezan u njenoj prisurnosti jer i njegov najniježniji dodir za nju bi mogao biti smrtonosan. No nije sve tako divno i krasno, mislim, oni će imati mnogo problema, a hoće li oni ostati zajedno i hoće li Edward ispuniti Bellinu želji te i nju pretvoriti u vampiricu saznat će te ako pročitate knjige!
Možete ih posuditi u knjiznicama ili ih možete kupiti u Algoritmu kao jaJ
Evo stavit ću vam opis tj. Sadržaj knjiga kojeg također možete vidjeti na Algoritmovoj stranici!

Sumrak:
Srednjoškolka Bella Swan pomirila se s neizbježnim. Mora napustiti sunčani Phoenix u Arizoni i otići živjeti s ocem u Forks, kišovito mjestašce na pacifičkoj obali poznato kao najoblačnije u cijelim Sjedinjenim Državama. Što je još gore, u malome mjestu svatko svakoga poznaje, pa Bella, koja nikad nije imala mnogo prijatelja i uvijek je cijenila samoću, sad pred svima mora pokazivati koliko je nespretna na tjelesnom i sramotiti se nesvjesticama kad vidi i najmanju kap krvi. Samo, čini se da najljepšem učeniku gimnazije u Forksu – Edwardu Cullenu, jednom od četvoro braće i sestara iz samotnjačke obitelji o kojoj se malo zna, a o kojoj kruže mnoge jezovite priče – njezina nespretnost nimalo ne smeta. Iako su joj njegove nagle promjene raspoloženja isprva posve neobjašnjive, Bella polako počinje sumnjati da rješenje Edwardove zagonetke leži upravo u krvi. Ljudskoj krvi, njezinoj krvi, krvi zbog koje su Cullenovi grozomorno različiti od svih ostalih žitelja Forksa… Književni debi Stephenie Meyer Sumrak ubrzo po objavljivanju stekao je kultni status među mladim čitateljima Amerike. U isti mah nesnosno strašan i razorno romantičan, Sumrak je vrhunska ljubavna priča za sve one koji su se oduvijek osjećali drugačijima, a nikad nisu vjerovali da bi netko savršen upravo to mogao shvatiti kao vrlinu i zavoljeti ih usprkos svemu što ih dijeli. Pa i po cijenu života – ili besmrtnosti.
Prvi dio trilogije koju čine Sumrak, Mladi mjesec i Pomrčina za Algoritam je preveo Vladimir Cvetković Sever. Knjigu resi izvorna ilustracija preuzeta s britanskog izdanja.

Mladi mjesec:
U Forksu, najoblačnijem i najkišovitijem gradu Sjedinjenih Država, za Bellu Swan sja sunce. Najsjajnije, najblistavije sunce na svijetu – Edward Cullen, najljepši učenik mjesne gimnazije, njezina životna ljubav. Uz Edwarda, Bella se osjeća kao da doista vrijedi, kao da nije neugledna i nespretna i potpuno prosječna. Uz Edwarda, Bella pronalazi novu obitelj – Cullenove, oca Carlislea i majku Esme, braću Emmetta i Jaspera, sestre Rosalie i Alice. Cullenovi su jedna od najuglednijih i najstarijih obitelji u Forksu, vrlo bogati, vrlo profinjeni i puni ljubavi prema Belli.

Cullenovi su također vampiri.

U tome leži tajna njihove ljepote i njihova imutka – kao i njihove dobrote: jer Cullenovi su se odrekli navada ostatka vampirskog roda i ne žive od ljudske krvi. Tu i tamo odu u lov na medvjede, kojima okolni Olimpijski poluotok obiluje, i tako utaže žeđ. Svoje besmrtne živote posvetili su suživotu s ljudskim rodom, pronalaženju moralnijeg, ispravnijeg puta. Vječno mladi, vječno savršeni, oni u svoje redove primaju jednu smrtnicu koja je upravo napunila osamnaest godina i tako zauvijek postala starija od navijek sedamnaestogodišnjeg Edwarda… Stephenie Meyer opčinila je mlade čitatelje diljem svijeta Sumrakom, romanom koji je smjesta postao najpopularnije svjetsko djelo romantične strave za mlade čitatelje. Ako je to uopće moguće, Mladi Mjesec još je napetiji, potresniji i neizvjesniji nastavak, priča u kojoj se Bella suočava sa sudbinom gorom od smrti i biva prisiljena lutati mrakom punim noćnih mora, sve dok joj ga blijedo ne obasja svjetlost jednog neočekivanog, mladog Mjeseca. Algoritam i prevoditelj Vladimir Cvetković Sever upravo predano rade na Pomrčini, trećoj knjizi serijala.

Pomrčina:
Dva klana, oba nadnaravno snažna, oba tek naizgled ljudska, održavaju nesiguran suživot u kišovitom Forksu, mjestašcu na sjeveroistoku američke savezne države Washington. Nedaleko od Forksa leži velegrad Seattle, gdje nepoznati serijski ubojica upravo ostavlja desetke nedužnih žrtava za sobom. Šerif Forksa, Charlie Swan, zdvaja nad groznim vijestima zajedno s ostalim mještanima, ne sluteći da bi zlo u Seattleu moglo imati veze s njegovom kćeri Bellom.

Jedino što Charlieja brine što se Belle tiče njezin je dečko Edward Cullen, koji joj se vratio nakon što joj je slomio srce i bez objašnjenja mjesecima izbivao iz Forksa. Charlie ne zna zašto je Bella ostala tako vezana uz Edwarda, kad je uz nju cijelo vrijeme bio mladi Jacob Black, sin Charliejevog starog prijatelja Billyja, glavara plemena Quileute iz obližnjeg rezervata. Dok Bella odbija makar i porazgovarati s Jacobom, Charlie i ne sanja što ona namjerava učiniti odmah nakon što uskoro maturira – i kakvu će ulogu u tome imati ugledna obitelj Cullen, drevno pleme Quileute i zagonetna ubojstva u Seattleu…

Nakon velikog uspjeha Sumraka i Mladog Mjeseca, Algoritam i prevoditelj Vladimir Cvetković Sever predstavljaju željno očekivani nastavak serijala romantične strave za mlade iz pera Stephenie Meyer. Pomrčina je odmah po objavljivanju izvornog izdanja ove godine izbila na sâm vrh američkih i britanskih ljestvica popularnosti, skinuvši s prvog mjesta čak i završni nastavak sage o izvjesnom mladom čarobnjaku. Hi! Hi!



P.S. Čitajte knjige po redu jer inače niš nećete skužit i bit će vam bezveze. Sretno čitanje !!!! wave
I da komentirajte, obavezno!


subota, 23.02.2008. u 21:30 ][ 3 ][ P ][ # ][ ^ ][


:)

Evo konačno mislim da ću uspjet nešto objavit kako treba sretan
Pisat ću o Stephenije Meyer i njezinim, btw najboljim knijigama na svijetu smijeh

subota, 23.02.2008. u 21:28 ][ 1 ][ P ][ # ][ ^ ][


...

Pokušavam neš pisat al nejde, ak se ovo objavi znajte da je bilo slučajno

subota, 23.02.2008. u 16:08 ][ 1 ][ P ][ # ][ ^ ][


Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Ožujak 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (20)
Veljača 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



komentari da/ne


Opis bloga


Na ovom blogu će bit svega i svačega, ovisno o tome što mi se piše zubo
Ali većinom ću pisat o Stephenie Meyer i njenim knjigama cerek
očekujte gramatičke graške rolleyes

bilo vas je... nut
više nego tu jer brojim od 2o.3.2oo8. zubo

free hit counter

hit counter


Image and video hosting by TinyPic

avalon03030@gmail.com



evo konačno sam našla vremena da složim mali dio od gomile iconica koje imam...
pa enjoyajte...
i da, bit će ih još... još puno smijeh

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


sljedeće iconice čitajte kao stripić

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




Photobucket


Forbidden to remember, terrified to forget... Twilight