cool hit counter

P h e p h e r o n c a - roza tisak

P h e p h e r o n c a - roza tisak

03.10.2006., utorak

Za ljubitelj(ic)e Sarah Jessica Parkerice

Evo SJP kako se smješka paparacima tijekom snimanja reklame za parfem u Parizu..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 12:39 - Otračaj i ti! (1) - Oprintaj otračano - #

Lep ko slika

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Gle, Princa! Njega nismo dugo čuli/vidjeli.. izgleda mi kao Hamdo na ovoj slici.. cerek Ovdje je snimljen neki dan na Donatella Versace reviji u Milanu. Kasnije je i tamburao na afterpartiju! Čestitamo! smijeh
- 11:37 - Otračaj i ti! (3) - Oprintaj otračano - #
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kak' su slatki.. Gavin Rossdale sa svojim četveromjesečnim sinom Kingstonom u Londonu.

Nešt ne rade fotkice.. proradit će..
- 08:33 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

02.10.2006., ponedjeljak

Jacko se izvan suda nagodio s bivšom ženom oko skrbništva nad djecom

Image Hosted by ImageShack.us

Ajme, na šta liče oboje.. eek

Deborah Rowe, bivša žena Majkl Đekson, nagodila se nakon poduže pravne bitke oko skrbništva nad njihovom djecom i pitanja prava posjeta. Mora bit da je gadna lova u pitanju. A čini se da je njoj definitivno samo do love i stalo. Jer koja će normalna majka prepustiti svoje dvoje djece duboko poremećenoj osobi kao što je Jacko. Djeca su Prince Michael i Paris Michael Katherine Jackson. Inače, spor je pokrenut 2003. godine protiv Đeksona zbog navodnih zlostavljanja djece. Rowe, koja se odrekla svih svojih roditeljskih prava eek, promijenila je mišljenje nakon što je Đekson uhićen. Pa, joj je kao bilo žao što se odrekla svojih roditeljski prava u 2001. godini.

"Michael has been a wonderful father to the children, and I do not wish to share any parenting responsibilities with Michael because he is doing so well without me."


Nakon Majklovog uhićenja 2003. godine tražila je privremeno skrbništvo jer je kao bila zabrinuta da će Majkl za vrijeme suđenja bit previše dekoncentriran da bi se birnuo za djecu. Također je bila preplašena da bi vođa Nacije Islama koji je osvjedočeni anti-semit mogao nauditi djeci.

"I am Jewish, as are -- by definition -- my children. I worried about how my children would be treated by these new advisers to Michael,"


Neki dan je sud donio odluku da Đekson mora njoj platiti 60,000 sudskih troškova u ovoj borbi oko skrbništva.

Inače, Đele ima i treće dijete Prince Michael II (gle psihotičnog izbora imena! eek). Majka tog djeteta nikad nije identificirana javno.

- 19:37 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Sharon Stone

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A i ova je totalno pukla.. gle šta je neki dan obukla.. kakva je to haljina, što je to odostraga? Neki kao frak, što li?
- 16:35 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Otac Nives Zeljković Celzijusić

Image Hosted by ImageShack.us

- Beskrajno sam nesretan što nemam nikakvih kontakta sa svojom kćeri više od deset godina. O njoj povremeno doznam nešto od njezinih starih prijatelja ili ako mi u ruke dođu kakve hrvatske novine. Posvetio sam joj mnogo pažnje i dao puno ljubavi - počeo je Anej, književnik i publicist, koji je do sredine 1986. živio u Zagrebu. Tada se preselio u Sloveniju i promijenio ime. Rođen je 22. svibnja 1947. u selu Miranovac pokraj Sanskog Mosta u Bosni. Na rubu gladi i bez ikakve budućnosti s 27 godina odlazi u Zagreb, gdje je živio poput klošara. U godinu dana postaje spisatelj iako dotad nije pročitao ni jednu knjigu. Nivesinu majku Miru upoznao je u kafiću Papagaj početkom 70-ih, ali nisu bili u braku.

- Jedne večeri me je jedna lijepa i seksepilna žena doslovno otela iz kafića i odvela doma. Prepustio sam joj se jer sam želio eksperimentirati s tako samosvjesnom ženom. Stigavši u njezin stan, odmah smo se poseksali. U to vrijeme su žene imale jaku inicijativu i nije mi to bilo čudno. Nakon te noći vidjeli smo se još jednom za vikend nakon dva tjedna, seksali smo se dan i noć. Kad sam otišao, nisam je vidio ni čuo skoro tri godine - priča Anej, koji se ipak odvažio nazvati je, no ona je bila ljutita i prekinula je vezu.

- Par mjeseci kasnije zaustavila me je na cesti riječima: "Oprosti, je l’ se ti mene sjećaš?" Nisam je se sjetio, no odvela me na kavu. Tada sam pomislio: "Evo još jedne slatke djevojke koja se želi poseksati sa mnom". Na toj kavi sam doživio šok čuvši njezine riječi: "Ja sam tebe malo zloupotrijebila. Htjela sam dijete i birala sam s kakvim muškarcem ga želim. Tebe sam izabrala u tu svrhu. Nikad ti to nisam htjela reći, ali dijete odrasta, živite u istom gradu i postoji mogućnost da se jednom sretnete". Tako sam saznao da sam postao otac. Osjećao sam se potpuno zbunjeno - priča Anej dodajući kako Mira nije tražila da prizna dijete. Tada su se počeli ponovno viđati. To je trajalo Nivesdvije godine.

- Nives sam znao voziti na biciklu, pogotovo nakon što je navršila 4 godine. Simulirao sam konja, Nives me jahala ispred hotela Dubrovnik u Zagrebu, gdje sam uvijek pio kavu. Danas se smijem kad se sjetim šoka ljudi koji su u toj kavani pili kavu, a mi pored njih radimo zabavište - kaže Anej, koji je samo jednu večer slučajno vidio Nives u reklami.

- Tada sam radio za jednu modnu agenciju i znao sam za zakulisne modne igre. Pozlilo mi je od šoka. Odmah sam vidio da će Nives, ako nastavi tim poslom, netko prije ili kasnije iskoristiti. Otišao sam u Centar za socijalnu skrb i napravio preliminarnu prijavu da se napravi nadzor nad Mirom jer meni ne dopušta previše utjecaja na odgoj djece. Oko odgoja smo se prepucavali nekoliko godina. U međuvremenu sam se preselio na Prekmurje. Nives sam viđao rijetko, možda jedanput mjesečno ili rjeđe - priča Sam, kojeg je Nives optužila da ju je zlostavljao i kad je imala samo deset godina, da ju je po gradu predstavljao kao svoju ljubavnicu.

- Jednog dana smo se našli u gradu, na tadašnjem Trgu Republike. Sjeo sam ispred sata i čekao kćer koju nisam vidio mjesecima. Prilazi mi dobro razvijena djevojka, oskudno odjevena u štiklama i ponaša se poput odrasle kokete. Dekolte sve otrkiva, a kratka minica pri svakom koraku otkriva gaćice. Tada sam na cesti sreo Peru Kvesiću, pisca i svoga dugogodišnjeg prijatelja. On me pita tko je taj komad pored mene, a Nives na ovoj fotografiji ima 10 godinaNives na ovoj fotografiji ima 10 godinaja mu u šali odgovorim nova ljubavnica. On je znao da je to šala, kao i Nives, i svi smo se zajedno smijali. Sjeli smo kasnije u kafić i slikali se, a ja vam tu fotografiju sada dajem da se sami uvjerite kako je Nives izgledala s deset godina. Slikao nas je upravo Pero Kvesić. Začudilo me da jedno dijete ima toliko zavodničkih manira i kako se ponaša - priča Anej i dodaje kako je svaki njegov dolazak u Zagreb bio sve veći šok.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- Nives je bila sve veća koketa, čak do te mjere da je čudno izgledala na cesti. Vidjelo se da je mlada, istovremeno svi atributi pojačano naglašani, a ona odjevena poput kurve. Što djetetu od 10 ili 12 godina treba minica do prepona, gore samo grudnjak, a na nogama štikle od 18 centimetara. Strašno sam bio žalostan zbog toga, bjesnio sam, ali nije bilo pomoći. Bilo me je sram kćeri. Moram to priznati. Moje riječi nisu dopirale do nje. Moje ustrajanje da se Nives upristoji rezultiralo je opasnom svađom s Mirom. Tada sam popustio s živcima i početkom devedesetih im napisao pismo naslovljeno "Cure, jebite se". Ne želim imati više veze s vama.Na šta ova spodoba liči, strahotno! Tko bi rekao da može imati tako zgodnu kćer. Koja glupa spika.. ne znam što reći.. više nije ni čudo zašto se N.Z. ponaša tako kako se ponaša uz ovakve likove..

I kaj je s tim očevima!? Neki dan je bilo s onom Ivom Jerković i njenim, navodno, homo/biseksualnim ocem.. sad ovo..

(Fotke/tekst uvaženi 24h list smijeh)


- 14:27 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Treba li išta komentirati?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jel ovo fotomontaža ili fakat kad obuče visoke pete ovakav je omjer njihovih snaga? zujo
- 13:22 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Baby tupei

Evo najnovije holivudske bejbi-mode! Nakon što je utvrđeno da slatka Suri ima tupe koji je čini još slatkastijom, krenula je moda izrazde bejbi tupea.. pogledajte i uvjerite se i sami!

Primjer tupe Donaldića Trumpovskog

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

smijeh
- 11:21 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

19.09.2006., utorak

Što je Madonna to napravila s kosom

eekno

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jel to perika? Ili ide kod istog frizera kao Pošspajs.. rolleyes
- 22:43 - Otračaj i ti! (5) - Oprintaj otračano - #

Who the fuck is Sandi Cenov?

De gledajte našeg heroja Sandija.. smokin

Nuštar, Ivankovo, Tovarnik, Njemci, Vođinci i Stari Jankovci sela su i zaseoci u istočnoj Slavoniji u kojima će Sandi Cenov održati “slavonsku turneju”, počevši 22. rujna.
Pjevač, koji je nedavno postao otac, nastupe će održati u sklopu manifestacije “Sijela, igre i divani”, na kojoj se predstavljaju lokalna kulturno-umjetnička društva, a od ove godine i hrvatske estradne zvijezde. Putujuća karavana nastupat će u nekadašnjim seoskim zadrugama i javnim mjestima na kojima se, između ostalog, održavaju i razni stočni sajmovi.
No Sandiju, kao nepopravljivom zavodniku i pravom profesionalcu, ne smetaju te sitne pojedinosti. Njegov posljednji singl “Nemirna” možda je i zato toliko popularan u Slavoniji.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 16:20 - Otračaj i ti! (3) - Oprintaj otračano - #

Predsjednik Mesić posjetio mamu BB stanarke na Kubi!

Image Hosted by ImageShack.us

Pa, gdje ste je i kako pronašli? iznenađeno je večernjakovce koji su pratili 14. skup nesvrstanih u Havani u nedjelju upitao hrvatski predsjednik Stipe Mesić kad mu je naš fotoreporter Mišo Lišanin predložio da se, dok obilazi Hemingwayev muzej u hotelu Ambos Mundos, u srcu staroga dijela Havane, pozdravi i fotografira s majkom najpoznatije Kubanke u Hrvatskoj Yameisy, stanarke kuće Big Brother.

Znala sam da se Yameisy sprema za sudjelovanje u velikom showu, ali nisam mogla sanjati da će mi kći biti tako poznata. Puno, puno mi je pozdravite i recite da je volim te da smo svi uz nju i jedva čekamo da se opet vidimo kroza suze je govorila Julia dok je dvanaestogodišnji Yameisyn polubrat Jamoy Aleandro sramežljivo gledao u majku, ne shvaćajući što mu se to događa sa starijom sestrom.Na pitanje što misli o Ivanu Bukovcu, bivšem suprugu njezine Yameisy, odgovorila je da nije imala ništa protiv kćerine odluke da se uda jer je njezin izabranik, iako dosta stariji, ostavljao dojam ozbiljna poslovnog čovjeka. Majka kao majka, uvijek sve želi vidjeti ljepšim očima. Ivan je obećao da će se brinuti za mladu suprugu, mislila sam, u sigurnim je rukama jer nam je pričao o svom bogatstvu i lagodnom životu koji će omogučiti Yameisy. To se nije dogodilo, prošla je svoju kalvariju, a sada mislim da je glavno da je živa i ponovno na svojim nogama te će sigurno doći i bolji dani i prava ljubav u život moje Yameisy."

Julia nam je donijela i pismo te nas zamolila da ga isporučimo Yameisy, ali se sramežljivo ispričala što nema omotnicu jer je to često teško nabaviti na Kubi. U pismu svojoj kćeri poručuje da je voli, da je jedva čeka vidjeti i da joj želi svu sreću u Big Brotheru, ali i u životu. (Večernji list)


I pazi ti sad nje, upoznala jednog predsjednika države! mah
- 15:06 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Kćer Mel Gibsona se udala

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mel Gibson came out of seclusion Saturday to the sound of chiming wedding bells. The embattled actor proudly walked his 26-year-old daughter Hannah down the aisle, as she married blues guitarist Kenny Wayne Shepherd. Hannah is the eldest of Mel's seven children and his only daughter.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prije par dana. Kćer Hannah ima 26 godina i udala se za blues-gitaristu Kenny Wayne Shepherda. Najstarija je od Melovih sedmero (eek) djece. I njegova je jedina kćer. Ostalo sve sinovi (eek).


- 14:01 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

SJP mama još jednom

Navodno je Sarah Jessica trudna s bebom broj 2. Mali James Wilke je presladak, po slikama pravi mali zvrk i nekako mi smiješno izgleda, ali jako je sladak.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 12:55 - Otračaj i ti! (4) - Oprintaj otračano - #

Lisa Bonet & Marisa Tomei


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 11:55 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

Elton John igra tenis kao curice

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

S t r a š n o ! !
- 09:54 - Otračaj i ti! (0) - Oprintaj otračano - #

<< Arhiva >>


< listopad, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Anektirajmo se

Evo nove vikend-ankete! Stare se bacaju u post onog dana kad su završene.. Rezultate svih ranijih anketa moći ćete potražiti u postovima..


Standardna anketa za čitatelje ovog bloga

Koje tračeve više volite?

Domaće tračeve.
Strane tračeve.
I jedne i druge volim bez razlike.
Niti jedne, ne znam što radim tu.Prošle ankete
- Tko koga vara i zašto na našoj estradi?
- Kako se Vlatka Pokos i Dikan Starkan Radeljak ševe?
- Koga ne želite u svojoj familiji? Tomić, Pavić, Severinić


Trač-mudrosti

Sutra je novi trač
Tko pod drugim jamu kopa sam će bit otračan
Tračer tračeru - vuk
Umiljato janje dva trača ima
Od mladosti pa do groba najljepše je tračersko doba
Trač umire zadnji
Preko trnja do trača
Trač do trača palača
Kraljevstvo za trač
Jednom tračer - uvijek tračer
Trač je najbolji ženin prijatelj
Tko se boji trača još
Svuda pođi otračan dođi
Za trač je potrebno dvoje
Nijedan dan bez trača
Trač je učiteljica života
Tračam, dakle postojim
Za trač spremni!


Izbor iz preširoke lepeze omiljenih fotki

- Elizabeta Gojan - the mafijašica
- Pohotne kćeri Demi Moore napadaju Ashtona
- Kad halapljivo žderete ćevape i umjesto ćevapa nađete opušak
- Danijela Martinović napumpala usta ka Severina
- Kako je Barbara Kolar uspješno smanjila obujam noge i glave


Phepheronca mail:
phepheroncaOBRISI@gmail.comonline