God Damned Angel Whore

31.12.2005., subota

Twist of faith

ovo je zadnji dan 2005. na ovom blogu. ujedno 2005. god je godina u kojoj sam pocela pisat blog. bila je cudna godina..barem za mene.

2005

-imam mengu vec 3. godinu
-nasla sam si decka
-promjenila sam boju kose

inace necu pisat 5 dana jer necu bit u zagrebu pa tak. zelim vam svima(uglavnom) sretnu novu godinu,uspjeha u skoli u novom polugodistu i alkohola =))

Image Hosted by ImageShack.us
- 16:48 - Whisper (22) - Save me - #

29.12.2005., četvrtak

Everything I've known

od kud da pocnem.. aha,dobro,imala sam dva koncerta izvan zg i hr al ko ga jebe. uglavnom imam nekih problema. ne,ne trazim ja sad tu neke savjete prek bloga..samo neznam sta da pisem. inace pisem sta mi se dogada i to... uglavnom (jedino sale zna za ovo),ima jedan decko. ne zivi u zg al je u hr (necu navodit ime grada) pa dobro,sam cu rec kaj bi vi napravili da vam dode neki lik s kojim ste si prilicno dobri i ovaj te jednom pita za hodanje (donekle imam decka) i ti ga odjebes(pa ono..imam decka) i ovaj pocne plakat i kaze da ovo nemre trpit (bla...) i da mu svaka da odjeb i to...i sad molim te ljepo,decko se oce ubit. kaze on meni ko "nisi ti,sad shvacam sta sam ja zapravo...'" i te spike.. ja ono da da,mos mislit kak ce se ubit,al ono,dode ja njemu :)) ko os hodat samnom.. a kaj cu mu ja.. a ovaj meni dode ko da nece ipak..nece mi se on nadmetat (da bar) i tak.. i nis dode sutra on,ziv,zdrav.. ono fala bogu.. i kaze on mene ko jesam zadovoljna a ja ono daaaa jebemti dobro da se nisi ubio.. i tak onda smo opet pricali i(mora on..) opet on pocne tu spiku o vezi i tak.. joj kak me zivcira.. i dobro veli on opet kak to da ga ni jedna cura nece (a nije tak ruzan..) i ode se on ko ubit (ma ziher) ja ono u sebi crkni..jebote i pusti me na miru.. da,da bilo je jako neprimjereno od mene.. i dodem ja njemu ono get a life..nadi si curu,dobro je izjebi i nemoj mi se zalit do penzije!!! i onda boris pocne govorit kak mu je fakat zao,ono soooori i to.. (jeeeeeeeeeeebi seeeeeeeeeeeeeeeeeee) i odem ja jest.. jednostavno nisam vise imala volje raspravljat.. se ubil? ziher (ironicno).
inace necu bit u zagrebu skoro cjele praznike.. jos 3 dana u zagrebu.. moram danas ic podic note,nazvat jednu frendicu i to..
- 10:06 - Whisper (9) - Save me - #

25.12.2005., nedjelja

And love said no




zazelit cu vam sretan bozic iako je dan pri kraju...obicaj je da se blagdan kao takav provede s familijom. no posto ja kao osoba nisam privrzena (lol) svojoj obitelji bozic sam provela sa sale i franom (vojim vas !) sad sam dosla bas doma jer me stara polako pocela terorizirat prek telefona da dodem doma ko sta ja radim(?!) no dobro..
a kaj,lezali smo na krevetu uglavnom i nest pricali. moram priznat da se za bozic nikad nisam tak provela,mislim pa kaj,sta bi sjedenje u drustvu staraca i gledanje glupih dosadnih filmova s djedom bozicnjakom pedofilom zabavniji?

And love's light blue
Led me to you
Through all the emptiness that had become my home
Love's lies cruel
Introduced me to you
And at that moment I knew I was out of hope

Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me
I cried and love said no
Kill me
I cried and love said no




Image Hosted by ImageShack.us
- 19:41 - Whisper (12) - Save me - #

23.12.2005., petak

Living on the edge

jucer imamo mi zadnji sat fiziku (moj najdrazi predmet osim geografije),uglavnom,pita zenska nas,ko sta je crnije od crnog.. ja napisem neko mjesto ili prostor bez ikakvog dovoda svjetlost ono,mislim looogicno !!! a ove tuke iz razreda,svi napisu neznam..il tak nekaj. i sad dode red na mene da procitam.. i ja kazem ono sta sam napisala a profa sva sretna da neko realno razmislja,povisi ona meni ocjenu s 4 na 5!! tak da imam sad 5 iz fizike ak niste znali.. time je opravdano da sve one misli zapravo,jesam li ja glupa? i slicno su netocne... bar za neko vrijeme.
a danas,skola,ono zadnji dan. mislite da sam bila? no waaaay!! dogovorim se ja sa sale da idemo van u grad.. i nis,oko 3 odemo mi u grad.. i sad sretnemo sasinu staru i stanemo ispod sata (na trgu) da nest se dogovorimo i prolaze tri decka (duza kosa... :) i jedan pokaze ovima nest na mene s glavom i pride lik pa pita sasinu staru ak ima 1kn. i dok je ova vadila iz novcanika decec je gledo u mene ono.. ja skrenem pogled,al onda sam ga pogledala u oci. zgodan je,lol. cinilo se ko vjecnost,pomalo neugodno a ja sam jednostavno htjela bezobrazno pitat,bilo mi je na vrhu jezika se mi znamo? al sam presutila.. jer bas onda je ova izvadila 1kn,dala tom decku. ovaj se jos okrenul i ja sam buljila u njega..haha,vjerojatno sam ispala totalni idiot. :)
i tak.. ono,idemo mi dalje nes jos na sladoled,i po gradu i ja se sjetim da bi ja na ribnjak... i tak idemo mi iz ilice opet prema trgu kad ono ... ko drugi nego nas dragi razrednik !! i pita on nas ko ''zas niste gore?'' a sale odgovori ''mislite ona zgrada... skola :) '' i ovaj nama ko da smo trebali doc po knjizice.. a mi velimo da cemo doc al posle tri tjedna ! idemo sad na ribnjak,vidim nove ljuljacke (u medu vremenu sale progovori tolke gluposti da mi je pozlilo).. ono ,cjelo vrjeme sam crkavala od smjeha.. derali smo se na onim ljuljacka nimfetamin lol.. onda smo isli na nekaj tam,pa nismo mogli pol sata dole,pritom smo crkavali od smjeha tak..

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:12 - Whisper (14) - Save me - #

21.12.2005., srijeda

Untitled

eh ljudi.. skola danas pocela u 1. i taq,izadem ja van iz kuce i ona dora..(ma znate,spominjala sam ju u postu jednom sta joj je ona baba prjetila,ak se ko sjeca) uglavnom,hitna i policija oko njezine kuce. posto je to zgrada nisam skuzila tocno o kome je rjec al pomislim ja da je to jedan pijanac koji tam isto zivi,valjda je nekaj napravil. no gledam ja,neka casna raspravlja s policajcem.. i casna (pazite,casna!!!) veli policajcu nest ko ''evo,mala je tu stajala...'' i mislim ja koja mala... aha ! dora.. jebote..pa ona sad isto ide u skolu... dok sam skontala kako je casna zapravo pogazila doru trebalo mi je 10 sekundi. i ja sva izbezumljena,ono nije mi bilo jasno...casna je pogazila doru.. malo sam se moram priznat pocela smijat,lol.. i jos gledam,ono.. dode policajac dori koja je bila u nekim kolicima i pita ko ''jel ovo tvoja torba?'' a mala (hahaha) odgovori ovom ''ne,ono,od moje bake je'' i tak su se malo prepirali. u skoli sam saznala da je u bolnici.
dodem u skolu.. zakljucila mi je 4 iz zemljopisa,bili su skraceni satovi i tak.

- 18:13 - Whisper (13) - Save me - #

19.12.2005., ponedjeljak

I stand alone..

evo,zaboravit cu na skolu i sve jer shvatis sto vise razmisljas kak suxas u njoj to ti je gore za psihu..
dakle,jucer ja imam ljepo koncert u novom zg. 1500 ljudi odprilike. ulaz je bio free posto je bozic. uglavnom,pjesme tipa mary's boychild i ostale mariah carey songs,haha.. u pocetku malo mi je bed ono bio al kaj,tjekom koncerta se skontas. i tak u jednoj stvari,dode ivanin solo a njoj mikrofon nije radio,mislim ..nije se tak glasno culo,cura se morala doslovno derat. a ovaj glupi tehnicar je nakon 5 sekundi skuzil to pa je brzo otiso poglasnit,haha.. a dobro je bilo..sutra imam probu,mislim vjerojatno cemo samo govoriti dojmove i bla..
evo to je neko kratko izvjesce bilo.. neznam sta da napisem vise,stvarno.. skola je popodne,moram ispravljat matisu..ma pozli mi od same pomisli.

Image Hosted by ImageShack.us
- 12:59 - Whisper (10) - Save me - #

16.12.2005., petak

Poison the well

e ovak,dobih 1 iz matise,razlog? nika je u egiptu.. mislim,nema mi ko pisat testove a ja se nis ne kuzim u to.. no dobro,4 iz hr (ja inace ne ucim hr..) i pisali smo povjest,dobit cu pet,makar napominjem nisam nista znala.. a kak cu onda dobit pet? ljepo,zadnja klupa,tri salabahtera,knjiga ispod stola,najpametnija cura iz A razreda odma ispred mene,profesor zaokupljen listanjem imenika... idealni uvjeti. profa iz engleskog(kojeg fala bogu govorim svaki dan) mi je zakljucila 4,pazi,4 iz eng ! i pitam ja nju zakaj 4(?!?!?) a ona meni sam kaze ''imas jos 6 mjeseci da prestanes pricati i crtati pod satom.. al nebi ja nis rekla,al profa nama se cjelo polugodiste prjeti da ko ce se bahatit nece imat 5 na kraju,moze se pozdravit s peticom... i to.. i guess what onda,onda vam ona ljepo zakljuci damiru,tipu koji je zbog ponasanja zaradio ukor,dere se na profesore i svadi se s njima i ravnateljicu psuje,ismijava druge... dakle,njemu ljepo zakljuci 5 s prjetnjom ako tako nastavi nece imat 5 ni u snovima.. ha ha ha ha... ma mos mislit.. empty promises n words. nek se jebe,da bar imamo neku postenu profu,ova nje dobro... lol.
zadnji sat biologija.. (jedna cura mi je priznala da se boji ti profe,lool) ucimo trakavicu i to..odvratno. i sad prvih 10min ova ispituje zadnje gradivo,mislim neznam ak je za ocjenu,i ispituje ljude u razredu,ja sam sutim,mislim,citam nekaj drugo a ova mene ko da me stalno provjerava,svako drugo pitanje pita bas mene makar ja uopce nisam digla ruku (!) al nema beda,ja joj odgovorim.. i tak ova zenska iz zemljopisa,ne dizem ruku,al me povremeno ispituje ko da vidi dal pazim na satu ili sam odsutna duhom sto je ''sigurno'' jer radim nekaj drugo,ali onda uspostavi da nije tako jer joj ja odgovorim na pitanje.. pa pratim zeno bozja,kaj moramo dizat ruku svaki put??
ah dobro.. inace,aleksandra ce se farbat u smede. bas me zanima kak ce to izgledat.. jos nek si dredove stavi,hahaha..
p
- 16:51 - Whisper (16) - Save me - #

12.12.2005., ponedjeljak

Left behind full

sutra pisemo matisu.. neznam,dobit cu dva il tri sto posto... a kaj ces kad mi nejde. mislim sve mi se to cini lagano na satu..onda na testu nis ne kuzim..a na polugodistu cu imat 3 iz matise.. i biologije.. i mozda pov. a da ne kazem da cu gk imat 4(ne pitaj zasto) i engleski (razlog? jer pricam na satu). a meni starci seru da se necu imat di upisat. pa dobro proci cu polugodiste s 4.1 pa cu se drugo potrudit s 4.5 .. al evo,recimo i da prodem sa 4,meni starci,rekoh,govore ko da se necu imat di upisat,da se sa 4 nemres nigdje (al nemoguce da je to istina) a s druge strane,normalni ljudi kazu da se s 4 solidno upises bez problema.. mislim,koji je big deal upisat se s 4? jest da se nemres svugdje upisat al nije sad da nemas di isuse.
drugo,bila sam na tulumu od jednog lika. a nije lose.. pisat cu kolko sam dobila iz testa... molite se da ne dobim kulju.. a joj da,i pisemo u petak povjest i hj ak se ne varam.. a nisu fer uopce!
pozdrav.

- 21:22 - Whisper (11) - Save me - #

07.12.2005., srijeda

Too late.. Im dead.

sve je nekak cudno od kad je frendica otisla. a kaj ces,bar cemo se vidit na skijanju.. inace pricat cu o skoli i kak sam se obrukala,kog ne zanima nemora citat ovaj dio.
znaci biologija.. ucimo,pazi,spuzve,mislim ove iz mora,ne. i po obicaju,profa nam dve,tri spuzve il sta vec ucimo da ide po razredu i da svako dotakne i pogleda.. i sad dode do mene jedan komad spuzve (bljak) i profa kaze,''ajde idemo preci na gradu spuzve.. pa evo ko ima jednu.. ana ! ajde,ana ,reci nam kakve je grade? '' ja ono s gadenjem velim .. ''pa ..ima puno rupica..'' a profa ''pa koliko rupica'' a ja..e...a ja izvalim "100..'' a profa onak u smjehu (ha ha...) ''pa dobro,nemozemo ih sad izbrojat..haha,znaci ima ih mnogo!'' andy se naravno trgala od smjeha. heh..
onda lol,imamo tjelesni i profesor dode nama ko moramo se primit za nekaj tam gore,mislim precku, pa nekak skocit i tak..i lol dodem ti ja,ono valjda sam 10 sekundi drzala se za tu precku i neznam vise kaj mi je bilo tak smjesno...aa..posle me andrea zvala monkey.. budala.
ja sam glupaca.. e da i nas razredek ima blog i ko ga pise ? 60% ja. uzasni ste . mislim moj raz.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 21:01 - Whisper (17) - Save me - #

04.12.2005., nedjelja

Tish.


napisala sam post..ovo je sa razrednog bloga,o mojoj best frendici,danas odlazi.

ej ljudi ! danas je bio veliki dan,mislim bar meni jer best frendica,takoder dio ovog razreda, se seli u egipat na 4godine. neznam kolko ce nam nedostajati,samo znam da ju nitko nece moci zamjeniti,kao ni bilokoga iz naseg razreda. tjesi me to sto cemo se vidit na skijanju,ak niste znali. zadnji sat u ovoj skoli joj je bila biologija. ljepo ste ju ispratili. onda smo posle skole malo vani pricali,podjelili mailove i bla.. i onda smo izasli na cestu i ja sam se zaderala bok tish !!! a ona meni bok nymphetamine..
htjela bi jos napisati nekaj o njoj,mislim,ipak mi je best frendica. znaci ona je super cura,uopce se ne sjecam kad smo se zadnji put posvadale,s nama je od 3. raz i fakat smo snjom prosli i snegy (hehe) i siljovica,i sve one glupe izlete i tak.. nadam se da ce ic s nama na maturalac! a najbolje mi je jer ju niko iz razreda ne mrzi,mislim niko sad nije nesto against her.. al dobro,ona je dio naseg razreda i u egiptu.

the story begins here...
znaci,bio je to jedan dan,negdje na pocetku skolske,3 razred.. i dode nama snegy ko,dobit cemo neku novu u razred. (predhodno nas je napustila tea,ak se ko sjeca) i ude nika u raz,imala je neku bjelu majcu kolko se sjecam. i njezina stara isto je pricala sa snegy,znam da je nosila zelene nausnice (njezina stara,bas se sjecam!) i dode snegy nama,ko hoce sjedit s njom,a posto sam ja sjedila sama(inace sam sjedila sa filipom al me premjestila ,kolko se sjecam jer smo pricali) stavila me uglavnom, da sjedi samnom. i ja ti njoj dodem ko,vidis ovu curu (valentina),e pa ona ti je dosta glupa,znas... i tak,poceli smo se upoznavat s njom i ..
to je ono cega se ja sjecam. se sjeca neko neceg sto sam izostavila ?
evo,nika,bed je kaj ides,al sto se mora... (ne) mora se.
e da,i budes ti pisala ovo,pa pisi kakvi su ljudi i tak,okej? puesk!


- 09:59 - Whisper (10) - Save me - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Twisted/Transistor

Image Hosted by ImageShack.us

Eyes in silence
Eyes in the dark
A life in patience
To survive and surrender
Whatever I feel
Whatever I see is just
A sign of hope
A reflection of my memories
Words covered with dust
In a book to my left
An urge to read
No permission
Helpless eyes
Voices fading
I regret
I regret
I tilt my head
I close my eyes
Voice - louder
Temptation rising
I shiver
I'm a stranger in my own skin
I'll survive
But for how long?
And silence still remains

Whatever my belief and identity will offer
I can never purify my thoughts

And still
I linger in temptation
Still not daring to reach out
The book
My dreams
Written out in words that I can't read
My fingers write
What my mind is not capable to think of
And silence still remains
I'm a stranger in my own skin
But I'll survive
My fingers write
What my mind is not capable to think of
But I'll survive

But for how long...?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
+ me +
About me

name: ana
destription: long black straight hair,167cm,54kg,i worship music,singing,hating school....

Image Hosted by ImageShack.us

fav music: AC/DC,Aerosmith,Atrocity,
Audioslave,Black Sabbath,Burzum,Cradle Of Filth,
Children Of BodomCarcass,Epica,
Enslaved,Finntroll,Fear Factory,Godsmack,
Guns n' Roses,
Iron Maiden,Incubus,In Flames,HIM,Katatonia,
KoRn,Lacuna Coil,Limbonic Art,Misfits,
My Dying Bride,Pantera,Poison The Well,
Disturbed,Seether,Sex Pistols,Slayer,
Slipknot,Soulfly,The Sins of Thy Beloved,
Within Temptation...

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

cool link: ~Orphaned Land~
cool link2: ~Metal Archives~
cool link3: Gothic Industrial Culture Vampirefreaks.com
cool link4: KoRn







cool blogs:
Andreas Kisser
Gothic Dreams
Fakr Madr
Child Of Bodom
Tish
Sale D Himica
KoRn
Gvedjalf
Gothic Angel
...Want to be Pretty...
Son of Svarog
My Bad Angel
dobro..nije cool al ide samnom u razred.
Mrkva
Damir
Reponja


Image Hosted by ImageShack.us

makes me sick: Ruzni Oliver

Falling

I stand, looking at my hands
I talk with these lines
That's not the answer
I cry and now I know
looking the sky
I search an answer
So free, free to be
I'm not another liar
I just want to be myself... myself

And now the beat inside me
is a sort of a cold breeze and I've
never any feeling inside
around me...
bring my body
carry it into another world
I know I live... but like a stone I'm falling down

Damned, looking into the sky
I can feel this rain
right now it's falling on me
fly, I just want to fly
life is all mine
some days I cry alone,
but I know I'm not the only one
I see that another day is gone
I don't wanna die...
Please be here when I arrive, don't die... please

By: Lacuna Coil

Image Hosted by ImageShack.us

Staring across the void, seeing eye to eye in folded space
I see you with the colours and frenzy of the sacred rooms
We've met in those dreams, ice blue water ran towards the green sky
The gods spoke to us, in their infancy
Suns waiting for us to smitten them with the flames of our disease
And we did so, laughing, giving birth to sunrises in our wake

Image Hosted by ImageShack.us

I'll dream in the deserts
And comfort the thirst for seeing
The violet dawn in the distance
Beckons me to steal its light

I'll wait for you here

Image Hosted by ImageShack.us

Shocking white pulsar radiant dreams drawn in night sky
Ice-glazed branches undead by rays from an impossible sun
Crystallized pathways towards runic chambers concealed within the microcosmos
Revert away from the predicament, flee across the abyss


Image Hosted by ImageShack.us

O'Darkness my master and mentor.
Witness the blood I shed.
Victorious dreamlike death I enter.
Floating the streams so red.

Destruction is the jewel of the black heart.
To treat life as nothing holy.
Hatred is the diamond in blasphemous art.
As death you kiss infernally.

Stare into the face of the creation of pain.
Electric storming through the brain.
Blackout, drift away and you'll see.
Night's divine anarchy.

In death's eternal spell you'll be.
Awake in lucid intervals from insanity.

Bury the life deep down in the darkness.
Extinction of lifeforce is a worship of death.
Suicide is true cultivation of evil.
As the phantom of the soul is obsessed.

Ultimate Death Worship

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wandering on Horizon Road
Following the trail of tears


Image Hosted by ImageShack.us

Tonovi akorda na gitari
x dur:1,3,5
x mol:1,-3,5
x dur7*(tonovi dura+cista septima):1,3,5,7
x maj7(tonovi dura+umanjena septima):1,-3,5,-7
x mol(tonovi mola+umanjena septima):1,-3,5,-7
x dur7/9(tonovi dura+umanjena septima):1,3,5,-7,9
x mol7/6:1,-3,-7,9
x sus:1,3,4
x dur+5:1,3,+5
x mol-5:1,3,-5

Image Hosted by ImageShack.us

"The Moon, she hangs like a cruel portrait
soft winds whisper the bidding of trees
as this tragedy starts with a shattered glass heart
and the Midnightmare trampling of dreams
But no, no tears please
Fear and pain may accompany Death
But it is desire that shepherds it's certainty
as We shall see..."

She was divinity's creature
That kissed in cold mirrors
A Queen of Snow
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...

She shone on watercolours
Of my pondlife as pearl
Until those who couldn't have Her
Cut Her free of this World

That fateful Eve when...
The trees stank of sunset and camphor
Their lanterns chased phantoms and threw
An inquisitive glance, like the shadows they cast
On my love picking rue by the light of the moon

Putting reason to flight
Or to death as their way
They crept through woods mesmerized
By the taffeta Ley
Of Her hips that held sway
Over all they surveyed
Save a mist on the rise
(A deadly blessing to hide)
Her ghost in the fog

They raped left...
(Five men of God)
...Her ghost in the fog

Dawn discovered Her there
Beneath the Cedar's stare
Silk dress torn, Her raven hair
Flown to gown Her beauty bared
Was starred with frost, I knew Her lost
I wept 'til tears crept back to prayer

She'd sworn Me vows in fragrant blood
"Never to part
Lest jealous Heaven stole our hearts"

Then this I screamed:
"Come back to Me for
I was born in love with thee
So why should fate stand inbetween?"

And as I drowned Her gentle curves
With dreams unsaid and final words
I espied a gleam trodden to earth
The Church bell tower key...

The village mourned her by the by
For She'd been a witch
their Men had longed to try
And I broke under Christ seeking guilty signs
My tortured soul on ice

A Queen of snow
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Trappistine eyes
An Arabian nightmare...

She was Ersulie possessed
Of a milky white skin
My porcelain Yin
A graceful Angel of Sin

And so for Her...
The breeze stank of sunset and camphor
My lantern chased Her phantom and blew
Their Chapel ablaze and all locked in to a pain
Best reserved for judgement that their bible construed...

Putting reason to flight
Or to flame unashamed
I swept form cries
Mesmerized
By the taffeta Ley
Or Her hips that held sway
Over all those at bay
Save a mist on the rise
A final blessing to hide
Her ghost in the fog

And I embraced
Where lovers rot...
Her ghost in the fog

Her ghost in the fog


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us,

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us