Petrunjela on the west coast :)

nedjelja, 12.07.2009.

Santa Cruz

danas, o danas. moj drugi slobodan dan. cool

120 km juznije od San Francisca, populacija oko 50 000. Poznato surfersko mjesto uz niz drugih kalifornijskih obalnih gradova. Dio je Monterey Bay-a.



da se lakse snadjete evo opsirnija mapica Kalifornije:


Prije podne se uputismo juznije. Vrijeme u SF suncano i veoma obecavajuce, i to do polovice puta. Nakon toga sranje. Oblaci, kapi kise, sunca nema nigdje na vidiku. A taman se veselila da ce me sunce malo oprziti. govno.

Stigle u S. Cruz. Tisuce ljudi na plazi. Dječurlije ko u prici, familije, sve vrste satora na plazi.. zgodnih surfera- nigdje. eek lagali su kada su to rekli.

......mozda smo bile na krivoj plazi...... headbang

plaza prljava za popizditi. travurine nema toliko ni na livadi, vjetar nosi pijesak na sve strane, u hranu, u gace, pod nokte.. slijedecih par sati mi je jos uvijek skripalo pod zubima. mouthwash



borile smo se sa skidanjima u kupace, opet oblacenje, opet skidanje. jeboteeeeee. pokaze se sunce zaprzi, sunce ode, smrzavas se. alternativa-hrana. Sjele u obliznji restorancic. podijelile porciju, oblokale se sokom koji je bio prepun smrvljenog leda.



taman se ponadas osvjezenju, krvnicki posrknes. i onda jos slijedecih pol sata dolazis sebi jer te boli glava koliko je ledeno.

mislim cijelo vrijeme luda sam, cujem nekakvo cudno glasanje/urlikanje, okrecem se i nis ne pronalazim. Aha, da, bingo, zaboravih da su morski lavovi na ovom podrucju kucni ljubimci. Uputile se na mol u potrazi za zivotinjama. i eto njih, cijele obitelji svadjaju se, naguravaju na drvenim platoima uz mol. veliki, mali, debeli, sefovi, brace i sestre.. kaos.
Ima ih i na svim mogucim gredama. A za ovog bucu mi nije jasno kako se uspio docepati ove grede posto je bio ko XXL cevap, a greda 3 metra iznad vode.





i ljubav: cerek



malo setanja do downtowna, pa opet hrana, ovoga puta sladoledi. Dippin´dots ice cream. sladoled u verziji mini kuglica. fino



i konacno: kradja Mustanga. pjeva provalile, sjele i osle.



so long i do novih dogadjanja! (koja ne znam kada ce se dogoditi posto ce biti veoma bizi tjedan.)

cheers!

- 06:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #