perfume or poison?

20.10.2010., srijeda

Kaj ima novoga?

Eto ja uživam u slobodnom popodnevu nakon nekoliko vrlo ispunjenih dana.. Pa rekoh da vam napišem par sitnica - kaj sam ja radila ovih dana?

> radila sam! Budući da ću sljedećih nekoliko mjeseci imati vrlo ispunjen raspored (upisala sam stvarno previše kolegija ovaj semestar), odlučila sam iskoristiti još ovo malo relativno slobodnih dana da honorarno zaradim koju kunu! Čak ću ih pokušati i ne potrošiti sve unaprijed zujo

> .. a to mi zasad ide stvarno loše. Ono ljudi.. stvarno loše. Imam 3 nova para čizmi i please nemojte misliti da sam neka bogatašica - ulovila sam ih po smiješnim cijenama! 2 para za malo više od 500kn zajedno, a treći par je vrlo preuranjeni rođendanski poklon - da, čizme su toliko dobre!! Te su vrlo visoke ankle boots koje izgledaju kao rad Nicholasa Kirkwooda ili sestara Rodarte ili Alexandra McQueena (riječju: opake su), drugi par su smeđe na petu za svaki dan, koje izgledaju kao gojzerice pomalo (a to pak bolje izgleda nego što zvuči), a treći par su poštene čizme kak bi rekli moji doma - prave zimske! Iznutra su podstavljene pravom dekicom - kao od flisa! Božanstveno!
(for the record: uggsice su mi najodbojnija obuća ikad i uopće nije dolazilo u obzir da ih kupujem, pa sam duuuugo duuugo tražila futrane čizme koje a)su actually lijepe i b)su mi financijski prihvatljive.)

> da se odmah do kraja ispovijedim sa šopingom? Uzela sam si danas u Kozmu na 40% popusta moj drugi najdraži parfem svih vremena (za all time favourite vidi sidebar desno), Gianfranco Ferre - Lei. To mi je valjda 3. ili 4. bočica i planirala sam ju već dugo uzeti, pa mi je ovaj popust došao kao naručen! Evo vam malo o parfemčeku na stranici PunMiris ovdje.

> ermmmmm i kupila sam si konačno Pictionary. Doduše one2play verziju koja se zove Draw out (vidi na webu ovdje), meni ne smeta kaj nije original jer je ova verzija povoljnija (ak kupujete prek weba imate i 15% popusta!), kompaktnija i najvažnije - dostupna! Pictionary je brijem oko 250kn a i rasprodan je stalno..

> u zimskim mjesecima se volim družiti po doma, a i obožavam igrati društvene igre. Mislim da je to totalno zapostavljena navika, a toliko mi je draža od sjedenja u smrdljivim bircevima! Zato za rođendan očekujem još jednu igru koja je doduše za dob 18+ hehe - Drinkopoly! party Vidi na webu ovdje. Uglavnom igrala sam tu igru s curama u petak (i zato cijelu subotu provela u krevetu zbog mamurluka) i fantastična je, puno zabavnija od Cugopola koji je više po principu "zeleni pije", "crveni i plavi ne piju".. dok Drinkopoly ima puno zabavnije ideje u stilu "susjedi te čvrgaju - tko te čvrgne slabije pije jednu kratku", "svi u trapericama piju 1 gutljaj", "ispričaj vic, ako je dobar idi naprijed".. Mogu vam reći da smo se stvarno nasmijale i zabavile uz tu igru!

> da ne bih ispala cugerica, napisat ću i da sam neki dan igrala Čovječe ne ljuti se (običan!, ne ovaj).. bilo je baš zabavno! sretan

> nisam odavno (čitaj: 15-ak dana, al ljudi to je znatan napredak!) ništa zgriješila u Kozmu (minus parfem al ovdje konkretno mislim na šminku).. Ponosna sam! I ništa mi ni ne treba.

> Ipak to što mi niš ne treba ne znači da ništa ne želim. Pa ipak sam žensko .. zujo Na wishlisti mi je na prvom mjestu neka paleta neutralnih sjenila - najradije bih Urban Decay Naked Palette (super recenzija ovdje), ali možda kupim NYX Nude on nude (vidi ovdje) ili jednostavnu neku 28 Neutral paletu s eBaya.. ne znam još.. to mi nije hitno. Rado bih od lakova za nokte O.P.I.-jev Tickle my France-y i China Glaze-ov For Audrey (swatchevi ovdje, btw kupila sam ovaj Catriceov Crispy Crimson i divan je, dosta mu je jedan sloj!!).. ali ti lakovi su mi tak i tak nekak više ljetni pa mi stvarno nisu prioritet.

> namjeravam uskoro pokušati napraviti franken lak (zmiješati lakove koje imam da dobijem novu nijansu), s tim da mi je orijentir Chanelov Khaki Vert (maslinastozeleni), javim kak to prođe makar sam sasvim uvjerena da ću to totalno zeznuti..

> a sad da bih se očistila od imidža totalne konzumeristice, samo da napomenem da se u zadnje vrijeme vrlo zanimam za knjige o duhovnosti i religiji - na meniju su mi Putovanje duša (link) i Sudbina duša (link) dr. Michaela Newtona, a poslije toga se bacam na Iluzija o Bogu link) Richarda Dawkinsa (btw naslov je sasvim krivo preveden - original se zove The God Delusion!) koji je btw za BBC snimio nekoliko odličnih dokumentaraca na temu vjere (na Google Videos potražite The Virus of Religion i The Root of all Evil).

Phew! Idem sad dalje čitati a vas ostavljam u hrpi linkova wink
Napišite mi kaj ima novog kod vas? Čime se bavite?

p.s. skoro zaboravih - hvala na lijepim komentarima! Uvijek me razvesele! cerek

p.p.s. whoa - sad sam na ovo naišla. Stvarno posebno i originalno!! Vidi lude cipele na Kobi Levi Design.
- 20:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga i malo o meni

..magic's in the music and the music's in me...

Brojač posjeta & otkud me posjećujete