perfume or poison?

27.09.2010., ponedjeljak

Here we go again..

Od ovog vremena me hvata depresija. Ne volim zimu i sve što ona nosi sa sobom, ja sam definitivno poklonik toplijeg vremena i znatno viših temperatura... pa evo jedan nostalgični post..

Što mi već sad fali...

> nebo u plavim, ljubičastim, narančastim bojama.. zalasci sunca i oblaci najrazličitijih boja i oblika > Nisam inače baš romantična duša koja pati na zalaske sunca, slikam ih više zbog eksplozije boja.. To mi već tako fali.. Već danima nisam vidjela nijednu boju na nebu, vrtimo se u spektru bijele i sive.. i uvijek mi se spavaaa... zijev
> sandale > pogotovo mi već sad nedostaju jedne sandale s punom petom koje nisam stigla s guštom iznositi, budući da sam ih kupila na samom kraju ljeta, a pošto sam zimogrozna prestala sam ih nositi još prije nekoliko tjedana.
> šareni noktići > ok, znam da ih ja mogu još uvijek nositi, ali nekako mi je nelogično posegnuti za npr. koraljnim lakom uz ovakvo vrijeme.. već sam se prebacila na razne greige, ljubičaste i općenito tamnije nijanse.
> kava i sunčanje na terasi > znate ono kad sjedite na kavi s frendicom i atmosfera je tako idilična da možete chillati čak i u apsolutnoj tišini bez problema.. aaaaah.. **napomena: ja sam gradsko dijete pa ovakve situacije ne zamišljam nužno uz more ili ikakvu vodu, makar ne smeta, naravno wink
> gole noge > jer koliko god da je depiliranje naporno, najlonke su mi apsolutno iritantne i stvarno, pa nemrem ih obuć ni 2-3 puta bez da puknu, wtf?? A i baca me u depru pomisao da ću sljedeće mjesece provesti većinom u trapericama koje su mi počele neobjašnjivo ići na živce..
> život bez boli > ne znam koliko vam je ovo poznato, ali moji problemi sa sinusima su uvijek najizraženiji tijekom promjena godišnjih doba, što znači da sam ovih dana totalno van fukncije. BTW razmišljam o tome da odem na akupunkturu za koju sam čula da je vrlo učinkovita u otklanjanju boli u sinusima; zna li itko nešto više o tome i ima li možda netko za preporučit neki salon ili sl.?
> večernje druženje na klupici uz pivicu > jer nam se ne da sjedit u birtijama i nadvikivat se s ostalim ljudima u bircu.. mi volimo svoj mir party
> otvoreni francuski prozor > to mi je najdraži dio naše dnevne sobe, jer imamo pogled na breze i ptičice, a i srećom nijedna zgrada nam nije preblizu, pa moja mačka provodi pola dana uz prozor, mi kažemo da "gleda TV" belj
> ljetna hrana > čitaj rižotići s povrćem, paštice s umacima i sl. - lagano a ukusno! Fali mi to, jer volim laganu hranu, makar mi ni ovo davljenje u špeku, varivima, sarmama i sl. ne pada baš tako jako teško njami


Ali ipak, da ne biste pomislili da sam totalni mrgud, ima nekih stvari kojima se i veselim..

> tople ruke mog dečka > obožavam mu staviti ruku u džep i pustit da me grije.. kad nisam s njim uvijek se smrzavam, ali dosjetila sam se - naručit ću hand warmers !!
> zelene čizme > jednostavno ih jako volim fino peta je taman, oblik savršen, udobne su, boja je krasna i sve u svemu, žao mi je kaj ih nisam kupila u svakoj raspoloživoj boji dok sam mogla. BTW sad sam odlučila da mi se sviđaju čizme iznad koljena pa sam u potrazi za nekim jednostavnim modelom, može čak i bez pete.. any suggestions?
> kazališne predstave > zadnjih godina sam počela mnogo češće ići u kazalište što me jako veseli! Tijekom ljeta mi je baš nedostajala takva vrsta izlazaka i zabave, tako da jedva čekam da nabavimo neke ulaznice i opet odemo u HNK thumbup nadam se da ću opet uspjet pogledat balet "Don Quijote" - oduševio me!
> marame > moj najdraži modni detalj !! Ovih dana puno nosim one marame jarkih boja da me malo trgnu iz ovog sivila - sva sreća kaj sam ih prošle godine nabavila masu thumbup
> kuhano vino > njamiiii... nisam alkić ali obožavam miris kuhanog vina.. party
> kad mi se moja mačka uvuče pod dekicu i sklupča uz mene > kao sad.. slatkica moja.. cerek
> moja najsavršenija siva kožna jakna > malo je "designer inspired" .. konkretno liči na onu krasnu jaknu od Rick Owensa kaj ima cif onak u dijagonalu. Obožavam je!
> zakovice + koža + traper > nemreš fulat..
> večeri uz serije, čips i umakiće > koooonačno su počele nove sezone Gossip Girl i Big Bang Theory!! cerek Osim toga, gledam i Californication, nabavila sam Iron man 2... I više nemam problema s kišnim večerima!
> debrecinke na Trgu > da, da, ok, ja sam opsjednuta hranom. Priznajem! njami


Što vama fali od ljeta? Čemu se veselite tijekom jeseni i zime?
- 10:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga i malo o meni

..magic's in the music and the music's in me...

Brojač posjeta & otkud me posjećujete