(Ovo je napisano 28. listopada 2007.)

PROŠLO JE TOČNO MJESEC DANA OTKAD SAM POČELA SA SVOJOJ DRAGOM 'CAPUCCINO DIJETOM'. I DOKAZALA SAM SI DA MOGU NAPRAVITI ONO ŠTO SAM ZAŽELJELA... STIĆI DO XS VELIČINE! A TO JE ZNAK DA TO MOŽETE I VI CURE MOJE DRAGE.

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO JE ODVOJITI MJESEC DANA SVOG ŽIVOTA U KOJI ĆETE ULOŽITI DOSTA TRUDA I ODRICANJA. U PROŠLIH MJESEC DANA ZNOJILA SAM SE SATIMA TIJEKOM DANA. EVO KAKO SAM USPJELA (U SAMO MJESEC DANA!!!):

- SVAKI DAN PILA SAM SAMO 2 CAPPUCINA (JEDAN UJUTRO, JEDAN NAVEČER). SVAKE SUBOTE S RODITELJIMA BI JELA SAMO NORMALAN RUČAK. I TO BEZ KRUHA I UMAKA, SVE OSTALO BILO JE DOZVOLJENO.

OD VJEŽBI SAM RADILA:

- trčala sam svaki dan po 15-ak minuta
- svaki dan bi napravila 2 aerokicka s Renatom Sopek (jedan ujutro jedan navečer)
- svaki dan vježbala sam 100 trbušnjaka, 100 čučnjeva s utezima, 100 dizanja sa strane za bokove, 100 dizanja za stražnjicu, 100 preskoka preko užeta, 20 sklekova

Znam, čini se užasno naporno, ali skužila sam da bez vježbanja, neću tako brzo smršaviti kao što sam smršavila. Trenutno ne mogu vjerovati da sam uspjela. A Vi leptirice bile ste mi najveća podrška i zato vam jedno veliko HVALA!

POŠTO ME VIŠE NEMA NA BLOGU, MOŽETE MI U SVAKO DOBA DANA POSLATI MAIL NA perfect_butterfly@net.hr, NA SVAKI MAIL ĆU ODGOVORITI, I SVAKI DAN ĆU PROVJERAVATI MAIL, A I VAS ĆU REDOVITO KOMENTIRATI. SAMO VAS MOLIM DA ME U MAILOVIMA NE PITATE 'DA LI SE U TOJ DIJETI SMIJE JESTI OVO, DA LI SE SMIJE ONO', JER OVA DIJETA NIJE NIGDJE ZACRTANA I NAPISANA, ONA JE ISKLJUČIVO BILA MOJA IDEJA. AKO NETKO MISLI DA BI MOGAO MJESEC DANA PITI SAMO CAPPUCINO, A JEDNOM TJEDNO JESTI NORMALAN OBROK-SVAKA ČAST. JER JE TO JAKO ISCRPLJUJUĆE, ALI JA SAM UZIMALA VITAMINE I NIJE MI NI JEDAN DAN U TIH MJESEC DANA BILO LOŠE... PRIJE 2 DANA PRESTALA SAM S CAPUCCINOM I VRATILA SE NA NORMALNU PREHRANU, ZASADA JEDEM SAMO POLA TANJURA ONOGA ŠTO JE ZA RUČAK, PIJEM PUNO VODE, A VJEŽATI NISAM PRESTALA. SVAKIH TJEDAN DANA KOLIČINU HRANE ĆU POVEĆAVATI ZA ZALOGAJ-DVA KAKO SE KILE NE BI VRATILE. DANAS SAM SE VAGALA I OČEKIVALA SAM DA ĆE VAGA POKAZATI VEĆI BROJ, S TIM DA SAM SE VRATILA NA NORMALNU PREHRANU, ALI NIJE. ISTA JE. 49,0 KG.

CURE, NEMOJTE ME ZABORAVITI JER JA VAS NIKADA NEĆU. BILI STE MI NAJVEĆA PODRŠKA KOJU SAM IKADA U ŽIVOTU DOBILA, I BILO BI MI DRAGO AKO BI NETKO VOLIO OSTATI U KONTAKTU SA MNOM. SAMO ŠALJITE MAILOVE, NA SVAKI ĆU VAM ODGVORITI. OSIM NA NEGATIVNE. TE NAKON PRVE NEGATIVNE REČENICE BRIŠEM.

ZNAJTE DA TO MOŽETE I VI AKO SAM MOGLA I JA! SAMO JE POTREBNA VOLJA I JAKO PUNO ZNOJENJA TJ. VJEŽBANJA!

VELIKA PUSA SVIMA!