ponedjeljak, 30.03.2009.

NatGeo Wild Chronicles

Gorilla Ebola


Gorilla Tool Use


Gorilla Wild

- 01:30 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 27.03.2009.

Preko FaceBooka sa bivšom

Nađa Wed 9:50pm



Nađa at 9:54pm March 25
Ah što su to bili dani, Virago, bavarija i...
Nađa at 9:58pm March 25
...čagica!!!

(Ovu sam pjesmu naručio za nju kod DJ-a u discotequei Virago kada nam je bilo mjesec dana.)

Nađa Wed 9:52pm
šteta!!!

Nađa Wed 10:13pm
... sjetila sam se Zelenka...

(Zelenkom smo nazivali moj metalik zeleni Citroën C3.)

Ja Wed 11:14pm
Rado bih iskomentirao jedan status, ali... Jebiga!

Ja Posted 22 hours ago



Ja Posted 22 hours ago



(Ove dvije pjesme obožava. Stalno su se puštale u Viragou, a to me prisjeća kako je izazovno predamnom plesala na njihov ritam.)

Ja Posted 22 hours ago
Sjećam se i ja... Svega... Kao da je bilo jučer...

(Slijedi privatno dopisivanje, nakon što se sve ovo javno postalo na FaceBooku.)

Nađa
March 26 at 11:14am
Zašto me ne pošalješ kvragu,i zašto svaki put iznova prihvatiš moju igru... Trebao si odbiti moj zahtjev... Kvragu!!!

Ja
March 26 at 11:27am
Zato što ja znam da si ti moja sudbina koju sam prokockao i ni sa jednom drugom curom nakon tebe mi nije išlo, uvijek si mi ti u mislima... Zato sam i pobjegao u Zagreb, započeti novi život, ali ti si svejedno i dalje u meni i nitko ni išta to ne može promijeniti. Zato živim kako živim... Ubijam se vikendom vani ili kad već koji dan idem van... Ne znam, sjeban sam k'o kišna godina. Znaš da još uvijek imam svoju ulaznicu iz Viragoa kada smo se prvi put upoznali... Čuvam sve to... To me nekako hrani i daje (lažnu) nadu, da možda ipak jednog dana... Ma, najvažnije u svemu mi je da si ti sada konačno sretna... da nema mene sjebanog u glavu pored tebe.

Nađa
March 26 at 11:41am
Sretna sam,ali mi ti nedostaješ... Nedostaju mi naši razgovori,prepucavanja... žao mi je što ti neide sa curama,ali mislim da ja tome nisam kriva... Mislila sam da si se riješio tih svojih ludih depresivnih stanja,probaj mislim da ti je to jedina prepreka jer vidjela sam slike, a znaš što slika govori... Nikada nisi bio tako sretan,radiš,otišao si od svoje lude mame(koja je bila razlog zašto si bio nesretan)... ja sam u neku ruku sebična,zelim te imati u svome životu ali nažalost ne na onaj način,jer tako si nismo odgovarali...

Ja
March 26 at 11:57am
Znam da si sretna i jako mi je drago radi toga. To mi je najbitnije, da si ti sretna. Meni sve nedostaje... Ti općenito! Ja se nikada neću riješii svoje depresije, ali sam sada već naučio živjeti s njom i OK je, ali me nekad užasno pukne. Ne krivim tebe što meni nejde sa curama, to je u meni, to sam ja, sam sam si kriv. Mogu samo sebe kriviti i nikoga drugoga. Istina je da nikada prije nisam bio toliko sretan kao sada, jer sam konačno napravio nešto u svom životu, a jedan davni san će mi uvijek ostati u glavi - ti. Nisi sebična. I ja bih tebe htio imati u svome životu, da možemo otići na kavu i zajebavat se... pričati... Iako imam nekakvu nadu u sebi, da možda ipak jednog dana... to se kosi sa realnošću koja mi govori da više ništa od tebe, od nas. Sve je u redu... Samo bih te htio nekad s vremena na vrijeme vidjeti i zagrliti. Samo to... Teško mi je sve ovo pisati... Vjeruj mi da mi suze naviru... Ne mogu...

Nađa
March 26 at 12:30pm
Daj nemoj... zanima me dali se možemo ovako ponekad(stalno) čuti,ovo je jedino sto ti mogu ponudit,a da se ne osjećam krivom,nitko neće znati samo ti i ja... ali prošlost ne spominjemo samo sadašnjost i budućnost... zelim znati kada si sretan,zbog čega... kada si tužan,da te nekako utješim... Fakat si kao droga,nemogu te se riješiti,koliko god to željela!!! MOŽE???

Ja
March 26 at 12:37pm
Ne mogu i neću protiv toga, ne želim se opirti. Prepustio sam se toj struji da me nekad zdrma sjećanjem na tebe. Nemaš se zbog čega osjećati krivom. To sam ja, to je sve zbog mene... Možemo se čuti kada god i koliko god ti želiš. I mene zanima kako si ti?! Ne znam kako me možeš utješiti preko neta... Uživo bi eventualno još i mogla. Ma, samo da te vidim, da znam da si tu ispred mene s vremena na vrijeme, stvarna. Jedino kaj me može utješiti je dobra đoja i piva... Heh! Sve u svemu - može! ;)

Nađa
March 26 at 12:55pm
HEHEHEHE... Ma sve ti ja mogu preko neta!!! Mislim da sada ideš raditi jer u ovo vrijeme mislim da nam svima kažeš pa-pa... Želim ti ugodan radni dan,pusica!!!

Ja
March 26 at 1:19pm
Dobro... Ajde me dodirni sada... Hahaha...
Vidiš da ne možeš baš sve ;)
Ne, nejdem raditi. Imam danas slobodan dan,
pa idem malo u Avenue Mall, idem si tene kupit
i sa legicom na kafu... Danas mozak na pašu!

Nađa
March 26 at 1:22pm
Blago tebi,dok ne položim jedino ću shoppingirati u Pištani... Kak sam jadna nitko me neće nigdje voziti,to ti je njihova motivacija za uspijeh na ispitu,da znam što me čeka ako ne položim!!!

Nađa
March 26 at 1:23pm
evo pipam te!!!

Nađa
March 26 at 1:23pm
ovo mi je zbilja falilo!!!

Ja
March 26 at 1:28pm
Šta polažeš?

Ne osjećam da me pipaš... Sorry...
Haha-ha... Bezosjetilan sam...

Nađa
March 26 at 1:32pm
Ma glupi vožački... Imam ispit za dva wika,a jaaa!!! Katastrofa,svi se mole da me nesretnu na ulici!!! Kamikaza!!! Ma sada sam,osjetiš malo tu,tu i tu... Jes ojetilan sada???

Ja
March 26 at 1:37pm
I mislio sam da je vozački u pitanju... Ma, budeš ti to položila...

Ne, ne osjećam ništa...

Nađa
March 26 at 1:39pm
grrrrrrrrrrrrrr...

Ja
March 26 at 1:40pm
Ma, lažem ti... Osjetio sam svaki dodir...
Htio sam još, ali i ovo je bilo dovoljno da se napalim.

Hahahaha...

Nađa
March 26 at 1:42pm
Ludilo jedno vejiko!!!

Ja
March 26 at 2:11pm
Hehehehe...
Odoh ja na tram, pa do Avenua...
Ova me legica već čeka... Jebiga, uvijek kasnim.

(Šta da kažem?! ...sjećanje me vrati među žive s primjesom depresije, tuge. Jako mi nedostaje, ali sve što ću ikada imati s njom je najvjerojatnije dopisivanje preko SMS-a ili FaceBooka... Hm!)

- 01:10 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 25.03.2009.

Bajaga & Instruktori - Sa druge strane jastuka

Ljubim te i pokrivam
Krilima plavog goluba
Sanjivu te ostavljam
U hodnicima sećanja

Sa druge srane...
Sa druge strane jastuka

Još zelim da ti poklonim
Listove divljeg kestena
Još jednom da te zaštitim
Dok te magla zaklanja

Sa druge strane jastuka

Šaljem ti tajne poruke
Dahom noćnih vetrova
Ali ne znam da li prolaze
Pored rajskih vrtova

Sa druge strane jastuka

Sa druge strane jastuka

Ljubim te i pokrivam
Krilima plavog goluba
Sanjivu te ostavljam
U hodnicima sećanja

Sa druge srane...
Sa druge strane jastuka

- 01:36 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 20.03.2009.

Cut the crap

Veze su ovih dana u kurcu... Sestra je ostavila svog dečka nakon devet godina veze i sada prije koji dan se zaruče. Goran pati za mnom, pa je u stan dofurao frajera za jednu noć. Ana je spavala, a on je bio ukomiran svojom terapijom. Frajer si je naplatio uslugu ukravši Anin laptop i još neke stvari, te se izgubio u noći. I sada se ja djelomično osječam krivim za to. Eto, da sam bio sa njim, to se vjerojatno nikada ne bi dogodilo i Ana bi i dalje imala svoj laptop u kojemu joj je pola života u slikama i tekstovima.
Vratim film na onaj dan kada je bila kod mene... Onaj njezin blesavi slatki smješak na licu, primanje Darle u ruku i savladavanje straha od zmija. I... kada smo se počeli žvalit kao da se nikada u životu nismo žvalili. Toliko strasti u tom poljupcu, požude... I kada mi je sjela u krilo, pa sam pomislio kako ću eksplodirati u sekundi. Njezin sutrašnji ručak sa starim koji ne znam je li ikada prošao, a da je ona idući dan bila OK. Ne, opet nešto alkohola u njoj koji ju je sjebao da nije bila prisebna. Razgovor sa Goranom u vezi nas i u vezi nje. Bijes u meni... Stravičan bijes da im se nisam javljao nekoliko dana, jer bih poludio. No, prošlo me, pa sam se čuo sa Anom. Bio sam tada već na godišnjem i otišao sam doma na nekoliko dana. Zadnji dan i sutra ujutro se vraćam u Zagreb. Dogovaram se sa njom kako ćemo zajedno kuhati ručak i dogovorimo se. Dođe i taj dan i bivam odjeban, jer se pojavio Miha. Zacjelo je jeben osjećaj kada ti bivši, bivši zaručnik dođe na kavu. Vjerojatno se skupe sve emocije i strasti koje su nekada davno postojale, dođe vjerojatno i nekakav strah i iščekivanje, pa sve to prouzroči strastveno druženje. Ili si jednostavno takva osoba, pa iskoristiš priliku da se prisjetiš kako je nekada bio dobar seks sa tom osobom. Trenutak slabosti prilikom prisjećanja. Ili? Ili to uopće nema veze s time, već se sve nekako samo odigra u skladu među zidovima stana dok si nasamo sa tom osobom. Možda to nikada neću znati... Bilo bi zanimljivo saznati to. I dok se sve to odigravalo u jednom stanu na drugom kraju Zagreba, na ovom kraju u ovom stanu, ja sam iščekivao poziv, iščekivao njezin dolazak sa nekakvim strahom i ugodom. No, kada je poziv stigao i kada sam začuo da neće doći jer je takva situacija... Iznenada mi je bilo tako svejedno, čak sam se nasmijao tome, osjetio kao nekakvo olakšanje. Tko je jebeno zgodan Miha? Tko sam jebeno zbunjen ja?
Nešto ranije toga dana, zove me frendica Ana iz Slavonije, koja se udaje u lipnju, kako je dobila nekakav DVD od snimatelja koji će snimati njene svatove da pogleda kako on to radi i između ostaloga na snimci su Nađini svatovi. Super! Mome sjebanom raspoloženju nikad kraja...
...pa sad na kraju razmišljam o Ani i sebi. Svjesna je da je Nađa cura koja mi je i danas poželjna nakon toliko godina, iako je udana. Spoznao sam da je njoj Miha tako poželjan i vjerujem da je to to. Rekla mu je da treba ići kod mene i on joj je rekao da ide, jer je vjerojatno u meni pronašla nekakvu mirnoću, sigurnost, čvrstinu, oslonac... Zapravo me iznenadilo da mu je ona uopće rekla toliko stvari o meni, pa da je on uspio razjasniti kako joj ja po tom pitanju odgovaram. Možda je ovo dobar znak za njih, razgovor o drugim ljudima, nekakav dobar prečac kojim će ponovno završiti u vezi. Možda ju opet zaprosi u njenoj dnevnoj sobi klećući dok ona sjedi na svom velikom crvenom kauču. Dakle, nema nas... Nije nas nikada niti bilo. Izgleda da sam krivo protumačio kada mi je rekla da želi da zauvijek ostanem u njenom životu.
Budala sam što mi je ona zanimljiva osoba... Budala sam što volim sa njom o svemu razgovarati... Budala sam što sam mislio da bi to ipak moglo uspjeti... Budala sam što sam se ponadao... No, valjda ću već jednoga dana pronaći odgovarajuću osobu za sebe. Zatvoriti jedna vrata i otvoriti druga vrata. Vrata novog života sa novom osobom, novom stvarnošću, novom srećom, novim tužnim trenucima, novim problemima, novim uspjesima i svime što realnost donosi u življenju života. A sutra je novi dan...

- 21:19 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.03.2009.

Katy Perry - I kissed a girl

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game
Just human nature
It's not what
Good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

- 22:35 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 06.03.2009.

Od Hipotenuze za ostatak trokuta

- 21:56 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.03.2009.

Craig David - Insomnia

I never thought that I'd fall in love, love, love, love
But it grew from a simple crush, crush, crush, crush
Being without you girl, I was all messed up, up, up, up
When you walked out, said that you'd had enough-nough-nough-nough

Been a fool, girl I know
Didn't expect this is how things would go
Maybe in time, you'll change your mind
Now looking back I wish I could rewind

Because I can't sleep 'til you're next to me
No I can't live without you no more
Oh, I stay up 'til you're next to me
'til this house feels like it did before
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah

Remember telling my boys that I'd never fall in love, love, love, love
You used to think I'd never find a girl I could trust, trust, trust, trust
And then you walked into my life and it was all about us, us, us, us
But now I'm sitting here thinking I messed the whole thing up, up, up, up

Been a fool (fool), girl I know (know)
Didn't expect this is how things would go
Maybe in time (time), you'll change your mind (mind)
Now looking back I wish I could rewind

Because I can't sleep 'til you're next to me
No I can't live without you no more (without you no more)
Oh, I stay up 'til you're next to me (to me)
'til this house feels like it did before (because it)
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah (ah), feels like insomnia ah ah

Ah, I just can't go to sleep
'cause it feels like I've fallen for you
It's getting way too deep
And I know that it's love because

I can't sleep 'til you're next to me
No I can't live without you no more (without you no more)
Oh, I stay up 'til you're next to me (to me)
'til this house feels like it did before
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah

Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, feels like insomnia ah ah

- 22:03 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.

Perdido's life

ovo su život i misli iz dana u dan

Image Hosted by ImageShack.us


E-MAIL
mendez@net.hr

...:::...

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us