srijeda, 11.10.2006.

Zakon o IdiJotima 3

REPUBLIKA HRVATSKA
ŽUPANIJA SPLITSKO – DALMATINSKA
GRAD SPLIT
SPLITSKI KVARTOVI


Klasa: NUP/1
Urbroj:
Split , u medjuvremenu


Unutar splitskih kvartova, Grada Splita, županije Splitsko-dalmatinske, u predmetu KZŽ(Kluba Zajebanih Žena sa produljenim sastavom) natprirodnom silom nastavljena je borba za kralja idiJota budući da svaki slijedeći ljubljeni(od zadnjeg napisanog zakona) se pokaže savršenim izborom za već istaknuto precijenjeno ime. Upis objavljujemo na temelju članka 456. stavka 99.3 Zakona o IdiJotima ne sadržanog u ZUP-u (Zakonu o općem upravnom postupku) donosi:

ZAKLJUČAK

Ostaje uvijek isti, samo je obrazloženje drukčije(isto kao i kod one izjave da su svi muški kreteni – NISU!!! Svaki je kreten na svoj način!). Dakle, da Vas podsjetim ukoliko ste zaboravili;
IdiJoti uvijek ostaju idiJoti. Svi idiJoti nemaju isti(sličan) fizički izgled ili istu društvenu sredinu, oni se mogu (pro)naći u bilo kojoj društvenoj sferi.

Obrazloženje

Ovaj Klub nastavlja postupak započet u desetom mjesecu prošle godine prateći niz od najdražih nam ljubljenih koji su nas toliko opčarali svojim postupcima a bi bila prevelika šteta da njihova djela ne budu zabilježena te prepričana ostatku nacije koja će (pretpostavljam) biti zapanjena njihovima postupcima. Vjerujem da će Vas ostaviti bez daha , no nemojte niti u snovima poželjeti da Vam oni daju umjetno disanje. Moj savjet.
A kraljevi ulice suu…..

1. Neću poštovati bon ton pa ću prvo riješiti meni (ne)suđenoga. Dopeljao je u moj život….hmm..više sam ja dopeljala u njegov kad sam ga sa par prija istlačila da nam nešto napravi na kompu.Poslije toga smo svi otišli na kavu – ništ spešl.Laganini se počeli tipkat, pa su uslijedili pozivi, kavice onda njegovo zivkanje nekoliko puta dnevno uz neizbježne puuuste poruke ,tepanja, ostavljanje cure,naš polazak, tjedan dana poslije i odlazak te vraćanje u curin zagrljaj..Moja najkraća veza!Valjda mu je bilo lakše da me za sve moguće okrivi(bila i ja kriva u nekim stvarima,no ne svim) i nakon veze kad smo ostali…prijatelji. Ne javim mu se – kriva i balava. Javim se – teroriziram ga i nedam mu mira. Zaključak?
No kad bi uzeli u obzir da «dragi moj» kad izađe vani ukoliko ga neka cura uhvati za guzu on nju uhvati za vrat i ne pušta, tu ona priča o (ne)javljanju po čudnosti iznosi 0bodova. Sve je ovisilo o njegovom raspoloženju – navečer pljušte ponude da bi trebala s njim(izlasci&putovanja) i da na njega uvijek mogu računat, ujutro me uopće ne želi vidjet i optužuje me za stvari s kojima nemam nikakve veze. Čak ga pucaju neki filmovi da mu uznemiravam ljubljenu, a ja s dotičnom nemam nikakve veze. Psiiiiiiiiii-hiiiiiiii-jaaa-triiiii-jaaaa ša la la la la
p.s. ako ne shvati vaš smisao za humor – možda ćete njegovom zaslugom završiti u moru ili ukoliko ste dalje od mora; odletjeti par metara od mjesta gdje ste stajali pa bili Vi i ženskog roda!
Nick: Čudak

2. Moja prijica je bila u vezi 3ipo godine. Ljubav je frcala na sve strane dok on nije prcnio drugu i bez njenog znanja ušao u vezu s dotičnom. Samo par tjedana/mjeseci mu je bilo potrebno da joj obznani činjenično stanje, a ona ga je do tad vjerno čekala naivno vjerujući u razloge koje joj je navodio zbog čega se ne mogu vidjeti(takve su sve ženske kad se zaljube - slijepe). Prekinuli su ,a on je ostao sa novom curom, no nije se mogao potpuno odreći svoje ljubavi prema mojoj priji te ju je učestalo zivkao provjeravajući njeno ljubavno stanje. Nakon određenog vremenskog perioda ona njemu odluči reći da je upoznala potencijalnog momka na što joj je bivši odgovorio da je koza (kakve veze životinja ima s prijom?) i da je svakakva, ko zna šta radi s njim, kako mu je mogla to napravit' (i sl. stvari) jer ako se oni pomire i on odluči na ženidbu za nekih 4-5godina dok se iživi na dr. ženskima ,ona nema nikakvo pravo na to! Dakle da rezimiram – prevario ju je, ostavio(sporazumnim dogovorom riješeno), ostao sa novom curom a od nje zahtjeva da ga čeka narednih 4-5godina dok se on 'smiri'?!?! Presmiješno..
Nick: Neiživljen

3. Kad je Bog krojio ljude, sklapao njihove fizičke djelove sa psihičkim – pretpostavljam da je bio jaaako umoran i pri kraju sastojaka kad mu je na red došao Maleni. Dotični ima nešto nizine, šta u izjavama šta u centimetrima. Onda je Bog dijelio dobar stil oblačenja; ali je Maleni opet zakasnio i ostao 'praznih ruku' pa je sada njegov osebujan stil teško ne primjetiti(mislim da je daltonistima lakše, njihove oči nisu prisiljene gledati nešto prešareno i fluroscentno). Osim oblekom Maleni se može pohvaliti i spretnim izjavama. Naime on je prevelik romantik; «Znaš, ti si meni jako draga. /drrp/ Al… /drp/ Ja san ti sjeban.. /drrp drp/ No ja jako poštujen tebe.. /drrrp drp/ i tvoju familiju..» - sad mi kažite tko ne bi pao na ovu romantiku?? Nakon odlaska moje prije slao joj je poruke sa željom da je vidi. Želja mu se ispunila kad se najmanje nadao. A i nju je zateklo tamo nešto što nije očekivala – njegova cura s kojom je u međuvremenu pošao. Komentar na curu ću radije ostavit stručnjacima(Gaduro,reagiraj:) i bit ću dobra:)
Nick: Maleni

4. Četvrti je kraljina koja me prije par dana ostavila bez texta – toliko gluposti u kratkom vremenskom razmaku odavno nisam čula! Naime, cijenjeni gospodin Povjesničar je probranom puku grada Splita okupljenom na mjestu zvanom «Buza» objasnio kako zapravo treba izgledat jedna (dis)funkcionalna obitelj. Budući da je žena nastala od Adamova rebra , povijest je odmah zapečatila ženinu budućnost; ona mora biti podređena muškarcu. Dakle, ženino mjesto je u kuhinji ali si povremeno mora priuštiti i koji drugi kućanski posao(uz kuhinju!). Ne dao Bog da dotični se vrati kući sa nečega (nazovimo: švrljanja za koju kunu) a da žena ne riba pod ili pak kuha ručak. Naravno da odmah dobiva 'kick' ukoliko ga ručak ne bude čekao na stolu!!! Pa kakva je to žena?!
Osim toga Povjesničar je zaključio da parcijala je stvarno glupa riječ, što je potrebno to izgovarat kad već postoji riječ parcela rolleyes Još je meni jako interesantan onaj dio gdje ne zna što se treba utipkati da bi se došlo do pisanja poruka(na svom mobitelu!!!). No ajd' , bar se neću uzrujavati da bi mogao pročitati ovaj text, kladim se da dotični nezna kompjuter upaliti.
Nick: Povjesničar

Pouka o pravnom lijeku:

Protiv ovog zaključka dopuštena je posebna žalba(po čl. 99.9 stavka 2.24 Zakona o IdiJotima ne sadržanog u ZUP-u) koja se može izreći klikom miša na znak ispod texta pod nazivom «ZiiiNiiiii» u roku do kraja postojanja blogerice Pepeljuge , pismeno ili usmeno na zapisnik. Također napominjem da je ovo Zakon o IdiJotima,ako ste se uvridili – vjerojatno ste se i prepoznali(ili ste jedan od gore spomenutih IdiJota,no takve su šanse jako male-osim br.1.kojeg krasi inteligencija i vrsno korištenje interneta..Još da nije čudak..eeeh).
Ukoliko Vas text nije uznemirio – još ste potpuno normalni ,čestitam!
Za žalbu se ne plaća upravna pristojba već se dobije malo veći telefonski račun.

Dostaviti:
1. Svim ljudima voljnih
Čitanja novopečenog Zakona
2. Arhiva , ovdje

Voditelj postupka

Pepeljuga

NOVO: Odlučite tko odnosi titulu IdiJota trećeg Zakona!

- 00:43 - ZiiiiiNiiiiii (15) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Free Web Counter

'ebote kol'ko Vas ima


online



Pepeljuga
je curka sa friško prijeđenim pragom dvadesete godine života.
Fetiva Kaštelanka
smijeh

Obožava
-pojedine članove svoje familije
-najbolje prijatelje
-svoju navijačku tribinu(di je izgubila zadnjih 5godina)
-pisme ex Daleke obale,sada koncerte Marjana Bana cerek
-duge nocne izlaske
-hostesiranje i vođenje ekskurzija(ćime se bavi)
-janjetinu i crni rižot rofl(zbog toga voli svadbe)
-Lonsdale stvarčice
-fotografiranje


Inače je
-uvijek sa smješkom na licu
-poprilično jednostavna kao prijateljica
-poprilično "teška" u vezi
-optimistična u pogledu drugih
-samokritična u pogledu sebe
-feministička kuja/arkanđeo/vražja mala - nedokučivosmijeh
sami procjenite!


Ne može se pohvaliti
-vječnim (kratkim) kašnjenjem
-primanju nevažnih informacija k srcu
-napadom prije prethodne provjere informacija

Blog.hr

myspace

pepeljugica@net.hr

NESTO NAVIJACKO
maj fejvorit forum
samo me nebo rastavit mozhe

NESTO KJUTE
kjute animacie
the smajLichi:)

NESTO SAMO ZA ZENKE
zdravLje je bitno..e

NESTO ZA..MA VAS:)
oni koi su tu kad zakazhe

BLOGOVI KOE VRIEDI POGLEAT:

Buduća pravnica
Moja plavušica
Opaka dobrica
Legenda o' čovika
Najdraža Zagrepćanka
Jednostavno savršena D.S.O.
Tipičan dalmatinski galeb
Simpatična Lunica
Kolegica s tribine:)
Savršena prepreka
Teeja sa Skalica
vehementno
antonio
Siscanka moja
Nezamienjivi Bullet
Th - Vukovar
Pamsweetpea
buba
zizimars14
nikica
wild angel
Njen cirkus..
malena1309
lokal patriot
Bambi
partyanerica

Image Hosted by ImageShack.us


VUCICE UMIRU SAME
Tishina k'o sidro vezhe mrak
U meni poLako kopni strah
svaka Ljubav je bila prividjenje
Nije ovo moe vrieme

Do zore je ostao josh koi sat
A vani nemir, k'o dae rat
ObLachim kaput i odLazim
Da sve zaboravim

I opet Jadranom pLove brodovi
Ti vise za mene ne brini
K'o Lishche sam, vjetar me raznosi
Vuchice umiru same..


Creative Commons License
Ovo djelo je ustupljeno pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima2.5 Croatia.



[[*Credits*]]

|Ev0nE's World Of Emptyness|
|Ev0nE's Fairyland|
|Ev0nE's Tutorials|
|Blogskins|
|Blogger|

Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.com