30.12.2006., subota

Novogodišnja čestitka

Image Hosted by ImageShack.us Ljubav. Kad nje ima, sve, ali baš sve drugo je puno lakše, iz kojeg god smjera dolazila, a neupitno dolazi svima nama samo je vrlo često ne prepoznajemo. Zato, nje vam želim stvarno u veeelikim količinama. Ne samo da bi vama bilo jako lijepo, nego i da ju u istim tim količinama možete odašiljati ljudima koje volite.

Zdravlje je nešto što nažalost najviše cijenimo onda kada smo bolesni. Zato, želim vam ne samo da ga imate u izobilju, nego i da svakoga dana budete svjesni koliko vam je život u zdravlju radi toga ljepši.

Posao. Oni koji ga imaju i vole, da ne zaborave da imati posao nije nešto trivijalno što se dobiva rođenjem već, radi društva (da ne kažem države Image Hosted by ImageShack.us) u kojem živimo – privilegija.

Nešto novaca. E sad, tu mi je malo teže, jer ovo nešto je svakom drugačije. Meni bi trebalo malo više od milijunčića Image Hosted by ImageShack.us, da namirim sve svoje i obiteljske potrebe, a i da dam nešto u dobrotvorne svrhe.

No da, ako ću konkretno, onda želim
… onima koji traže ljubav da ju nađu i da se zaljube tako da teško riječima mogu opisati taj osjećaj,
… onima koji su bolesni da ozdrave,
… onima koji nemaju posao da ga dobiju,
… onima koji žele djecu, da im ova godina da jednog slatkića ili slatkicu (a može i više ako tako ispadne Image Hosted by ImageShack.us),
… onima koji nemaju riješeno stambeno pitanje da uspiju preseliti u svoj dom,
… onima koji završavaju srednju školu da se upišu na željeni fakultet ...

A svima onima što je sada onako kako žele da se to ne promijeni ni u 2007. ni kasnije.

Želim vam i ugodne trenutke i dobru zabavu u novogodišnjoj noći bez obzira bili negdje na otvorenom, u društvu, u krugu obitelji ili s nekom drugom dragom vam osobom.

Sretna vam Nova 2007.


- 21:20 - Što ti misliš? (p.s. ne štedi na riječima :)) (64) - Komentari On/Off - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

"Ja u ljubav vjerujem"