Brojke koje govore koliko vas je svratilo na ovaj blog!

GDJE SE NALAZIMO

MALA DVORANA
Osnovne škole "Nikola Tesla"
Matetićeva 67
PREČKO-ZAGREB



===========================
GRUPE:

RITMIKA
3-4 godine
5-6 godina
.............................................................
KIDS JAZZ DANCE
7-11 godina
..............................................................
JAZZ DANCE
11-13 godina
14-17 godina
18 i stariji
..............................................................
PLESNA REKREACIJA
za sve koji žele rekreativno
vježbati i plesati uz dobru
atmosferu, za svoju dušu.
OVO JE NEŠTO ZA VAS!
..............................................................


Informacije na:

098/260-986

091/522-0914


MAIL ADRESE:

plesni.studio.pegaz@hi.t-com.hr


BITNE INFORMACIJE



VODITELJI
* SANJA KOCON
* NATAŠA VILUPEK
* MILKA MATAVULJ

Plesni studio Pegaz

27.11.2008., četvrtak

Konferencija ‘Prostori plesa’

U sklopu priprema za početak rada zagrebačkog Plesnog centra, u Zagrebu će se od 29.11. do 2.12. u organizaciji HIPP-a održavati međunarodna konferencija ‘Prostori plesa’ na kojoj će stručnjaci iz 10 zemalja predstaviti svoja iskustva u radu sličnih institucija.



Predstavljanje različitih modela funkcioniranja plesnih centara i srodih institucija diljem svijeta, financiranje, promocija te edukacija plesne scene, neke su od ključnih tema o kojima će biti riječi na međunarodnoj konferenciji ‘Prostori plesa’ koju u Zagrebu od 29.11. do 2.12. organizira Hrvatski institut za pokret i ples (HIPP).

Britanski Greenwich Dance Academy i The Place, izarelski Suzanne Dellal Centre, portugalski Teatro Viriato i mađarski Trafo, samo su neke od institucija o čijim će modelima rada na konferenciji predstavnici domaće plesne scene razgovarati sa stručnjacima iz Velike Britanije, Nizozemske, Belgije, Njemačke, Francuske, Portugala, Mađarske, Poljske, Izraela i Slovenije.

Konferencija će posebno predstaviti mogućnosti financiranja plesnih projekata sredstvima Europske komisije u sklopu programa Kultura (2007. - 2013.), a o svojim iskustvima u osiguravanju tih sredstava govorit će predstavnici BADco te Hrvatskog instituta za pokret i ples, dok će uvodnu riječ održati Anja Jelavić, voditeljica Kulturne kontaktne točke pri Ministarstvu kulture RH.

U drugom dijelu programa konferencije, Jacques van Meel, dugogodišnji ravnatelj nizozemske Fontys plesne akademije i plesne sekcije ELIA (European League of Institutes in the Arts) vodit će radionicu na kojoj će predstavnici domaće suvremene plesne scene formulirati svoja očekivanja od programa budućeg Plesnog centra.

‘Protore plesa’ prati i showcase recentne domaće plesne produkcije, u sklopu kojeg će se inozemnim gostima predstaviti OOUR, ekscena , Liberdance, Sodaberg, te autori Rajko Pavlić, Selma Banich, Marjana Krajač, Žak Valenta, Darija Doždor i Ana Mrak.

Konferencija ‘Prostori plesa’ u potpunosti je otvorena za javnost, no za pohađanje radionice Jacquesa van Meela nužno je sudjelovanje u prethodnom radu konferencije.

Cjeloviti program i detaljne informacije o sudionicima idućih će dana biti dostupan na službenim web stranicama Hrvatskog insituta za pokret i ples (http://www.danceincroatia.com)

teatar.hr

- 12:18 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

26.11.2008., srijeda

Da i njih vidite, naše najmlađe članice studija!

Ritmika 1/2

Photobucket

Photobucket

Ritmika 3

Photobucket

Photobucket

- 09:58 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

24.11.2008., ponedjeljak

Najava nastupa!


29.11. nastupamo u Karlovcu / dvorana Doma Hrvatske vojske, na 19. Susretima plesnih ansambala u organizaciji Hrvatskog sabora kulture. Početak u 18 sati! smijeh


13.12. * ADVENT U SRCU ZAGREBA 2008.- Trg bana Jelačića od 18-20 sati.

21.12. * BOŽIĆNI VELESAJAM 2008. - Zagrebački velesajam od 16-17 sati.

Mislim da je dovoljno nastupa za kraj ove kalendarske godine! wink

I pozivamo Vas na sva ta zbivanja, i općenito blagdanska događanja gdje god bili ako vam je usput! sretan






- 15:52 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

21.11.2008., petak

Natječaj Dana performansa i plesa

Varaždin dobija novu plesno-performersku manifestaciju koja će se odvijati tijekom 4 termina u isto toliko godišnjih doba, a prijave za sudjelovanje u istoj primaju se do 31. prosinca 2008.



Manifestacija Dani performansa i plesa nastavak je, te nova i proširena verzija festivala Dani hrvatskog performansa uobičajeno održavanog krajem kolovoza svake godine u Varaždinu zadnjih 8 godina. Dodavanjem suvremenog plesa u programski plan Dana performansa, kažu organizatori, zaokružuje se konceptualna cjelina koja kao takva komunicira sa većim brojem publike i koja posjeduje veći potencijal za širenjem na regionalnom nivou, te potencijal za razvijanjem partnerskih odnosa sa festivalima i kulturnim organizacijama u Evropi.

Kroz 4 trodnevne programske cjeline koje će se odvijati kroz cijelu 2009. godinu, kroz sva 4 godišnja doba, Dani performansa i plesa ugostit će nekoliko formata izvedbi – suvremene plesne produkcije, urbane plesne akcije, instalacije, te performanse.

Selektirani programi po svojoj različitosti, a uvijek visokoj kvaliteti, imali bi zadatak zadovoljiti različite ukuse publike i educirati lokalnu publiku po pitanju raznovrsnosti unutar same grane plesne umjetnosti i performansa.

Planirani termini za održavanje su:
20. – 22.03. 2009. Proljeće
19. – 21. 06. 2009. Ljeto
18. – 20. 09. 2009. Jesen (u suradnji sa Varaždinskim baroknim večerima)
18. – 20. 12. 2009. Zima (u suradnji sa Adventom u Varaždinu)

Pozivaju se svi zainteresirani umjetnici i projekti da pošalju svoje prijedloge na sljedeću adresu, sa naznakom:
Dani performansa i suvremenog plesa

n/r mr Ivan Mesek
Trg kralja Tomislava 1
42000 Varaždin
Hrvatska

Projekti izvođeni van klasičnog kazališnog prostora su dobro došli.

Prijedlozi se moraju sastojati od: potpuno ispunjene prijavnice (koju možete skinuti ovdje) sa odabranim primarnim terminom izvedbe i obrazloženjem, životopis(e) autora i izvođača, DVD predloženog rada, fotografiju print kvalitete u digitalnom formatu, press release o radu, kratki opis koncepta / projekta i tehničke zahtjeve izvedbe.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir. DVD-ovi se neće vraćati pošiljatelju.

Rok prijave je 31.12.2008.

Selektirani umjetnici će biti kontaktirani e-mailom.

Organizator: Galerijski centar / VRUM
Za organizatora: Sanja Tropp Frühwald i Ivan Mesek

- 09:58 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

20.11.2008., četvrtak

Nešto jaaaaaako staro


- 12:14 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

19.11.2008., srijeda

nešto za moju dušu...


- 07:31 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

18.11.2008., utorak

Malo drugačije


- 06:30 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

14.11.2008., petak

DRAMSKE VJEZBE 3. DIO.

Zbog velikog interesa za radionice - Dramske igre i vjezbe 1. i 2. dio, u zagrebackom Studiju Kubus, te zbog vrlo poticajnih polaznika koji smatraju da ovakav tip edukacija nedostaje, evo i NOVE radionice koju smo nazvali DRAMSKE VJEZBE 3. DIO.

Mozete ju pohadjati bez obzira na to da li ste vec bili na 1. i 2. dijelu.

Sadrzaj radionice:
U nasem odgojno obrazovnom sustavu izostavljen je segment komunkacije, a sve vezano uz situacije u drustvu ostaje neizreceno i neprozivljeno u mladim ljudima s kojima radimo.
Stoga cemo na ovoj radionici kroz dramske vjezbe istrazivati - stereotipe, predrasude, polaritete i identitete. Kroz dramske vjezbe bolje cemo upoznati svoje i tudje identitete, osobne i skupne razlike i stereotipe, te stvarati prostor za demokratsko isticanje razlika i dijalog.
Ovakav proces rada s raznim grupama, pogotovo sa djecom i mladima, donosi osobno oslobadajnje, visok nivo osvjestenosti za odnose, sto pridonosi intelektualnom napredovanju i spremnosti razrade strategija za djelovanje.
Cilj ove radionice nije toliko ucenje "kroz educiranje", vec je ucenje kroz osvjestavanje "onoga sto vec znamo".

Sve vjezbe ce biti iz bogatog opusa Augusta Boala koji je razvio tehnike kazalista potlacenih koje se prakticiraju u preko sto zemalja svijeta. Svoj bogat istrazivacki rad Boal temelji na intenzivnom prakticiranju dramskih vjezbi sa razlicitim grupama diljem svijeta. Ove godine Augusto Boal je zbog svog inventivnog kazalisnog rada kojim je globalno utjecao na mnoge sredine i živote, nominiran za Nobelovu nagradu za mir.

Voditeljica ce biti Ivana Marijancic, dramska pedagoginja i prakticarka metode Augusta Boala – kazalista potlacenih, trenunto angazirana u Zagrebackom kazalistu mladih, u Privatnoj osnovnoj skoli "Kreativni razvoj" koja ima dramski odgoj konstatno integriran u skolski program, te u Gradskom kazalistu Virovitica kao voditeljica dramskog studia. Radionice forum kazalista odrzala je za mnoge udruge i projekte koje su odlucile proradjivati teme i programe kroz dramski pristup.

Kome je namijenjena: Namjenjena je svima onima koji rade s djecom, mladima, odraslima, ili zele jednostavno poraditi na osobnom oslobadjanju kreativnosti. Pogotovo ju preporucamo onima koji nikada nisu pokusali koristiti kreativne metode u radu, jer je ova radionica dobar pocetak ili obogacivanje dosadasnjih spoznaja.

Termin i mjesto odrzavanja:
nedjelja 30. 11. 2008. od 9:30 do 18 sati,
Zagreb, Studio Kubus u Kranjcevicevoj 9 (uci u vezu, proci do kraja i popeti se na kat)

Cijena radionice bit ce 120 kn.

Prijava:
Krajnji rok za prijavu je: ponedjeljak 24. 11. 2008. no prijave cemo zakljuciti i ranije ako se maksimalan broj od 18 polaznika popuni ranije.

Prijaviti se mozete:- mailom na: ivanamarijancic@vip.hr ili imarijancic@gmail.com ili
- svaki dan prije podne od 10 do 11 sati pozivom na 091 5369431 (izdiktirati sve podatke za prijavu) ili

PODACI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLIJEDECI:
- ime i prezime, godina rodjenja
- zanimanje (studenti- koji fakultet? zaposleni- koje radno mjesto? ili nesto trece?)
- motivacija (razlozi za prijavljivanje na ovu radionicu)
- broj mobitela, e-mail adresa

Paznja!!! Cesto dobivamo nepotpune prijave. Smatramo da ne trazimo puno podataka za prijavu niti da su oni komplicirani, stoga napominjemo - prijavite se sa SVIM TRAZENIM PODACIMA!

Ako prijavljujete nekoliko polaznika, MOLIMO VAS DA ZA SVAKOG POLAZNIKA NAVEDETE SVE POTREBNE PODATKE!!!


Napomene!

- broj polaznika je ogranicen na 18 zbog tempa rada i velicine radnog prostora, stoga ne oklijevajte sa prijavljivanjem, jer ce prvih 18 prijavljenih biti u grupi

- molimo Vas da se, zbog gore navedenog razloga i zbog uredne organizacijske pripreme u Kubusu, prijavljujete samo AKO STE SIGURNI da cete moci pohadjati radionicu

- unutar navedenog termina rada bit ce kracih pauza (po potrebi) i velika pauza od sat vremena koju mozete iskorititi za rucak

- u prostoru u kojem cemo raditi, a koji je uredjen za vjezbanje, ne ulazi se u cipelama, vec se obuca ostavlja ispred ulaza u prostor, a vjezbati mozete u carapama ili tankim slapicama.

Hvala!

Studio Kubus
Ivana Marijancic

- 08:34 - Pitanja-komentari? (3) - Printaj - #

12.11.2008., srijeda

Predstava: GYEKENYES BAND

Koreografkinja: Mirjana Preis

Mirjana Preis, autorica hit predstave MARATON, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolju plesnu predstavu u 2004. godini „KAPUTT“, najavljuje novu premijeru.

Riječ je o predstavi GYEKENYES BAND koja će premijerno biti izvedena u četvrtak 20. studenog u 21 sat u Histrionskom domu, Ilica 90. Slijedeća izvedba predstave održat će se u petak 21. studenog u 20 sati.
Predstava GYKENYES BAND nastala je u koprodukciji Mirjane Preis i Studija za suvremeni ples. Izvode je Ivana Miletić-Piškor, Dina Ekštajn, Branko Banković i Marko Marković, dugogodišnji član Thoss-TanzKompanie i Netherlands Dance Theatrea.

GYEKENYES BAND je brza, duhovita i uzbudljiva plesna predstava o četvorici likova koji nastoje ostvariti svoj cilj – nastupiti s bendom i zaprašiti klub svojom opasnom svirkom. Pakleni plan ovih osobenjaka nije jednostavan u kaotičnoj svakodnevnici otuđenih ljudi današnjice. Četvorica smiješnih karaktera međusobno se prožimaju i uz pomoć raznih glumačkih, plesnih i kazališnih tehnika provociraju niz sentimentalnih i tragikomičnih situacija tematizirajući želju za dostizanjem cilja.

Koreografkinja Mirjana Preis stalna je članica Studija za suvremeni ples i plesni pedagog u Zagrebačkom kazalištu mladih. Ostvarila je niz zapaženih koreografija kao što su „IGRA“ S. Becketta, „VOLPONE“ B. Jonsona na Splitskom ljetu, „PRELUDIJ ZA POSLIJEPODNE JEDNOG FAUNA“ I. Tomita i C. Debussya, te autorske projekte „MOJA DOMOVINA“, „RUBATO“, „PROLAZNA SOBA“, „EXIBITION“, „BIG IZ BJU:TEFUL“,
„KAPUTT“, „ŽENA KOJA PUNO PRIČA“.

Predstava „KAPUTT“ nagrađena je Nagradom hrvatskog glumišta za najbolju plesnu predstavu u 2004. godini. Osim priznanja u zemlji, mnoge od navedenih predstava ostvarile su vrlo uspješna gostovanja u inozemstvu. Tako je predstava „KAPUTT“ gostovala na Međunarodnom plesnom festivalu u Limi u Peruu 2004. godine, a iste godine izvedena je i na Međunarodnoj koreografskoj platformi ALMADA u Portugalu. Predstava „BIG IZ BJU:TEFUL“ gostovala je na Međunarodnoj koreografskoj platformi ALMADA u Portugalu 2000. godine, predstava „ŽENA KOJA PUNO PRIČA“ na Međunarodnom kazališnom festivalu u Yerevanu u Armeniji 2006. Hit predstava „MARATON“ gostovala je 2007. godine na Grazer Tanz Theater Festu u Austriji, na Dance Festu u Skopju, na International Festival of Alternative Theatre u Slovačkoj, na Break Festivalu 2,4 u Ljubljani, na CIFET Festivalu u Kairu, na festivalu L'ultima luna d' estate u Milanu. Predstava „MARATON“ ove je godine gostovala na međunarodnom festivalu Sarajevska zima u Bosni i Hercegovini.

ssp.hr

- 09:43 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

09.11.2008., nedjelja

Još ih niste vidjeli ove godine


Na okupu!

Photobucket

Sve kao jedna!

Photobucket



Photobucket

- 06:46 - Pitanja-komentari? (4) - Printaj - #

08.11.2008., subota

Plesna akademija na Borongaju?

Na godišnjoj skupštini Hrvatskog društva profesionalnih baletnih umjetnika (HDPB), održanoj 4. studenoga najavljeno je skoro otvaranje nove, plesne akademije.



Skupština je održana u foyeru zagrebačkoga HNK-a, a između ostalog na njoj je predsjednik HDPB-a Svebor Sečak objasnio kako su ministarstva kulture i znanosti, obrazovanja i športa osnovala povjerenstvo za izradu prijedloga programa, koje radi na financijskom planu, programu i drugim dokumentima potrebnim za pokretanje prve visokoškolske ustanove za ples i balet u Hrvatskoj.

Glavna koordinatorica povjerenstva, Andreja Jelčić, naglasila je pak da najveći problem i nije prostor, već su to profesori i studenti.
‘Studij baleta bi vrlo vjerojatno bio ustrojen kao studij za baletne pedagoge jer toga nam stvarno nedostaje‘, izjavila je Jeličić za Vjesnik (tekst u postu prije), nastavljajući kako će s ciljem ostvarivanja takvog studija biti uspostavljena suradnja s Filozofskim fakultetom, ali i s Kineziološkim.

Kako se u Hrvatskoj ne može pokrenuti neki novi studij ako ga ne predlaže već ustrojena visokoškolska ustanova, tako je nositeljem projekta buduće Plesne akademija postala zagrebačka Akademija dramskih umjetnosti, a za obje je škole navodno već rezerviran dio prostora u kampusu na Borongaju.

‘Sam prostor osmišljen je kao centar za umjetnička istraživanja, a našoj bi struci trebala pripasti trećina cjelokupnog prostora, nekih 2000 kvadrata, te će se tamo urediti prostor gdje će nastajati budući plesni i baletni intelektualci‘, pojasnila je Jelčić.

teatar.hr

- 06:40 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

07.11.2008., petak

Baletni studij na Borongaju

Zagrebačka Akademija dramskih umjetnosti je nositelj projekta studija plesa i baleta koji će zaživjeti u kampusu na Borongaju.
Prošle su 132 godine od datuma kada su prvi put navedena imena plesača koji su plesali nekoliko baletnih brojeva u operi »Nikola Šubić Zrinjski«, no Hrvatska još nema visokoškolsku ustanovu za ples i balet. Toga se istog dana, 4. studenoga, u prošlih pet godina obilježava Dan baleta, a Hrvatsko društvo profesionalnih baletnih umjetnika (HDPB) održava godišnju skupštinu.
A na njoj, održanoj u foyeru zagrebačkoga HNK-a, predsjednik HDPB-a Svebor Sečak upoznao je prisutne s djelovanjem društva, pri čemu je posebice istaknuo njihovo najveće postignuće do sad, natjecanje »Mia Čorak Slavenska«, koje je ove godine održano na sceni zagrebačkoga HNK-a, čime se uvelike dignula njegova razina.
»Nastojimo ga dići i na međunarodnu razinu«, rekao je Sečak, misleći pri tom na bolnu činjenicu da većinu muškoga baletnog kadra čine strani državljani, koji se pak ne mogu natjecati upravo zbog državljanstva. Da bi i samo natjecanje postalo privlačnije, kako našim, tako i stranim plesačima, Sečak je najavio mogućnost podjele izdašnijih novčanih nagrada.
Ipak, ono o čemu se najviše govorilo, jest ustrojavanje studija za ples i balet. Lani su, kako je Sečak rekao, ministarstva kulture i znanosti, obrazovanja i športa osnovala povjerenstvo za izradu prijedloga programa, koje radi na financijskom planu, programu i drugim dokumentima potrebnim za pokretanje prve visokoškolske ustanove za ples i balet u Hrvatskoj.
Andreja Jelčić, glavna koordinatorica povjerenstva i osoba s bogatim iskustvom rada upravo na projektima te vrste, naglasila je da najveći problem i nije prostor, već su to profesori i studenti.
»Studij baleta bi vrlo vjerojatno bio ustrojen kao studij za baletne pedagoge jer toga nam stvarno nedostaje«, rekla je Jeličić, nastavljajući kako će s ciljem ostvarivanja takvog studija biti uspostavljena suradnja s Filozofskim fakultetom, ali i s Kineziološkim.
Zagrebačka Akademija dramskih umjetnosti izašla im je u susret i prihvatila biti nositeljem cijeloga projekta budući da se u Hrvatskoj ne može pokrenuti neki novi studij ako ga ne predlaže već ustrojena visokoškolska ustanova. Kako i sama Akademija muku muči s prostorom, Jelčić je rekla da je određen dio prostora u kampusu na Borongaju već rezerviran za plesne i baletne studije.
»Sam prostor osmišljen je kao centar za umjetnička istraživanja, a našoj bi struci trebala pripasti trećina cjelokupnog prostora, nekih 2000 kvadrata, te će se tamo urediti prostor gdje će nastajati budući plesni i baletni intelektualci«, opisuje Jelčić inkubator na kraju grada.
Zahvaljujući i praktičnom i teoretsko-pedagoškom ustroju studija, vrlo vjerojatno će se početi i ažurnije prevoditi potrebna stručna literatura, koje zasad nema dovoljno ili pak je zastarjela, te će se vrlo vjerojatno osnovati i plesni arhiv u kojem bi se pohranjivali svi pisani i slikovni podatci o nekoj plesnoj ili baletnoj predstavi, što je svakako pohvalna inicijativa.
Takvi potezi, ako urode plodom, uvelike će doprinijeti institucionalizaciji profesije koja, iako slavi visoke 132 godine, biva i dalje marginaliziranom, ali čini se kako stižu bolja vremena. Tomu u prilog ide i činjenica da je ovogodišnju nagradu »Vladimir Nazor« za životno djelo primio doajen i dugogodišnji baletni prvak Damir Novak.
Nadajmo se samo da neće dijeliti sudbinu Plesnog centra u bivšem Kinu Lika, koji unatoč silnim obećanjima još nije otvoren, a i pitanje hoće li i biti do idućega Tjedna suvremenog plesa, čijim bi trajnim domom trebao postati.



Stručnjaci iz Budimpešte i Sankt Peterburga
»Baletni umjetnici prikupe kroz godine prakse na sceni dovoljno plesnog iskustva, te je njima najpotrebniji baš taj teoretski, pedagoški aspekt studija koji će nam jamčiti kako ćemo jednog dana imati vlastite stručnjake, a ne, kao što ćemo prvih godina studija raditi, dovoditi iz Sankt Peterburga ili Budimpešte«, objasnila je Andreja Jelčić značenje studija baleta za stvaranje domaćih baletnih teoretičara i pedagoga.

Zrinka Zorčec

Vjesnik online

- 08:30 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

06.11.2008., četvrtak

Estelle - "American Boy" ft. Kanye West

- 11:32 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

05.11.2008., srijeda

„NE BOJ SE I MENE JE STRAH“

IZVEDBE: 06.11. u 18 sati i 10.11. u 18 sati
POLANEC –ZKM, TESLINA 7 / rezervacija karata: 4872-561, 4872-553

koreografija: Ksenija Zec
izvođači: Larisa Lipovac i Dražen Šivak
originalna glazba: Damir Šimunović
oblikovanje svjetla i scenografija: Igor Pauška
kostimografija: Zdravka Ivandija
dramaturška suradnica: Pavlica Bajsić
fotografija: Slavica Subotić
design: Srđana Modrnić
PR: Ana Kovačević Šteković
izvršni producent: Tamara Curić
produkcija: Plesni centar TALA


Možete li zamisliti kako se poput djeteta igrate u imaginarnom svijetu, nevidljivoj scenografiji, u kojoj samo vi znate tko je dobar, a tko loš, tko skriva kakve tajne i tko se komu sviđa, a tko se čega boji.

Jedna žena i jedan muškarac, na sceni.To je mogla biti o ljubavi, uostalom nisu li sve priče o tome?

To je mogla biti i priča o gubitku, onako prava, pravo snažna, o nekom velikom preokretu, nekoj nepromjenjivosti ili samo tihanoj slutnji zbog koje se rađaju velike riječi. On zna kako s tim i takvim riječima. To je mogla biti priča o samoći.

Ona zna kako je otplesati.Ono što je od svega toga ostalo, je i dalje samo jedna žena i jedan muškarac.
Sami sa sobom, sami jedan s drugim, sami jedan u drugome.

Larisa Lipovac, plesačica i Dražen Šivak, glumac su On i Ona - sami sa sobom, sami jedan s drugim, sami jedan u drugome i sve to pred nama nepoznatim ali pozvanim gostima!


- 22:40 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

Uskoro nastupi!


Dobili smo dva poziva za nastup, i pripreme već idu

Prvi nastup je u Karlovcu krajem 11-stog mjeseca, a drugi na Božićnom Velesajmu slijedeći mjesec.


Vrijeme je za




- 07:02 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

01.11.2008., subota

Zauvijek ste u našim srcima i mislima


- 07:14 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Komentari ON/OFF
Ovo je izlog
Plesnog studija Pegaz
i svih članova, plesač i voditelja koji ga čine.

NASTUPI:
Hrvatski sabor kulture, Trešnjevačka plesna scena, Dani Silvije Hercigonje, Sajam plesa, Božićni Velesajam, Cest is'd best, Advent u srcu Zagreba, F=M...


Video Pegaz:
Youtube - PS. Pegaz

SLIKE s nastupa i iz dvorane
Pegaz-FACEBOOK
Treps - 5/2010.g.
U dvorani 2/2010.g.
Advent - 12/2009.g.
Velesajam - 12/2008.g.
Advent - 12/2008.g.
Jazz dvorana/2008.g.
Karlovac - 11/2008.g.
Ritmika - 11/2008.g.
Jazz - 11/2008.g.
Trešnja - 2008.g.
Treps 1 - 2008.g.
Treps 2 - 2008.g.
Pokazni satovi 2007.g.
Treps 1 - 2007.g.
Treps 2- 2007.g.
F=M - 2007.g.
Pokazni satovi - 2006.g.
Jazz 1 - 2006.g.
Ritmika - 2005.g.
"Cest is'd best" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
"TREPS" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
Ansambl - 2004.g.

Pridružite se našem stvaranju, bez obzira dali ste mali ili veliki. Svi koji volite ples, muziku i druženje, zaplešite i vježbajte s nama.