Brojke koje govore koliko vas je svratilo na ovaj blog!

GDJE SE NALAZIMO

MALA DVORANA
Osnovne škole "Nikola Tesla"
Matetićeva 67
PREČKO-ZAGREB



===========================
GRUPE:

RITMIKA
3-4 godine
5-6 godina
.............................................................
KIDS JAZZ DANCE
7-11 godina
..............................................................
JAZZ DANCE
11-13 godina
14-17 godina
18 i stariji
..............................................................
PLESNA REKREACIJA
za sve koji žele rekreativno
vježbati i plesati uz dobru
atmosferu, za svoju dušu.
OVO JE NEŠTO ZA VAS!
..............................................................


Informacije na:

098/260-986

091/522-0914


MAIL ADRESE:

plesni.studio.pegaz@hi.t-com.hr


BITNE INFORMACIJE



VODITELJI
* SANJA KOCON
* NATAŠA VILUPEK
* MILKA MATAVULJ

Plesni studio Pegaz

30.05.2008., petak

Dani Silvije Hercigonje u Trešnji


30. svibnja - 1. lipnja 2008. održavaju se dani Silvije Hercigonje u gradskom kazalištu Trešnja na koje smo ove godine i mi pozvani, a na poziv smo se s veseljem odazvali.

U subotu 31.05. nastupa Plesni studio Pegaz.

Dođite, početak je u 19 sati a ulazak je za sve slobodan!




DANI SILVIJE HERCIGONJE
5. revija dječjeg klasičnog i suvremenog plesa

Prvi vikend u lipnju postaje za Trešnju "najburniji" u sezoni, baš kao i uoči svake premijere: održavaju se Dani Silvije Hercigonje. Kazalište osvoje plesači svih dobi: od trogodišnjaka do onih na pragu punoljetnosti. I svi su jednako uzbuđeni i sretni. Dolaze iz cijele Hrvatske.

Ove godine Dane ćemo održati peti put zaredom. Nazvana imenom istaknute balerine, koreografkinje i pedagoginje, djelatnice kazališta Trešnja, Silvije Hercigonje, Revija ima za cilj okupiti djecu i mlade koji se školuju za plesače klasičnog ili suvremenog plesa ili se plesom bave rekreativno vođeni profesionalnim plesnim pedagozima. Trešnja im daje prigodu da nastupom pokažu rezultate rada tijekom netom završene školske godine.

Nastup u kazalištu pred prepunim gledalištem najbolje im je priznanje za trud, naporan rad i učenje; uzvraćanje ljubavi koju su oni darovali plesu. Svake godine na Reviji nastupi veći broj plesača nego prethodne - prošle godine bilo ih je preko šeststo. Ove godine nastavit će druženja u Trešnji te, sigurni smo, steći i nova poznanstva.




- 18:17 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

29.05.2008., četvrtak

Ples sa mnom (A Dance with Myself )

Datum i vrijeme održavanja:
13.6. 18-20 h
14.6 10-15:30h
15.6 10-13 h

Opis radionice:
Radionica plesa i pokreta za sve koji žele naučiti nešto više o pokretu i autentičnom izrazu. Improvizacija kroz metode suvremenog plesa, Authentic movement/Autentični pokret, Kontakt improvizacija i disanje su jezgra metoda koje se koriste za otkrivanje novih mogućnosti kretanja. Nema točnog ni pogrešnog, nema ružnog ni lijepog, postoji samo osjećaj povezivanja sa našim tijelom, otkrivanje mogućnosti zajedničkog dijeljenja težine s nekim drugim, pokušaj nalaženja i isprobavanja novih puteva.

Authentic movement/Autentični pokret je predivan alat za povezivanje sa našim unutarnjim impulsom. Omogućava nam izraziti osjećaje koji mogu biti povezani sa pokretom, a pokažu se u našem istraživanju. Tko želi može sve to izraziti i kroz pisanje, slikanje ili razgovor.

Disanjem nalazimo izvor u našem tijelu, možemo umiriti um i ponovo se povezati sa samim sobom.

Kontakt improvizacija nudi zaigrani, samodefinirajući način povezivanja sa ostalim plesačima, pretvarajući se u veselu igru primanja i davanja. Ples je naš učitelj.

Radionica je otvorena i osmišljena i za osobe s posebnim potrebama.

Plaćanje:
Prijava i rezervacija mjesta: 100 kuna do 2.6.2008. g.
Puna cijena je 400 kuna, za plaćanje do 2.6.2008. godine cijena je 360 kn.
Za studente cijena je 340 kn.
Postoji mogućnost radne cijene (dodatni popust), javite se na e-mail ili mobitel za dogovor.

Ukratko o Sabine Parzer (Fabie)


Sabine Parzer je plesačica, koreografkinja, učiteljica plesa i pokreta koja radi u plesno terapijskom okruženju. Rođena je u Beču. Provela 10 godina u inozemstvu (u SAD-u i Njemačkoj). U Chicagu je diplomirala na umjetničkom odjelu – moderni ples i plesala u Mordine& Company Dance Theatre te u mnogim nezavisnim produkcijama. Koreografirala je preko 20 plesnih komada, koji su bili izvođeni u Chicagu, New Yorku, San Franciscu, Beču i Berlinu. Bila je suosnivač grupe “Loop Troop”

Posljednjih godina njene izvedbe su fokusirane na improvizacijski rad.

Sabine radi sa ljudima od 7 do 77 kroz improvizaciju, release tehniku i kontakt improvizaciju. Od 1999. godine radi u rehabilitacijskom centru u Austriji gdje kroz ples i pokret radi sa ljudima koji su doživjeli ozljede na radu, prometne nesreće ili pate od neuroloških oštećenja.

Prakticira ZenBodytherapy i ima svoju vlastitu praksu za Systemische und Integrative Bewegungslehre (metoda koja se nastavlja na Feldenkrais metodu rada).

Više informacija može s naći na: www.sabfab.com.

Dodatne informacije i predbilježbe na:
e-mail tatjana.sardelic@gmail.com i mob. 095 9047 658

- 22:17 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

26.05.2008., ponedjeljak

Pegazice na Festivalu Jednakih Mogućnosti


Kao i prošle godine, i ove smo pozvani da sudjelujemo na festival jednakih mogućnosti u organizaciji Društva tjelesnih invalida.

U utorak, 27.05. između 18 i 20 sati nastupaju naši polaznici veliki i mali na Trgu Josipa bana Jelačića.

Ovdje je raspored nastupa tokom sva tri dana koliko traje festival (klik na izbornik F=M-Program festivala-Glazbeno-scenski program na Trgu...), nadam se da će biti veselo kao i prošle godine.








- 21:39 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

23.05.2008., petak

25. tjedan suvremenog plesa

Uskoro 25. TSP
25. festivalsko izdanje ponudit će publici eklektičnu mješavinu velikih svjetskih zvijezda i imena u usponu, s posebnim naglaskom na autore čiji je rad tijekom godine zagrebačka publika posebno prepoznala i nagradila.



Tjedan će, u nedjelju 25. svibnja u 18 sati, pred domom HDLU, popularnom Džamijom, najaviti najmlađe domaće plesne snage i to programom ‘B-Boys & B-Girls‘, javnom prezentacijom hip-hop radionice Roberta Hyltona, sa đacima Škole suvremenog plesa Ane Maletić i skupinom What Evaa. Nastavak je to HIPP-ove prošlogodišnje inicijative kroz koju buduće generacije profesionalnih plesača stječu prva scenska iskustva te dobivaju mogućnost rada sa profesionalnim koreografom.

Čast da službeno otvori Tjedan pripala je, pak, kanadskoj skupini Daniel Leveille Danse, koja je za svoj nastup na 22. Tjednu suvremenog plesa osvojila Nagradu publike. Ove godine publici će se predstaviti možda i najvažnijim naslovom iz opusa svog umjetničkog voditelja Daniela Leveillea, koreografijom ‘Le pudeur des icebergs‘ na Preludij op. 28 Frederica Chopina.

U dijelu programa posvećenom skupinama koje su na neki način obilježile recentnu povijest festivala nastupit će još belgijska trupa Thor na čelu s koreografom Thierry Smitsom (čija su ‘Tijela’ u Gavelli 1998. bila svojevrsna senzacija); kao i Paulo Ribeiro, bivši umjetnički ravnatelj Gulbenkian Baleta, koji ovaj put u Zagreb stiže i u svojstvu plesača. No, među imenima koja su publici Tjedna dobro znana, svakako najveća atrakcija bit će gostovanje skupine Random Dance Company koreografa Waynea McGregora, koji na Tjedan stiže po treći put. Danas jedna od najvećih koreografskih zvijezda na svijetu, McGregor početke karijere veže upravo za Tjedan, pa nije čudno da ga je odabrao za tek četvrtu stanicu ekskluzivne svjetske turneje s predstavom ‘Entity‘, koju su nakon praizvedbe u travnju kritičari proglasili remek-djelom.

Drugi dio programa predstavlja trend multidisciplinarnog i multimedijalnog koreografskog rada, kojim se pomiču granice plesnog izričaja. U njemu će se naći čak dva dobitnika nagrade Bessie - australska skupina Chunky Move koja na fascinantan način spaja ples sa suvremenom tehnologijom, te kultno ime njujorške eksperimentalne plesne i performerske scene - DD Dorvillier. U istom tematu vidjet ćemo i projekt najavljen na prošlogodišnjem Tjednu - ‘Braća Karamazovi made in China‘, koreografkinje Mateje Bučar, dva naslova japanske zvijezde u usponu, Hiroakija Umede, potom skupinu 7273, ‘enfants terribles’ francusko-švicarske plesne scene, ali i predstavu domaće autorice Ivane Muller, dobitnicu dvije od ukupno tri nagrade prošlogodišnjeg Impuls Tanz Festivala.

Ostatak naslova domaćih autora, tradicionalno čini program Hrvatske koreografske platforme u kojem se ove godine predstavljaju Selma Banich, Andrea Gotovina, Aleksandra Janeva, Sanja Tropp Frühwald i Žak Valenta.

U dijelu programa posvećenom autorima u usponu, publika će moći upoznati dobitnicu nagrade RFI Découvertes Danse, Ketlly Noel, pobjednicu natjecanja Giovani Danz’Autori nedavno predstavljenu i na festivalu Aerowaves - Simonu Bertozzi, te konačno pobjednicu natjecanja najboljih mladih francuskih koreografa - Jasminu Prolić.

Na festivalu će tako nastupiti trupe iz 12 zemalja sa pet kontinenta, a tradicionalni program Tjedna u Rijeci, zahvaljujući odličnoj suradnji s tamošnjom gradskom upravom i udrugom Prostor + imat će ove godine čak 6 naslova.

Posebno mjesto u programu ima pak predstavljanje najnovijeg izdavačkog projekta Hrvatskog instituta za pokret i ples, knjige i CD roma ‘Ana Maletić, životopis’. Riječ je o multimedijalnom izdanju iz edicije Razvoj suvremenog plesa koje je uredila Maja Đurinović, a koje je po prvi put temeljito dokumentira životni put autorice i plesačice presudne za razvoj domaće suvremene plesne scene.

U popratnom programu, Tjedan će, kako je već uobičajeno, publici ponuditi susrete s trupama i autorima, kao i neformalna druženja u festivalskom klubu, dok će sami gledatelji svojim glasovima odrediti laureata Nagrade publike konkurirajući pri tom za nagrade festivalskog sponzora - Iskona.

Festivalska blagajna smještena je, kao i prethodnih godina na sceni Mamut GDK Gavella (tel. ++098 9484725), te otvorena svakodnevno od 12 do 18h, osim nedjeljom, dok je za sve informacije publici 24 sata na raspolaganju festivalska web stranica www.danceweekfestival.com, kao i službeni YouTube, MySpace i Facebook kanali.

Program 25. tjedna suvremenog plesa

Facebook 25. tjedna suvremenog plesa

Teatar.hr

- 08:25 - Pitanja-komentari? (2) - Printaj - #

19.05.2008., ponedjeljak

SUNČEVA DJEVOJKA

plesna predstava, PLESNI CENTAR „STUDIO 23“

21.05.2008. u 20 sati
(umjesto 11.05.2008.)
ZAGREBAČKO KAZALIŠTE LUTAKA, SCENA TRAVNO,
B.MAGOVCA 17, NOVI ZAGREB

Kratki sadržaj predstave:

“Sunčeva djevojka” priča je u kojoj je divlja priroda žene svjetleći putokaz sjećanja na znanje koje smo dobili prije početka vremena, koje posjedujemo i koje smo dužne prenijeti svojim kćerima.
U ovoj priči svaka je sličnost s nama samima namjerna i potencirana, ne bi li potakla misao spoznaje o katastrofičnosti situacije i zadatku. Ova je priča obredni čin pomoću kojeg izvršavamo svoju zadaću razumijevanja svijeta, razumijevanja djelovanja kozmosa i kaosa – reda i nereda.
Uz pomoć kćeri velikog Boga Peruna i Sunca – Sunčeve djevojke, Mare – majke svih kćeri na zemlji, zavirit ćemo u divlju prirodu svoju i na ovom putovanju koje se zove život na trenutak pomiriti taj sukob kozmosa i kaosa. Sukob koji je u našoj prirodi oduvijek, i obredom postići razrješenje.

Koreografija: Vera M. Vrbanac, Marko Maričić
Asistent koreografa: Martina Pahanić
Izbor glazbe: Vera M. Vrbanac
Mix glazbe: Marko Maričić
Kostimograf: Andrijana Krivdić
Majstor Rasvjete: Robert Pavlić

Photobucket

- 08:23 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

18.05.2008., nedjelja

Ne boj se, i mene je strah

izvođači: Larisa Lipovac i Dražen Šivak
IZVEDBE: 19.05. ponedjeljak u 18 i 20 sati
POLANEC –ZKM, TESLINA 7
rezervacija karata: 4872-561, 4872-553
cijena ulaznice: 40Kn ( za grupe : 35Kn)

režija i koreografija: Ksenija Zec
originalna glazba: Damir Šimunović
oblikovanje svjetla i scenografija: Igor Pauška
kostimografija: Zdravka Ivandija
fotografija: Slavica Subotić
design: Srđana Modrnić
PR: Ana Kovačević Šteković
izvršni producent: Tamara Curić
produkcija: Plesni centar TALA



ZAMISLITE kako se poput djeteta igrate u imaginarnom svijetu, nevidljivoj scenografiji u kojoj samo vi znate tko je dobar, a tko loš, tko skriva kakve tajne, i tko se čega boji.

Jedna žena i jedan muškarac, na sceni. To je mogla biti fina priča o ljubavi. Uostalom nisu li sve priče o tome? To je mogla biti i priča o gubitku, onako prava, pravo snažna, o nekom velikom preokretu, nekoj nepromjenjivosti ili samo tihanoj slutnji zbog koje se rađaju velike riječi. On zna kako s tim i takvim riječima, On je išao u školu za to, a Ona jadna, nije.

Ili, to je pak mogla biti priča o dobitku, pa da bude onako, veselo. S puno glazbe i štosa. Tu bi se pokazalo da Ona bolje pleše od Njega. On bi se zbog toga sigurno jako zacrvenio. Ili je to mogla biti priča o samoći, eh tu je moglo i trebalo biti dobre poezije. Što se u narodu kaže: snebivanja nad svijetom. Šteta.

Ono što je od svega toga ostalo, je i dalje samo jedna žena i jedan muškarac. Larisa Lipovac, plesačica, i Dražen Šivak, glumac, to su On i Ona. Bez puno priče. Sami sa sobom, sami jedan s drugim, sami jedan u drugome i sve to pred nama - nepoznatim, ali pozvanim gostima.

O predstavi kažu: "Polazna točka od koje smo krenuli radeći ovu predstavu bili su strahovi koji nas obuzimaju; od općih strahova od nepoznatog, strahova od mraka, strahova prostora otvorenih i zatvorenih, do intimnih strahova uspostavljanja bliskosti, pružanja i primanja ljubavi". Dražen i Larisa predstavu pripremaju provodeći posljednje tjedne u potpunoj izolaciji. Sami, zatvoreni sa svim strahovima.

Predstava nije nastala po nekom tekstualnom predlošku već kroz šest mjeseci proba, vježbi, improvizacija i suočavanja sa svojim unutarnjim i općim ljudskim strahovima, Dražen i Larisa ispisuju specifičan kazališni tekst, jedinstven, suvremen i uzbudljiv.

Vijesti.net

- 19:15 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

16.05.2008., petak

A tko si ti?


- 23:56 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

08.05.2008., četvrtak

Akrobatska konvencija


Pozivaju se akrobati, glumci, plesači, žongleri, dramski pedagozi, sportaši i svi ostali na sudjelovanje na 1. internacionalnoj akrobatskoj konvenciji, od 24. lipnja do 1. srpnja u Korčuli.

U sklopu konvencije održavat će se slijedeće radionice:

- ples i akrobatika: temeljni elementi i koraci akrobatskog plesa.

Figure podizanja i spuštanja partnera skladno povezane sa dinamičnim pokretom, te produžene i oplemenjene plesnim elementima. Radionica je za srednji nivo i zahtjeva osnovno akrobatsko predznanje.

Voditelji radionice: Anne Zimmermann & Tyill Wibben.

Anne Zimmermann: završila je Državnu školu za ples i dramu u Hamburgu 2004. Kao plesačica nastupala je u predstavi ‘Priča sa zapadne strane’, a kao akrobatkinja u Hamburgškoj nacionalnoj operi. Plesnu akrobatiku učila je kod Seana Cronina u Las Wegasu. Tzll Wibben upravo završava ‘Lola Roge Schule’, školu za ples i plesnu gimnastiku. Honorarno radi u Srednjoj školi za ples i kazalište u Hamburgu. Član je skupine ‘Alta Tanza’ i upravo otvara vlastiti studio za ples i pokret u Hamburgu.

- partner akrobacije (akrobalans): temeljne figure, građenje piramida, ‘ikarien’ (bacanje partnera u zrak), stojevi na rukama na partneru, rad na sekvenci, izmišljanje novih načina podizanja i spuštanja partnera.



Voditelji radionice: Thorsten Bohle & Jasper Herrmann.

Thrsten Bohle stekao je status slobodnog umjetnika 2002. godine. Nastupio je mnogim njemačkim varieteima (Chamaleon Variete Berlin, Krzstallpalast Leipzig Variete, Scala Variete Fritzlar, Traumschiff Variete Oldenburg, Extravariete Darmstadt) kao i u Berlin Staatoperi. Jasper Herrmann stekao je diplomu pedagoga u Montessori programu. Organizirao je niz cirkuskih projekata diljem Njemačke. Kao akrobatski pedagog vodio je akrobatske radionice za djecu. Glavni je organizator akrobatskog susreta u Kasselu od 2001. godine. Nastupio je u Alte Operi Franfurt, a od 2006. zajedno sa Thorstenom Bohleom nastupa pod imenom Duo Unwucht.

- tehnike svile i trapeza: temeljne figure i figure za solo i duo koreografije, razne mogućnosti zračnog plesa.

Voditeljica: Gabriela Brutschin Schwab.

Gabriela Brutschin Schwab profesionalna je plesačica i glumica. Kroz cirkus želi pronaći nove načine izražavanja. Radila je u cirkuskim školama u Brasilu (Galpăo do Circo, OZ Academia Aérea und Circo Escola Picadeiro). Ocd 2005. živi u Berlinu gdje je napravila nekoliko samostalnih i duo predstava na trapezu i svili. Drži akrobatske i plesne radionice za artiste.

- kineski jarbol: početničke figure na vertikalnoj šipci za djecu i odrasle.

Voditelj: Simeon Koenig.

Simeon Koenig je već osam godina član cirkusa za mlade Waldoni u Darmstadtu. Drži cirkuske radionice u državnim školama u Njemačkoj.

- poigravanje sa gravitacijom: puno temeljnih tehnika akrobalansa kroz razne vježbe.

Početničke i ’super’ napredne sekvence.

Voditelj: Fons od Nizozemske.

Fons se bavi akrobatikom već 25 godina. Drži radionice u Nijmegenu već 18 godina. Osim u Nijmegenu, drži radionice po cijeloj Europi (Belgija, Estonija, Španjolska). Znanje je stekao kod Como braće i dua Osmanis.

- kazališne i klaunske akrobacije: šaljive figure, statične i dinamične, bacanja u zrak, za sve nivoe.

Voditelj: Christian Nieber.

Christian Nieber zadnjih sedam godina vježba akrobalans. Svoje znanje je stekao na mnogim radionicama i akrobatskim susretima. Aktivan je na berlinskoj akrobatskoj sceni već osam godina. Drži radionice žongliranja, akrobalansa i trapeza za djecu i odrasle.

- akrobalans & žongliranje: sekvence i figure u kojima je moguće žonglirati (bez vatre i sa vatrom). Voditelj: Christian Nieber

- hodanje na sajli: hodanje i osnovne figure na sajli. Voditeljica: Ruth Steinthal.

- akrobalans: figure i sekvence, srednji i visoki nivo. Voditelj: Hugo Hansen

- radionica cirkuske pedagogije: metodika poučavanja cirkuskih vještina. Voditeljica: Heidi Kann. Heidi Kann dugogodišnja je pedagoginja u estonskom cirkusu za mlade ‘OmaTsirkus’.

Bonus: žongliranje, manipulacija i bacanje oko tijela (1, 2 i 3 čunja), lego, oduzimanje čunjeva. Voditelj: Christian Nieber.

Osim raznoraznih radionica akrobatskih vještina (trapez, svila, akrobalans….) u sklopu konvencije održat će se i radionica za cirkuske pedagoge. Predznanje nije potrebno jer će se održati radionice od početnog nivoa do najvišeg. Na konvenciji će sudjelovati profesionalni akrobati iz Njemačke, Nizozemske, Estonije.

Cijena konvencije u koju su uključeni troškovi radionica, smještaja u kampu i hrane (dva suha obroka, te večera u hotelu Bon Repos) iznosi 1.260,00kn za uplate koje se izvrše do 10. lipnja. Nakon toga datuma cijena je 1.500,00kn.

Za dodatne informacije i prijave: http://www.cirkusanti.hr/

teatar.hr

- 16:46 - Pitanja-komentari? (0) - Printaj - #

04.05.2008., nedjelja

You don't have to speak...



Alvin Ailey Dance Company

- 19:07 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

02.05.2008., petak

Baletna audicija u Budimpešti

vrijeme: 2.5.2008. - 15.5.2008.
mjesto: Budimpešta / Mađarska
organizator: Hungarian State Opera
url: http://www.opera.hu/

Hungarian National Ballet Company, od 7. do 9. lipnja, organizira audiciju za plesačice i plesače u starosti do 30 godina. Prijave se primaju do 15. svibnja.


Tražene plesne pozicije su corps de ballet / solisti, širokog repertoara koji uključuje klasike, cjelovečernje / znamenite balete najpoznatijih mađarskih koreografa kao i suvremene i moderne radove.

Planirano vrijeme održavanja audicije jest od 7. do 9. lipnja, no definitivni datum objavit će se nakon 15. svibnja.

Program:
- baletna klasa
- varijacije onih koje je žiri odabrao (potrebno pripremiti jednu varijaciju po vlastitom izboru).

Za sudjelovanje u audiciji preporuča se diploma klasičnog baleta te izvanredne tehničke i umjetničke vještine. Termini ugovora: od 1. rujna 2008. do 31. kolovoza 2009.

Participacija po pozivu. Potrebno je poslati životopis s tjelesnim mjerama (u metričkom sustavu), kontakt informacije, fotografiju glave, fotografije u kostimu i dvd. Mole se kandidati da naznače ako im je potrebno pozivno pismo za dobivanje vize te da prilože sve nužne podatke.

Kontakt:
Hungarian State Opera
Ballet Office, Audition
22 Andrássy Ave
H-1061 Budapest
Hungary
Umjetnički direktor: Gábor Keveházi

Info: Gabriella Komor
International Cultural Manager
ballet_audition@opera.hu

Više o samoj audiciji

Culturenet.hr




- 18:51 - Pitanja-komentari? (1) - Printaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Komentari ON/OFF
Ovo je izlog
Plesnog studija Pegaz
i svih članova, plesač i voditelja koji ga čine.

NASTUPI:
Hrvatski sabor kulture, Trešnjevačka plesna scena, Dani Silvije Hercigonje, Sajam plesa, Božićni Velesajam, Cest is'd best, Advent u srcu Zagreba, F=M...


Video Pegaz:
Youtube - PS. Pegaz

SLIKE s nastupa i iz dvorane
Pegaz-FACEBOOK
Treps - 5/2010.g.
U dvorani 2/2010.g.
Advent - 12/2009.g.
Velesajam - 12/2008.g.
Advent - 12/2008.g.
Jazz dvorana/2008.g.
Karlovac - 11/2008.g.
Ritmika - 11/2008.g.
Jazz - 11/2008.g.
Trešnja - 2008.g.
Treps 1 - 2008.g.
Treps 2 - 2008.g.
Pokazni satovi 2007.g.
Treps 1 - 2007.g.
Treps 2- 2007.g.
F=M - 2007.g.
Pokazni satovi - 2006.g.
Jazz 1 - 2006.g.
Ritmika - 2005.g.
"Cest is'd best" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
"TREPS" - 2005.g.
Ritmika - 2005.g.
Ansambl - 2004.g.

Pridružite se našem stvaranju, bez obzira dali ste mali ili veliki. Svi koji volite ples, muziku i druženje, zaplešite i vježbajte s nama.