22

četvrtak

siječanj

2009

...every single day...

Da znm čuuudno! javljam se...hahahhaha...ugl..neak mi se piše post..pa eto.kolko sam vidla zadnji post je napisan prije 30 dana...jbt kad se sjetim da sam skoro svaki dan pisala post...koji sam ja luđak bila i ostala...no dobro jebeš..tenksič na komentarčekima..:D..ajjjme gledala sam twilight...aaa ja se ne palim na edwarda (sam u filmu..da) al onaaaj indijanček TAYLOR LAUTNER (sve sam ja saznala...ima 16 god..al je tam negdje daleeeko)...i ugl..kaj je još bilo..sretna nova godina! ;)
Škola faking počela..a jbggg...sutra iam jebeno kuharstvo koje mrzim al mrzim onaak totalno..još kad lik počne lizat s tanjura...aaaaaaaaaaa odurno!
skužila sam da vidim dvije slike...hahaha..iam neku mooć-....ili ne...opišem vam: znači npr.gledam telku i vidim dvije telke..retardirano znm..al nznm...i trebala sam ić na prljavce..al na kraju niš od tog nije ni bilo...a u kurac..čujem da je bilo suuuuupač..a u kurac..e imam jedni pitanje...zkj je kurac prosta riječ? ne kužim..pa to je muški spolni organ..a kurac je možda pogrdni naziv XDDDD...kaj ima kod vassss?...nekaj naserite u komentarima nije bitno..al i ne morate..aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
...da i u ovaj post ide par slikica..ofc..
taylor lautner Pictures, Images and Photos
..i sad mi recite da nije zgodan...tejlorič :)

i videič...preeeeeeeeeeejebena pjesma..:)


papa...i da pobijedit ćemo al ono 1234 % (ak me pitate zkj 1234 to je zat kaj su prvi brojevi pa eto tak)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.