VIŠE NE PIŠEM BLOG

nedjelja, 08.10.2006.

Does Time Knows When?

Haha... naughty

Hoho... naughty

Hihi... smijeh

Hehehe... dead

I'm bek... hah naughty


Ali ne zadugo...

Ovo je ZADNJI post.

Before Retirement.

For Ever... yes

Patz will die.. bang

Sucker. dead


Kaj sam htjel, o da... zamislite si supergrupu superjunaka(superjadnika)thumbup . Ovak: Axl Rose(vokal), Billy Corgan(vokal gitara), i ostala postava Iron Maidena+ gost Bon Jovi.

Želim komentare na to.

Billy Corgan+ Axl Rose- bangroflheadbang



haha, ... ha... bangpuknucuburninmad

Nikaj to bi bilo to. Doviđenja.

Shoegazer Psihodelija- PREFANTASTIČNA STVAR



See you on the dark side of the moon

Who ever sad there was a dark side of the moon?

Eclipse

All that you touch
All that you see
All that you taste
All you feel.
All that you love
All that you hate
All you distrust
All you save.
All that you give
All that you deal
All that you buy,
beg, borrow or steal.
All you create
All you destroy
All that you do
All that you say.
All that you eat
And everyone you meet
All that you slight
And everyone you fight.
All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon.

"There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark."


wavemahthumbup

pis & lluv


08.10.2006. u 15:15 • 17 KomentaraPrint#

petak, 25.08.2006.

Careful with that axe, Eugene

1. Sječam se onog filma od Zeppelina, The song remains the same. Fakat jebena stvar. One njihove stvari live, pogotovo Immigrant Song ,fakat su brutalno zvučale. Nenadjebiva mi je Dazed and Confused s onim gudalom, Page je fakat unfuckable. Inače mi se taj filmič dopao. Ma Zeppelini su zakon, nekad su fakat prikladni.

score:8/10

Image and video hosting by TinyPic

2. Pearl Jam- Touring band 2000
Taj 2 sata dugačak DVD je izvrstan. Jamovci su još tad bili u izvrsnoj formi. To je njihova najduža turneja koju su imali, fakat su obišli cijeli juesej. Kolko se sječam svirali su doma u Seattleu Jeremiju a u Philadelphiji Even Flow.Za ostale stvari se ne sječam dugo nisam gledal to. Fora mi je bil onaj klinac kojeg je Vedder nosil na ramenima brijem dok su svirali Keep On Rockin' In A Free World. Ma DVD je prejeben, ko nije pogledo neznam kaj čeka. Mislim da nemoram objašnjavat kolko volim Jamovce. najbolji rock bend zadnjih 20 godina koji još svira. Al imam loš predosječaj za 26.9. To je kraj njihove turneje i mislim da to bude samo 'odrađeni posao' za njih. Nadam se da sam u krivu.

score:9/10

Image and video hosting by TinyPic

3. Pink Floyd- Live in Pompeii
One word- neizjebivo. Prije mjesec dana sam prvi put pogledal taj film. Jedno 30 puta sam pogledal poslije toga.
Nemogu opisat riječima njihovu glazbu, to treba čut.


Na tom DVD-u je originalni koncertni film iz pompeja 71', i iz studija sa record sešnsa za dark side of the moon iz 73'.

Image and video hosting by TinyPic


Gilmour sa sešnsa

Image and video hosting by TinyPic

U Pompejima su svirali stvari sa prvih albuma- A Saucerful Of Secrets(68'), Umagumma(69'), Meddle(71'). Jedino fale stvari sa prvog albuma The Piper at the Gates Of Down(67'), zbog Syd Baretta čije su večine stvari s tog albuma bile.

Image and video hosting by TinyPic

'A Saucerful of Secrets' album kaver

Sve čiste psihodelične i space stvari, their relics. Echoes u 2 dijela(na početku i kraju) meni možda i najdraža stvar(inače traje 23:28). 'Careful With that Ax Eugene' je isto izvrsna pogotovo ona erupcija lave, i Watersovi krikovi, 'A Saucerful of Secrets' - Gilmourovo struganje po gitari s onim halucinogenim bolesnim zvukovima i efektima , 'One of this days' je izvrsna 'relativno brza' stvar nakon uvoda od 3 minute, a 'Set the controls for the heart of the sun' mi je uvijek bila fenomenalna sa svojom snenom i halucinogenom atmosferom, definitivno najdraža stvar(dobro ima ih još). 'Mademoillese Nobs' je fora stvar di je vokal-pas. Fakat fenomenanalan neizjebiv film. Pink Floyd je institušn of mjuzik.

Image and video hosting by TinyPic

score:10/10

Jel sluša ko My Bloody Valentine? oni su neizjebivi. fakat jesu.

'Echoes' (Waters, Wright, Mason, Gilmour) 23:27

Overhead the albatross
Hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
An echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

And no one called us to the land
And no one knows the where's or why's.
Something stirs and something tries
Starts to climb toward the light.

Strangers passing in the street
By chance two separate glances meet
And I am you and what I see is me.
And do I take you by the hand
And lead you through the land
And help me understand
The best I can.

And no one called us to the land
And no one crosses there alive.
No one speaks and no one tries
No one flies around the sun....

Almost everyday you fall
Upon my waking eyes,
Inviting and inciting me
To rise.
And through the window in the wall
Come streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning.

And no one sings me lullabyes
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky....

25.08.2006. u 23:12 • 35 KomentaraPrint#

subota, 12.08.2006.

Ne treba naslov

Loadajte si ovo.

12.08.2006. u 21:34 • 20 KomentaraPrint#

srijeda, 02.08.2006.

Anniversery (neznam kak se to piše)

Prije točno godinu dana otvoril sam ovaj blog.

Jebote, ko da je jučer bilo. A ko ga jebe.

Odlučio sam i dalje pisat iako nemam volje, inspiracije niti dovoljno vremena bit na ovom šugavom laptopu od starog.

A, bum nekaj pisal

Sad imam: 3(tri, drei, three) majice: Biserkin Pekmez, D Vrata i Ružičasti Flojd

u prijevodu: Prl Đem, D Dors, i Pink Floyd

u pravom prijevodu: Pearl JamThe Doors I Pink Floyd
I napravit ču si Saundgarden shrt.

Ko ga jebe

Stay Black

Pričekajte da vam se skine ovaj spot, prejeben je

Soundgarden - Hands All Over



02.08.2006. u 14:18 • 16 KomentaraPrint#

srijeda, 19.07.2006.

Shine On You Crazy Diamond

Mislim da mi je dužnost da ovo stavim:

Kopi-pejst

PINK FLOYD

Priča o slavnoj londonskoj 'psihodeličnoj' četvorci započinje 1965. kada su se u prvotnom sastavu okupili Syd Barrett (Roger Keith Barrett) na gitari, Roger Waters (Georg Roger Waters) na basu, Nick Mason (Nicholas Berkeley Mason) za bubnjevima te Rick Wright (Rihard William Wright) za klavijaturama.

Syd Barret rođen je u Cambridgeu 1946. godine gdje je pohađao Cambridge High School For Boys zajedno s Watersom i Gilmourom. Nakon 'sudbonosnog' odlaska Roger Watersa na studij arhitekture u London i upoznavanja s rođenim Londončanima, Nick Masonom i Rick Wrightom, dolazi do formiranja benda Sigma 6. Bend nije polučio nikakav uspjeh, a uspjeha nije bilo ni nakon što su nekoliko puta mijenjali ime do konačnog, u tom sastavu, naziva Abadasi. U grupi Abadasi je uz Writea, Watersa i Masona bila i Juliette Gale, vokal, kasnije životna družica Rihard Writea. Naravno da se ni u tom sastavu nisu održali, te su u tko zna kojem pokušaju formiranja benda, a uz pomoć Watersovog starog kolege Syd Barretta koji se na njegov poziv pridružio bendu, formirali The Pink Floyd Sound. Ime bendu je nadjenuo Syd Barret prema ploči dva bluesera Pink Andersona i Floyd Councila.



Kao i znatan broj bendova '60-ih godina i Floydi su svoje prve nastupe imali u poznatom Marquee klubu. Prvi koncert održali su početkom 1966. godine i nakon vrlo kratkog vremena stekli su znatan broj obožavatelja zahvaljujući svom specifičnom zvuku. Jedni su od pionira londonske underground scene čiji su i bili najznačajniji predstavnici, te su također jedan od prvih bendova koji se koristio light showom na svojim koncertima. Nakon početnih nastupa u Marquee klubu zaredali su koncerti diljem Londona, od kojih treba svakako izdvojiti nastup u Roundhouseu pred 2000 ljudi na promociji prvog underground časopisa u Europi te koncert u londonskom Royal Albert Hallu.

U siječnju 1966. izlazi njihov prvi singl "Arnold Layne" nakon kojega je karijera sastava krenula uzlaznom putanjom. Slijedilo je potpisivanje ugovora za EMI koncerti na festivalu u Alexander Palaceu i Queen Elizabeth Hallu, nastup u showu Top Of The Pops te izlazak drugog singla "See Emily Play" (prvotnog naziva "Games For May") koji je izbio na peto mjesto britanske top ljestvice. Prvi album Pink Floyda izlazi u ljeto 1967. godine i do dan danas smatra se jednim od najboljih britanskih psihodeličnih albuma. Riječ je, naravno, o albumu "Piper At The Gates Of Dawn", na kojem je gotovo sve pjesme (njih 10 od 11) napisao Syd Barrett. Riječ je o vrlo osebujnom i originalnom albumu, sa mnoštvom zagonetnih zvukova, melodija i solo dionica ("Astronomy Domine", "Interstellar Overdrive") te vrlo interesantnih tekstova ("Bike").

Image and video hosting by TinyPic


Nakon izlaska prvog albuma uslijedila je američka turneja koja je završila ranije nego je to bilo planirano zbog Sydovih problema s LSD-em. Barett više nije bio u stanju nastupati u živo, a čak se znalo događati da većinu koncerta provede buljeći u jednu točku lupajući nekoliko istih akorda. Kao rješenje ovakve situacije vidjeli su u David Gilmouru, mladom gitaristi, Barretovom prijatelju koji ga je još u školskim danima poučavao prvim riffovima Stonesa, koji bi nastupao s bandom u živo dok bi Syd i dalje pisao tekstove i pridonosio daljnjem stvaranju novih materijala. Na žalost ni to nije bilo ostvarivo te je Barrett, svega nekoliko mjeseci nakon dolaska Gilmoura, i službeno napustio bend. Godine 1967. izlazi album "A Saucerful Of Secrets" na kojem je Waters preuzeo ulogu glavnog stvaratelja. Kasnije su albumi "Piper At The Gates Of Dawn" i "A Saucerful Of Secrets" izašli u jedinstvenom omotu pod nazvanom "A Nice Pair".

Nakon odlaska Barretta godina je bila ispunjena turnejama po Europi i SAD-u, a snimili su album za film "More". Godine 1969. izlazi njihov treći studijski album pod naslovom0 "Ummagumma". Riječ je o dvostrukom albumu od kojeg prvi disc ili prva playjka sadržava koncertni nastup u Mothers Clubu, dok se na drugom nalaze autorski, 'eksperimentalni', uradci svakog od članova benda.



Što se Syda Barreta tiče, on je nastavio samostalnu glazbenu karijeru i snimio dva albuma od kojih je prvi "The Madcap Laugs" izašao početkom 1970., a drugi, jednostavno nazvan, "Barret" u studenom iste godine. Na prvom albumu surađivao je s Gilmourom i Watersom dok su mu na drugom albumu pomogli Gilmour i Wright (Gilmour je čak i gostovao na koncertu Syd Barreta u Olimpiji). Oba albuma izdana su na EMI-jevoj podetiketi Harvest.

Pink Floyd su 1970. godine izdali "Atom Heart Mother", album s kravom na omotu na kojem se nalazi pet vrlo osebujnih pjesama od kojih posebno ističem "Alan's Psychededlic Breakfast", skladbu u kojoj pratimo glavnog junaka u pripremanju i konzumiranju jutarnjeg obroka. Pjesma je podijeljena u tri djela (Rise And Shine; Sunny Side Up; Morning Glory). Album "Atom Heart Mother" prvi je 'broj jedan' Pink Floyda na glazbenim top ljestvicama, no to je bio samo njihov početak jer najbolje je tek dolazilo.

To 'najbolje' se svakako nije moglo reći za albume "Meddle" (inače, meni vrlo drag album s dvije izvan serijske skladbe: "One Of These Days" i "Echoes") i "Obscured By Clouds" na koje je kritika ostala ravnodušna, a ni kod šire publike nisu postigli značajniji uspjeh. No, sve je to bilo samo zatišje pred buru.

Godine 1973. izlazi mega popularni album "The Dark Side Of The Moon" koji se prodao u nevjerojatnoj tiraži te je postao i prvi američki broj jedan Pink Floyda. Ukupno se na Billboardovoj top ljestvici zadržao 741 tjedan, a 1993. ponovno je došao na top ljestvice u Britaniji i to na njihovo četvrto mjesto. Riječ je o konceptualnom albumu na kojem se nalaze dva velika hita "Money" i "Time" čiji se uvodi i danas koriste u raznim jingleovima za reklame i emisije. Vrlo specifičan omot koji ima ovaj album djelo je George Hardiea. Na omotu se nalazi prizma koja lomi svjetlost i pretvara ju u spektar duginih boja koje se protežu preko omota cijelog albuma i vraćaju u prizmu koja ih ponovno pretvara u bijelu svijetlost. Autoru su kao nadahnuće za prizme bile egipatske piramide, vječni simbol pohlepe, megalomanije i neutaživ ambicije. Neke od tih tema su i obrađene na samom albumu, a osobito u pjesmi "Money". "The Dark Side Of The Moon" ponovno je re-izdan 2003. godine povodom 30 godina od izlaska izvornika i to u novoj SACD tehnologiji s modernije izvedenim omotom.



Nakon toga ih više ništa nije moglo zaustaviti. Redali su se spektakularni nastupi u Americi i Europi sa zapanjujućim efektima. Turneju su zaključili u londonskom Earl's Courtu gdje su nastupili pred 18 000 ljudi.

Godine 1975. izlazi "Wish You Were Here". Članovi benda ga i danas ističu kao njima najdraži i najbolji album, dok ga je kritika onoga vremena dočekala vrlo hladno. Neki su rekli da je to i bilo za očekivati s obzirom na standard koji su si postavili albumom "The Dark Side Of The Moon". Bilo kako bilo, album je izbacio dva hita, planetarno popularnu baladu "Wish You Were Here", te maratonsku "Shine On You Crazy Diamond" kojom album započinje i završava. Prilikom snimanja albuma u studiju se pojavio i Syd Barrett s izjavom da je došao snimiti svoj dio, no svoju dionicu nije dobio. Tijekom sedam godina koliko se nije vidio s momcima iz benda Syd se toliko fizički promijenio (nekoliko desetaka kilograma viška, obrijane glave i izrazito blijede puti) da ga gotovo nisu prepoznali. Iako nije bio osnivač Pink Floyda, njegova zasluga i doprinos su neupitni stoga je i pjesma "Shine On You Crazy Diamond" napisana je upravo za njega.

Izrada omota albuma ponovno je bila povjerena George Hardieu koji se i ovaj put potrudio da album ne bude zapamćen 'samo' po njegovom glazbenom sadržaju. Slika koja svakako odskače od cjeline prikazuje dva čovjeka kako se rukuju od koji je jedan u plamenu. Na ovom potonjem nije se rabila fotomontaža niti bilo koji dugi fotografski trik već je riječ o autentičnoj snimci na kojoj je kaskader Ronnie Rondel uistinu gorio. Ipak je prilikom snimanja 'vatrene' scene nosio zaštitu u vidu azbestnog odjela te perike na glavi.

Nakon izlaska albuma "Animals" (1977.) sve više dolazi do trzavica unutar benda. Osobito se to vidjelo na turnejama na kojima je Waters postao sve nervozniji pa nisu izostajali ni verbalni sukobi s publikom. Kao rezultat toga Waters je napravio djelo "The Wall", koji upravo i simbolizira 'zid' između njega i publike. Ovaj album bio je gotovo u potpunosti Watersovo djelo. Na albumu se nalazi i vjerojatno najveći hit Pink Floyda "Another Brick In The Wall" koji je dosegao prvo mjesto britanske top ljestvice singlova. Prema albumu snimljen je i istoimeni film s Bob Geldofom u naslovnoj ulozi. Na ovom albumu Pink Floyd su posljednji put djelovali u sastavu Waters, Gilmour, Wright, Mason.



Izlaskom "The Final Cut" 1983. godine došlo je do razlaza unutar benda. Richard Wright je napustio grupu, a i David Gilmour i Nick Mason su jedva sudjelovali u stvaranju ovog albuma. Mnogi su ovaj album proglasili najslabijim i najnemaštovitijim djelom Pink Floyda.

Ponovno su se vratili na scenu 1987. s "A Momentary Laps Of Reason", Richard Wright je na njemu sudjelovao kao pridruženi glazbenik u bendu. Album je bio jedan od 5 najprodavanijih albuma te godine u Britaniji. Waters im je tužbom pokušao uskratiti korištenje imena Pink Floyd, no nije uspio. Nakon izlaska "A Momentary Laps Of Reason" uslijedila je turneja "Delicated Sound Of Tunder". Godine 1994. izlazi i posljednji album "Division Bell" nakon kojega je održana spektakularna svjetska mega turneja "Pulse" koja je uključivala i koncertnu izvedbu cijelog albuma "The Dark Side Of The Moon".

Do danas Pink Floydi nisu objavili novi studijski album već su izdali dvostruki album hitova "Echoes" te dvostruki live album "Is There Anybody Out There, The Wall Live 1981" u dva izdanja, jednom luksuzno opremljenom limitiranom i drugom, normalnom izdanju.

19.07.2006. u 22:44 • 21 KomentaraPrint#

subota, 08.07.2006.

Zagrebtrip

.... mislim da bi bilo vrijeme za post...

...možda....

...ili možda ne?...

IPAK BUDE

Kaj sam htjel reč....

mmm, da.

kupih đitaru jučer...

svirah jučer. i danas. i sutra. i preksutra. i ... tak nadalje...

imam pojačalo. posuđeno od malog djeteta Karla. moram mu to vratit skoro.

neam distorziju,ni pedalicu, ni remen, ni efekte.

šparam pare za pojačalo i pedalicu. bu uskoro.

preksutra bum kupil remen.

a, kaj ak mi pukne remen? bum ko Pokas bil.(neki če skužit foru)

mmm,da.

Legenda o jučerašnjem danu:

Prekjučer se ja dogovoril s Tomislavom da ode sa mnom kupit đitru u zg. okej. deal. Al glupo bi bilo da gremo sam nas dva. Zato pozvah ja Karla. Jučer u 7 se digo, dođem do Tomislava i u osam krenemo. Pokupili Karla, dođemo do kioska i ja kupim baterije za mp3 i bon sebi za mob. Odemo do kolodvora i ova dvojca kupe karte. Za 10 min dojde vlak i tam smo se našli sa jednim okej likom, frendom Gocom. Lik je išel isto u Zagreb u školu po svjedođbe. Prije toga je Karlo provalil foru kak ga Goc podsječa na Billyja Corgana iz Pampkinsa. Di je to isčupal. Dojdemo u Zg, Goc ode, a mi krenemo u đebeni fender šop. Nakon 15-minutnog prepucavanja ja kupil đitru. Squier-Fender. Solidna stvarčica, možda več za godinu-godinu i pol apgrejdam si i kupim pravog Fendera(ak bu pare legle). Kupim ja to i krenemo mi prema Importanneu. Bilo nam je bezveze da odma krenemo natrag u Jovanič. I onda se mi sjetimo da bi mogli nekog pozvat(bilo je 9.30-10). Pošaljem poruku Ritzu. Lik je na praksi, nemre dojt. ok,nema beda. pošaljem poruku drugu Alici. Lik nemre dojt isto(obiteljski razlozi). Mi u kurcu. Onda dobih poruku od Dine da se najdemo s njom i da o drameru mi veli malo više. U importaneu kupili si za jest nas tri i za pit jebenu žuju u limenci. I čekamo na klupicama ispred glavnog u importanne. Ova dvojca si išli kupit stripove tam a ja čekal na klupici i smišljal neki plan kaj da napravimo. Zamijenili smo se nas tri. Tomislav je bil Pac(ja), ja sam bil Karlo, a Karlo je bil Tomislav. Nakon 15 min dojde Dina i mi se predstavimo njoj. Več tad nismo mogli izdržat, ja se nisam mogo prestat smijat. Tak mi idemo pol sata i zajebavamo se a žena ne kuži. Najjebenije je bilo dok je Karlo reko Pac: a ja i Tomislav u isto vrijeme se javimo: 'Kaje?' Žena i dalje ne kuži. I tak valjamo mi pizdarije i glupsti cijelo vrijeme, i prepucavamo se. I dojdemo mi do do onog đebenog caffea(nemrem se sjetit kak se zove ,ispravit če me) i dođe Tomislav i kaže joj istinu. Žena nije mogla vjerovat koji smo joj zajeb napravili. Mi tam bili kojih pol sata-40 min i pričali jedino onaj frik Karlo iz ne znam kojeg razloga se pravil idijotom i cijelo vrijeme je šutil kad bi ga ona nekaj pitala. Kasnije smo otišli još na gornji grad(mali narkoman nije mogo se penjat na stepenicama) pa je stal na minutu. i vratili se nazad prema kolodvoru i pravac Jovanić. Naravno nismo imali kartu Do Ivanića več do Dugog Sela ak je kondor bil dobre volje pa nas je pustil(drugi put mu moramo platit žesticu ak se očemo švercat). I dojdemo u Jovanič. Točka. Finito.

Ispričavam se zbog duševne boli nanesene Dini. Nije bed, i drugi put bumo.

08.07.2006. u 15:00 • 32 KomentaraPrint#

subota, 17.06.2006.

Obavijest

kaj se tiče 'projekta' neču vas mučit na ovom blogu, več na ovomblogu. Da, na tom blogu sam pisao svakave pizdarije dok mi je dopizdio ovaj blog, al sad če to postat blog o "PROJEKTU".

Kaj se tiče gitare nastala su sranja, prekratak sam na novčaniku,rođendan mi je tek za 2 mjeseca tak da mi starci još niš ne žele donirat, a nemam dovoljno para za električnu+pojačalo. Imam soma i osamsto, okej skupil negdje malo više od dva soma, a za električnu i pojačalo mi trebaju 3,5-4 soma.
Sad si razmišljam da prek bratiča nabavim nekakvo polovno pojačala a da si kupim za 2 i neš siče soma neku solidnu pilu. Joj neču vas zamarat s tim, ko me jebe i moje probleme

ajbok

17.06.2006. u 23:46 • 43 KomentaraPrint#

subota, 10.06.2006.

Into The Groovey

za početak:

jedna prebolesna stvar... kom to nije dobra stvar taj nek trune...

Ciccone Youth-Into the Groove(y)
[Thurston]
music can be such a revelation
pass around and do the sweet sensation
we might be lover if we tried
I hope this feeling doesn't end tonight

get into the groove
boy you've got to prove your love to me, yah
get up on your feet and step to beat, boy what will it be
gotta know you in a special way
do it every day
I see the fire burning in your eyes
only when I'm dancing can I feel this free

(by myself)
wanna dance with some else
get into the groove, boy you've gotta prove your love to me
get up on your feet, yeh, step to the beat, boy what will it be, yeh
live out your fantasies here with me
just let the music set you free
touch my body

(now I know you're mine) (x2)

get into the groove, boy you've gotta prove your love to me
get up on your feet, yeh, step to the beat, boy what will it be, yeh
you've got to..
get into the groove, boy you've gotta prove your love to me
get up on your feet, yeh, step to the beat, boy what will it be
you've got to... get...


ovak...počnimo...

uskoro završava škola (ak netko nije znao slučajno) što u prijevodu znači-početak rada
cijela godina je bila odmaranje i relaksiranje za ono kaj sljedi... ne,ne mislim na popravni(makar je i to lako moguće) nego na sviranje... počinjem ozbiljno to shvačat,al fakat ozbiljnoooo.

PROJEKT

natuknice:

-kupujem električnu vrlo skoro(2-3 tjedna) i derem...

-sam je problem sa skupljanjem ljudi za moj projekt.

-sam sam.

-ovdje kod mene u Jovaniću nema zainteresiranih ljudi za moj projekt(svi imaju svoja preokupacije,ja to cjenim)

-nikom se to nebi svidjelo(moj projekt)

-ja sam idijot (bj d vej)

-niko me ne razumije(moj projekt)

-ak niste skužili moroni debilni, projekt znači bend u prijevodu

-u projektu sam za sada samo ja kao kreator projekta-tekstovi, aranžman, muzika, note

-projekt če obuhvačat mnoge stilove zato napominjem-rijetkima će se svidjet

-ljudi za projekt(koje tražim):bubnjar,basist,vokal-ako če ko bit zainteresiran nek se javi(ali kad ja kažem, ne još, još projekt nije do kraja zamišljen)

-projekt če obuhvačat ove stilove(napomijem,rijetkima če se sviđat):psihodelija,dream pop, shoegazer,space rock, progressive,metal(rifovi), malo punka,indie

sutra nejdem u Zagreb na Kud Idijote i ostale stvari u Dugave zato jer idem na Maju Šuput... jeee, jebeno,a? to mi je bola mjuza ono prejebeno

kaj sam htjel reč za kraj.... mmmm... da.

Zamislite da ste se natripali neke kemije(npr.LSD) i uđete u sobu i upalite svjetla psihodeličnog spektra boja(a vani puni mjesec), i pustite si My Bloody Valentine-To Here Knows When ili neku drugu njihovu prebrutalnu shoegazer stvar... to bi htjel probat... jebeno....hehe

ajbok...


10.06.2006. u 00:23 • 14 KomentaraPrint#

petak, 02.06.2006.

I'm dead

I'm dead...

So why the fuck am I writing this?

For about 40 minutes Urban & 4 performs In my hometown and I am at home.

Rain outside.

Pain Inside.

I need a gun to shut myself,dude.

Rain When I Die

Is she ready to know my frustration?
What she slippin' inside, slow castration
I'm a riddle so strong, you can't break me
Did she come here to try, try to take me

Did she call my name?
I think it's gonna rain
When I die

Was it something I said, held against me?
Ain't no life on the run, slowly climbing
Caught in ice so she stares, stares at nothing
I can help her but won't, now she hates me

Did she call my name?
I think it's gonna rain
When I die

She won't let me hide
She don't want me to cry

Will she keep on the ground, trying to ground me
Slowly forgive my lie, lying to save me
Could she love me again, or will she hate me
Prob'ly not, I know why, can't explain me

Did she call my name?
I think it's gonna rain
When I die

02.06.2006. u 23:56 • 11 KomentaraPrint#

petak, 05.05.2006.

Sranja, buraz, sranja...

Skužil sam da me više niko ne jebe ni 5% pa bum uskoro prestal pisat ovak idijotski blog.

Dobro nebumo o tome.

Ovak bumo:

Pal sam. Gotovo. Najebo sam do jaja.

Kako mi stara ide na kurac.

Ovak, objasnit ču: skužila je. eto. cijela filozofija. i sad če me prcat u zdrav mozak.

Priče ide ovak(po brojevima):

1.Jučer je iznenada otišla na informacije. Pa mislim kakvo je to jebeno ponašanje, bez najave otič na informacije. I srala je jučer cijelo vrijeme. A dok je stari došo onda je bilo još veselije.

2.Danas mi je za jebenu kaznu dala da radim najgori jebeni posao kaj neko jebeno može radit. 3 sata mentalnog ubijanja. Moro sam popunjavat jebene pločice na putu u dvorištu sa jebenim pijeskom. Taj pijesak sam moro metat u svaku jebenu rupu između pločica(s metlom). Čini se lagano, ali sa sigurnošću mogu reće da nije lagano i da je to najbolji način kako nekoga mentalno uništit. Ja sam doslovno popizdio. Da mi je dala da moram nosit cemente od 50 kila ili bilo koji kurac prihvatio bi (barem bi me fizički razjebalo) al ovo me je razjebalo fakat je jebeno jadno do bola. I onda mi još šečer na kraju dođe buraz nakon 2 i pol sata i smije mi se u facu, a on drka kurac zato jer je jučer krečil i pomagal babi. U tom trenu sam htjel nekog ubit.

3. nakon 3 ure torture dolazi onaj najzajebaniji dio. Otišo sam kod bratiča da mi da jebene vutre, i jebena baba me je vidila da mi nekaj mutimo i cinkala je sve jebenoj staroj. I kad sam ja došo doma stara je počela sa jebenim ispitivanjima kaj se ja imam družit sa svojim glupim bratičem (da tak ga je nazvala,mislim kakav je to jebeni odnos prema svom vlastitom nećaku) i počela mi držat predavanja o jebenoj drogi jebenih sat vremena. I odsad če me jebeni svaki dan provjeravat, u pičku materinu. Uletila je u sobu dok mene nije bilo(mislila je da nebum skužil) i počela kopat po sobi(dobro da sam skril na savršeno mjesto )

Svakim danom još više sranja u pičku materinu. No ja se ne predajem. Neče mene stara jebat.

Idem sutra u ljekarnu kupit si kapi za oči( za svaki slučaj)

E jebe me ova iz razreda več tjedan danu u mozak a ja joj stalno obečavam da ču joj nabavit, ovak:JEL IMA KO EKV?

Idem si skinut s ultimejt gitara neke tabove za svirat, do slušanja...

05.05.2006. u 23:53 • 22 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< listopad, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Who the fuck am I?

- Imam 17 years
- Johannesburg
-mejl:pac1@net.hr

Klikni i slušaj:



I am 80% Grunge.
Grunge -o- Rama
I need to go take a bath, man! And I might wanna toss that shirt of mine in the wash? Any grungier and I would be mistaken for mildew, dude.
Take the
Grunge Test
@ FualiDotCom


PPhilosophical
EEntertaining
AAdventurous
RRich
LLuscious
GGorgeous
AAccurate
RRadiant
DDashing
EEnergetic
NNormal

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


I am going to die at 64. When are you? Click here to find out!