biti nestašan

subota, 24.01.2009.

san naš svakdašnji

...sanjate sex?..ja da i to zadnji takav san je bio mmmmmmmm....uhhh....ako se upoznamo bolje možda vam ga i ispričam jednom....belj...evo što kaže net ako se probudite i žao vam je što je san gotov...čak kad i osjetite kako se iz njega budite,a molite-ne sad ne sad...cool


"Vođenje ljubavi u snu je virtualno iskustvo.. (... oće reć kad se virtualno sexate preko neta da zapravo sanjate?...vidi vidi..zanimljivo, zanimljivo ).. koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. O tim snovima se razmišlja, traži se objašnjenje, nerijetko se osjeća krivica ili strah. Seks u snu se razlikuje od izražavanja strasti u stvarnom životu po izboru partnera, poza, mjesta na kome se vodi, strasti, vrhuncu..( ovo je objašnjenje reda radi jer ko bi sanjao doživjljeno u stvarnosti???...heheheheh...). Zbog viška hormona testosterona «vlažni snovi» su češći kod muškaraca, dok žene čeće doživljavaju vrhunac u virtualnom odnosu....( hmmm muškarci di su vrhunci.??...:)))...)

...evo što struka tumači..( koja zanimanja..ko iz vica...)...

Sa stalnim partnerom

Ovo je jedan od najčešćih seksualnih snova...(....laze...)..Spavač sanja sex sa stalnim partnerom, ali je to uglavnom na neki potpuno drugačiji način. Psiholozi smatraju da je osoba nezadovoljna seksom u stvarnosti. Jedan ili oba patrnera nisu opušteni, maštoviti ili se ustručavaju izraziti svoje seksualne želje. Posebno se žene ustručavaju inicirati novine u seksu i pokazati svoje želje, smatrajući da se to može pogrešno protumačiti kao iskustvo stečeno sa strane. ..( aaajoooj..)..Ako je partner u snu lijepši, zgodniji i bolji nego u stvarnosti, to znači da osoba nije zadovoljna svojim izborom... ( opasno ako uzmemo za ozbiljno...:)))....)

Sa strancem

Sex u snu sa strancem izražava ogromnu želju za avanturom, ali i za promjenom partnera. Ove snove mnogo češće imaju žene...( to je drage moje samo njihovo opravdanje da se opet ne osjećaju krivim..heheheeheh..:)))....). Nepoznati ljubavnik ..( kak oni znaju da se nisu u snu upoznali?..:)))...)..je strašno zgodan, lijep i nevjerojatno seksepilan. ...( zvuči kao san..ahaahhaahah...). Ako se u snu poslije seksa javi grižnja savjesti to znači da nismo spremani za promjene u stvarnosti iako ih podsvjesno želimo. ..( a kaj ak se probudimo prije nego uspije grižnja savjesti uopće doći??....)

Sa bivšom ljubavi

Kada sanja seks sa bivšim partenerom osoba obično pomisli da još uvijek žudi za njim/njom. Naprotiv, taj san znači polako hlađenje i spremnost za novu ljubav. Bivši partner se ne može momentalno izbaciti iz misli, a nekad i iz snova, što je normalno i ne pretstavlja kočnicu za novu vezu. San o seksu sa bivšom ljubavi može značiti i i neraščišćene račune. Izazvan je brigom oko podjele imovine, alimentacije ili strataljstva nad dijecom. ( nema što za reći..kaj je-je..:))...)

Na javnom mijestu

U snu o seksu na javnom mijestu dominira strah, a sam seksualni čin je u drugom planu. (..aaaaa...nebi se složila ni pod koju cijenu...) Osobe koje ga sanjaju imaju neki strah u stvarnosti. Strahuju od nekog događaja ili ih plaši neka osoba. Ovaj san je češći kod osoba koje imaju problema sa zakonom. ( hahaahahahahahahh....što li se tek sanja u zatvoru...belj...) ..Ako je osoba u emotivnoj vezi san ukazuje na probleme sa partnerom, nezadovoljstvo, strah od intimnosti, strepnju od raskida ili nevjerstva od strane partnera.

Sa osobom istog spola

Seks u snu sa osobom istog spola izaziva poslije buđenja paniku, jer osoba pomisli da je promijenila seksualnu orijentaciju. To posebno uplaši muškarce, pa čim se probude odjure potražiti savjet psihijatra. ( a ja pomislila ženi u krevet..hahhahaha....)..Psiholozi i seksolozi smatraju kako san nema veze sa seksualnom orijentacijom, već znači nezadovoljsvo na ljubavnom planu. Podsvijest poručuje da se hitno nešto treba mijenjati. Ako poznaje ljubavnika iz sna to znači da osoba želi identifikaciju sa njim, jer je smatra uspiješnijom, boljom ili lijepšom. Seks u snu daje mogućnost sanjaču da bude na istom nivou sa sanjanom osobom.



Sa kolegama ili poznanicima

Ako sanja seks sa poznanikom koji je u stvarnosti uopće ne privlači ili je čak odbojan osoba je ušla u monotonu kolotečinu, došlo je do stagnacije u vezi ili na poslu. San je odraz želje za promijenom, za napredovanjem veze, poboljšanjem života ili posla. Ako je virtualni ljubavnik privlačan, značenje uopće nije skriveno i san je odraz želje u stvarnosti. ..( ni tu nemam što intervenirati..:)))....)

Perverzni snovi

Mnogi pojedinci, koje sredina smatra za izuzetno moralne i uzorne, kada utonu u san sretnu se sa svojom mračnom stranom. ( aha!!!!...dođe cica na kolica..heheheheeh...:)))...)..Prisiljavanje sebe na masku poštenja i uzornosti strašno opterećuje osobu, pa ona u snu uživa u egzibicionizmu, sado – mazo seksu, striptizu ili postaje žrtva silovanja, bavi se striptizom ili prostitucijom... Ovi snovi mogu biti tako iscrpljujući, da vode u bolest, ako se osoba iz korijena ne promijeni. San sanjaju primorani na šablon uspiješnog poslovnog čovjeka, uzorne majke, domaćice, dobrog prijatelja, a da zapravo nisu takvi."-objavljeno na netu na str.porodični lekar www.porodicnilekar.net, objavljeno 22. 10.2008., napravila copypaste i malo dodala iz zabave komentare..:))


...eto..kako mi jedna osoba rekla-pazi što sanjaš, možda se i ostvari ako stvarno, stvarno to želiš...:))))


- 17:39 - Komentari (92) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.