Image and video hosting by TinyPic

Dobrodošli u
web-župu
Gospe Sinjske!

Image and video hosting by TinyPic
Podižemo ovaj oltar Srcu Isusovu. Pa i red je zbog toga što sam na Srce Isusovo 2003. godine, zavirio mrvu u tu lipotu.

Image and video hosting by TinyPic
Kao osobitu pomoćnicu u radu naše web župe Gospe Sinjske, odabirem Mandu Rađa (Koljanin), moju pokojnu majku koju sam bio susreo tamo 'di je liiipooo', da mi/nam pomogne dohodati do onih 'puno lipi stvari' što mi je obećala Gospa Sinjska.

Image and video hosting by TinyPic
Nebeski zaštitnik naše
web-župe Gospe Sinjske:

IVAN PAVAO II

Kunski račun u PBZ:
2340009-3206845858


Za uplate iz inozemstva:
Devizni račun u PBZ: 20110104142
IBAN: HR1523400093206845858
SWIFT (BIC): PBZGHR2X


e-mail:luka.rada@isusovci.hr
mob: 0915323766

(svetu misu imam svaki dan u 9.30 sati)
Na 'web counter' total od 1.01.2006.
Od 1. 2. 2014. sam u Zagrebu
Adresa:
Svećenički dom
Fratrovac 40
10000 Zagreb
Molite da na Fratovcu profunkcionram.
LINKOVI:
Rađa
Ne uređeno: ob stablo Rađa
NovaTV 'Provjereno' 12 3 2009
ono malo više
OGORJE
MP3
HTV
BITNO
GLAS BROTNJA
Radio Marija
Radio Marija BIH
Hrvatska provincija D.I.
isusovci Split
Kolegij sv. Josipa - Jordanovac
IGNACIJEV PUT
PORODICA - FAMILY - OBITELJ
ZKŽ
LAUDATO
ŽIVO VRELO
IKA
NUNCIJ
FACEBOOK
WEB BIBLIJA
Veliki kršćanski duhovnici
SKAC - Zagreb
Jingle Modrave
SKAC - Split
ZAJEDNO
BALTIMORE
p. Ante Gabrić video
vlč, Zlatko Sudac
DALMATISKA ZAGORA
VATIKAN
CTV Vatikan
TV 2000
Image and video hosting by TinyPic
Ne znam znate li da svako jutro (od 26.9.2011.) vaš 'onaj' (ja) šalje na HKR 'Jutarnja molitva uz mob'. To pročitaju u 6.20 sati/nedjeljom u 7.10 sati. Usudi se biti to što jesi - katolik i slušaj Katolicki radio! (p.s. Pojačaj radio) Ako ti promakne čuti, otvori web župu: www.paterluka.blog.hr Od srca p. Luka
Svake nedjelje, širom svijeta, šaljem više stotina sms knev (komentar nedjeljnog Evanđelja). A to prilično košta, pa ako hoćete da knev dobiju svi kojima je potreban, pošaljite mi sms-om broj vip bona ili mi nekako drugačije uredite da imam dovoljno vip bonova. Hvala!

WEB ZUPA GOSPE SINJSKE

28.10.2016., petak

Image and video hosting by TinyPic
- Na Ogorskom silu: 'Lujo tribaš uvik imat na pameti kolkoj dragom Isusu stalo do tebe. Tebej izabra da budeš Njegova ovca Izmđu drugi koji su bolji neg ti.' Baba Jako eto zatoj meni draga Gospina ružarja.
- Hvaljen Isus i Marija! Lujo, eto i mene, pinku sam crna ali posli krunice, prosvitlit ću...dusa moja pa ce i runo...BvbNa Ogorskom silu: 'Lujo tribas imat na pameti kolkoj dragom Isusu stalo do tebe. Tebej odabra da budes Njegova ovca Izmdju drugi koji su bolji neg ti.' Eee baba Jako eto zatoj meni draga Gospina ruzarja.

- 12:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
5.57 sati 'O Bože zar si pozvao mene...' Dragi tonovi sa HKR uz koji je Isusova ovca upravo imala Gospinu krunicu. Eh, da pozvao je baš mene - ovcu. Toliko ih je sposobnijih, pametnijih, neporočnijih - a Isus baš mene - ovcu. E pa da i od toga je učinio isusovca. Sve, sve na veću slavu Božju!

- 12:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Friday, October 28, 2016 12:49 PM
Subject: Pravoslavni Bogoslovski Fakultet u Beogradu
Dragi moj pravoslavni, ti nisi slučajno primio ovu poruku. Gospodin je htio da je primiš. On hoće da svima pričaš: SPC = RKC = SPC Od srca p. Luka, isusovac

- 12:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Friday, October 28, 2016 12:39 PM
To: voditelji@hkr.hr
JUTARNJA MOLITVA, 29. 10. 2016. Gospodine po današnjem evanđelju nam poručuješ da onaj tko je duhovan prije svega je pristojan. U evanđelju nam govoriš ako smo pozvani na večeru ne gledajmo odmah kao primitivci zauzeti prva mjesta, nego se radije odlučimo za neuglednije mjesto. Kad nas domaćin opazi da nas počasti pozivom na časnije mjesto. Priču zaključuješ svojom primjedbom: 'Svaki koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit ce uzvišen.' Molimo Te Gospodine da se naše naviještanje evanđelja svima očituje našom skromnošću i samozatajnošću. Neka po našim postupcima vide svi da najvažniji si nam TI. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Lk 14, 1. 7-11)

- 12:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
19.31 sati A eto Isusova ovca bi trebala započet urađivat 'Večernje razmatranje uz mob' a jedim okom gleda tv-dnevnik i čeka da je njegovateljica Jadranka stavi za motomed. 20.12 sati A sada je opet u svojim slađanim 'krpicama' i baš ima poticaj hvaliti i veličati Gospodina. Ima potrebu kao Gospa reći svoj 'veliča' Gospodinu. Jer kad vidim s kojim darovima je opkolio klikće joj duh od veselja. Pogledao je na bezveznost svoje ovce. Silnike i nasilnike zbacio s prijestolja a uzvisio one koji su ti silnici obezvrjeđivali i umanjivali. Eh, kad bi ovca mogla voljeti svog Isusa kao Marija. 'Kao Marija da te ljubim, tvoju riječ da čuvam ja.' Haj, zdravi i veseli bili!

- 12:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic
Dide ima puno dida u Ogorju. Al' isto tebe kuda više neg druge voli naš Krist kralj. 'Lujo upanti važnije ti je bit pošten, volit svakog čovika i radit neg po crikvan lizat oltare. Al' isto me se sit kod oltara.'

- 12:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic
'Lujo tribaš uvik imat na pameti kolkoj dragom Isusu stalo do tebe. Tebej izabra da budeš Njegova ovca Izmđu drugi koji su bolji neg ti.' Baba Jako eto zatoj meni draga Gospina ružarja.

- 12:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.10.2016., četvrtak

Image and video hosting by TinyPic

- 17:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Najbolja upotreba vremena jest kontemplacija o Bogu i o objavljenim istinama. Bl. Ivan Merz

- 17:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
I s radošću ćete crpsti vodu iz izvora spasenja. Iz 12, 1-6

- 17:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Nek sav nam tako prođe dan
Da jezik, ruke ne zgriješe,
Da čiste oči ostanu
I prijestup tijela ne takne.

Him. iz bož. čas.

- 17:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Glas iz krpa

Image and video hosting by TinyPic
12.58 sati Evo Isusova ovca je baš comp utrnula još triba učinit posa pa će u 'krpe' 13.22 sati Rečeno - učinjeno! A sada iz 'krpa' ide naš 'Glas iz krpa'. To je dnevno izvješće sa duhovnim zrncima. Ma i ovo što Isuova ovca ima zanimaciju kao web župnik pokazatelj je koliko se Isus brine za svoju ovcu. Zbilja ne znam (p.s. znam!) što bih da nema ovog weba. Koliko znam na Fratrovcu nema jarića koje bih trebao krstiti kad sam nezaposlen:) Vesela vjest je da sam jutros završio posao sa zubom. Zubarica ga je spretno - okretno plombirala. Tako da sada nemam pravo reći da me išta boli, šmrc, šmrc... A više nego vesela vijest je da je meštar Splićo uradija ovu Isusovu ovcu baš kako valja. Eto nije veselo što je danas neće moći opet je raditi. A bio je onaj meštar Domagoj sa socijalnog, momak je korektno uradio svoj posao. A jutros je uz nas starčeke Isusove ovce bila naša pastirica s. Natalija a poslije ima doći njegovateljica Jadranka. Bogu hvala i slava. Haj. zdravi i veseli bili! Od srca vaš web župnik p. Luka od Raspete Ljubavi

- 12:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
5.58 sati 'Hvali dušo Boga dovijeka...' Tako HKR, uz koji je Isusova ovca baš imala Gospinu krunicu. ... Oh, kad bi sve naše riječi, djela i postupci za temelj imali Kristovoj ljubav na križu. Eto to bio Kristoliki čovjek ili: 'čovik i po!'

- 12:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
20.18 sati Eh, 'ne priliči da prorok pogine izvan Jeruzalema.' Gospodine, naravno da nisam prorok. A ni Šopot nije Jeruzalem. Eto daj da umrem gdje bi ti volio.

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Thursday, October 27, 2016 12:44 PM
Subject: Pravoslavni Bogoslovski Fakultet u Beogradu
Dragi moj pravoslavni, a nećeš se ti mene lako oslobodit. Pod hitno blokiraj poruke sa ove adrese. U protivnom ću te išenpijat porukama: Hajmo odjelotvoriti SPC = RKC = SPC Od srca p. Luka, isusovac

- 12:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Thursday, October 27, 2016 9:12 AM
To: voditelji@hkr.hr
JUTARNJA MOLITVA, 28. 10. 2016. Gospodine danas na blagdan svetih apostola Šimuna i Jude u evanđelju slušamo: 'U one dane iziđe Isus na goru da se pomoli. I provede noć moleći se Bogu. Kad se razdanilo, dozva k sebi učenike te između njih izabra dvanaestoricu, koje prozva apostolima.' Gospodine vidimo da si svoje apostole brižno odabrao. Evanđelje kaže 'uziđe na goru', što znači duhom si se uzvisio i proveo noć u razgovoru s svojim Bogom Ocem. Svaki put uoči važnih događaja kad si se trebao odlučiti proveo si noć u molitvi. Po zagovoru svetih apostola Šimuna i Jude molimo Te i nas nauči pravilno se moliti. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Lk 6, 12-19)

- 11:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
9.52 sati Ah, zar i tu dok u čekaonici čekam zubara osjeća se hoće, pa hoće neki redak van nestašan. Kao da ne zna da treba sabranje, tišinu i mir. Ali on kao da je naučen na stisku i nemir koji prate ovcu ovu svih godina ovih. Hoće, pa hoće. Pa dobro… Sve godine ove sastavljene i jesu od tupog čekanja za dosadna pregledavanja i terapije - eh da sve bile kao od meštra Spliće koji će poslije u svoje ruke primiti Isusovu ovcu.

- 11:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
9.26 sati Drugo, drugačije je danas. Isusova ovca je spremljena za otići do zubara u Švarcovu, gdje mora biti u 9.45 sati, tako da na svetu misu sada neće stici. Ali vjeruje da će stici na vrijeme natrag na Fratrovac da je meštar Splićo uradi. Ha, a Bogu u ruke! ... A baš je tako i bilo. Zubarica je ljubazno primila i zub zablombirala. Bogu svaka čast i hvala!

- 09:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
18.36 sati A evo gledajući kako se comp trne, a čekajući njegovateljicu da me stavi na motomed i onda ubaci u 'krpe'. Započnimo ono što legitimno ide iz 'krpa'. A to je večernje 'Razmatranje uz mob'. Može se, može i u nevjerojatno teškim okolnostima se može. Ne želim upadati u glupost i reći da se može jer tako hoću. Nego mogu zato što mi Krist Gospodin snage daje. Eto to, to je još jedna korist od ove dugogodišnje raspetosti (na bolesničkom krevetu) što sam tako snažno doživio Kristovu prisutnost u svome životu. Kažem vam blago onom tko je raspet u bilo čem. Isus te samilosno gleda i čini sve da ti olakša tvoju raspetost. Ova Isusova ovca kao svećenik je doživjela da i Krist pati kad se Njegovoj ovci zlo čini. Osjeća se tako je suosjećajan s svojim svećenikom. I prije sam to znao jer tako su nas učili ali sada sam se osvjedočio da smo mi svećenici od Krista Gospodina napose ljubljeni. Haj, zdravi i veseli bili!

- 09:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic
Znaš dide unu vanđeosku: 'Ne priliči da prorok pogine izvan Jeruzalema'. Dide tvoj Jeruslim je bilo Ogorje, tvoji krči i tvoj plug. 'E Lujo ti si za svoj Jeruzolim uzeja oltar i drž se njega.'

- 09:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic
'Lujo upanti. Uvik radi, al radi prave stvari. Ki Isusova ovca ti moreš ka'no radit a ništa ne radit. Zapni stisni zube i reci: 'Sve za Krista i Crkvu.' Je baba Jako učila si me: crknit ma ne molat!

- 08:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.10.2016., srijeda

Image and video hosting by TinyPic
Dragi tata, tvoje godine ti navještaju da ćeš uskoro morati prijeći. Stoga te molim ono što si mislio ostaviti meni, ostavi svojoj kćeri a mojoj sestri Ivi Hrga. Od srca tvoj p. Luka
Image and video hosting by TinyPic

- 18:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Kršćanstvo se neće širiti ako ne bude bilo RADNIKA, MOLITELJA i PATNIKA. To je jedan zakon u širenju Kraljevstva Božjega na zemlji. (Vlado Koljanin)

- 18:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic

- 17:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
15.46 sati A Isuse moj evo ovca Tvoja po webu gledala čudesa što ih ljudi čine. Ma tko ima snagu kao Ti, u evanđelju čitam: 'Sve je mnoštvo tražilo da ga dotakne jer je snaga izlazila iz njega i sve ozdravljala.' (Lk 6, 19) Da te samo dotaknem! Tu si dopusti mi samo mi dopuš, ali samo...

- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
14.46 sati Ah, kako? Ma zašto nisam u Bangldešu izgubio glavu?! A bio sam i tamo krenuo za to. Kad ono ništa! A bio sam spreman i za mlađariju na Modravama je dati. A ono opet ništa! Eh, samo znam umrijet mi je čizmama!

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ah, kako je dobro s Kristom raspet biti… KORACI sms knev ABC

Image and video hosting by TinyPic
Zakej se popeo na smokvu da bolje vidi i čuje Isusa. Slobodno se i ti popni na vrh glave onom koji ti može reći pravu riječ o Isusu. (knev 31c kg)

- 17:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Glas iz krpa

Image and video hosting by TinyPic
12.39 sati Ah slovce drago, prijatelju vjerni. Kao nikada do sada, tijekom ove raspetosti (na bolesničkom krevetu) sam spoznao kolika blagodat je moći se zabavljati slovima. Evo trenutno je ova Isusova ovca ispružena u 'krpama'. A kako je iluzija da će: hrrr... Fino si je u ovu jedinu funkcionalnu rukicu primila mob po kom pleše 'zlatnim palcem'. I tako će ta ovca biti ispružena dok je ne izvadi meštar Splićo. Koji će je po drugi danas put uradjivati. A uradba će biti, to se zna - baš kako valja ili bit će cjelovita (duh, dušu i tijelo radi) Reka sam to ti se pari ka'da si s njin bacija picigin na Bače. ... Eh baš sam bija na silu s babon Jakom. Ah, staričica draga, ona vam je čudo od babe. Kreativno razmišljala, trudbenički radi, jako pobožna. Znam da sam danas Isusova ovca zbog babe Jake. A Kristov sam vojnik zbog dida Majora. Haj, zdravi i veseli bili! Od srca vaš web župnik p. Luka od Raspete Ljubavi

- 12:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
- Na Ogorskom silu: To znadeš baba Jako da su vrata za u Diku Nebesku malešna. A ja iman grbaču od svoji grija, kano deva. Kako ću? 'Lujo ujti Gospinu ružarju.'
- Hvaljen Isus i Marija! Za prolazak kroz vrata i nestanak grbe - zrnca ljubavi... Bvb

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Bog mi pomaže i Gospodin krijepi život moj. Ps 54

- 11:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Hvala ti moja Presveta Majko, što si u svome milosrđu posušila suze mojih očiju.

- 11:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Život bez križa, udoban, morao bi za mene biti sramotom. Bl. Ivan Merc

- 11:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Prepusti Gospodinu putove svoje i on će sve voditi. Ps 37

- 11:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
- Hvaljen Isus i Marija! Pater Luka kćer mi je na porodu molim Te pomoli se za nju da sve sretno završi. Hvala od srca …
- Rodila se mala Ana u 4,05 h. Hvala Bogu i Tebi pater Luka od srca …
- I reče Bog: neka bude Ana! Blagoslovio te svemogući Bog + Otac + i Sin + i Duh Sveti. U sebi reci AMEN! Od srca p. Luka

- 11:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
6.49 sati Eh, ovo je smiješno: 'Uvijek sam želio umrijeti u čizmama' rekao je Dock Holidy, baš čujem u tv-kalendaru. Ha, a inače? HVALJEN ISUS I MARIJA! Eto mogu kazat da je ova Isusova ovca kao i obično sanjala anđele:) Pa kad je otvorila okice imala je Gospinu krunicu uz HKR ... Pa je uradila jutarnju molitvu za radio. Mislim da je spremna suočiti sa danom koji je tu, a to je srijeda, 26. 10. 2016. Haj, zdravi i veseli bili!

- 11:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Wednesday, October 26, 2016 10:25 AM
Subject: Pravoslavni Bogoslovski Fakultet u Beogradu
Dragi moj pravoslavni, znam da se čini naivno ovim porukama učiniti Crkveno jedinstvo. Ali to jedino što imam. A znam da će u dogledno vrijeme svijet shvatiti: SPC = RKC = SPC Od srca p. Luka, isusovac

- 11:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
19.48 sati Ha, hoćemo i večeras (utorak) poslije uobičajenog tak nekak nešto za web? Kvalitetno, kvalitetno se živi. Baš zapisujući koji smo danas dan greškom ispišem da je ponedjeljak. Vrijeme brže prolazi nego što misli onom tko kvalitetno živi. A to sam vam rekao rekao da vas doživljavam kao svog duhovnika. Onak tu sam sav svoj sa svojim čovjekom. (Ah, besmrtni p. Pavin). I što je osobitost te vrsti komunikacije, duhovnik o tebi sve zna a ti o njemu ništa. Pa ulazimo pomalo u to. Vi o ovoj ovci znate da je ona Isusova. Savjetujem vam da bolje upoznate Isusa pa Ga pitajte o ovci Njegovoj. Ne dopuste da vam o Isusovoj ovci itko drugi govori doli Isus. Ta ona je Njegova. Sve ostalo je ispod dostojanstva kršćanina. Sve drugo je špijuniranje! Zabadanje nosa gdje mu nije mjesto. Sve ono što znaš o Isusovoj ovci, ako to nisi saznao od Isusa je - fuuuj! Haj, zdravi i veseli bili!

- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
9.15 sati I jutros u ovo doba lift, kojim br. Roso spušta karijolu i u njoj ovcu Isusu u kapelu da ih Isus okrijepi pa i ovca bude kako spada Isusova ovca = isusovac. Vruće se nadam, svim srcem priželjkujem da nam svetu misu predvodi naša čast i dika, No 1, subrat/zemljak p. Janko Rogina. Oh, Isuse moj samo da dočekam da mi daš ono zbog čega si svoju ovcu od mrtvih probudio. Neka tako bude! Baš tako! Amen!

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Wednesday, October 26, 2016 9:14 AM
To: voditelji@hkr.hr
JUTARNJA MOLITVA, 27. 10. 2016. Gospodine danas u evanđelju slušamo da su Te neki dobronamjerno upozoravali da Ti Tvoj grad, voljeni Jeruzalem, o glavi radi. Još bi se dalo podnijeti kad Ti hoće naškoditi tamo neki - ali kad to čini onaj koga ljubiš. Tvoje riječi tvome gradu govore o Tebi. Kažeš: 'Ne priliči da prorok pogine izvan Jeruzalema. ... 'Jeruzaleme, Jeruzaleme koji ubijaš proroke i kamenuješ one što su tebi poslani! Iz ovih riječi je očito da si Ti znao da ideš u smrt, ona se nije dogodila slučajno. Odabrao si je svojevoljno kao žrtvu ljubavi za čovjeka koji Ti o glavi radi, za sve nas. Hvala Ti što si nas učinio. Molimo Te da sve naše riječi, djela i postupci proizlaze iz Tvoje ljubavi na križu za nas. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Lk 13, 31-35)

- 09:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
17.06 sati Ehe heej da je prispit u Diku nebesku, al' ti more šta falit?! Sve imaš! Puna šaka brade. To je to! Tu su svi gušti i šušti svita! Ova Isusova ovca zna da je tamo mogla one 2003 kad je ono bila pokucala na vrata Neba. Ali eto vratilo je. I sada nije posve sigurna zbog grbače da bi se mogla provući kroz uska vrata Neba. A ta grbača joj je izrasla ovih godina raspinja (na bolesničkom krevetu). Ah, ta spoznavanja tko su Ponciji i Pilati, tko su ovi i oni razbojnici. Nemoć im oprostiti i zaboraviti - eto to ja ta moja grbača koja bi me priječila sada u Diku Nebesku. Znam i to da trebam činiti onako kao i prije nego sam: Knock, knock, knockin' on heaven's door. Haj, zdravi i veseli bili!

- 09:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic
Dide moj ja se jesan naškola, znan i pričat. Al' isto mislin das ti naša bolji način kako bit vojnik Kristov. Svojin dilima pokazivat ko san. 'E Lujo sve triba činit sve na veću slavu Božju.'

- 09:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic
To znadeš baba Jako da su vrata za u Diku Nebesku malešna. A ja iman grbaču od svoji grija, kano deva. Kako ću? 'Lujo ujti Gospinu ružarju.'

- 08:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Listopad 2016 (402)
Rujan 2016 (436)
Kolovoz 2016 (539)
Srpanj 2016 (473)
Lipanj 2016 (461)
Svibanj 2016 (500)
Travanj 2016 (468)
Ožujak 2016 (494)
Veljača 2016 (454)
Siječanj 2016 (467)
Prosinac 2015 (457)
Studeni 2015 (425)
Listopad 2015 (465)
Rujan 2015 (472)
Kolovoz 2015 (478)
Srpanj 2015 (514)
Lipanj 2015 (465)
Svibanj 2015 (475)
Travanj 2015 (541)
Ožujak 2015 (497)
Veljača 2015 (385)
Siječanj 2015 (401)
Prosinac 2014 (424)
Studeni 2014 (391)
Listopad 2014 (414)
Rujan 2014 (396)
Kolovoz 2014 (403)
Srpanj 2014 (373)
Lipanj 2014 (432)
Svibanj 2014 (422)
Travanj 2014 (434)
Ožujak 2014 (440)
Veljača 2014 (355)
Siječanj 2014 (344)
Prosinac 2013 (329)
Studeni 2013 (313)
Listopad 2013 (395)
Rujan 2013 (451)
Kolovoz 2013 (467)
Srpanj 2013 (425)
Lipanj 2013 (459)
Svibanj 2013 (445)
Travanj 2013 (423)
Ožujak 2013 (453)
Veljača 2013 (370)
Siječanj 2013 (384)
Prosinac 2012 (421)
Studeni 2012 (428)

Cambi: Izliči me
Cambi: Oprosti
DUŠNI DAN

p. L. Rađa, propovijedi
Prop. 1
Prop. 2
Prop. 3
Prop. 4
Prop. 5


" target="_blank">Radio Marija, Mladi za mlade 19. 2. 2002.

SAŽETAK RBK

27. 6. 2003. Saobraćajka - Šopot
Nova bolnica u Zadru
6. 8. 2003. Dovezen u K. Toplice
21. 8. 2003. Probudio se iz kome
11. mjesec 2003. Maknuta sonda
2.6.2004. Dovezen na Fratrovac
31.7.2004. Iskašljao kanilu
5.10.2004. U bolnici zbog bubrežnih kamenca
3.11.2004 U zaraznoj bolnici zbog sepse
6.12.2004. U Vinogradskoj bolnici zbog razbijanja bubrežnih kamenaca.
20.12.2004. Odvezen u Split kod Mešina
10.01.2005. Povratak iz Splita na Fratrovac
2.03.2005. Povratak u K.Toplice
5.03.2005. Prvi dnevnički zapis
19.04.2005. Ukazala mi se Gospa Sinjska
6.10.2005. Odlazak u Lovran (povratak nakon 5 dana)
1.01.2006. Početak bloga (web župe)
27.2.2006. Operirao 8 tetiva nogu na Šalati
2.3.2006. Povratak u K. Toplice
26.4.2006. Skidanje gipsa
19.12.2006. Odvezen u Split
11.3.2007. Lom noge (kod Mešina u Splitu)
30.4.2007. Povratak na Fratrovac
25.7.2007. Povratak u K. Toplice
30.6.2011. Dolazak u Krapinu
1.2.2014. Povratak kući u Zagreb

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se