Image and video hosting by TinyPic

Dobrodošli u
web-župu
Gospe Sinjske!

Image and video hosting by TinyPic
Podižemo ovaj oltar Srcu Isusovu. Pa i red je zbog toga što sam na Srce Isusovo 2003. godine, zavirio mrvu u tu lipotu.

Image and video hosting by TinyPic
Kao osobitu pomoćnicu u radu naše web župe Gospe Sinjske, odabirem Mandu Rađa (Koljanin), moju pokojnu majku koju sam bio susreo tamo 'di je liiipooo', da mi/nam pomogne dohodati do onih 'puno lipi stvari' što mi je obećala Gospa Sinjska.

Image and video hosting by TinyPic
Nebeski zaštitnik naše
web-župe Gospe Sinjske:

IVAN PAVAO II

Kunski račun u PBZ:
2340009-3206845858


Za uplate iz inozemstva:
Devizni račun u PBZ: 20110104142
IBAN: HR1523400093206845858
SWIFT (BIC): PBZGHR2X


e-mail:luka.rada@isusovci.hr
mob: 0915323766

(svetu misu imam svaki dan u 9.30 sati)
Na 'web counter' total od 1.01.2006.
Od 1. 2. 2014. sam u Zagrebu
Adresa:
Svećenički dom
Fratrovac 40
10000 Zagreb
Molite da na Fratovcu profunkcionram.
LINKOVI:
Rađa
Ne uređeno: ob stablo Rađa
NovaTV: Provjereno 12 3 2009
HKR: Budimo mladi 28 11 2016
ono malo više
OGORJE
BITNO
Radio Marija
Radio Marija BIH
Hrvatska provincija D.I.
Kolegij sv. Josipa - Jordanovac
PORODICA - FAMILY - OBITELJ
ZKŽ
LAUDATO
ŽIVO VRELO
IKA
NUNCIJ
FACEBOOK
Veliki kršćanski duhovnici
SKAC - Zagreb
Jingle Modrave
ZAJEDNO
BALTIMORE
p. Ante Gabrić video
VATIKAN
CTV Vatikan
Image and video hosting by TinyPic
Ne znam znate li da svako jutro (od 26.9.2011.) vaš 'onaj' (ja) šalje na HKR 'Jutarnja molitva uz mob'. To pročitaju u 6.20 sati/nedjeljom u 7.10 sati. Usudi se biti to što jesi - katolik i slušaj Katolicki radio! (p.s. Pojačaj radio) Ako ti promakne čuti, otvori web župu: www.paterluka.blog.hr Od srca p. Luka
Svake nedjelje, širom svijeta, šaljem više stotina sms knev (komentar nedjeljnog Evanđelja). A to prilično košta, pa ako hoćete da knev dobiju svi kojima je potreban, pošaljite mi sms-om broj vip bona ili mi nekako drugačije uredite da imam dovoljno vip bonova. Hvala!

WEB ZUPA GOSPE SINJSKE

23.02.2017., četvrtak

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
4.53 sati Što? Kako? Aha HVALJEN ISUS I MARIJA! Riječi uobičajene i drage. Ma eto tako okice sem otprl. Hm, i još će on da nisam domaći sin! Eh, otprl sem okice. I o Bože hvala Ti osvjedočenje da moj Bog ne spi i kada ja jesam. Ma štel sem reć nakanu Gospine krunice koju ću imati sada u 5.30 sati uz HKR. Za prijatelje i neprijatelje. Zahvaliti za spoznaju tko su jedni a tko drugi. Jer smješno bi bilo biti kršćanin a ne imati koga ljubiti. Dok je neprijatelja bit će i potrebe za ljubavlju pravom i molitvom žarkom. Pa je, najveće milosti koje je su s Neba došle ovoj Isusovoj ovci su poradi neprijatelja njenih. Molit moram da ih ne mrzim jer mržnjom tom najviše sebe trujem. Da imam korektan stav prema svima. Zahvalit Isusu i Gospi hoću što su virtuoznom mudrošću postavili ovcu svoju na web kontinent. A to je idealan prostor za poslanje Isusove ovce. Haj, zdravi i veseli bili!

- 09:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Dragi moj pravoslavni ma nije me ni briga ako štp mariš za ove tekstiće. Samo znam da mi je Nebo dalo nalog: šalji SPC = RKC = SPC jer to će biti odjelotvoreno. Od srca p. Luka, isusovac

- 09:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Od Svilaje do Moseća od Zelova do Crvaca. O gorama našeg krša smistili se kršni Ogorani. Željni Božjeg mira sebe našli kraju kneza Branimira. Da iz srca vlaške otraju vukove natraške. Oja noja oooj.

- 09:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
JUTARNJA MOLITVA, 24. 2. 2017. Gospodine slušajući svakodnevno Tvoju riječ dušu nam obogaćuješ. Ali i daješ naputke za orjentaciju u svakodnevnici. Danas si nam rekao stvar na kojoj počiva naša civilizacija. Stvorio si nas takve da ovaj svijet ide naprijed u paru. Htio si da zajedno budu muškarac i žena. Poznati su Ti i problemi koji pri tom nastaju. Zato si nam rekao: 'Tko otpusti svoju ženu pa se oženi drugom, čini prema prvoj preljub. I ako žena napusti muža pa se uda za drugoga, čini preljub.' Molimo Te čvrsto nas drži zajedno da ostanemo vjerni Tebi LJUBAVI. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Mk 10, 1-12)

- 09:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
19.17 sati Oh, kako ću? Čekam sestricu da ubaci u 'krpe' Isusovu ovcu pa uradi večernje 'Razmatranje uz mob'. A ona bi gledala tv-dnevnik. A ipak će se trebat odlučiti što zapravo hoće. 19.51 sati Hu, a sada je u 'krpama' gdje može u miru što želi. A ma dolazi mi da podam hvalu Gospodinu za uradbu meštra Spliće. Svitu moj to vam je nepojmljivo kako taj kvalitetno, do u sitnicu izbalansirano urađuje ovu Isusovu ovcu. Njegov dolazak toj ovci djelo je suza Gospe Sinjske. A što će bidna Gospa naplakala se gledajući kako joj Sinovljevu ovcu mrcvare pa je poslala svog čovika i po. A pa je, Bogu hvala u ovom periodu raspetosti (na bolesničkom krevetu) mnogi su darovi Božji u životu Isusove ovce prisutni. Vi ste svjedoci dijela njih. Ali vjerujte bilo je strašno. Koliko je strašno bilo možete zaključiti po tome što je Gospa Sinjska zaplakala (19. 4. 2005.) nad tom Isusovom ovcom. I rekla joj za nju nepojmljivih 'puno lipi stvari'. Bogu u ruke! Haj, zdravi i veseli bili!

- 08:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic
'Lujo pogledaj konja Zekana, okretan je spretan lipo mi ore. A znadeš daj i on bija pribija nogu. Boja san se neće proodat a on sada čvšći nego je prije bija.'Eee, dide toj moj konj.

- 07:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic
'Lujo, zlato bake svoje glavnoj da ti iđeš u zagrljaj dragon Isusu. A to šta nogama ne migaš su malenkosti.’ A baba Jako I promigat ću jer nije Gospa Sinjska lažljivica.

- 07:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.02.2017., srijeda

Image and video hosting by TinyPic

- 17:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
O hvala Gospe hvala za sve. Ti jedina od zemnika i Nebesnika prišla si i rekla mi divan si, predivan, volim te. Vjerujem, osjećam i znam mačem ti ćeš satrit zlo što nasrće na ovcu Sina tvog.

- 17:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Glas iz krpa


12.26 sati A ma znaš nije ti važno migao ti nogama ili nemigao bitno je da si na pravome putu. Ajuu koliko su se neki tobož brinuli oko toga što ova Isusova ovca nogama ne miga. Kažem tobož zato jer nisu imali smjelosti zakoraciti na put kojim Isususova ovca ide. A ide ususret snovima duše, u zagrljaj Kristu Gospndinu LJUBAVI svojoj. 13.33 sati 'Ciao! Haj ciao Adis!' Ha, bio je to on. I kako spada uradio Isusovu ovcu. A spada tako da smo i danas pokušali kako bi to išlo uz tronožac - klupicu. A i nije nešto jer bio sam trunku umoran. A kako neću bit kad je meštar Splićo fiziomaherskim nastupom predhodio. Što pak znači potpuno i cjelovito je uradija Isusovu ovcu. I kao najčešće njemu će se dati danas opet dolaziti i urađivati spomenutu ovcu. Doci je raditi oko šest uri. Kažem opet važno je da je Isusova ovca na pravom putu koji vodi Sreći, Smislu, Ljubavi - našem Kristu Gospodinu. A Njemu se može ići ili koracima, ili šepajuci, ili u karijoli. Oh, Kriste budi naša sreća, budi nam život Ti. Haj, zdravi I veseli bili! Od srca vaš web župnik p. Luka od Raspete Ljubavi

- 17:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
Oh, Gospodine moj ta znaš da sam u potrebi većoj od mnogih. Ipak ne većoj od svih jer potreba da se susretnemo veća je bila. Reci što da učinim da čujem Tvoje riječi: 'Ustani i hodaj!' A znam da i Ti bi htio to. Znam da sam Ti predragocjen jer vidio si me prikladnim za: 'puno lipi stvari.' Ne znam samo dal' mislio si prikladan ću postati ako izduram raspetost ovu. I to znaš da raspetost duram za uspjeh projekta; SPC = RKC = SPC, duram i da uzljubim neprijatelje svoje. I za moju mlađariju dragu. Ah, dok šetamo gradom korak po korak uspinjem se Gospi dragoj od kamenitih Vrata i u prolazu joj šapnem; hvala za sve!

- 12:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
9.53 sati E to je ono što baš trebam. Što žeđam, gladujem, za čim čeznem. To je sve, to je LJUBAV, On je Bog - Isus Krist s kojim ćemo sada sjediniti u svetoj misi. A svetu misu će nam predvoditi netko ali za oltarom će nam sigurno biti naš No 1, subrat/zemljak p. Janko Rogina. Oh Gospodine slobodno uzmi i primi ovo moje sirotinje a daj mi Sebe Bože moj Bogatstvo neizmjerno. Amen!

- 09:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
- Dragi pater, uz pozdrav i blagoslov iz Osijeka evo stiže i vip bon: ... Svako vam dobro, veseli i zdravi bili ...
- Hvala lipa za bonbon. Od srca p. Luka Blagoslovio te svemogući Bog + Otac i + Sin i + Duh Sveti. U sebi reci AMEN!

- 09:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
- Pozdrav p Luka, upravo slažem svoje stvari u kutije, selimo u novi stan... i nadem fascikli s tekstovima koje sam skidala sa web stranica skac-a: Zaljubljenost (Palma 28.01.2002.), Ljubav nikad ne prestaje (Palma, 02.10.2001), Shvaćamo samo što volimo, Ljubav nas nosi kamo god smo nošeni... itd. Divni tekstovi, a zamisli koliko su mi značili te 2001 i 2002.
- Blagoslovio te svemogući Bog + Otac + i Sin + i Duh Sveti. U sebi reci AMEN! Od srca p. Luka

- 09:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Dragi pravoslavni, znaš ono kad je Petar dobro rekao tko je Isus. A njemu je zato Isus rekao tko je on. Isusu sam reakao da sam RKC a Isus meni: SPC = RKC = SPC Od srca p. Luka, isusovac

- 09:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
19.54 sati E a idemo opet nešto malo. Sad iz 'krpa' nakon što sam bacija oko na tv-dnevnik i izbrevijario svoje redovnčko. Hajmo se upitat što tvori identitet. Recimo to da sam Zagorec, ujedno znači da sam Hrvat, dakle pripadnik jednog od svjetskih naroda. Hrvat ili bilo koji drugi narod ista stvar. Ali što Hrvate čini specifičnima? Kršćani su. Još specifičnije? Katolici su. Još specifičnije? Gospin su narod. Još specifičnije? Vrlo su odani papi. Primjetite da nas vjera determinira kao ništa drugo. Haj, zdravi i veseli bili!

- 09:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
JUTARNJA MOLITVA, 23. 2. 2017. Gospodine danas kada se spominjemo svetog Polikarpa, biskupa i mučenika u evanđelju slušamo da si svojima rekao stvari koje se i nas tiču: 'Ako te noga sablažnjava odsjeci je. Bolje ti je hromu ući u život, nego s obje noge biti bačen u pakao.' Stari crkveni pisac nadahnut ovim riječima je zapisao: 'Bolje ti je na pravom putu šepati nego po krivom trčati.' Molimo Te Gospodine da mi, bilo da hodamo, šepamo ili ne hodamo, uvijek ostanemo na pravom putu. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Mk 9, 41-50)

- 09:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
16.49 sati A znam da ovo nije nešto što napiše ova Isusova ovca. Ali dar mi je što uopće mogu pisati. Ne tek jer sam čitav 'žbljak' a preživo mi 'zlatni palac' s koji plešem po mobu i tako nastaje ovo što čitate. Nego ovo mi dobro dođe i kao radna teraprja. Angažira mi ovu udrenu glavu. A htio sam uradit jedno razmatranje prije nego budem bačen na motomed da ga okrećen. Tu se obično osvrnem na dnevno (srijeda) evanđelje. Eh, katedra svetog Petra. U središtu pozornosti je uloga pape u Crkvi čiji smo dionici. Znate papinstvo znači da Crkva ima svoju formu. Duh Sveti koji začetnik Crkve je Duh reda. Tako da i za moj osobni duhovni život papa je nužno potreban. I upamimo: jedan veliki Crkveni naučitelj je rekao: Gdje je papa tu je Crkva! Haj, zdravi i veseli bili!

- 08:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic
'Lujo tribaš uvik imat na pameti koj za te Isus. Jer unda će i tebit Isus rec kos ti. 'E dide toj reka Gospi Sinjskoj a unaj meni prinila.'

- 08:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic
'Vidiš Lujo moje ovce slobobodne I ja ih vodin gdi se mogu napast. Takvi smo ti mile i mi. Slobodni smo lipo nan je živit. Al moramo imat pastira.' Baba Jako a nijel' to naš papa Vrane.

- 08:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.02.2017., utorak

Zlatko i Iva Hrga 1976

Image and video hosting by TinyPic

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
KröĘanstvo se neĘe öiriti ako ne bude bilo RADNIKA, MOLITELJA i PATNIKA. To je jedini zakon u öirenju Kraljevstva Boűjega na zemlji. (Vlado Koljanin)

- 16:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
- Dragi don Damire, ja sam p. Luka Rađa, vjerujem si čuo za moju nevolju. Koja me nije obeshrabrila nego nagnala na alternativni pastoralni rad. Tako da sam sada web župnik (www.paterluka.blog.hr) i sms - propovjednik. Što zapravo znači nedjeljom ujutro razašljem par stotina sms knev (komentar nedjeljnog evanđelja). Što mi oduzme prilično vremena. Vidio sam da postoji mogućnost da se sms - ovi šalju preko weba. Ali nažalost jednim 'klikom' jedan sms. Znam da imaš ekipu informatičara koji su ti pomogli izraditi dobru stvarčicu 'Nova Eva'. Pa te molim upitaj ih ako mogu naći tehničko rješenje da se jednim 'klikom' miša preko osobnog računala razašalje par stotina sms knev? Od srca p. Luka Rađa
- P Luka, drago mi je što ste se javili. Oprosti što se nisam javio prije. Trenutno se nalazim u Australiji. Čim se vratim doma vidjet ću kako vam mogu pomoći. Hvala vam za sve dobro koje činite. don Damir

- 16:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Oh, o Bože bar jedan sućutni redak za ovo milijun i više djece u svijetu koja imaju umrijeti od gladi.

- 16:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Sapinje me ovako raspeta šutnja da sačuvam sreću koju darovao mi Bog. Ali sapinje me i šutnja poradi Boga da ne učinim zlo onima koji ustravaju biti mi neprijatelji i čine me nesposobnim da se odapnem.

- 16:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Jedan je čovjek sanjao: Dolazi na Božji sud i govori: Gospodine, vršio sam sav tvoj zakon; nisam počinio nikakve nepravde, niti zla. Svaku sam danu riječ održao. Evo, moje su ruke čiste. Da, čiste su, ali prazne, nema dobrih djela-glasio je odgovor. (R.Follereau)

- 16:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Glas iz krpa

Image and video hosting by TinyPic
13.09 sati A pa evo prije nego Isusova ovca bude ubačena u 'krpe' kažimo koju za 'Glas iz krpa'. A o uradbama mogu samo najizvrsnije kazat jer bile su baš prave terapije. Ter. No 1, sveta misa u 10 sati. Ter. No 2 odmah poslije svete mise meštar Splićo. Skopčao sam razlog njegovih cjelovitih, potpunih, fantastičnih uradbi. Taj je bio s nama na svetoj misi pa je i njega okrijepio Krist Gospodin. A onda je uslijedila ter. No 3, maestra Morana. Po kvaliteti uradbe one druge ruke se može osjetiti da i nju krijepi Krist Gospodin. Ma znate što ću vam kazat? Ova Isusova ovca živi sadrzajnije i kvalitetnije, ovako raspeta (na bolesničkom krevetu) nego puno, puno dvonožaca koji su tobož' u funkciji. Haj, zdravi i veseli bili! Od srca vas web zupnik p. Luka od Raspete Ljubavi

- 16:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
9.44 sati Lift, kojim naš Anđelko spušta karijolu i u njoj ovcu u kapelu Isusu. Gdje će ih Isus okrijepiti Sobom pa će i ovca biti kako spada Isusova ovca = isusovac. A pa, neznam tko će nam svetu misu predvoditi ali zna se da će nam za oltarom sigurno biti naš No 1, subrat/zemljak p. Janko Rogina. Oh, Gospe daj mi s tobom suze livat raspetoga oplakivat. Amen!

- 09:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
6.03 sati '... Još se sićan...' To nešto ovi sa HKR uz koji je malopri Isusova ovca imala Gospinu krunicu. ... A u kojem smo mi to filmu, kako kaže HKR. Koji je to svijet koji nas okružuje? Stvaran ili irealan? Tko je kormilar na čamcu našega života kojeg veslamo tj. živimo. A pa korisno se zapitati imamo li uopće kormilara? Možda onak' ‘od oka’, ofrlje plutamo. Rćcunamo li: već će negdje doplutati? Negdje hoće - ali gdje? Ali pazi, onaj tko plovi prema primjerenom cilju već sada uredno živi. Već sada odsjeva srećom kojoj ide ususret. ... Eh, to tako malo upao sam u stari đir. Kad sam pripremao mlađariji vjerkač. A danas Bože hvala Ti, očekujem same darove Božje. Sveta misa to je terapija No 1, pa meštar Splićo, to je terapija No 2, pa maestra Morena, to je terapija No 3. Oh, 'Kriste budi naša radost, budi nam život Tí...' Haj, zdravi i veseli bili!

- 09:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
Dragi moj pravoslavni, baš smo ovakvi kao ovi iz evanđelja. Isus njima o muci do smrti za njih a oni tko je ispravniji SPC ili RKC. Haj, uozbiljimo se jer: SPC = RKC = SPC Od srca p. Luka, isusovac

- 09:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic
JUTARNJA MOLITVA, 22. 2. 2017. Gospodine danas je blagdan: Katedra svetog Petra. Molimo za onog koji je danas na toj katedri. Za našeg papu Franju Te molimo, da sluša Tvoj glas i vodi nas kako hoćeš Ti. A evanđelju slušamo kako si svetog Petra izabrao za prvog papu. Nakon Petrova ispravnog odgovora: tko si ti? Ti si njemu rekao tko je on: 'Ti si Petar-Stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju.' Molimo Te Gospodine za našu domovinu Hrvatsku da uvijek ostane sveta, odana papi, Gospina Hrvatska. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Mt 16, 13-19)

- 09:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
17.48 sati Ha, dobra i korisna vježba Isusovih ovaca je 'Razlikovanje duhova'. Tako da se možeš u svakom trenu orjentirati kako stvari stoje i što ti je činiti. Ova Isusova ovca razabire da je najkorisnije započeti večernje 'Razmatranje uz mob", sad dok čeka meštra Spliću. 19.50 sati E a sada je ta ovca u 'krpama' nakon uradbe mšetra Spliće i svojih uobičajenih večernjih ceremonija i obreda. A ma ovo evanđe (utorak) nas savršeno skenira. I mi smo kao ovi Isusovi iz evanđelja. Isus o ozbiljnim stvarima. O muci koju će za nas podnijeti do smrti na križu. A oni, a takvi smo i mi: 'tko će dalje kamena s ramena'. Primjećujete da smo vrlo neozbiljni, banalni. U svom smo svijetu koji je miljama daleko od Kristova poslanja. Ali pazite, Isus će za njih, odnosno za nas podnijeti muku do smrti. Oh, kako smo grrrozni. I mogu reći godine ove raspetosti (na bolesničkom krevetu) su doprinijele spoznaji te čovjekove grozote pred Bogom koji je LJUBAV. Haj, zdravi i veseli bili!

- 08:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Naučija od dida Majora

Image and video hosting by TinyPic'
Znaš Lujo tis ki misnik Kristov vojnik dika cile naše vamilije?' A znan dide i ja san prisritan šta san misnik. Al' gledajuć tebe i ja san zaželija bit Kristov vojnik.

- 08:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Ogorskom silu

Image and video hosting by TinyPic'Lujo moj, zlato bake svoje, slatki si si ki cukar. Tako malešan, samog sebe skrivaš, uvik bi na zadnje misto.' Eh baba Jako te riči govoru najviše o tebi. Jer tebi je svak taki.

- 08:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Veljača 2017 (274)
Siječanj 2017 (408)
Prosinac 2016 (453)
Studeni 2016 (472)
Listopad 2016 (447)
Rujan 2016 (436)
Kolovoz 2016 (539)
Srpanj 2016 (473)
Lipanj 2016 (461)
Svibanj 2016 (500)
Travanj 2016 (468)
Ožujak 2016 (494)
Veljača 2016 (454)
Siječanj 2016 (467)
Prosinac 2015 (457)
Studeni 2015 (425)
Listopad 2015 (465)
Rujan 2015 (472)
Kolovoz 2015 (478)
Srpanj 2015 (514)
Lipanj 2015 (465)
Svibanj 2015 (475)
Travanj 2015 (541)
Ožujak 2015 (497)
Veljača 2015 (385)
Siječanj 2015 (401)
Prosinac 2014 (424)
Studeni 2014 (391)
Listopad 2014 (414)
Rujan 2014 (396)
Kolovoz 2014 (403)
Srpanj 2014 (373)
Lipanj 2014 (432)
Svibanj 2014 (422)
Travanj 2014 (434)
Ožujak 2014 (440)
Veljača 2014 (355)
Siječanj 2014 (344)
Prosinac 2013 (329)
Studeni 2013 (313)
Listopad 2013 (395)
Rujan 2013 (451)
Kolovoz 2013 (467)
Srpanj 2013 (425)
Lipanj 2013 (459)
Svibanj 2013 (445)
Travanj 2013 (423)
Ožujak 2013 (453)

Cambi: Izliči me
Cambi: Oprosti
DUŠNI DAN

p. L. Rađa, propovijedi
Prop. 1
Prop. 2
Prop. 3
Prop. 4
Prop. 5


" target="_blank">Radio Marija, Mladi za mlade 19. 2. 2002.

SAŽETAK RBK

27. 6. 2003. Saobraćajka - Šopot
Nova bolnica u Zadru
6. 8. 2003. Dovezen u K. Toplice
21. 8. 2003. Probudio se iz kome
11. mjesec 2003. Maknuta sonda
2.6.2004. Dovezen na Fratrovac
31.7.2004. Iskašljao kanilu
5.10.2004. U bolnici zbog bubrežnih kamenca
3.11.2004 U zaraznoj bolnici zbog sepse
6.12.2004. U Vinogradskoj bolnici zbog razbijanja bubrežnih kamenaca.
20.12.2004. Odvezen u Split kod Mešina
10.01.2005. Povratak iz Splita na Fratrovac
2.03.2005. Povratak u K.Toplice
5.03.2005. Prvi dnevnički zapis
19.04.2005. Ukazala mi se Gospa Sinjska
6.10.2005. Odlazak u Lovran (povratak nakon 5 dana)
1.01.2006. Početak bloga (web župe)
27.2.2006. Operirao 8 tetiva nogu na Šalati
2.3.2006. Povratak u K. Toplice
26.4.2006. Skidanje gipsa
19.12.2006. Odvezen u Split
11.3.2007. Lom noge (kod Mešina u Splitu)
30.4.2007. Povratak na Fratrovac
25.7.2007. Povratak u K. Toplice
30.6.2011. Dolazak u Krapinu
1.2.2014. Povratak kući u Zagreb

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se