četvrtak, 17.07.2014.

Anchor to your runaway train...

Prošlo je nekoliko tjedana, sukladno toku svega očekuješ pomicanje - volim te paralele sa vlakovima i putevima, no bez obzira na ritam, promjene, ma čak i stih u glavi koji šapuće ...what good is your heart if it doesn't break... sva ta spektakularna heartbrejk očekivanja,hm, pa nikakav kurac se nije, ekstra promijenio, da budem najiskrenija. Najveći problem svega kao i uvijek dosad je baš to pretjerano analiziranje i očitavanje i iz početka zajebavanje sa glupostima koje idu u krug. Kao i nada.

You get caught in a hurricane. Scattered thoughts make you go insane. You lock yourself in your own cage. Hide the keys and then fade away.You are not alone.

Najviše me brine što se držim nekih situacija, hm, osoba, i dalje. Unatoč obećanju samoj sebi da takvo nešto ne trebam u životu i dalje se veselim svakoj riječi, ma koliko to banalno i retardirano bilo sa obje strane.

We can get through it tonight. I will be the anchor to your runaway train tonight. I will be the beacon when you're feeling insane. I know it hurts sometimes, so I'll get in line with you. Tonight, I will be the anchor to your runaway train.

I znam te gluposti, već sam to sve prošla, znam da nema nikakvog smisla, osobito čekati ali i dalje ... mislim da sam zaljubljena nakon toliko dugo, baš onak 16-godišnje blentavo za popizdit - zaljubljena.

You think this could be the end, an afterlife is just pretend. Illuminate the darkest days. I'm never leaving your side, I'm here to stay.

Kao što sam već rekla, teško mi je otići, teško je i ostati, no ipak manje boli nego odlazak.

Never look back, never regret, all of the words you said in hope. Never pretend, never the end, there's always a fight to win.

Bit će ok, vrijeme brzo prođe. Stiže jesen. Skulirat ću se, mislim, nadam se.
Više ne vjerujem u ideju o postojanju srodnih duša, kao ni o onim pričama o ljubavi na prvi pogled. Ali počela sam vjerovati da rijetko, jako rijetko - ponekad u životu ako imaš dovoljno sreće možeš susresti nekoga tko je bio pravi za tebe. Ne zato što je osoba bila savršena za tebe, ili si ti bio/bila savršena za nju, nego jednostavno zato što je kombinacija upravo vaših nedostataka i mana bila posložena na način kako bi dopustila da dva bića budu skupa.

I could be your anchor.


Image and video hosting by TinyPic


15:50 | Komentari 14 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>