subota, 16.06.2007.

NEVIDLJIVE NEBESKE RIBE LETE BRZINOM OD 300 KILOMETARA NA SAT SVUDA OKO NAS





Nedavno je sve više izvještaja govorilo o čudnovatim bićima zvanim nebeskim ribama. Ostaje nejasno dali su ta bića ribe, ptice ili neke vrste crva.


Neobična bića imaju duguljasto crvoliko tijelo sa nekakvom vrsta peraja-krila (nalikuju na riblje peraje, otuda im ime nebeske ribe). No stvar je u tome što ta bića ne žive u vodi, nego žive u zraku.

Nitko još nije izmislio pristojno ime za te životinje. Neki prijedlozi su : «leteći štapići» i ranije spomenuto ime «nebeske ribe»

Prvi je put prije desetak godina nebeske ribe fotografirao filmski direktor Jose Escamilla. On je zapravo isprva mislio da se radi o nekoj vrsti nepoznatog letećeg objekta, ali je kasnije shvatio da se ustvari radi o nekakvoj nepoznatoj vrsti živog bića koje se kreće jako velikim brzinama.

Počeo je proučavati ta živa bića i shvatio da se te životinje nalaze svugdje po svemiru. Osima toga otkrio je i to da se ta bića počinju brže razmnožavati zbog globalnog zatopljenja.

Bez ikakvog primjerka tog bića (bilo živog ili mrtvog) za proučiti, nemoguće je utvrditi dali su ta nepoznata crvolika stvorenja živa bića ili nisu, ali Escamilla nagađa da se radi o živom biću.

Dokazi o postojanju nebeskih riba su samo na slikama, snimkama i svjedočanstvima očevidaca. Do sada nije nađen ili uhvaćen niti jedan živ ili mrtav primjerak nebeske ribe, niti nitko ne zna od kuda dolaze ta stvorenja, ali postoje specijalizirani ljudi koji sebe nazivaju lovcima na nebeske ribe, koji uglavnom žive u Japanu.

Ti lovci kažu da je njihov lov na ta bića hobi. No isto tako kažu da je taj hobi i opasan. Naime oni kažu kako su ta stvorenja za jesenske sezone otrovna. Isto tako kažu da su nebeske ribe ekstremno brze i da lete brzinom od 300 kilometara na sat.

Analiza fotografija i video sadržaja u kojima su snimljene nebeske ribe upućuju na to da su ta bića veličinom od par centimetara do veličine preko pedesetak metara u duljine.
Kako nešto tako veliko može biti nepoznato svijetu? To je srž misterija.

slika bića 1
slika bića 2
slika bića 3
slika bića 4

Preveo: Paranormalno i ostalo

Pravda.ru


| 13:10 | Komentari (6) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.