Para(ne)normalan blog!

28.04.2009., utorak

Trebamo li biti zabrinuti?!

Zagreb, 27.04.2009., 13:42 | Ivana Petrović
Izvor: Svinjska gripa nosi potpis tajne elite? (Portal Nova TV)


U Meksiku se pojavio novi virus gripe i to smrtonosne. Napada populaciju najaktivnije životne dobi, ne napada malu djecu i ljude starije od 45 godina. Virus je kombinacija svinjske, ptičje i ljudske gripe. Epidemija se iz Meksika proširila na Sjedinjene Američke Države.

Virus prijeti cijelome svijetu. Kad se na agencijama pročita ovakvo priopćenje, u prvi trenutak se pomisli da nije riječ o stvarnosti, već o nekom filmu znanstvene fantastike ili filmskom predlošku za neku od najpopularnijih i najkomentiranijih teorija zavjere.

Zanimljivo je da nema detaljnih znanstvenih opisa tog virusa. Nema prikaza koji bi zanimao svakog laika koji se pita - kako je moguće da virus triju vrsta gripe mutira u nešto novo. Nema podataka o njegovu podrijetlu, kod koga se i kako prvi pojavio, koliko je termostabilan (ili labilan) i slično. U Meksiku je sveopća karantena, vlasti su ljudima raznih stručnih profila, od policajaca do liječnika dali 'odriješene ruke' za neovlašteno upadanje u kuće i stanove, za zatvaranje u karantenu svakoga tko je sumnjiv, znači bez obzira je li mu tzv. svinjska gripa dijagnosticirana ili nije. Što je to?

Sumnja da je virus proizveden u CIA-inom tajnom laboratoriju

Zdravstveno-znanstveni ili špijunski parametar ponašanja u 'izvanrednoj situaciji'. Na većini foruma u svijetu, paralelno s rapidnim porastom broja oboljelih iz sata u sat, već se stvara nova teorija koja sumnja da je virus proizveden u nekom CIA-inom tajnom laboratoriju.

Zanimljivo je i to da je 24 sata nakon objave o postojanju virusa najavljena pojačana proizvodnja lijeka Tamiflue, onog za koji smo prvi put čuli prije dvije godine kad je odjednom odnekud isto tako izronila i svijetom počela harati ptičja gripa. Liječnici sumnjaju u učinkovitost Tamifluea u ovome slučaju, ali on se ipak pojačano proizvodi. Amerikanci su iz financijskih pričuva u optjecaj pustili golemu svotu novca proglasivši zdravstvenu krizu.

Činjenice oko svinjske gripe bude jezive asocijacije

Sjećate li se kako je prestala epidemija ptičje gripe? Kako je došla, tako je i nestala u trenutku kad se otkrilo i počelo javno govoriti i pisati da Tamiflue proizvodi farmaceutska kompanija u čijem je upravnom odboru Donald Rumsfeld, bivši američki ministar obrane. U nedjelju poslijepodne objavljena je i vjestica da je u Meksiku od nove gripe umro službeni vodič američkoga predsjednika Obame koji ga je pratio za njegova nedavnog posjeta Meksiku. Tada su Obama i Calderon dogovorili zajedničku strategiju u borbi protiv narko kartela.

Kad spojimo sve činjenične pojmove, iznenadna epidemija+novi virus nepoznatog podrijetla+rapidan rast broja oboljelih i umrlih +pojačana proizvodnja Tamifluea unatoč upitnoj učinkovitosti+farmaceutska kompanija Donalda Rumsfelda+umro službeni vodič predsjednika Obame+Obama i Calderon dogovorili borbu protiv narko kartela, asocijacije i kombinacije nam mogu biti doista jezive. Upravo onakve kakve 'tajne elite' najprije izvrše, a potom ih proglase teorijom zavjere, nemogućim činom koji po svijetu 'propovijedaju' egzaltirane budaleskare.

Prava bomba je skidanje oznaka tajnosti s Bushevih memoranduma

Ostaje vjerovati da je stvarno riječ o virusu koji je stvorila priroda i jednoj opasnoj epidemiji koja nam dolazi biblijskom logikom. Vijest o gripi potpuno je zasjenila jednu drugu vijest koja je bila 'na početku' i u svim, a napose američkim medijima i interpretirala se vrlo pažljivo. Vijest da je američki predsjednik Obama skinuo oznaku tajnosti s tzv. Bushevih memoranduma u stvari je bomba, koja je svijet mogla prodrmati još jače od virusa nove i naglopridošle gripe. Riječ je o naredbama koje je provodila CIA, a tiču se Iraka, točnije mučenja u Abu Ghraibu.

Još se sjećamo jezivih i ponižavajućih fotografija koje je od tamo 'prošvercao' jedan američki vojnik, ljudi s pokrivenim glavama i zavezanih za uzice poput životinja. Za ta zlostavljanja vojni sudovi osudili su jedanaestero vojnika i petero degradirali. Svi oni tvrdili su da zlostavljanje nije bio njihov hir, već naredba koja je stizala izravno s vrha američke vojske i politike. I doista, objelodanjeni dokumenti koji odobravaju razne nehumane i nedopuštene metode torture zarobljenika nose potpise bivšeg potpredsjednika Dicka Chenyja i državne tajnice Condoleezze Rice. Predsjednik Obama ishitreno je otvorio Pandorinu kutiju. Demokrati, čiji je dio stranačkog korpusa uključujući i sadašnju državnu tajnicu Clinton podržao Busha u nakani da napadne Irak, sad traže istjerivanje pravde do kraja. Republikanci Obamu optužuju da je ugrozio nacionalnu sigurnost. On reterira i pokušava stvar izgladiti .

Vrijeme je da se otkrije što se stvarno događalo

U tom 'opasnom sendviču' ne može se odlučiti između nezavisne istrage i zatvorene kongresne istrage. 'Predsjednik vjeruje da objava ovih memoranduma ne znači da je došlo vrijeme za odmazdu, već da se razotkrije što se stvarno događalo.' Kazao je to glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs. Njegova izjava podsjeća na izjavu nekog tranzicijskog glasnogovornika i ujedno pokazuje u kojem se neobranom grožđu predsjednik našao kad mu nesmotren potez ne može popeglati jedna od najboljih PR službi svijeta - ona Predsjednika SAD-a.

Mladi, nepreiskusni Predsjednik za tamošnji je puk utjelovljenje američkoga sna, netko tko u Bijelu kuću nije došao iz establishmenta, i očito mu je trebalo nekoliko sati da shvati kako memorandume za Abu Ghraib nije potpisao građanin George Bush, ni guverner George Bush, ni penzioner George Bush, već Predsjednik SAD-a. Na neki način, gledajući američkim očima jedinstvenosti te institucije i njihova unilateralizma, te je memorandume simbolički potpisao Obama sam. Ne kao odvjetnik Barack Obama, ne kao senator Illinoisa Barack Obama, već kao Predsjednik SAD-a.

Odmazda bi bila opasna i globalna kao meksička gripa

Na tom i takvom viđenju institucije Predsjednika SAD-a, zasnivala se odluka predsjednika Geralda Forda da nakon zakonito i javno provedene kongresne istrage pomiluje svog prethodnika /čiji je ujedno bio zamjenik/ Richarda Nixona koji je 1974. zbog afere Watergate bio prisiljen podnijeti ostavku. Afera Watergate, osim što je 30 godina poslije srušila mit o istraživačkom novinarstvu i pokazala da postoji u tom smislu samo špijunsko novinarstvo /Mark Felt, drugi čovjek FBI-a priznao je pred smrt 2004. da je on bio 'duboko grlo' novinara Washington posta/, predstavljala je i vrhunac javne frustracije i razočaranosti politikom i političarima. Frustracije koja je imala korijene u nikad razriješenom i demistificiranom ubojstvu predsjednika Kennedyja te u vijetnamskom ratu.

9/11 donio je novi krug američke frustracije. Predsjednik Bush, nakon napada na WTC i pogibelji više od 3000 nedužnih ljudi, učinio je što je učinio. A učinio je svašta lošeg od Abu Ghraiba do Guantanama. Jedino nije svojim sugrađanima razjasnio kako je do toga došlo. I upravo zato teško da ne bi, kako to kaže glasnogovornik Gibbs, daljnja javna diskusija o objavljenim tajnim Predsjednikovim dosjeima donijela vrijeme odmazde. Kad se malo razmisli odmazda bi bila opasna i globalna kao ova nova meksička gripa. Čini se da predsjednik Obama mora naći neki drugi, bolji 'modus operandi' vraćanja ugleda SAD-a u svijetu. Pitanje je samo smije li ga naći.


- 18:11 - Komentaraj (2) - Ispiši - Pogledaj zasebno

27.04.2009., ponedjeljak

Povratak u Roswell !

Back to Roswell!

Danas vam prikazujem odličan dokumnetarac o novim dokazima koji potkrepljuju tvrdnju da se u Roswellu NM ipak dogodilo nešto neobično. Slučaj je kao što znamo dobio na pozornosti krajem '80tih prošlog stoljeća kada je na samrti progovorio bojnik Jesse Marcel svjedok i jedan od aktera događaja. U dokumentarcu je jedan od kompjuterskih stručnjaka uspio uvećati i dešifrirati dio memoranduma na čuvenoj snimci balona koji se navodno srušio.
Sadržaj je fascinantan i govori da je događaj itekako stvaran, zbog čega je vojska i vlada SADa utrošila toliko sredstava da zataška događaj. Svi pokušaji špijuniranja Sovjeta su do danas otkriveni, pa čak i najstrože čuvani zrakoplovi, zašto ih onda toliko brine tajna stara preko 60 godina zasnovana na prastaroj tehnologiji iz svakog boljeg supermarketa?
Ti testovi su dobro došli za međusobno pokriće tako da ćemo teško doznati istinu jer je događaj i više nego kontradiktoran i paradoksalan.
Obzirom da je u blizini nuklearna baza vrlo vjerojatno je moguće da su se ETi motali ovuda obzirom da je dokazano da ih zanimaju takvi objekti. Očit primjer je i nerazjašnjeni slučaj u šumi Rendlesham na čemu tvrdim da ih zanimaju nuklearni kapaciteti ili ih na neki način privlače zbog fizike koju mi još ne razumijemo, a tu je i vojni aspekt.
Svi smo upoznati u njihove tehnološke mogućnosti, tj. da mogu isključiti elektroniku lovca bombardera, nuklearnog silosa... Svi koji se bave profi elektronikom znaju da je vojna elektronika najjača i najbolje zaštićena, čak i od nuklearnog djelovanja te možemo samo nagađati o njihovoj tehnologiji i namjerama.
Pitanje koje ostaje nije više da li postoje ili ne, nego što žele od nas?
U tome je najveća misterija!
Do čitanja.



- 09:05 - Komentaraj (2) - Ispiši - Pogledaj zasebno

20.04.2009., ponedjeljak

Krugovi u žitu, porijeklo?

Krugovi 1. dio

Para(ne)normalni pozdrav!
Prikazujem vam legendarnu i jednu od rijetkih snimki nastanka krugova u žitu. Većina krugova je uništena, ako se sada mogu nazvati krugovima, a neke su i namjerno postavljali krivotvoritelji da bi se pokazalo da je moguće ih naparaviti sa špagom i letvom. Kako naši pametni skeptici objašnjavju ovu snimku?
Prije par mjeseci sam na netu gledao prezentaciju kako jedan pro za animacije pravi krugove na kompu bez letve, treba napomenuti da je snimka napravljena pomoću VHS analogne kamere sasvim slučajno što možemo vidjeti iznenadnim okretanjem kamere na pojavu.
Što vi mislite?
Do čitanja.


Krugovi 1. dio

Orginalna snimka:


Uvećana snimka:


- 11:58 - Komentaraj (6) - Ispiši - Pogledaj zasebno

14.04.2009., utorak

Out of the blue, definitivno jedan od najboljih!


Predstavljam vam po meni jedan od najboljih dokumentaraca, uz naravno Najveću priču ikada zanijekanu i Siguran svemir NLO koje sam već postavio. Definitivno jedan od najboljih, najopsežnijih i najprihvaćenijih dokumentaraca o NLO fenomenu. Poseban osvrt je dan na viđenja posljednjih 20tak godina i reakcije zapadnjačkih vlasti na fenomen. Zanimljivo je napomenuti da je autor James Fox bio potpuni skeptik koji je ismijavao fenomen, kada je upoznao svjedoke i gomilu dokaznog materijala postao je jedan od najjačih aktivista projekta "Razotkrivanje" dr. Greera, a navedeni dokumentarac službeni film projekta. Podigao je prašinu u javnosti prikazivanjem na poznatoj TV SciFi! Autori i svjedoci su bili gosti u poznatoj emisiji na CNNu Larry King Live - UFOs Are They For Real? Dokumentarac je osvojio i brojne međunarodne nagrade.





Out of the blue: UFO coverup


CNN Larry King Live - UFOs Are They For Real?


- 10:36 - Komentaraj (5) - Ispiši - Pogledaj zasebno

07.04.2009., utorak

NATO Cosmic Top Secret!


Ovih dana puno se govori o NATO paktu. Ja ću vam prikazati paranenormalnu stranu NATOa i jedan od možebitnih razloga osnutka. Na dočasnika, časničkog namjesnika Boba Deana sam naletio u jednom od mnogobrojnih dokumentaraca koje sam pregledao i koje nećete naći u našoj prosvijetljenoj zemlji, hvala Bogu tu je internet!

Ukratko:
Bob je čovjek koji je u NATOu u Europi bio raspoređen te je imao tzv. Cosmic Top Secret ovlaštenje (predsjednik SADa ima ovlaštenje Top Secret koje ispod Cosmic). Vidio je ozbiljne izvještaje iz 1961.g. o ET NLO fenomenu, jedan je od aktivista projekta Razotkrivanje i ponudio je svoje svedočenje pred US Kongresom na koje nikada nije bio pozvan, kao i ostali koji su voljni reći istinu!








- 14:37 - Komentaraj (13) - Ispiši - Pogledaj zasebno

04.04.2009., subota

Razvijmo zastave, podržimo akciju našeg DrIve!


Pridružujem se inicijativi blogerice MODESTI BLEJZ i razvijam zastavu kao podršku našem DrIvi za ulazak naše zemlje u NATO, naravno bez referenduma kako nas od milja vole nazivati stoke sitnog zuba.
Naravno, draga nacijo kakve ste političare birali takve i imate! Pa sada uživajte!
Uskoro će lokalni izbori te vas molim da na izborima birate ljude za koje znate da vrijede. Ne želim nikoga uvrijediti zbog dobi, ali birajte ljude mlađe od 40g. i relativno nepoznate, foteljašima i strankama se mora stati na kraj sve su to zločinačke organizacije. Nema razlike!
Ja se sjećam 1999 kada je Koalicija obećavala kako će studentima i ostalim socijalnim strukturama dati više sretstava, kasnije kada su dobili izbore uzeli su nam i ono malo što smo imali i to po diktatu, a koga drugoga nego MMFa!
Radimir Čačić sada sebi daje za pravo da komentira i kritizira trenutno stanje i glumi svetca, a kada je bio na vlasti u Koaliciji firmu je preveo na suprugu i toj istoj firmi namještao višemilijunske poslove javnih radova.







- 16:14 - Komentaraj (13) - Ispiši - Pogledaj zasebno

02.04.2009., četvrtak

Jedna prigodna za ovo doba godine!

Obzirom da ja volim klasičnu glazbu i u posljednje vrijeme najviše je slušam, ja vam u zahvalu poklanjam svoju najdražu klasičnu melodiju. Ljudi molim vas podržite klasične glazbenike, otiđite na koncert u svom mjestu. Glazba smiruje i divlju zvijer i po meni klasika je najviši oblik genijalnosti i civilizacije!



- 13:19 - Komentaraj (11) - Ispiši - Pogledaj zasebno

01.04.2009., srijeda

Biljke pjevaju!

Obećao sam Catwoman da ću joj naći nešto o raspjevanim biljkama, odavno je dokazano ono što su drevni ljudi znali da i biljke imaju osjećaje pa pripazite idući puta kada budete kidali grane, drvo definitivno plače. Danas znamo da flora ima i auru. Pojava glasanja biljaka se zove Akousmaflore i ustvari je pojačanje eletrokemijskih reakcija biljke. Uostalom pogledajte.


- 12:33 - Komentaraj (3) - Ispiši - Pogledaj zasebno

Ljudi kuda ide ovaj svijet?!

Slučajno sam naletio na ovaj film i jako me šokirao i impresionirao, zanemarujući natpise i poruke koje će možda nekome zasmetati obavezno ovo morate vidjeti. Strašno je šokantno prikazano ovo u filmu, to su amaterske snimke iz stvarnog života. Ljudi u šta se mi pretvaramo, zvijeri su humanije od nas!

Upozorenje:
Ovo ne bi trebali gledati ljudi slabih živaca, mala djeca i srčani bolesnici jer ima šokantnih prizora!


- 09:47 - Komentaraj (5) - Ispiši - Pogledaj zasebno

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog koji se bavi paranenormalnim, a možda i paranormalnim pojavama! Molim vas za lijepo ponašanje! Nisam pobornik cenzure, ali neprikladne komentare brišem, tj. vrijeđanje, ad hominem napade, vulgarno ponašanje, šovinističke i seksističke ispade! Hvala što ste nas posjetili!
Stranica najbolje izgleda u Firefoxu rezolucije 1024x768p.
Svi materijali su skinuti s javno dostupnih stranica i korišteni u informativne svrhe!

Pretinac elektroničke pošte:
paranenormalan@gmail.com

Također pogledajte:
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_widget/twitter_widget" title="web widget">Twitter Widget</a></div>

Komentari Uključeni / Isključeni

Malo ugodne glazbe:

Ravnalcem sa strane možete listati i birati odličnu glazbu!

Vangelis: Metropolis Blade Runner Remix


Definitivna RASTURAČINA


Nigel Kennedy:Vivaldi-Spring I



Jeff Wayne: War of the worlds - Eve of the war



Gheorghe Zamfir: Usamljeni pastir



Edgar Cruz: Bohemian Rhapsody (classical guitar)



Carlos Santana - Europa



Santana - Samba Pa Ti (snimka koncerta u Zagrebu)



Carlos Santana - The River



Bach: Air from Suite No.3 (Air on a G String)



Stairway to Heaven on classical guitar



Elemental: Zašto te imam!


Duo slana banana: Moja mala djevojčica!


ANGELUS Feat. HRAM - ''Nema prevare,Nema predaje''


Brojač:
web counter
free counters

Poveznice:

Akcije!