FORT MINOR DC,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> DC,blog.dnevnik.hr/papercut9" />

MKS/ papercut9

subota, 13.05.2006.

DC* 'Clientelle Remix' & Axel LP DC

Pošto Linkin Park radi na novom albumu i doslovno su se zaključali u studio, a samim time nema ni nekih previše zanimljivih novosti (osim slika iz studija, al' ih nažalost nemogu objavit jer su samo za članove LPU-a), ne preostaje mi ništa drugo nego da se posvetim ranijim radovima...a pošto je ovaj blog vezan isključivo za Fort Minor i Mike-a...počet ćemo s ovim:

DC1

''Kupnjom ovih patika nećete pokazati samo svoj nepogrešivi ukus nego ćete i moći nositi nešto što je po mom mišljenju uistinu posebno'' - kažu na dcshoescousa.com!
I samim je time mnogo rečeno o ovom jedinstvenom proizvodu. Radi se, naime, o patikama koje je osmislio i dizajnirao Mike Shinoda, što samo po sebi dokazuje njegov neiscrpan talent. Vlastoručno je oslikao kutiju baš kao i ostale popratne sadržaje uz same patike. U prodaji su od 4.11. prošle godine, a i danas se mogu nabaviti po cijeni od 89.95$, iako je nama iz Hrvatske to naravno teže (i skuplje), no svejedno možete pogledati bendmerch.com. No jedno je sigurno – ako ih kupite zasigurno nećete požaliti. Dizajn je na vrlo visokoj razini što je razumljivo kada je Mike u pitanju. Tako je i na samoj dcshoecousa.com dobio gomilu pohvala što puno govori o njemu i njegovom fenomenalnom talentu!

DC2

Također su u prodaji LINKIN PARK dizajnerske patike.
Tu je opet riječ o Mike-u (i ekipi iz LP-a) i njegovom smislu za dizajn. Njih je baš kao i prethodne napravio za DCshoes, no one spadaju u Axel (skate) modele, a izdane su pod projektom DOUBLE LABEL. Ove će se patike zasigurno svidjeti svakom LP fanu, ali i onima koji to nisu. I ovaj je proizvod jedinstven i poseban, te još jednom dokazuje nevjerojatan i nepobitan Mike-ov talent. wink

DCLP
- 15:30 - .komentari. (28) - .print. - .#.

<< Arhiva >>