FORT MINOR

MKS/ papercut9

nedjelja, 11.02.2007.

HAPPY B.DAY MIKE

Ispričavam se svima što sam malo zapustila ovaj blog... tj. nisam ga zapustila no... kako već znate Fort Minor je trenutno na ''odmoru'' tako da će i moj blog biti na ''odmoru''. To ne znači da ću ga prestati pisati ili bilo šta drugo, nego samo privremena pauza dok se FM ne vrate na scenu...

...Svako toliko ću objavljivati neke starije intervjue, slike, ili nešto drugo...

Puno pozdrava svima i hvala na komentiranju o(n_n)o

By: papercut9
- 00:00 - .komentari. (63) - .print. - .#.

nedjelja, 24.12.2006.

Merry Christmas
- 00:29 - .komentari. (7) - .print. - .#.

utorak, 05.12.2006.

Fort Minor Militia pjesme


Fort Minor Militia fan club tj. Mike Shinoda je svakog mjeseca na FMM web str. objavljivao po jednu pjesmu koju do tada nitko nije poslušao. Pjesme su exkluzivno objavljivane na FMM- u, tako da download možete slobodno zaboraviti. Al' vam zato mogu napisati što je Mike rekao o tim pjesmama. Ha, ha =)

Fort Minor Militia je prije neka 2 mjesec ušla u drugu godinu i ja sam si naravno produžila članstvo wink. Ove godine nema paketa, nego je članstvo samo online, al' je zato Mike obećao više downloada [pjesme, videi, ...], a i cijena je bila samo 10$, što bi bilo oko 60 kn. Naravno, oni koji se žele učlaniti mogu zatražiti paket od prve godine [vjerujte, isplati se]. Još uvijek je učlanjeno samo 3 fana... Ljudi, šta čekate =D
_________
Pa da ne duljim... evo pjesama...
_________

01. 'Do What We Did' (demo) [pjesma za 3. mjesec]
(feat. Styles Of Beyond)
Svi instrumenti i scratche- nje by Mike Shinoda, producirao i mixao by Mike Shinoda

Mike- ove zabilješke:

u izradi "The Rising Tied"- a, ova pjesm aje prva na kojij sam radio sa Ryu- om i Tak- om. Oni su 'odrezali' svoje vokale u svom studiju, Spytech (studio u videu "Remember The Name"). Ja sam svirao sve 'organe' i zvukove na gitari, onda ih odrezao i dodao im 'prašnjave' zvukove na LP pločama (Long Play) tako da zvuči baš kao sample zvuk. Refren je napravljen snimanjem vokala, zatim ga stvaljajući na CD i na okretnoj ploči za CD- e scratche- ao.
___
02. 'Kenji' (interwiev version) [dodatak za 3. mjesec]
Producirao i mixao by Mike Shinoda

Mike- ove zabilješke:

Ova pjesma je uvod u FMM. Kasije će biti dostupna na fortminor.com, ali vi je ovdje možete čuti prvi. Ova verzija pjesme zadrži samo intervju dijelove... svi dijelovi koji su bili u intervjuu, a nisu mogli stati u pjesmu, zato sam mislio da bi mogao da je stavim tamo kako bi je čuli. Mislim da ova verzija priča o ntimnoj strani moje obitelji dok su bili u logoru. Nemojte propustiti ovaj dio priče: ''obitelj mog tate je bila prilično uspješna prije neko su bili prisilno odvedeni u logor; kad su izašli imali su novine kao tapete za zid i brali su grožđe kao dveni prisilni radnici. Logor ih je prilično jako udario''
___
03. 'Tools Of The Trade' (demo) [pjesma za 4. mjesec]
(featuring. S.O.B. i Celph Titled)
Producirao i mixao by Mike Shinoda

Mike- ove zabilješke:

Puno ljudi me ispitivalo glede ove pjesme. Ok, evo:
Celph Titled je po prvi put došao u L.A., u posjet i da napravi neke vokale. Za zadnji dan došao je u studio malo ošamućen, pijući 'CISCO'. Ryu i Tak tjerali su ga da popije MALO više, a na kraju dana, bljuvao je i onesvješćivao se u studijskom Wc- u. Svi smo pili, kao što možete čuti, bazirajući se na smješnim prijelazima. Neke projelaze je napisao Celph, ali nije završio snimati jer je bio prepijan – zato je Cheapshot pokušao pročitati njegove riječi. Ovo pjesma je trebala biti uvod u 'The Rising Tied', al' je ispala previše smješna.
P.S. – većinu ritmova sam napravio koristeći stvari iz moje kuhinje i Wc- a.
___
04. 'Where'd You Joe' (WYG Remix by Mr. Hahn) [pjesma za 5. mjesec]
(feat. Holly Brook and Jonah Matranga)
Producirao i mixao Joe Hahn

Mike-ove zabilješke:

Joe je napravio ovo prije nekoliko tjedana. Imali smo nekoliko remixa pjesme koje su proizašle od toga. Jedna od SOB- ovih producenta Skuly i Cheapshot, a drugi od LP- ovog gitarista Brada Delson- a. Volim Joe- ovu verziju. Mislim da je to jedna od najjendistvenijih remixeva koji su napravljeni na Fort Minor pjesmu. Nadam se da će vas sve koji namjeravate remixirati Fort Minor pjesme, biti inspirirani time, a vi koji ne stavrate muziku možete jednostavno sjesti i uživati =)
___
05. 'Belive Me' (club remix) [pjesma za 6. mjesec]
(feat. Styles Of Beyond)
Producirao i mixao by Mike Shinoda

Mike- ove zabilješke:

Ok, prije nego poslušate ovo, poslušajte mene. Već sam bio rekao da mogu napraviti bilo koji tip zvuka koji me tražite i mislio sam kako bi 'Belive Me' čudno zvučao kao obična rap pjesma. Išao sam na 'prljavi jug' s ovom pjesmom – htio sam učiniti nešto zabavno (ali malo smješno) s tim, samo da bih zaboravio malo sebe. Sad ju možete poslušati... ali pobrinite se da vaš sustav ima bass pojačan sve do kraja (slušajte glasno)
___
06. 'Start It All Up' (demo) [pjesma za 7. mjesec]
Producirao i mixao by Mike Shinoda

Mike- ove zabilješke

Ovo je druga pjesma Fort Minor- a ikada. Zvuči kao nešto od kiasnih 80- ih i ranih 90- ih... super je beat. Lyricsi su zapravo od pjesme Linkin Park- a koja nije nikada izašla. Ja radim na beatu, a one su se samo pojavile u mojoj glavi, tako da sam ih stavio preko ovih beatova. Sc (...) sam radio na prijelazu kao filter i imao sam u planu da ju dam nekome drugome da je scr ako ikad završim pjesmu... ali ipak sam završio, došao do odluke da ova pjesma neće biti na albumu, zato sam prekinuo raditi na njoj.
___
07. 'Move On' [pjesma za 8. mjesec]

Mike- ove zabilješke:

Mislio sam kako bi bilo cool idea da napravim pjesmu koja priča o tome da sjedim na vlastitom pogrebu. To je također i prigodno jer dok sam radio na Fort Minor albumu, osjećao sam se kao da proživljavam jedan život i prelazim na nešto drugo...
Pomislio sam kako je to super metafora. Kako su instrumentali napredovali, nisam svirao Koto, stoga sam upotrijebio varijante zvuka na klaviaturama, kako bi napravio sample.
Skratio sam je i dodao krckanje kako bi zvučala ''prljavije'' [neobrađeno]... Mr. Hahn me ''blagoslovio'' s nekoliko scratche- anja. I da, taj čudni zvuk na kraju doista treba biti tamo, nije stvar u tome da vam comp crkava... uglavnom, mislim da pjesma zvuči nedovršeno, ali nisam znao šta da još napravim s njom...
_________
Nadam se da ste uživali smijeh
Ovaj text je posebno zabranjeno kopirati i objavljivati!!!
Hvala na razumijevanju...
Veliki THANX darklabel i stepup9!!!

- 03:00 - .komentari. (4) - .print. - .#.

petak, 01.12.2006.

happy b. day brad
- 02:35 - .komentari. (3) - .print. - .#.

četvrtak, 23.11.2006.

RTN & Gallery Art Show

Video: Remember The Name «Highlight Reel»
Fort Minor/ Fuse su objavili pobjednike za video Remember The Name «Highlight Reel», možete ih vidjeti na video clip- u na YouTube i Fuse.

Aaaaaaaa.... video je FENOMENALAN!!!
_________
GALLERY ART SHOW

Slike s Mike- ovog Gallery Art Show- a

11 03 04 05

02 06 10 01

12 13 14 15

16 17 18 19

20 21 22 23

Za slike Bigg THANX LPTimes!

Mike- ov 'thank you message':

from mike: art show last night
-------------------------------
the show last night was amazing! thanks to everyone that showed up. we had a line around the block the entire time, and i think some people couldn't get in (i wouldn't know, i was inside signing things for 3+ hours). a lot of people said a lot of really nice things about the work -- glad you got to see it in person.

i'm donating proceeds from the show to my college scholarship at art center. i had programs, skate decks, prints, and originals for sale, and you guys too home a lot of everything. your support will help a talented young person get through school--thank you.

for those who are interested in buying something and continuting to support the scholarship, i will have an online store open this week featuring whatever is still for sale--but remember that quantities are very limited. -m


Update [26.11.06.]

from mike: art show 2

*great success!*

the second and final night of the art show was monday. it was a private party for some friends of mine and patrons of gallery1988. a lot of original work ended up selling -- all five collaborations sold to various people, plus "smile," "new maneki," and "ace of spades."

paul wall dropped in and bought the painting "ace of spades," and i convinced him to draw me a picture. it ended up being a stick-figure self portrait, grill and pimp cup included. rob dyrdek, a freind of mine who skates for DC shoes and has a new show on MTV called "rob and big" (hilarious) bought "maneki." a big thanks to michael rappaport (who picked up some skate decks), rick rubin and my LP family, ken block, everlast, joel madden, and of course the worlds famous styles of beyond crew for showing up. i'm sure there were more people i should mention, but i can't name everyone -- thanks to everyone for coming!

photos will be up soon at gallery1988.com, and the programs and skate decks will be on sale at mikeshinoda.com. for those interested in the prints, the info and thumbnails will be there as well. portions of the proceeds go to a college scholarship at art center college of design, pasadena.

thanks for supporting the stuff! it was a fun event...i'll post more info when i have it.
-m
_________
Fan slike s Mike- ovog Art Show- a... THANX Kay

fan slike

Shinoda- in unutarnji umjetnik
Mike-ov intervju s AOL Music- om o svojem umjetničkom show- u.
_________
Neke od Mike- ovih slika:

Mike's Art1

Mike's Art2

P.S. - Zadnja slika je u suradnji s Greg “Craola” Simkins- om.

- 13:47 - .komentari. (11) - .print. - .#.

četvrtak, 16.11.2006.

...:::...


Gallery Art Show Mike Shinoda- e
Od FMST Newsletter- a: dođite na prvi gallery art show Mike Shinoda- e ove nedjelje, 19.11.06.! Mike će biti tamo za 'signing session'. Dovedite svoje prijatelje i predstavite Fort Minor Street Team. Obucite svoje Fort Minor majice i obavezno kažite Mike- u da ste u FMST- u! Više detalja...ˇˇ

Naravno, čisto sumnjam da će netko iz Hr. ići do L.A. zbog toga, al' ako se to ipak desi, neka mi se javi!!! Hvala wink

D.H.S.C

Mike na 2006 MTV Europe Music Awards- u
Mike nije bio na događanju, ali je bio prikazan kako komentira nagradu 'Future Sounds' koji je prezentirao Lars Ulrich iz Metallica- e. To je samo nekoliko sekundi Mike- a, zato vam je neću stavljat za download.
- 22:40 - .komentari. (4) - .print. - .#.

nedjelja, 05.11.2006.

..::NEWS::..


Album 'The Rising Tide' s Mike- ovim komentarima
Sa FM Newsletter: mike nam daje dio od rađenja 'The Rising Tied- a' tako što s nama dijeli svoje ideje, zamisli i inspiracije iza pjesama! Website radio – stanice Clear Channel sada preko cijele zemlje prenose Mike- ove komentare za svaku pjesmu. Isto tako možete pogledati music video za 'Remember The Name', 'Petrefied' i 'Where'd You Go'. Pogledajte dio New Music On Demand- a na web starnici vaše lokalne radio stanice.
[Naravno, to se odnosi samo na USA no]
_________
Shinoda pokazuje duh darivanja
Kratako [da ne zaboravite] o Mike- ovoj izložbi u Gallery 1988 u LA- u 19.11.06.

Vokal/ producent Linkin Park/ Fort Minor-a Mike Shinoda ima umjetnički debi u prodaji, 'Diamonds Spades Hearts Clubs', koji izlazi 19.11.06. u Gallery 1988 u Hollywood- u i uključivat će slike inspirirane grafitima, tradicionalnu japansku ikonografiju i kulturu igračaka. Show, dobrobit za 'Pasadena's Art Center Collage of Desing', gdje je Shinoda zaslužio svoju diplomu, uključuje djela s Fort Minor albuma i originalne djelove koje je sam napravio, kao i suradnja s drugim umjetnicima. ''Volim ova djela tako da mi se jako teško odvojiti od njih'', govori Shinoda. Prihod će ići u fond na koledž za Michael K. Shinoda Endowed Scolarship.

Mike Shinoda
- 23:42 - .komentari. (9) - .print. - .#.

srijeda, 25.10.2006.

Obnova FMM članstva!!


''Pozor svim članovima FortMinorMilitia- e! Neki od vas su možda primili mail da vaše članstvo ističe. To je zato jer je FMM počela gotovo prije godinu dana, a sada se primičemo našoj drugoj godini. Ovogodišnje članstvo bit će samo online, tako da možete očekivati više online stvari – potpuno nove digitalne downloade i muziku, exkluzivne videe itd...
Za novu FMM godinu članstvo se plaća 10$ [oko 60 kn]! Militia neće slati nove pakete, iako će paketi iz 2005. biti dostupan u prodaji za potpuno nove članove. Da biste obnovili svoje članstvo u FMM, kliknite ovdje i pratite jednostavne korake za obnovu online. Molimo, pazite – možete obnoviti SADA iako vaše članstvo nije blizu isteka. Kada obnovite, jednostvano dodajete JEDNU PUNU GODINU na vaš SADAŠNJI datum isticanja.''
-FMM

FMM

U FMM- u učlanjeno je 3 fana iz Hrvatske. Ja i još dvoje. Jednog člana poznajem jer je iz Pule. Tako da bi zamolila trećeg člana neka mi se javi na mail [linkinpark9@net.hr] ili na blog! HVALA!!!
Pozdrav svima!
- 06:49 - .komentari. (8) - .print. - .#.

ponedjeljak, 23.10.2006.

...Prvih godinu danA...


Hello!

Da, prošlo je i to... godinu dana što sam otvorila ovaj blog. Tako da ću danas ovaj post posvetit svom prvom blogu! Pa dragi blog – SRETAN TI 1. ROĐENDAN! wink

Povodom toga vidjet ćemo šta je taj moj blog prošao tijekom cijele godine...

Kreiran je 23.10.2005. u 22:36 sati. Sadrži vjesti i ostale stvari koje su vezane za band FORT MINOR – sporedni projekt Mike Shinoda- e [Linkin Park].

Prvi post objavljen je 23.10.2005. u 22:56, a u njemu je napisana Fort Minor- ova pjesma ''Spray Paint'' [Fort Minor: We Major/ lyrics] i kratki komentar. Na taj post došla su 2 komentara, prvi isti dan u 23:16, a drugi 14.11.2005. u 22:05 sati.
Slijedili su postovi o počecima Fort Minor- a, albumima, intervjuima, videima, fan club- u, show- ovima, playeru, Mike- ovim projektima, nagradama...

23. post objavljuje izlazak FM- ovog prvog albuma «The Rising Tied»- a, a 22. iscrpan opis istoga.
U 36. postu mogli ste pročitat [i veselit se samnom i nekolicinom fanova] kako su Linkin Park i Jay- Z osvojili Grammy za 'Best Rap/ Sung Collaboration'.

Naravno, tu je bilo i kojekakvih čestitanja, kao što su Božić [24.12.2005., 19:42], Nova godina [31.12.2005., 00:18], Rob- ov rođendan [20.01.2006., 19:35], Mike- ov rođendan [11.02.2006., 08:35]...

Pa da zavirimo malo u statistike... da, evo... ukupno imam 59 postova [ne računajući ovaj], a u zadnjih 30 dana objavila sam ih 5. Prosjek postova po mjesecu mi je 4.9, a po tjednu 1.1. Mjesec s najviše objavljenih postova je studeni 2005., 23 posta, a mjesec s najmanje objava je rujan 2006., 1 post. Najveći broj neaktivnih dana između postova mi je 34, a broj dana bez postova 318 [da mi se samo sjetit šta sam tada radila no]. Postove najčešće pišem noću [22-07 sati]. Ukupno riječi u svim postovima imam 2520, a prosjek riječi po postu je 43, tako da u prosjeku pišem kratke postove [manje od 250 riječi]. 3 posta bila su mi izbrisana [by: blog.hr, greška na serveru koje se sigurno dosta korisnika sijeća]... to me skoro obeshrabrilo, al' ipak sam nastavila. Broj postova sa slikama mi je 0 [0%], a bez 59 [100%], što bi značilo da ni jednu sliku koja se nalazi na momo blogu nisam stavila breko blogeditora, nego sam sve uploadala na stranicama za to [thanx www.imageshack.us i www.bolt.com].

Broj prijava u blog editor mi je 152, a to vam govoriti da sam puno puta ispravljala dizajn, boxove, postove... Dizaj mi je od početka ovakav kao što ga sada vidite [uz male preinake]. U boxovima možete pročitati čime se 'bavi' ovaj blog, naći linkove mojih vjernih čitatelja, FM stranica, kao i pročitati većinu Fort Minor- ovih lyricsa i vidjeti neke ljepše slike Mike Shinoda- e. Tu je dakako i anketa sadržaja 'Koji vam je FM video najbolji' na koju ste kliknuli 95 puta [naravno različiti korisnici] i dali svoj glas: 'Belive Me' 50 [52.6%], 'Petrefied' 14 [14.7%], 'Remember The Name' 9 [9,5%] i 'Where'd You Go' 22 [23.2 %]. A za vas znatiželjnije tu je postavljen i moj mail [koji nažalost nije više u funkciji – uskoro ga mijenjam] na koji možete slati pitanja [i sve ostalo] vezana uz FM i LP.


A kako su se pisali postovi tako su stizali i komentari. Prvi komentar napisao je 'bilbo', a najčešće komentare puštali su 'The Sun Goes Down', 'Metalka', 'LPGirl', 'Mia', 'doralpss', 'Street Soldier', ... Hvala svima na podršci i tome što me niste zaboravili punih godinu dana yes! THANX!
Ukupno je napisano 503 komentara, prosjek po postu je 8.5. Najviše komentara bilo je 31 [post je bio 'Yam- ov intervju s Mike- om', a objavljen je 23.01.2006. u 21:54 ], a postova bez komentara je 12. Dozvoljeno je komentiranje anonimnim korisnicima tako da je bilo dosta i njih. Bigg thanx mojoj teti [Yaya] koja je ostavila komentar na prvi post!
Rszni ljudi su ostavljli komentare na moj blog. Bilo to u interesu muzike, dizajna, mene same... Tako je i dosta njih mijenjalo sdrese blogova, nadimke... I još jednim zahvaljujem SVIMA na komentarima!

Tako bi 'zahvalila' i svojim najboljim programima u kojima sam dorađivala [radila] slike - Photo Express™ i Adobe Photoshop®.

I tako... stigli smo do kraja... nadam se da vam se dalo sve ovo čitati i da ćete tako i nastaviti...
Za sam kraj ZAHVALJUJEM se darklabel što me trpila i što sam je toliko izgnjavila s FM- om i LP- om [večinom prijevodi] da mi je još čudno što me trpi u istoj sobi smijeh... THANX! i BIGG THANX mom najdražem stepup9, kiss što me također trpi i podržava u svemu što radim!!! THANX, THANX, THANX!!!

post [kao i svi prethodni] by: papercut9
.papercut9.blog.hr
.hybridtheory.blog.hr
.chester9.blog.hr
.lpu.blog.hr

papercut9.blog.hr

POZDRAV SVIMA!!!

- 02:16 - .komentari. (4) - .print. - .#.

subota, 21.10.2006.

Fort Minor traži fanove za sljedeći video

RTN AOL izvještava da Mike traži fanove za music video 'Remember The Name'.

Mike Shinoda je skroz u novom albumu Linkin Park- a, ali to ne znači da zaboravlja svoj side projekt Fort Minor- om. Radi video za pjesmu 'Remember The Name', i on želi Vas. Video, kaže Mike, izgledat će kao osvijetljeno vitlo: '' Sva ta djeca koja rade lude stvari u sportu- extremni sportovi, košarka, kung fu – napravit ćemo Fort Minor video za 'Remember The Name' od vaših klipova '', rekao je AOL Music- u na Fuse- ovom 'Fangoria Chainsaw Award'- u, na kojem su on i drug iz grupe Linkin Park bili prezenteri. '' Volim ići na You Tube i gledati sva s***a koja ljudi rade '', kaže Shinoda. '' To je ono što me stvarno inspiriralo da poželim to napraviti ''.
___
ZANIMLJIVO!!! yes
- 19:13 - .komentari. (2) - .print. - .#.

četvrtak, 05.10.2006.

Mike- ov artwork

Post za link od 'Gallery 1988' jučer je bio stavljen na Fort Minor- ov MySpace blog. Mike je u kolovozu na LPU Chat- u spomenuo da planira napraviti svoju prvu izložbu u LA- u, zato pratite stranicu za Update.
_________
Mike Shinoda [Linkin Park/ Fort Minor] Vas poziva na svoju prvu izložbu nazvanu ''Diamonds Spades Hearts Clubs'', koja će biti održana 19.11.06. od 7 – 10pm u 'Gallery 1988' u LA- u, California. Ako ste u okolici LA- a [haha] skoknite u 'G. 1988' i imat će te priliku osobno pogledati 10 crteža koje je Mike napravio za Fort Minor- ov album, kao i ostalih 13 Shinoda- ih dijela, i potpuno nova dijela u suradnji s Craola, Gary Baseman, Dalek, SEEN i Mr. Hahn- om. Ulaz je slobodan. Bit će prilika da se kupe slike, programi i ostala roba od Mike Shinoda- e preko interneta [više detalja kasnije]. Neki prihodi od izložbe idu za školarinu za Michael K. Shinoda za nadarene na sveučilište Art Center College of Design. Dođite i pokažite svoju potporu, a ako ste u području LA- a Mike se nada da će vas vidjeti tamo!
- 22:28 - .komentari. (10) - .print. - .#.

ponedjeljak, 02.10.2006.

Pogled na 'The Rising Tied' jedne cure...

[original]

NAPISALA: April Perry
Srednja škola 'Hurricane'

'' Veliki sam LP fan i kada sam čula da Mike Shinoda dolazi sa sporednim projektom, bila sam oduševljena! Fort Minor je nešto na čemu je Mike radio nekoliko godina, ali sa svime time LP je imao koncertne turneje, nove CD/ DVD- e i suradnju mash- up s Jay- Z- em, tako da nikad nije bilo vremena za to do sada.

Pretpostavljala sam da će album 'The Rising Tied' zvučati poput LP- a samo s više rap- a. Kada sam preslušala CD, pomislila sam, da sam bila potpuno u krivu.

Na dan izlaska albuma odmah sam se zaputila prema Wall- Mart- u. Bila sam sretna kada sam primjetila da je nekoliko kupaca koji su prošli pored mene imali CD od Fort Minor- a.

Kad sam kupila CD, okvirno sam preslušala sve pjesme. Jedinstven zvuk svake pjesme mi je stvarno privukao pozornost, posebno pjesma pod imenom 'In Stereo'.

Spoj različitih instrumenata dodanih da bi ublažili kompjuterski napravljene beatove, da ne spominjem glasove različitih gostiju, stvarajući album tako višezvučnim da paše svim vrstama muzičkih ukusa. Zvukovi na albumu variraju od sporih balada pa sve do ekstremnog hip– hop- a.

Što se tiče lyricsa, svaka FM pjesma varira u sadržaju. Za pjesmu 'Where' d You Go' (feat. Holly Brook) koja se nalazi na top ljestvicama, lyricsi su iz perspektive Mike- ove žene, govore o tome kako je biti u braku sa osobom koja je često izvan grada zbog posla. Na 'Kenji', Shinoda rap- a o prošlosti svoje obitelji, o tome kako su došli živjeti u Ameriku i kako su na njih utjecali logori zbog II. Svjetskog rata.

Dodatne pjesme na albumu uključuju 'Remember The Name', 'Believe Me' (koja uključuje rap- anje i pjevanje) i 'Petrified', svi singlovi koji su bili pušteni prije 'Where'd You Go'. Za razliku od drugih rap-era, Shinoda vješto rap- a, olakšavajući nam da razumijemo lyricse svake pjesma bez potrebe da ih preslušamo ispočetka.

Iako je FM imao singlove prije 'Where'd You Go', ta im je pjesma bila hit s kojom su se proslavili.

Video, koji je bio snimljen u domovinama pravih osoba, uključujući roditelje vojnika i žene baseball igrača, emitiran je puno puta na TV stanicama kao što su MTV, VH- 1 i Fuse. Sama pjesma bila je puštana redovito na lokalnim satelitskim radiostanicama.

FM pjesme, videe i ostale dodatke možete čuti i vidjeti na web stranici grupe, www.fortminor.com. Od tamo možete doći do FM MySpace i LP stranice. FM-ov 'The Rasing Tied' je dostupan za prodaju i downloadiranje na svim većim muzičkim trgovinama i online preprodavaonicama ''.Veliki THANX mom najdražem stepup9... NAJBOLJI SI!!! kiss
- 23:01 - .komentari. (2) - .print. - .#.

subota, 02.09.2006.

..::FORT MINOR osvojio nagradu na VMA::..

Fort Minor je pobijedio na nominacijama za Ringtone Of The Year s pjesmom 'Where'd You Go' na Video Music Award 2006.!
ČESTITAMO!!!

Backstage na VMA- u

Mike Shinoda je odnio kući nagradu za Ringtone Of The Year. Novitet na listama za 'moon man- a' je Ringtone Of The Year i treba opravdanje za to. 'Priznajemo da su melodije za mobitele [Ringtone] iznimno važan dio onoga što radimo svakodnevno i očito je napravilo veliku buku pošto MTV [koja izdaje nagrade za VMA] izdaje jednu za Ringtone', Shinoda govori o nagradi: 'To što se događa očito govori da su važne' ali Mike, koji je spomenuo da se trenutačno nalazi u studiju i radi na novom LP albumu, nema Ringtone na svom mobitelu. 'Na nesreću ja imam prilično spor Blackberry, i neka to bude poruka onima koji proizvode Blackberry da moraju imati mogučnost da imaju cool Rington menu na njima' kaže Mike.

Toliko pitanja... Šta ima i nagrada za Ringtone Of The Year? Ozbiljno? Iz nekog razloga, mislio sam da su VMA - VIDEO Music Award. Nagrada ide Fort Minor- u, Linkin Park- ovom side projektu! Čovjek koji je primio nagradu nabrojao je i zahvalio toliko puno poslovnih suradnika da skoro očekuješ kako će tamo stajati cijelu večer... Koliko je osoba potrebno da se ionako napravi glupi Ringtone?...

Za download kliknite na slijedeće linkove:
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

A pošto je video u FLV formatu, player downloadirajte ovdje.UPDATE [04.09.06.]

from Mike: VMAs -- we won!

just got back from the VMAs...if any of you caught the award, in the acceptance, i named off a lot of folks who i wanted to thank. the funny thing is, once you start thanking people, you always remember a few more later, so here are all the thanks i gave PLUS a few more i should've added:

anna for being the inspiration of the song, my LP bandmates for supporting the project, jay-z for his guidance, holly brook and jonah matranga for singing on the song, styles of beyond, jess, parker, whitney, mona, and my machine shop family; tom whalley, peter standish, devin, wendy, diarmud, steve margo, michael nance, amy; andy, liz, lisa in video promo; jen jeff, and jeremy in new media; grover, rittberg, franco, dale, goldklang, naim, brannon, lori feldman, dave stein, and everyone else at WB; rick vaughn for being the 1st to play the song, beatdown, black violin, victor, jaiden, david, bobo, all artists on the FM album, amy doyle, peter baron, joanna bomberg, tuma basa, michael scoggins, and all at MTV, mad mac management, danny hayes and DSLMH, jonathan schwartz and all at GSO, and finally the fort minor militia, street teams, and all the fans who support the project!

i also want to add: dvora, myleik and our team at BWR, jim digby, molly, chip, mike amato, SPI, and our whole (always somewhat changing) FM road crew--sorry i missed you, but please know i appreciate you guys. if i think of more people, i'll tell you in person!

thanks to everyone for the support. i really appreciate it!
-m

- 20:08 - .komentari. (13) - .print. - .#.

subota, 19.08.2006.

..::News::..

23.08.2006.

Mike's LPU chat transcript

Evo nekih glavnih odgovora s jučerašnjeg Chata...

Re: the new album
i don't know yet. we're still working on it. we have narrowed it down to about 30-50 songs,
and some of those are heavy, some are softer, and some are in between. origianlly,
we thought we'd have an album out at the end of this year, but at this point we
don't see that happening. we're doing really well, but we just need a little more time.

i don't know how soon...that's why we thought we'd play the new song live, to give
you a little insight into how things are going. it will sound familiar, and you will recognize
it as LP; but so far it has a different sound that i cannot describe. it sounds like it's older,
but not vintage. more organic in some spots, like just yesterday we recorded a song with no samples that is completely raw. other songs are full of samples.

lots of variety at this point--but we don't know which songs will make the final album.
this is the most fun i have ever had recording an LP album. it's been great.
rick rubin is a great coach--he just keeps us pointed in the right direction,
and we push as hard as we can. our music taste (LP and rick) are so eclectic, it's fun to work together.

Re: QWERTY
the song known as "qwerty" -- a rough title BTW -- is actually still in progress.
we did those lyrics on the plane on the way to japan! i'm not sure if it'll make the album,
but we liked the song enough to play it!

Re: Collaborations
on the next album - collaborations? we don't really ever do collabos on our
proper studio albums, and i think we're going to stick to that for now. we don't have
any plans to work with other artists at this point.

Re: Ballads
i thought "easier to run" might have been a power ballad. but not that
we have any intention of making one--that's just what the song decided to be.
but if you mean power ballad like whitesnake / poison / LA guns / boston,
then maybe we're not ready for that yet.

Re: Genre of the new album
i just think the styles we're mixing right now are all over the place.
we have really been pushing things outside the box. but even like my fort minor
album--it's a hip hop album, but a lot of the stuff isn't conventional.
the LP album won't sound like FM. but it has it's own unique sound that
still sounds like LP--just different.

Re: Losing their fans
was it 3.5 years? it doesn't feel like it...but the xero song (reading my eyes)
we played recently in japan is almost 10 years old, so i guess it's just a
reminder how time flies...to answer your question i think the fans will be
there if they like the music. it doesn't metter how long you're gone,
if fans like what they're hearing, they'll be fans. look at green day or metallica.

Re: New Orleans project
that's just starting. we're going out there september 7-12 (it's just after the
one year anniversary of the hurricane)... for those who don't know, go to
friendsandhelpers.org and click on the hurricane katrina link i hope you all can help
out in some way--if you're in LA, drop stuff off at mr. hahn's shop
(SURU on MELROSE) -- you can also shop at target online and buy stuff to be sent
directly so go to friendsandhelpers.org and find out more. fort minor, linkin park,
music for relief, nine inch nails, DC shoes, ecko, and others are supporting it.
it's basically a back-to-school charity to get school supplies to the kids
who need them / who were displaced by the hurricane

Re: Solo project
it was fun to do. i had a great time working on different types of music
and doing my own thing. it was a nice break. the only disadvantage is that
if there are any criticisms, they fall on me individually. but that's okay,
i'm proud of the record and when people tell me they like it, that's a great feeling.

Re: Reading My Eyes
we actually just got the idea while we were in rehearsal. once we figured out the
first few notes, the whole song came back to us. that was pretty cool, seeing as
how we hadn't played it in almost 8 years maybe more? we actually had to
download it online to remember how the song started!

Re: His lyrics
nothing is fiction. everything is from real life. a lot of it is made of morphed
stories that are part chester and part me, because we write together sometimes.
since we're both writing from our own experiences, the ideas of the songs tend to
blend together in that way. we basically just try to depict the root emotion as
accurately as possible. for example: my memory of a fight with someone,
and chester's memory of a fight with someone could have very little in common at face value.
but the root emotions of maybe not being respected or feeling disappointed --
those are the same

Re: 'Remember The Name' single
warner bros. is heading the charge on the REMEMBER THE NAME single...
we think that it's a nice way to go out on this album--the song has been
such a cult hit in the sports world, and people all over have requested it for other things.
we're hoping to do a new video for it--the concept for it is really cool, i think.
i hope that works out.

Re: His upcoming art gallery
i am planning to do my first galley art show (exciting!) -- it will be in LA.
i don't know the date yet, but i want to show all the original paintings
from the fort minor artwork, plus a handfull of new ones. all the paintings
are acrylic / spraypaint / ink on canvas, and range from 24x24" to 36x48" in size.
there will be paintings from private collections (mostly from my bandmates)
and a bunch that none of you have ever seen. oh yeah, and i'll give more info
on that art show when i get it together -- details on fortminor.com and myspace.com/fortminor

Re: Don Gilmore and Rick Rubin
don was alot of fun to work with on HT and meteora because he's
really silly in the studio, and he makes great, exciting rock records.
he has a very distinctive style rick is a legend. he's one of the most
respected producers of all time. we can listen to a song one time,
and immediately give you five things that you can do to it that will make it better.
he knows his way around just about every type of music, and can really get your ideas and momentum going

Re: LPU 6 CD
don't know yet, but we want to make it REALLY good. more info to come,
but i hope we can make it one of the best CDs yet.
...
Chat je umjesto predviđenih 30 min, trajao više od sat vremena wink
I za prijevod ćete se morati potruditi sami... Ja nemam vremena... Hvala na razumjevanju...
I zahvaljujem Jas za ovo... THANX!!!
__________________________________________________________________________
Fort Minor nominiran na MTV-u

Fort Minor-ov 'Where'd You Go' nominiran je za 'Ringtone of the Year'. Nije bogzna što, al' bolje išta nego ništa wink. Kliknite ovdje za glasanje [nemoram vas ni gnjavit ga glasate koliko želite, jer znam da će veliki fanovi to učiniti (:] Show će biti prikazan live na MTV-u 31.08.06. u 8pm, a pre-show počinje u 6:30pm
__________________________________
Novi LP album izlazi 2007

Pa eto, da budem iskrena tako nešto sam i očekivala jer su oni perfekcionisti i sve treba ispasti savršeno, a za savršeno treba i vremena... Pa ako smo mogli čekati pune 3 godine, možemo još malo...

Mike i Anna Shinoda dali su interview za KROQ. Interwiev je prilično zabavan, Mike komentira svoju nominaciju za MTV [ha, ha, ha], i priča o novom albumu, kako još nezna kako će se zvati i kada će točno biti izdan, al' da će to najvjerojatnije biti u prvom mjesecu 2007. godine... Ma dobro, pričekat ćemo još malo... yes

LPU Chat s Mike-om!!!
Mike će biti na LPU Chat-u 22.08.06. u 11:00pm [to je 21:00 kod nas] WEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! JEDVA ČEKAM!!! :)
Tako da mi, koji smo učlanjeni u LPU, ćemo moći pitati Mike-a sve o novom albumu, šta možemo očekivato od njega, sve o Fort Minor-u... Chat će nažalost trajati samo 30 min...

Mike je dao interview za LPU, tj. to je bio interview u sklopu nagradne igre. Uglavnom, Mike priča o svom najdražem TV show-u, najluđem meet & greet-u, i još o puuuno toga.
Interview je poslan svim članovima LPU-a i nemože se nikako nabavit osim ako niste član.


- 22:39 - .komentari. (16) - .print. - .#.

subota, 29.07.2006.

...:::NEWS:::...

Danas su mi FMM i FMST poslali mail... i na moje veliko oduševljenje evo što je pisalo u njemu...
_________
NOVI FORT MINOR ''SHARING COMMUNITY''

- Pozivamo Vas na EXKLUZIVNU novu Fort Minor ''Media Sharing Community'' web stranicu - http://www.qishare.com/fortminor. Registrirajte se i uploadajte FM slike, ikone, bannere i još puno toga. Uploadanjem i dijeljenjem FM medie (slika, videa...) dobivate bodove koje možete iskoristiti za osvajanje nagrada poput FM vinyla, postera, LPUnderground učlanjenja (membership) i puuuno drugih odličnih nagrada.
Do sada želimo da ''Sharing Community'' čuvate kao exkluzivu (kao Militi-u i FMST), dakle držite linkove u tajnosti...
Ukoliko ste FMM član dobit ćete dodatne bodove kada se učlanite, samo morate paziti da se registrirate s FMM username-om i istom e-mail adresom i ukoliko ste FMST član označite kvadratić potvrdno. Dođe li do bilo kakvih problema u toku učlanjenja ili imate pitanja o bilo čemu javite se na mail contact@qishare.com.
_________
I tako...ja sam se učlanila i mogu vam reći da je stranica fenomenalna wink naravno... odlična ideja (Mike, svaka čast!)
Kao član FMM-a i FMST-a dobila sam gomilu bodova i još malo mi treba da se prijavim za osvajanje nagrade.
Ovako nekako to funkcionira: Uploadate FM sliku (ikonu, video, wallpaper...), pomogučnosti koja već nije na stranici, i budu li oni odabrali vašu sliku, pojavit će se u galeriji. Time dobivate 10 bodova. Svakim otvaranjem vaše slike dobivate dodatnih 10 bodova. To bi otprilike bilo tako nekako... Uglavnom, učlanite se i pogledajte yes
P.S. slike koje su na FMSC nesmijete stavljati na blog ni nigdje drugdje na internet! (Barem ne do sada...)

[UPDATE]
Odabrali su moju sliku... WEEEEEEEEEEE!!! yes


_________________________________________________________________________
NOVI FORT MINOR SINGL I VIDEO

Novi singl koji će FM izdati biti će ''REMEMBER THE NAME'', a informacije o novom videu za pjesmu stižu uskoro! Ukoliko želite pomoći promovirati novi singl (kad on izađe) registriraj te se na FMST.
_________________________________________________________________________
NOVA MILITIA EXKLUZIVNA PJESMA
Nova FMM pjesma bit će dostupna na netu exkluzivno na www.fortminormilitia.com u utorak 01.08.06.
WEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
_________
Evo, opet ću vas morati pozdraviti na kratko vrijeme jer idem na ''put''. Naime, bit ću u vikendici malo dalje od Pule (Šurida - općina Fažana) u kojoj nemam net. Vratit ću se u utorak (01.08.06.) kako bi downloadirala FMM pjesmu (al' samo na 15 min.), a skroz se vraćam negdje oko 14.08.06. Bude li u međuvremenu bilo kakvih exkluzivnih vijesti, pokušat ću vas pravovremeno obavijestit.
Puno hvala na čitanju i komentiranju!
Pozdrav svima, a posebno svim FM i LP fanovima i onima koji će to tek postati wink
Se čujemo (čitamo) uskoro...

FM&LP4EVER!!!


- 22:22 - .komentari. (12) - .print. - .#.

petak, 21.07.2006.

I'm back (ha, ha...) yes

Od FM Newsletter: Fort Minor-ov 'Where'd You Go' danas [17.07.06] je povučen s TRL-ovog prvog mjesta. Video se zadržao među top 10 čitavih 50 dana što je maximum što se neki video zadržao na TRL-u!!! wink

ČESTITAM!!!

I glede toga Mike se zahvalio svim fanovima! Naravno, to možete poslušati ovdje. [Obratite pozornost na zadnju Mike-ovu rečenicu... NEW FORT MINOR VIDEO...SOON]


_____________________________________
Linkin Park na Born To Be

12.07. na Music's show Born to Be prikazivana je povijest i priča o Linkin Park-u. I kao što sam već objavila na hybridtheory.blog-u...

Download:
Part1 (17.98MB)
Part2 (27.60MB)
Part3 (13.37MB)
________________________________________

Holly Brok je počela sa svojom turnejom i naravno 'Where'd You Go' nije izostala s liste pjesama (>_<)
Pa, kako to zvuči u interpretaciji Holly B. morat ćete malo pričekat jer do sada nemam linka za download... čim dođe, obavjestim vas ... i morate obratiti pozornost na Mike-ove dijelove pjesme... Odlično je to izvela :)
- 15:08 - .komentari. (3) - .print. - .#.

petak, 16.06.2006.

I'm on vacation!

...moram vas obavjestit kako neko vrijeme neću pisati, no ne brinite, biti će to samo preko ljetnih praznika...
Naime, budući da trenutno nema nikakvih novosti vezanih uz LP i FM odmorit ću se na kraće vrijeme. Naravno, ne namjeravam prestati pisati blog i nastavit ću vam se povremeno javljati, ili eventualno objaviti pokoji post u slučaju da se dokopam nekih nivih informacija (koje će biti objavljene u istom ovom postu pod UPDATE). LP su trenutno zatvoreni u studiju, te rade na novom albumu čiji se izlazak najavljuje za 7. ili 8. mjesec ove godine wink
A do tada... sve vas puno pozdravljam...

LP

UPDATE [26.06.06.]:

novi LP ''construction site'' je postavljen (idite na linkinpark.com).pogledajte billboard screen i postere. svi sadržaji su iz povjesti banda—vide-i, clip-ovi itd. Posteri su stvarno odlični jer to su zapravo posteri s turneje održane diljem cijelog svijeta. stvarno ih jako volim. gledajte ih neko vrijeme, jer se mjenjaju. možda će se pojaviti tour poster i iz vašeg grada!...kako god, nemoj te zaboraviti postati nešto na board kako bi te nas pozdravili i dali komentar, dva, o novom site-u.

-m shinoda

linkinpark.com

UPDATE [08.07.06.]:

Mike na Access Hollywood

Ovdje možete pogledat (nažalost samo 20 sekundi) ''Mike na Access Hollywood''. Ako netko ima to za download neka mi obavezno javi... Thanx

UPDATE [14.07.06.]:

Linkin Park na Born To Be

12.07. na Music's show Born to Be prikazivana je povjest i priča o Linkin Park-u.

Download:
Part1 (17.98MB)
Part2 (27.60MB)
Part3 (13.37MB)

- 16:16 - .komentari. (27) - .print. - .#.

utorak, 06.06.2006.

06.06.06. - new post


Kao prvo, moram se ispričati svima koji me čitaju što toliko dugo nisam objavila post... naime, nisam imala vremena, a ni vijesti nije bilo baš previše... no, evo da vam se odužim...slijedi jedan malo duži post...a i ovaj datum mi se jako sviđa tako da sam post odlučila napisati baš danas wink
________________
LPU Chat s Bradom
02.06.06. (petak) u 20:00h održan je Chat s Bradom Delsonom yes ...Pitanja su se kretala oko novog albuma, a chat je trajao nažalost samo 31 min (obično traje sat vremena)...Bradu se očito jako žurilo natrag u studio... jao, kako jedva čekam novi album!!!

LPU Chat with Brad
________________________________
Video Download: Fort Minor na Jay Leno
Fort Minor je odsvirao 'Where'd You Go' na Jay Leno, 24.05.2006., a oni koji su bili prisutni oduševili su se nastupom (naravno :) ... tako da to svakako provjerite ovdje.
I evo što Mike kaže o svemu tome...

leno / tonight show
what up! just got back from taping the tonight show. which means you all should be seeing it this evening...it was a fun performance.

i think beatdown and holly would agree with me that doing a performance like this is like a bad rollercoaster (i'm not making fun of the show, hear me out). here's why: we get to the studio at like 11am. soundcheck and go over the performance and sound over and over. wait around a lot too. lunch, then more rehearsals (this time for cameras). make up. more waiting. then, finally, sometime after 5pm we play, and the whole thing is over in four minutes. it's like a bad rollercoaster where you spend the whole time riding up the hill, building up for the big thing, and the downhill fun part part is so short, you hardly get to take it all in. ha (?)

it's always fun, though. the tonight show, in particular, is one of the most professional shows in my opinion, so you never have to worry about how it will sound, how it will look, anything. you just get on the stage and enjoy the performance, even if it is short. anyway, tune in and enjoy the song (thanks again for keeping it up on the charts and whatnot).

have a good one
-m

PS - we got to pet one of the tigers backstage. wow

__________________________________________
Video Download: Mike and Chester na Tattoo Stories
Fuse TV emitirao je emisiju Tattoo Stories na kojem su Mike i Chester pričali o tetovažama, o tome zašto Brad i Rob nikad neće imati tetovaže, Mike također nema ni jednu, dok samo Chaz i Phoenix imaju tetovaže...
Download clip ovdje wink

tattoo stories
__________________
Joe je bio na Typhoon premjeri na ArcLight Theatre u L.A. 18.05.2006.

joe joe
______________________
Mike-ov post za FMM fanove ... >_< WEEEEEEEEEEEEE!!! ...

- yes, there is exclusive new music if you're a FORT MINOR MILITIA member--already a handful of songs are up. i know you can get it from a friend, but your pimp status is much higher if you're a card-carrying member. plus you get the songs first. and when you meet me at a meet and greet, you can say "i'm a member" and i'll take extra time and care signing your stuff because i feel the love.
-mike

...
Na LPU je stiglo novih 20 slika iz studia O_o ...tako da ih sada imam 40...
Na FMM je stigla nova FM pjesma (ovaj mjesec je to Mike-ov club remix pjesme 'Belive Me' – ne moram ni spominjat da je FENOMENALAN!!! ...do sad je objavljeno 6 pjesama: 01. Do What We Did, 02. Kenji Interview, 03. Tools Of The Trade, 04.Where You Joe – Clean (Joe-v remix Where'd You Go') 05. Strange Things, 06. Belive Me club remix ...koje stižu na FMM svakog 1. u mjesecu...

Mike FMM
- 00:00 - .komentari. (18) - .print. - .#.

subota, 13.05.2006.

DC* 'Clientelle Remix' & Axel LP DC

Pošto Linkin Park radi na novom albumu i doslovno su se zaključali u studio, a samim time nema ni nekih previše zanimljivih novosti (osim slika iz studija, al' ih nažalost nemogu objavit jer su samo za članove LPU-a), ne preostaje mi ništa drugo nego da se posvetim ranijim radovima...a pošto je ovaj blog vezan isključivo za Fort Minor i Mike-a...počet ćemo s ovim:

DC1

''Kupnjom ovih patika nećete pokazati samo svoj nepogrešivi ukus nego ćete i moći nositi nešto što je po mom mišljenju uistinu posebno'' - kažu na dcshoescousa.com!
I samim je time mnogo rečeno o ovom jedinstvenom proizvodu. Radi se, naime, o patikama koje je osmislio i dizajnirao Mike Shinoda, što samo po sebi dokazuje njegov neiscrpan talent. Vlastoručno je oslikao kutiju baš kao i ostale popratne sadržaje uz same patike. U prodaji su od 4.11. prošle godine, a i danas se mogu nabaviti po cijeni od 89.95$, iako je nama iz Hrvatske to naravno teže (i skuplje), no svejedno možete pogledati bendmerch.com. No jedno je sigurno – ako ih kupite zasigurno nećete požaliti. Dizajn je na vrlo visokoj razini što je razumljivo kada je Mike u pitanju. Tako je i na samoj dcshoecousa.com dobio gomilu pohvala što puno govori o njemu i njegovom fenomenalnom talentu!

DC2

Također su u prodaji LINKIN PARK dizajnerske patike.
Tu je opet riječ o Mike-u (i ekipi iz LP-a) i njegovom smislu za dizajn. Njih je baš kao i prethodne napravio za DCshoes, no one spadaju u Axel (skate) modele, a izdane su pod projektom DOUBLE LABEL. Ove će se patike zasigurno svidjeti svakom LP fanu, ali i onima koji to nisu. I ovaj je proizvod jedinstven i poseban, te još jednom dokazuje nevjerojatan i nepobitan Mike-ov talent. wink

DCLP
- 15:30 - .komentari. (28) - .print. - .#.

ponedjeljak, 01.05.2006.

.:NEWS:.

18.04.2006.

Joe je jedan od umjetnika koji su sudjelovali na 'I Am 8-Bit' izložbi u 'Gallery 1988' koja će trajati od 18.04. do 19.05.2006. Detalje pročitajte ovdje, a slika vam je ovdje.
____________________________________________________________

23.04.2006.

Video download: Fort Minor NBA reklama

Fort Minor-ov 'Remamber The Name' je nova 'himna' NBA Allsrars-a za 2006. godinu.
Downloadati je možete ovdje.
_________________________________

Mike na Rock Show

Music Choice je lansirao nove epizode za svoje Rock Show serije za svibanj koje uključuju Korn, P.O.D. i Mike-a Shinod-u, te oni pričaju o vezi između rock-a i rap-a.
____________________________________________________________

25.04.2006.

Stolica koju su potpisali Linkin Park našla se na aukciji na Chair Auction za pomoć Miami Children's Hospital (u Nobu). Održana je u Shore Club-u 09.04.2006. na Miami Beach, Florida.
...slika...
____________________________________________________________

28.04.2006.

Mike je prisustvovao otvorenju 'Oscar Wilde's Salome' u Los Angeles-u.
Oscar Wilde's Salome
_________________________________

The Julien-K forum je postao neke slike s 'Club Tattoo' koncerta povodom 11. godišnjice postojanja održane 22.04.2006. u Temp, Arizona.
chaz
Da, to je Chester prekriven vlastitom krvlju.
Očito je previše popio te se kroz prozor pokušavao uvući u kuću svog tate jer je zaboravio ključ. U procesu uvlačenja kroz prozor gadno si je posjekao ruku, nakon čega je prevezen u bolnicu.
...
Ako se dokopam više informacija, obavjestim vas...
_____________________________________________________________

Budući da je 'Where'd You Go' jako brzo došao do #1 mjesta na TRL ljestvici videa, Mike je postao sljedeći text na FMM. I naravno, glasati možete ovdje!

...note from Mike
hey everyone, thanks so much for your HUGE support for WHERE'D YOU GO on TRL. We're already at #1! I can't believe how strong and fast you've pushed the song up the chart (there and everywhere else--we made huge moves on the radio charts as well, thanks to your requests). from me and all of my friends on the fort minor album: THANK YOU.

keep up the great work,
-mike

Mike
- 15:13 - .komentari. (18) - .print. - .#.

nedjelja, 23.04.2006.


Pa, još nema novosti, osim intervjua što ga je dao Chester o novom albumu...
_______________________________________________________________
Tako da ću vas podsjetit da glasate za FORT MINOR na www.mtvasiawards.com

Fort Minor

I za LINKIN PARK na MTV GET ALIVE

Linkin Park

Thanx wink
- 19:51 - .komentari. (14) - .print. - .#.

ponedjeljak, 10.04.2006.

Getting Up logo

getting up

Kao što najvjerojatnije već znate, izašla je nova igra Marc Ecko's Getting Up, a uz nju i sountrack na kojem je uvršten i FORT MINOR! Evo što o ovoj igri kaže stalni suradnik za časopis ''BUG'':
__________________

Sprejeve u ruke!

Iskreno rečeno, grafiti su nam do danas bili ukrasi (ili ruglo) na zidovima koje je neko iz nekog samo njemu znanog razloga našarao, no kako je oslikavanje zidova tematika naslova koji opisujemo u ostatku teksta, malo smo se raspitali o ovom fenomenu. Znalci kažu kako su grafiti jedan od četiri elementa hip-hop kulture i predstavljaju umjetnost. Djelomično ćemo se složiti s posljednjom tvrdnjom jer uistinu postoje impozantna djela, no ona su u ovom dijelu svijeta u manjini pred navijačko-političkin EPP-om koja vrišti sa svih strana.
Iako je svima u jednom trenutku života palo na pamet da se ''umjetnički'' iskale na zidu obližnje škole, malo tko je to i ostvario; što zbog neznanja, što zbog momaka u plavom kojima se to sigurno nebi svidjelo. Za nesuđene umjetnike, kao i one koji ''briju'' na grafite, Marc Ecko's Getting Up stiže kao naručen. Moramo napomenuti da iako je vodilja igre postati cijenjeni crtač grafita, igravost se ne zasniva samo na neprekidnom pritiskanju spreja. Ima tu svega, od skakutanja u stilu Lare Croft pa do opakih tučnjava hladnim oružjem.

Getting Up

Na putu prema gore
Priča nas stavlja u ulogu Tranea, momka koji po svaku cijenu želi postati afirmirani pripadnik ''grafiterske'' zajednice u New Radiusu, kopiji New Yorka s malom dozom futurizma. Da bi to ostvario, morat će se dokazivati, podizati reputaciju preslikavanjem grafita (potpisa) suparničke skupine Vandals of New Radius, a dodatne bonuse predstavljat će obilježavanje teško dostupnih mjesta. Na njegovu slobodu umjetničkog izražavanja CCK policija gleda blagonaklono te će ga pokušati privesti čim ga ugleda, a u kasnijem stadiju igre postaje glavni protivnik protiv kojeg se Trane bori svim sredstvima.
Perspektiva trećeg lica jamči odličan pogled na okolinu, dok se fleksibilna kamera uglavnom postavlja na mjesta s kojih je najlakše sagledati trenutnu situaciju. Primjerice, kada dođe do tučnjave s više protivnika, pogled će se lagano uzdignuti kako bismo imali što bolji pregled, no neki je put potrebna samostalna korekcija. Zanimljiv je podatak da u igri ne postoji iskoristivo vatreno oružje (barem ne s naše strane), već se sve borbe vode šakama, nogama i priručnim predmetima poput raznih vrsta palica ili poklopaca kanti za smeće. Neke je predmete moguće čak i bacati na protivnike, a tu je i šuljanje te onesvješćivanje nesretnika kanticom spreja.
Ipak, šake i noge se najčešće koriste, a kako igra napreduje, glavni junak stječe nove borilačke sposobnosti poput hvatanja i udaraca koljenom u pleksus ili šakama po leđima. Pripadnici CCK-a koristit će čak i stojnice da bi nas osujetili u avanturi pa je i učenje novih zahvata poželjno što prije usvojiti. Posebno su atraktivni pojačani udarci koji troše neku vrstu mane jer se kod njihovog izvođenja akcija na trenutak usporava uz adekvatno pozicioniranje pogleda. Za ponovno izvođenje istih valja nadopunito skalu klasičnom tučnjavom no ista se vrlo brzo regenerira tako da borbe izgledaju vrlo efektno.
Svaka misija ima primarne i sekundarne ciljeve, uglavnom iscrtavanje grafita, a za lakše riješavanje istih pomoći će nam intuicija. Ne vlasita, već ona koja se aktivira pritiskom na odgovarajuću tipku pri čemu su žutom bojom označeni primarni zadaci, dok je plave poželjno ispuniti radi veće reputacije. Dolaskom na mjesto predviđeno zadatkom biramo vrstu i veličinu grafita ili višedijelnog plakata te prvim mlazom boje započinje odbrojavanje vremena prilagođenog za dovršetak umjetničkog dijela. Ukoliko je isto prekoračeno, bonus je manji, ako se pojavi curenje boje zbog predugog zadržavanja mlaza na istom mjestu, također, tako da je potrebno malo prakse kako bismo optimalno pomicali ruku i radili pauze za protresanje spreja odnosno nanošenje ljepila.

G.U.1 G.U.2 G.U3

Tolerancija ispred svega
Moramo reći da je igra vrlo tolerantna što se tiče crtanja jer nije bitno da li prelazite rubove niti je potrebno detaljno popuniti predviđeni prostor bojom. Po našoj procjeni nekih 90% dovršenosti dovoljno je za uspijeh. Osim klasičnih grafita Trane iza sebe ostavlja razne vrste potpisa, naljepnica i drugih posjetnika koji govore o njegovom prolasku, a popis mogućih bira se prije same misije iz ''crne knjige'' koja je, uz dovoljno boje, najvažniji inventar svakog umijetnika. Što se tiće kretanja, ono ukljućuje razne vrste akrobacija i povezanih skokova pomoću kojih dolazimo na teško dostupna mjesta, no nema kamufliranja prekidača i dovoljno je malo promisliti kako bismo shvatili kuda dalje.
Kao i svaki sličan naslov, Getting Up odlikuju mnogi skriveni sadržaji koji se ''odključavaju'' pronalaskom posebnih predmeta. Primjerice, iPod svirači dodaju nove glazbene skladbe, a kada već spominjemo tu komponentu igre, recimo kako je ista jedna od boljih koje smo imali prilike čuti. Mnoge poznate i (nama) nepoznate pjesme prate nas tijekom igranja, a ako je suditi prema popisu izvođaća autori su se prilično potrudili oko licenciranja stvorivši jedan od najboljih soundtrackova ikada. Ista je stvar i s odlično pisanim i kvalitetno izvedenim dijalozima koji nisu vezani isključivo za međuscene, dok kroz priču upoznajemo i mnoge legende kulture grafita iako im je mogla biti dodjeljena i veća uloga.
Grafička strana igre Getting Up sasvim zadovoljavajuće određuje svoju ulogu, premda su pojedini grafiti trebali biti kvalitetnije prikazani. Ozbiljnije zamjerke tehničke prirode idu na račun nepotpune iskorištenosti kombinacije tipkovnice i miša tako da za igranje preporučamo neki od game padova (podržani su gotovo svi). Još treba spomenuti manje vizualne bugove primjerice na pojedinim mjestima koje se manifestiraju trešnjom slike, kao i koji put teško namještavanje na pravo mjesto za obavljanje pojedinih zadataka, no to su naspram cijele igre toliko male stvari da se njima uopće ne treba zamarati.
Premda smo isprva bili mišljenja kako Getting Up cilja na uzak krug igrača, odnosno pobornike iscrtavanja grafita, igrivošću je iznad toga. Kombinacija nekoliko žanrova svidjet će se mnogima pa ne vidimo razloge da Getting Up ne svrstate u uži krug igara za nabavku.

Damir Radešić
_________________________________________________________
Tu je i popis pjesama i izvođača na soundtrack-u i za kraj 3 wallpapera...

Fort Minor -- "There They Go"
Mobb Deep -- "Shook Ones Part 1" and "Survival of the Fittest"
Big Mama Thorton -- "I Smell a Rat"
Jane's Addiction -- "Mountain Song"
Roots Manuva -- "Too Cold" and "Chin High"
Sixtoo -- "Boxcutter Emporium"
DJ Vadim -- "Aural Prostitution"
Liquid Liquid -- "Cavern"
Bohannon -- "Save Their Souls"
Glen Brown and King Tubby -- "Version 78 Style"
Eddie Kendricks -- "My People Hold On"
Grand Wizard Theodore -- "Subway Theme"
Bloc Party -- "Helicopter"
Polyrhythm Addicts -- "Motion 2000"
Del The Funky Homosapien -- "Catch a Bad One"
Eric B and Rakim -- "Follow the Leader"
Nina Simone -- "Sinner Man"
Rhymefest -- "Wanted"
Thomas Rusiak -- "Throne of Redemption"
Kasabian -- "Club Foot"

wall1 wall2 wall3
- 19:09 - .komentari. (20) - .print. - .#.

ponedjeljak, 03.04.2006.

MTV GET ALIVE

___________________
Evo ljudi, ponavlja se...

- Imam za vas jednu važnu obavijest...ali prije toga pitanje – ŽELITE LI U PETAK (28.04.2006.) GLEDATI LINKIN PARK NA MTV-U?
...Naravno da ŽELITE...
Doduše, postoji mogučnost da prikažu sat vremena LINKIN PARK live koncerata, ali naravno, kao što to obično biva, stvari nisu baš tako jednostavne...
Odite na www.mtv.de - Get Alive i glasujte za LP! Nemojte da vas zaplaši činjenica što morate napisati svoje podatke, naime, podaci ne moraju biti točni... Podaci mogu biti i OVAKVI. Možete glasati koliko želite. Nakon glasanja kliknite na 'zurück' i stranica će vam automatski biti prebačena da glasate ponovo. wink

Znači da ponovimo:
LINKIN PARK live na 'MTV Get Alive'
Petak 28.04.2006. 20:00 sati (repriza nedjelja (30.04.2006.) 11:00 sati)
Glasajte što više!!!
I, NEKA LINKIN PARK POBIJEDE!!! WEEEEEEEE!!!

LP
- 22:24 - .komentari. (10) - .print. - .#.

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se