Ratnik paorskog srca

petak, 16.02.2007.

Za ne povjerovat

Ima tome već tjedan dana, i bole da pišem sada nego tada, jer bi samo pičkarao.

Došli smo u prošli petak pokupiti juniora u vrtić, i teta nam, i sama zbunjena, uruči- ispisnicu! Kaže 'rekli su da je zbog duga, ja ne znam ništa'. Vidjelo se da je ženi stvarno neugodno, pa nju nismo forsirali. o bili smo totalno zbunjeni, znajući da sve redovito uplaćujemo, a da ne kažem bijesni. Došlo mi je da odjurim u upravu (koja nije na istom mjestu) i nekog zadavim. jebote, sve i da jesam dužan, ne mogu mi tek tako ispisat dijete iz vrtića.

Otišli smo kući i prekopavanjem papira ustanovili da nam se zagubila uplatnica za studeni, te nije plaćena. Odmah sam otišao na net i uplatio ju, no vikend nam je bio pokvaren i gotovo. Pa je u ponedjeljak Najdraža, ostavivši dijete baki-jer je ispisan iz vrtića, zar ne?-otišla u upravu. tamo joj se službenica slatko nasmiješila jer je vidjela da je sve uplaćeno, pa je kao 'sve u redu'.

Sreća da nisam ja bio tamo. Jer bih joj taj osmjeh stukao ravno u grlo. nakon što se Jedina žalila da to nije način, da nam nisu poslali nikakvu opomenu, odgovorila je 'pa to je bila opomena.'

Molim?!?!

na papiru je nasno pisalo 'ispisnica'.
odgovor kurve u uredu je bio da 'koliko nas ima, gdje bi ona dospjela da svima šalje opomene'

Ono, pizda ti materina glupa!
Koliko tek klijenata ima elektra i telekom, pa ipak ljude upozore prije nego im krenu isključivati struju i telefon. A ona ne može izaći na kraj s pet-šest opomena roditeljima. Ako si nesposobna, nemoj radit taj posao. A tko će meni nadokanditi stres, činjenicu da i dijete jedan dan nije išlo u-uredno plaćen-vrtić, jedan prilično pokvaren obiteljski vikend? Zbog lijenosti jedne smrdljive birokratkinje? Dabogda dobila žučne i bubrežne kamence, i migrenu sve zajedno, dabogda joj pukle četri gume i ostala bez gorva navrh brda usred noći, kravetina kretenska.

Da se Petar nije tako lijepo prilgodio na taj vrtić, isti bi ga tren ispisali. No nama je, za razliku od nje ipak dijete na prvom mjestu.

Htjeli smos e žaliti ravnateljici, no pljuštala je kiša dva dana, pa nisam htio ženicu trudnu do zuba slati po takvom vremenu, a ja baš za takvu pizdariju ne mogu izlazit s posla. I završilo kako to biva u hrvatskoj-ujeo vuk magare. (No offense, wolf)

nego, šta ima kod vas?

- 19:58 - Komentari (26) - Isprintaj - #