Ratnik paorskog srca

utorak, 10.10.2006.

Imamo novu prinovu

Izgleda da će mi se ipak ispuniti želja da imam dvije mačke. Prije desetak dana u dvorištu nam se, naizgled niotkuda, pojavila mlada crnobijela maca, izuzetno umijlata i izuzetno gladna. isprva smo mislili da je netko do susjeda nabavio mačku, ali očito nije. U početku smo ju tjerali, pnukani iskustvom s Luciferom. No, kako smo vidjeli da ju Đuro tolerira, osim kad mu jede iz zdjelice, počeo sam obrađivati Najdražu da ju ostavimo. Na kraju je pristala, pod uvjetom da ne ulčazi u kuću, jer je to, jelte, Đurino kraljevstvo. I tasko sam maci (koju još zovemo maca, ne možemo se odlučiti za ime) napravio smještaj na balkonu, a ona, lopuža, ipak najviše voli ući u spavaću sobu. Ali sada već uči pomalo. i za razliku od Đure garfielda, pojede uvijek i sve što god joj se da. Izuzetno je druželjubiva, i očito je da je bila nečija mačka, jer tolerira i djecu.

ja pretpostavljam da ju je netko istovario tko je se želio riješiti, kad je mače naraslo i više se nije bilo tao jednostavno brinuti za nju.

Ovaj tjedan ću ju odvesti veteroinaru, na podvezivanje jajovoda, dok se nije počela tjerati, jer stvarno, još i mačići bi bili previše. Ne bi ih mogao ubiti, a kud bi s njima?

cerek

- 08:31 - Komentari (5) - Isprintaj - #