Magija, crna, bjela, visoka

15.12.2007., subota

Ljubavna magija za ljubavne jade

Ljubavna kupka


Kupka koja privlači ljubav, naglašava ljepotu i privlačnost. Jednostavna ljubavna magija.

* Potrebno:ljubavna kupka

Biljke: iris, hajdučica – stolisnik, ružmarin,verbena
Roza svijeća – za romancu
Crvena svijeća – za strastvenu vezu

* Izvedba:

Napunite kadu uobičajeno po želji. Upalite svijeću. Sve sastojke stavite u vodu. Uđite u kadu. Vizualizirajte dolazak ljubavnika.

* Izgovarajte:


“Ljubav neka dođe k meni,
romancu/strast Venere zovem k sebi,
iris daje svoje moći,
dragi/draga moj/a sad će doći.
Čuj zov svih sirena,
Tvoj stas, ime, pramca nema.
Neka bude moja volja
I ispuni se želja koja
Po mojem htjenju biti mora.
Neka bude”

Pustite vodu da isteče, zatim izađite iz kade, ugasite svijeću. Udobno se obucite i nastavite sa ritualom kojeg izaberete. Nemojte sušiti kosu fenom, koristiti sapun ili ispirati tijelo.
Ljubavna čarolija

Prije svega treba napomenuti neke činjenice vezane uz ljubavnu magiju i ljubavne čarolije. Iz različitih izvora pronaći ćete velik broj ljubavnih čarolija za ljubav, strast, privrženost, izgubljenog ljubavnika, pa čak i čarolije za prekidanje veza. Velika većina ljubavnih čarolija spada u kategoriju crne magije iz razloga što podčinjavaju slobodnu volju osoba za koje se izvode.

Treba se sjetiti jednog pravila u magiji:

„Sve što učiniš vratit će ti se trostruko“,

bilo to dobro ili loše. To pravilo jednako je zakonu karme. Stoga, ovdje ću iznijeti samo rituale i čarolije koje nikome ne mogu naštetiti. U suprotnom može se lako dogoditi da vam se voljena osoba i vrati, ali promijenjena i drugačija. Takvo prisilno vračanje može izazvati čitav niz problema, agresivno ponašanje, depresiju, opsesiju i nikad ne donosi iskrenu sreću i zadovoljstvo, da ne spominjem posljedice koje može ostaviti na vas.

Nadalje, postavlja se pitanje da li je ljubavna čarolija, ljubavna magija dobra ideja? Takva čarolija druge zarobljava protiv njihove slobodne volje. Da li biste željeli da vam se takva radnja vrati trostruko natrag? Ako ste osoba koja je slobodna i želi pronaći partnera, slobodno koristite slijedeću čaroliju, bilo da tražite životnog partnera ili avanturu. Bitno je da cijelo vrijeme kod izvođenja rituala imate svoje namjere na umu i da ih točno definirate. Ako ste među onima koji žele pod svaku cijenu vratiti izgubljenog partnera napravite čaroliju za bolje raspoloženje, umjesto da si dalje štetite, ili da vam se izvedena čarolija odbije u glavu trostrukom jačinom i postane vaša najgora noćna mora.

Svatko traži bezuvjetnu ljubav. Priželjkujemo pronaći nekog tko će nas voljeti kao nitko do sad, priželjkujemo da će biti vjeran, pun razumijevanja i beskrajno odan. Da li će se to ikad dogoditi? Da li je bezuvjetna ljubav moguća? Da li je moguća uz pomoć magije? Da, moguća je, ali ne uz pomoć magije i bacanja magičnih čini. Vi možete biti osoba čija je ljubav bezuvjetna i samim time privlačit ćete osobe istih osobina.

Ipak, magija vam može pomoći u otvaranju novih mogućnosti i pokazati vam put za popravak postojećih odnosa, oko pomirbe sa gubitkom voljene osobe, naglašavanja ljepote i drugih želja. Ili vam u život može dovesti savršenu osobu za vas. Međutim većina posla nakon toga je na vama samima.

* Ljubavna magija može se primjenjivati na nekoliko načina i iz nekoliko razloga:

- kao pomoć kod pronalaska partnera,

- rješavanja problema u komunikaciji sa partnerom,

- rješavanja sukoba i napetih odnosa,

- obnove odnosa

- buđenja zatomljenih osjećaja

- za naglasak privlačnosti, samopouzdanja

- kao pomoć kod pomirbe sa gubitkom voljene osobe

- i eventualno za stvaranje prijateljstava

Navest ću nekoliko čarolija koje možete slobodno koristiti, bez posljedica, međutim prije tog koraka za što bolji uspjeh vaših čarolija bitno je dobro se pripremiti. Nije nužno da upoznajete cijelu granu magije, bitno je da ne gajite nikakve sebične, posesivne, općenito negativne osjećaje prema sebi, drugima ili da imate osjećaj ogorčenosti iz prošlosti ili osobama iz bivših veza. Također bitno je da stvorite optimističan pogled na budućnost, i buduće veze, i da budete otvoreni na sve dobro što vam magija donese.

Ovdje vas također moram upozoriti da ponekad rezultat neće biti onaj koji očekujemo ili želimo i da u prvi tren on može izgledati kao negativni i loš rezultat, a nakon nekog vremena uviđamo njegovu svrhu i važnost. Ponekad je potrebno iskustvo ili pouka koje nam svemir pošalje da bismo nakon toga mogli uživati u danom rješenju. Naprimjer, imate problem sa partnerom i jako ga želite riješiti, nakon čarolije moguće je da se stalno svađate (negativan rezultat), i u svađi riješite problem.

Nemojte odmah odustajati, budite ustrajni u svom naumu, sigurni da se situacija rješava i budite otvoreni na sve što vam dolazi. Ako nemate loše namjere, loše vam neće proizaći kao rezultat. Pokušajte riješit u sebi bit problema, definirati cilj, opustiti se i točno slijediti korake čarolije. Unesite u ritual puno truda i energije i pritom želite partneru dobro.

* Meditirajte, zaštitite se od negativnih utjecaja čarolijama zaštite, pročistite tijelo i um, opustite se. Čaroliju ne izvodite u žurbi ili pod pritiskom, jer rezultat neće biti zadovoljavajuć i trajan. Kad se osječate spremni izvedite čaroliju. Izvedite je više puta u više varijacija i puno improvizirajte…


[img]http://www.sipan.hr/bijela_crna_magija_file/image012.gif[/img]

- 12:02 - Komentari (16) - Isprintaj - #

07.12.2007., petak

Nešto za zaštitu

Jednostavna molitva za uklanjanje zlog utjecaja


Jednostavna molitva za uklanjajne zlog utjecaja odnosno čarolije koju je neka osoba bacila na Vas. Čarolija (ova i njoj slične) izgovaraju se za vrijeme klasičnih rituala uklanjanja zlih utjecaja, nad oltarom ukrašenim nekima od biljaka i predmeta koje služe upravo u te svrhe. Za jači rezultat spaljuje se odgovarajući incens.

Spaljujem tvoje čarolije,
Šaljem nazad demone!
Rastapam tvoje zlo,
Sputavam tvoju volju!
Rastapam tvoje čarolije,
Sputavam tvoje zlo,
Kako želim, tako će i biti.
Neka bude, neka bude, neka bude

Kupka za poništenje uroka i nepoželjnih energija
Ovu čaroliju koristite za riješavanje negativne energije, loših dijela, uroka ili radi pročišćenja od bacanja uroka.
U noći nakon punog mjeseca, prije odlaska na spavanje upalite 13 bijelih svijeća. Napunite kadu vrućom vodom (koliko možete podnjeti), dodajte šalicu morske soli, jednu šaku kadulje, jednu šaku lavande, i jednu šaku kamilice. Pomiješajte vodu, sol i bilje u kadi. Skinite odjeću, kleknite ili sjednite ispred kade i ponavljajte nekoliko puta:

Što je učinjeno, učinjeno je
Sada izgubljeno je.
Svako djelo loše
Neka se izbriše.
Obuzmi me, posveti,
Dušu očisti.
Ulazim u prostor sveti,
Duhove slavim.
U blaženstvu i miru boravim,
I radosna/radostan pročišćenje slavim.

Neka bude, neka bude, neka bude

Učinjeno je!

Uđite u kadu i pustite da vam voda očisti tijelo od nečistoća, energija, uroka. Rukama tri puta zagrabite vodu i polijte po čelu i glavi. Zamišljajte da vas voda čisti i blagoslivlja. Ostanite u kadi dok se voda ne ohladi. Ugasite svijeće i pođite na počinak.

NAPOMENA: U slučaju da ste izveli ritual koji želite poništiti i ako je nekome naudio također koristite ovaj oblik čarolije. Samo na kraju rituala dodajte rijeći isprike i žaljenja za učinjenim. Ujutro će vas ponovno prožeti osjećaj blagoslova.


Čarolija zaštite od noćnih mora

Pomiješajte sol i vodu. Počevši sa sjeverne strane svog kreveta u smjeru kazaljke na satu, u maloj količini poprskajte krevet vodom izgovarajući:

Voda i Zemlja,
Gdje ste?
Zaštitu vašu prizivam,
Dođite.
Nek se zlo ne nađe
Na putu gdje stojite.
Pošaljite zvijezde
I mirni san donesite.


Čarolija zaštite punog mjeseca


* Komad nakita koji inače nosite sa sobom stavite u posudu sa izvorskom vodom dan prije punog mjeseca.

Izvorsku vodu potrebno je koristiti iz razloga što ne sadrži nečistoće i energije kao ona iz slavine. Ukoliko niste u mogućnosti nabaviti vodu sa izvora, poslužit će i flaširana izvorska voda u plastičnoj ambalaži ili voda uzeta iz zemlje.

* Sljedećeg dana, navečer, za vrijeme punog mjeseca prstom kružno promiješajte vodu tri puta u smjeru kazaljke na satu.

Izgovorite naglas:Svijetlo punog mjeseca
obuzmi me,
zaštiti,
udalji od zla.
Slušaj ove riječi s mojih usnica.* Podignite čašu prema nebu i popijte vodu. Izvadite nakit i nosite ga sve do drugog punog mjeseca.

* Ponavljajte ritual svaki puni mjesec da biste osigurali zaštitu.


Čarolija zaštite od duhova i demona

- (provjerena i vrlo učinkovita)

Otvorite magični krug, prizovite elemente, uđite u krug (više osoba - bolji rezultat, jača čarolija)

Izgovori:

“Čujte me vitezovi prošlosti, vitezovi drevnih zakona. Čujte me mrtvi vitezovi prastarih jezika. Čujte me vitezovi nestali u bitkama, čija je oštrica činila dobro. Čujte me stari vitezovi, čujte me vitezovi izgubljenih duša.

Ove noći vas pozivam. Dozivam vas u pomoć. Čujte me vitezovi, novi zadatak vam je dan. Vaše nestalo tijelo sada duh je. Čujte me vitezovi prizivam vas. Oštricu vašeg duha prizivam. Vašu moć prizivam. Vaš duh zovem. Dođite, slijedite novi zadatak, prizivam vas. Prizivam vas mrtvi, izgubljeni vitezovi. Čujte me i dođite k meni. Čujte me i borite se uz mene.

Zaštitite me od zlih duhova. Kažem vam, borite se u mojim bitkama. Čujte me duhovi izgubljenih vitezova, dođite k meni, budite uz mene. Zaštitite me od zlih duhova.

Prizivam vas. Prizivam vas. Prizivam vas. Prizivam vas…

Neka se moja vojska skupi.

Neka bude. Neka bude. Neka bude.”

Čarolije zaštite
Zamisli trostruki krug ljubičastog svijetla oko svog tijela dok izgovaraš:


“Zaštičena sam tvojom snagom,
po danu i u noći
o Božice snažnih moći.”

Ili:


“Triput idem oko kruga
zlo se nema skriti kuda
samo dobro mi je sluga.”

(Koristi se i kod otvaranja magičnog kruga.)
- 13:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Čarolija za novac i zaposlenjeOvdje je opisana jednostavana i bezopasna čarolija koju možete primjeniti i u vrlo kratkom roku dobiti rezultat - koji će definitivno pojačati vašu vjeru u moć magije i buduće čarolije.
Ovo je stara čarolija za početnike koja je učinila čuda za mnoge.

Potrebno:

vještičja boca - Kovanice svih veličina
(5 kuna, 2, 1, 50 lipa, 20, 10, 5)
- Osušeni kukuruz
(plod, list)
- Sjeme sezama
- Cimet u štapiću
- Klinčić - začin (eng. cloves)
- Piment (najgvirc),
jamajkanski papar (eng. allspice)
- Kikiriki
- Boca, staklenka
- Zelena svijećaProstor pripremite za rad incensom za privlačenje novca.

Otvorite magični krug, ubacujte sastojke u bocu jedan po jedan i razmišljajte o realnim načinima na koje možete doći do novca. Zamišljajte da novac dolazi k vama u najkraćem mogućem roku. Kad ste sve sastojke stavili u bocu protresite je 5 puta i izgovorite:

“Nek mi ova magična boca,
donese puno, puno, puno novca.
Nek je novca puna ruka
što zaželim imam bez muka.
Ja te zovem dođi, dođi, dođi,
novcu dragi u moj đep sada pođi.”

Zatvorite krug.
Bocu držite na mjestu gdje obično držite novac.
Kad je čarolija napravljena “pustite je”, nemojte o njoj razmišljati ili se pitati da li će djelovati. To je potrebno učiniti da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama kad o njoj razmišljate. Samo vjerujte da će čarolija djelovati i nastavite sa svakodnevnim životom.

Evo i za zaposlenjePostoji mnoštvo različitih čarolija koje vam mogu pomoći u potrazi za novim radnim mjestom, promjenom posla, općenito poboljšanja imovinskog stanja. To ne znači da ćete drugi dan dobiti dobitnu kombinaciju na lotu, ali ako postoji radno mjesto stvoreno za vas i vaš talent, magija će naći put do njega. Svemir će se pobrinuti za vas ako mu to dopustite. Ljepota je u tome što zapravo ne morate ništa posebno uraditi, i zapanjujuća je činjenica kako je malo potrebno da dobijete što trebate.

Kako dobiti savršen posao?

Postoji masa čarolija u kojima morate imati točno određenu viziju o poslu kojeg želite raditi, ali to ne znači (bar ne u mojem slučaju), da će vas to zadovoljiti. Postoji jedna izreka koja jako dobro opisuje ovaj slučaj: “Paziti što želiš, možda ti se to i ostvari.” U većini slučajeva ako joj dopustite, magija nađe rješenje koje je za vas bolje nego rješenje koje mislite da trebate. Ne očajavajte i ne odustajte ako vam ne uspije iz prvog pokušaja. Možda vama bolje odgovara neki drugi način. Ovdje ću navesti nekoliko čarolija. Bitno je da primijenite onaj koji vas u ničem ne sputava i koji vam u potpunosti odgovara. Kod izvođenja rituala jako je bitno da se ugodno i opušteno osjećate.

Isprobala sam nekolicinu čarolija i rituala za zaposlenje i svi su dali rezultat. Međutim, u to vrijeme nisam shvaćala da mora proći neko vrijeme i da moram promijeniti nekoliko poslova (u kojima sam stekla iskustvo) da bih mogla obavljati sadašnji posao. Stoga nemojte biti nezadovoljni ako u roku odmah ne dobijete ono što želite. Samo vjerujte da ćete se naći u pravo vrijeme na pravome mjestu.

Iako ritual izvedete savršeno ponekad ne uspijeva. Razlog tome može biti što svojoj potrebi pristupate previše sebićno. Zapamtite da u magiji ono što šaljete i dobivate natrag. Ako je vaš zahtjev sebičan možda se nađete na takvom radnom mjestu i sl.

U magiji postoji zakon:

„Sve se vrača trostruko.“

Bilo dobro ili loše. Imajte to na umu. Stoga u vrijeme kad izvodite čaroliju, napravite isto za nekog bližnjeg. Uvijek nastojite nešto novca davati u humanitarne svrhe, karitas, udrugu za zaštitu prirode ili u azil za životinje… Odaberite sami.

Ovdje je opisana čarolija koju sam sama sastavila, i koja mi je u roku od tri dana dovela posao koji sam samo mogla poželjeti.

Ritual se sastoji od:

- izrade svijeća,

- pročišćavanja prostora na kojem izvodite ritual,

- čarolije zaštite od nepoželjnih duhova i energija,

- uzemljenja,

- prizivanje elemenata,

- izvođenja čarolije,

- zahvale,

- otpuštanje elemenata.

(Poželjno je i dizanje magičnog kruga, ali nije obvezno za početnike).

* Izrada svijeća

Potrebno:
- dvije svijeće zelene boje (obojene i s unutarnje strane)
- lončić i žlica
- fitilj za svijeće, debeli konac ili tanko uže
- plastična čaša (od jogurta ili sl.)
- čačkalice
- sol
- bilje koje se u magiji koristi za prizivanje novca, posla, blagostanja: mahovina, kamilica, sitno sjeckana kora limuna, cimet (u prahu ili kora u manjim komadima), mak (u zrnu), badem, žir, lucerka, angelika, šumska jagoda (list, cvijet), čempres (list i sjemenke), menta, hrast, kopar, ginseng, mažuran, bosiljak, bergamot, kamelija, klinčić, lan, ginger, mandragora.

(Pokušajte nabaviti što više vrsta ovog bilja!)

* Postupak:

Na laganoj vatri otopite svijeće. U vosak dodajte malo soli, bilje sitno isjeckano u maloj količini – ne previše gusto. Promiješajte. Pustite da se malo ohladi. Rasporedite ravnomjerno smjesu u tri plastične čašice. Fitilj pričvrstite na čačkalicu i uronite u sredinu čaše tako da čačkalica drži fitilj. Ostavite da se do kraja ohladi. Čaše odstranite škarama ili istresite.

Svijeće su gotove!

Jednu iskoristite, a dvije poklonite osobama koje imaju novčanih problema.

* Pročišćavanje prostora na kojem izvodite ritual

Izvorsku vodu koja je jedan dan odstajala na otvorenom na mjesečini, pomiješajte sa soli. Tom otopinom poprskajte prostor na kojem ćete raditi.

* Pročišćavanje tijela od energija nakupljenih tijekom dana

Istuširajte se, (i kosu) i zamišljajte da se sva loša energija ispire iz vašeg tijela i odlazi u odvod. Po koži istrljajte malo soli. Ili uzmite kupku također s malo soli, lavandom ili lovorom.

* Napravite zaštitu na način koji vam najbolje odgovara
* Napravite uzemljenje
* U mislima prizovite magične elemente. Kod prizivanja usporedno palite svijeće namjenjene elementima. Sjednite u sredinu. Zemlja - zelena - sjever, zrak - žuta - istok, vatra - crvena - jug, voda - plava - zapad.
* Izvođenje čarolije

Podložite svijeću dubokim tanjurom, (jer je moguće da se brzo otopi i da se bilje upali, što bi moglo izazvati jak plamen), tako da budite spremni na istjecanje voska i osigurajte prostor oko i ispod svijeće u slučaju da se jako zapali.

Pred sebe stavite novčanice, nakit ili predmete koji vam predstavljaju materijalnu vrijednost. Zamišljajte da novac dolazi k vama. Imajte jasnu predodžbu odakle, kako, pomoću čega, u kojem obliku.

Posao. Kakav posao? Što biste željeli raditi? Kako, s kim, gdje? Idite u sitne detalje. Imajte na umu i što možete ponuditi. Izgovarajte mantre, stihove, prizivajte novac, vizualizirajte.

Jednom kad započnete s ritualom, nemojte se više micati, ustajati, neka vam sve potrebno bude pri ruci. Kad završite s prizivanjem novca, zahvalite svemiru. Zamislite da vaša molba odlazi od vas u svemir. Zahvalite elementima na njihovom prisutstvu i blagostanju koje vam daje.

Otpustite elemente počevši od zadnjeg prizvanog prema prvom, riječima poput:

„Element Voda zahvaljujem ti na tvojem prisutstvu i moćima koje mi daješ. Budi blagoslovljena.

(Zamislite da voda otječe, vrača se, odlazi. Oluju koja se stišava. Kišu koja prestaje. Ugasite svijeću.)

Element Vatra zahvaljujem ti na tvom prisustvu i snazi koju mi daješ. Budi blagoslovljena.

(Zamislite da se jaka vatra stišava. Ugasite svijeću).

Element Zrak zahvaljujem ti na prisutstvu, na vjernosti i odanosti koju donosiš. Budi blagoslovljen.

(Zamislite da se jak vjetar pretvara u slab. Ugasite svijeću).

Element Zemlja zahvaljujem ti na prisutstvu, na blagostanju koje donosiš. Budi blagoslovljena.

(Završite uzemljenje. Ugasite svijeću).
Izgovorite:

„Slava budi magičnim elementima. Otpuštam vas. Neka bude volja moja. Neka bude.“

Konstrukcija rituala

Konstrukcija rituala (koraci) nisu obvezni u cijelosti. Ako vam se nešto čini pre komplicirano izbacite ili zamijenite. Jedino što nikako ne smijete preskočiti je zaštitna čarolija na početku rituala. S vremenom ćete pronaći najdjelotvorniji način. Improvizirajte i isprobavajte. Nemojte stati na jednoj stvari. Kompletni ustroj rituala kojeg se morate pridržavati bit će jasno naznačen i nužan je jedino kod zazivanja božanstava.

U ovom ritualu bitna je vizualizacija. Odstranite sve što vas može dekoncentrirati ili smetati. Osigurajte si mir, prostor i vrijeme. Ritual je najbolje izvoditi uvećer za vrijeme i tri dana prije punog mjeseca.

- 13:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Evo nekaj za školarceOva čarolija može se koristiti za pripremanje ispita znanja bilo koje vrste.Napomena: Ova će čarolija djelovati samo u slučaju da ste gradivo prethodno naučili. Nemojte očekivati da čarolija djeluje ako se niste potrudili naučiti - to bi bilo varanje. Čarolija će istaknuti vaše znanje i pomoći u koncentraciji tokom pisanja testa. Iako se čarolija čini bezopasna u ritual prizivate određene sile/entitete od kojih tražite pomoć, stoga se OBAVEZNO ZAŠTITITE čarolijom zaštite prije izvođenja rituala. KOD OVOG RITUALA OBAVEZNO JE OTVARANJE MAGIČNOG KRUGA - nemojte pokušavati izvoditi čaroliju bez pravilnog otvaranja kruga.

Potrebno:

- Žuta svijeća
- Ulje za posvetu svijeće (cimet, klinčić, vertivija…)
- Incens za posvetu prostora

Bilje:

Ljiljan - poboljšava pamćenje
Orhideja - Poboljšava pamćenje i koncentraciju
Hibiskus - mudrost i koncentracija

Postupak:

Urežite magičnim nožem ili posvećenom iglom svoje ime u svijeću. Otvorite krug, zapalite incens i nakon toga svijeću.

Izgovorite:

Duhovi mudrosti prizivam vas,
U svoj magični rad pozivam vas.
Moju molitvu čujte!
Pomoć vašu tražim, dođite!
Osvijetlite mi put do uspjeha.

Prepreke pomozite savladati.
U mudrosti i snazi želim boraviti.
Neka bude kako želim.
Učinjeno je !

Ponavljajte stihove nekoliko puta te nakon rituala ostavite svijeću da izgori do kraja na vidnom mjestu dok utvrđujete svoje znanje. Prije ispita zapešća i područje trećeg oka u maloj kolićini premažite uljem cimeta i sandalovine.

- 13:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

03.12.2007., ponedjeljak

Molba

Da svi koji ne vjeruju u magiju ili su druge vjeroispovjesti pa misle da je magija nešto čudno ili imaju nešto protiv drugih vjera nek se gube iz foruma ili nek mi ne stavljaju glupe komentare .
- 14:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

02.12.2007., nedjelja

Ritual za oslobođenje od krščanstva

Bok evo mene opet.
Nešto mi sa blogom šteka pa pišem malo manje ali evo nečeg novog.
Postoji puno sotonista koje se muce s proslim uvjerenjima koja su im ugravirana u um od rodenja od roditelja i svih oko njih. Mnogi su odrasli medu krscanima ili blizu njih. Vjera moze onemoguciti slobodno razmisljanje, i nametati gotove zakljucke kao "radi to, ne radi to", restrikcije od seksualnosti, okultizma, i najvise od stovanja Sotone kao Oca svih. Mnogi su jos prisiljeni trpjeti biblijska ispiranja mozga nedjeljom za nedjeljom i utjecaj okoline. Ovaj ritual ce onemoguciti sve dogme, krscanske ili ne, iz proslosti i napuniti nase umove istinom Sotoninog kraljevstva i puta lijeve ruke. Prije svega, najbolje je izabrati 3 noci prije mladog mjeseca jer su onda sile tame najjace. Ovo se mora napraviti u ponoc jer su snage najjace u ponoc i poslije. Drzi crnu (plavu) svijecu u ruci i pobrini se da te nitko ne ometa. Tada recitiraj "Oce nas" unazad polako 3 noci. Dok izgovaras ove rijeci polako, zamisli da sve lazi i izmisljotine koje su ti govorili godinama izlaze van iz tebe. Osjeti slobodu kroz cijelo svoje bice, otvori se Luciferu i tamnim silama da ispune cijelo tvoje bice.


**Napomena:

Kako stranica ne podrzava hrvatska slova; mala slova citajte:
s - kao u "sipak"
d - kao u "dak" (djak)
z - kao u "zeton"
c - kao u "citko"
Sva ostala, velika slova, citajte normalno.

Evo molitva napisana unatrag:

NEMA! ALZ DO SAN IVABZI OGEN
TSAPAN U SAN IDEVU EN I
MIsAN AMICINzUD OMATsUPTO IM I OKAK,
EsAN EGUD MAN ITSUPTO I
SANAD MAN JAD INJADGAVS sAN HURK
ILJMEZ AN I OKAT, UBEN AN OKAK
AJOVT ALJOV IDUB
EJOVT OVTSVELJARK IdOD
EJOVT EMI ES ITEVS
AMISIBEN AN ISEJ IJOK, sAN EcO
- 15:27 - Komentari (13) - Isprintaj - #

25.11.2007., nedjelja

Inkubiji i Skube

Da bi osobe uopce shvatile tekst koji slijedi moram napisati uvod.

Postoji puno vrsta Demona i puno razlicitih rasa. Kada bi htjeli izbrojiti njihov broj, bilo bi to nemoguce. Postoji jako puno Demona.

Kao i na Zemlji, postoje ljudi za koje su svi vec culi. Nazovimo ih poznatim licnostima. Tu svoju slavu su zasluzili na neki nacin. Medu Demonima takoder postoje oni za koje svi znaju (npr. vecina Goetskih) i neki potpuno nepoznati sirim masama.

Demoni su izvanzemaljci, imaju svoju Planetu. Ima ih jako puno.

Demoni kao sto vecina nas vec to jako dobro zna, vole seks.

Sto ima lose u tome?

Iako, Demoni imaju malo drugacije misljenje o samome seksu.

Vecina ljudi na seks gleda kao samo ispunjenje tjelesnih zelja, ili znak ljubavi.

Niti jedno, ni drugo ne mora biti slucaj.

Kako sam vec pisala u svojim proslim tekstovima o seksualnoj magiji je cinjenica da mi seksom dobivamo energiju. Sto cemo uciniti s njom na nama je . Ako ne ni znamo da postoji, pustamo ju na milost i nemilost kojekakvim astralnim bicima.

Postoje neke price o tome da Inkubiji i Sukube donose erotske snove ljudima da bi im uzeli energiju.

Nisam dozivjela ovako nesto.

Obicno poslije takvih snova imam sasvim odlican osjecaj. Cesce, budim se s prekrasnim osjecajem u sebi.

Demoni i ljudi su srodne rase. Moguce je cak i imati dijete s Demonom/Demonkom.

Mnogi sotonisti koriste Inkubiji/Sukube da bi naucili vise o samome seksu i oslobodili se nekih moralnih restrikcija. Takoder, oni mogu biti izvrsni partneri u vjezbanju seksualne magije.

Izbor je na vama.

Meni su ovakva iskustva najvise pomogla u upoznavanju vlastite seksualnosti.

Sjecam se prvih iskustava s jednim meni jako bliskim Demonom i prvih shvacanja sebe. Mi svi imamo svoju posebnu, jedinstvenu i prekrasnu seksualnosti koju ce netko shvatiti.

Jednostavno je dobiti Inkubija/Sukubu.

Morate za vrijeme rituala zamoliti Lucifera da vam posalje nekoga tko ce vam odgovarati. Trazite kompatibilnog Demona i Demonku ali naglasite da zelite odnos bez obaveza. Demoni obaveze shvacaju vrlo ozbiljno.

Cak je i brak s Demonom moguc, no zapamtite, ovo je onda vjecno. Nitko od nas jos nije spreman za ovu obavezu, ne dok se ne upoznamo dovoljno. No, izbor je ipak na vama.

Kako ce te znati da je Demon dosao?

Osjetiti ce te. Takoder, ovo je korisno za osnazivanje astralnih osjetila. Mozete i vjezbati s Demonom. Svaki put kada Demon dode, osjetiti cete ga bolje i bolje.

Osjecaj je neusporediv s bilo kojim drugim. Seks s ljudima mozda postane dosadan iako, po mome misljenju, oboje ima svoje cari.
- 12:48 - Komentari (3) - Isprintaj - #

23.11.2007., petak

Evo ako vam kaj nije jasno

Moj mail
pali.angeo@gmail.com
- 18:33 - Komentari (6) - Isprintaj - #

21.11.2007., srijeda

Možda zatreba

Ovo je za zaštitu doma od neželjenih osoba. Kada ta osoba izlazi iz tvoje kuće, zatvarajući vrata za njom, to izgovoriš i dotična osoba više neće dolaziti.

Guard this threshold, Guard this door, so that (puno ime osobe), can pass no more. Ovo je za zaštitu doma od neželjenih osoba. Kada ta osoba izlazi iz tvoje kuće, zatvarajući vrata za njom, to izgovoriš i dotična osoba više neće dolaziti.
- 21:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Lubavni spelovi

To krši sve vještičje zakone
to je crna magija
ali ko voli nek izvoli

1.
POTREBNI SU: OLOVKA I PAPIR
A SPELL JE:
JAKO SE USREDOTOČITI NA OSOBU ZA KOJU ŽELITE DA VAS NAZOVE,
I NA ČISTOM BIJELOM PAPIRU NAPISATI NJENO IME I PREZIME U OBLIKU KRUGA, A U SREDINI KRUGA NACRTATI PENTAGRAM,
PAPIR OSTAVITI KRAJ TELEFONA ILI MOBITELA
(ILI JOŠ BOLJE STAVITI MOBITEL NA TAJ PAPIR) I AKO TA OSOBA IMA VAŠ BROJ NAZVAT ČE VAS!!!!

E A IMA I DRUGI NAČIN:
SVE JE ISTO ALI SE KROZ SREDINU PROBADA IGLA I NEMA PENTAGRAMA!

3. SPELL ZA VRATITI STARU LJUBAV
POTREBNO: SVIJEĆA I IGLA
SPELL: PROBITI IGLU U FITILJ SVIJEĆE,
UPALITI SVIJEĆU,
KONCETRIRATI SE I GOVORITI SLJEDEĆE:
''NEEDLE IN THE FLAME,
NEEDLE OF FIRE,
PIERCE HIS THOUGHTS,
MAKE HIM WRITHE,AGONIZE,
TILL HIS HEART TURNES BACK ON ME''

AKO baš hoćeš koristiti, koristi usredotočavanje na neke 'atribute'... najbolje je napraviti 'vrtlog' ...zamisliš si ljude sa željenim psihofizičkim atributima - što više njih to bolje (ljudi, ne atributa)... i ne škodi da su atributi više psihički... te onda zamisliš da ih vrtlog energije približava prema tebi... ovo je najsigurnije...
- 21:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

19.11.2007., ponedjeljak

Sotonistička magija "spellovi"

Spell za uništavanje protivnika
PAZITE NA KARMU ALI AKO JE STVARNO POTREBNO IZVOLITE
Upali crnu svijecu i ponovi ovu molitvu nekoliko puta uz vizualizaciju neprijetelja."Zovem Te, mocni nositelju svijetla Lucifere.
Demoni svi, cujte moj glas!
Svojim mislima pozivam vas.
Snaga mojih misli je stvarna,
Kroz svemir silu stvara,
Uzmi mog neprijatelja, kazni ga snazno,
Slomi ga, povrijedi ga snazno,
Iz mocnih dubina Pakla
Pokazi mu sile mraka,
O Lucifere, o zvijezdo sjajna,
Cuj moj glas pun zara.
Osveta ce dozivjeti svoj dan,
Moj neprijatelj odlazi u prah!"

Spell za jačanje crnog ogledala
NIJE OPASAN

Koristenje crnog ogledala može biti jako korisno u kontaktiranju sa Demonima i dusama, proricanju buducnosti, i odgovaranju na pitanja. Crno ogledalo je idealno za ove svrhe.Najbolje vrijeme za pravljenje crnog ogledala je za vrijeme punog mjeseca, jer mjesec vlada nad trecim okom i psihom. Crno ogledalo mozes napraviti od jednog okvira za slike i crnog spreja za staklo. Izvadi stakleni dio iz okvira; oboji jednu stranu crnim sprejem i pricekaj da se osusi. Nakon toga, vrati stakleni dio tako da ta strana koja je obojana ide prema unutra. To je crno ogledalo. Pozitivno je sto si sam napravis ogledalo, jer se automatski unosi tvoja energija u njega. Zamjena za crna ogledala mogu biti razne. Crna ili tamna tekucina u zdjelama, ili svjetlucavi crni objekt, dovoljno velik da se mozes koncentrirati. Obicna ogledala takodjer rade u zadimljenim prostorijama (svijetlo svijeca je odlicno). Ritual za jacanje, ispod, je za naprednije ucenjake i, jako je efektivan. Ako nisi napredniji ucenjak, i dalje mozes koristiti crno ogledalo i kada se razvijes, onda mozes izvesti ritual jacanja.Ritual jacanja:

Tijekom punog mjeseca, otidi negdje vani (ako je moguce), na neko mjesto gdje ces imati malo privatnosti. Udi u lagani trans, udisi energiju mjeseca u svoje trece oko na udisaju, a na izdisaju vibriraj «Inanna»; I-I-I-I-I-I-N-N-N-N-N-A-A-A-A-A-A-N-N-N-N-A-A-A-A, tako da osjecas vibracije u trecem oku. Napravi to 30 puta, zatim skupi energiju iz treceg oka i cirkuliraj ju u srcanu cakru i nazad u trece oko 9 puta, zavrsavajuci tako da uvijek malo ostane energije u srcanoj cakri. Postavi sigil Astaroth na vrh lica crnog ogledala i obadvoje postavi na oltar. Astaroth je Bozica prorocanstva.Napisi sljedecu molitvu na papir:Cuj me Gospodaru Sotono, trazim u Tvoje ime, da sile tame daruju svoje moci prorocanstva u ovom ogledalu; da mogu koristiti ovaj magijski medij da kontaktiram kojeg god Demona prizovem, da gledam u otkrivenje tajni, i znanje koje je meni nepoznato.

I ime Sotone/Lucifera, ja molim Astaroth, da podari blagoslove prorocanstva i sve moci vezane uz ovo ogledalo. Sve ovo, trazim u tvoje ime, Gospodaru Sotono. Neka tako bude!Na vrhuncu svoga rituala, recitiraj molitvu na glas i kada zarsis zapali papir na plamenu crne svijece na lijevoj strani svoga oltara. Stavi goreci papir u zdjelu da izgori.Sada, uzmi spremljenu energiju iz srcane cakre i pustaj ju u ogledalo sa svakim izdahom vibrirajuci G-G-G-G-G-E-E-E-E-E-E. Slovo G se jako naglasava. Baza tvoga jezika bi trebala biti sto je blize moguce straznjem djelu vrata dok vibriras Gebo runu. Gebo je Astarothova runa i koristi se u radu sa mocima srcane cakre. Sa svakim izdisajem, vibriraj energiju u crno ogledalol. Vizualiziraj energiju kako ulazi u ogledalo. Trebala bi biti u indigo boji (ljubicasto plava, dok moze biti i malo zelene), i neka raste sve intenzivnije sa svakim izdisajem. Trebao bi ti ocijeniti kada je ogledalo napunjeno i kada se spremljena energija iz srca potrosi.
- 15:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

15.11.2007., četvrtak

Samoposvečenje

Kak sam bedast nosam vam napisal kako se samoposvečuje ili ti ga inicira u Satanizam/Sotonizam

Ritual Posvete (Dedication Ritual) je jedna vrsta inicijacije. Cilj ovog rituala je da pokaze koliko smo ozbiljni prihvatiti sotonizam. Krscani ovo zovu "prodaja duse vragu". Naravno, opet, se to govori da bi zastrasilo i udaljilo ljude od sotonizma. Ne zato sto je to lose nego zato sto to vodi istini.

Nakon ovog rituala, moguce je stupiti u kontakt sa svojim Demonom Cuvarom, i on oznacava nas pocetak i ulazak u sotonizam. Ovo je ozbiljan ritual, tako da se ne bi trebao izvoditi dok nismo potpuno sigurni sto zelimo. Dakle, poznavanje sebe je ovdje itekako potrebno. Neki su ga i kritizirali jer treba rezati kaziprst i potpisati se sa krvlju, ali to je cista formalnost. Ono sto stvarno zelimo i ono sto nam je u srcu je najpotrebnije, tako da potpis krvlju i nije potreban, izvediv je i sa obicnom kemijskom olovkom.Potrebno je:

- 1 ili vise crnih svijeca. Ako ne mozete nabaviti crne, plava i crvena su takoder dobrodosle.

- Sigurnosna igla ili zilet ili noz. (Paziti da ne bude preostar)

- Suho pero, koje ce se umociti u tvoju krv za potpis. (Ako se ne zelite rezati, crna kemijska ce obaviti svoje)

- Cist bijeli papir, dovoljno velik da se napise molitva ispod.

Napisi slijedecu molitvu ispod:

ISPRED SVEMOCNOG I NEIZRECIVOG BOGA PAKLA I U PRISUSTVU SVIH DEMONA BEZDANA, JA______ , PRIZNAJEM I POTVRDUJEM MOJE PROSLE POGRESKE. ODRICEM SE KRSCANSKOG BOGA JAHVE, ODRICEM SE NJEGOVOG BESKORISNOG SINA ISUSA KRISTA, ODRICEM SE NJEGOVE BUDALE I OHOLOG DUHA SVETOGA.

IZJAVLJUJEM DA JE LUCIFER/SOTONA MOJ JEDAN I JEDINI BOG. OBECAVAM DA CU GA PREPOZNATI I POSTOVATI U SVIM STVARIMA, ZELJECI ZA UZVRAT NJEGOVU MNOGOSTRUKU POMOC U USPJESNOM ZAVRSETKU MOJIH TEZNJA I ISPUNJENJU MOJIH ZELJA.

Vazno je okupati se prije svakog rituala. To se radi iz postovanja.

Kada si spreman, mozes zapaliti svijecu. Uzmi iglu, probodi kaziprst svoje lijeve ruke. Istisni krvi i potpisi se i citaj molitvu naglas. Preklopi papir i pusti ga da izgori u plamenu svijece. Nakon toga, mnogi ostanu meditirati dok svijeca ne izgori. Ritual zatvori sa: "neka tako bude" i "Hail Satan".


Česta pitanja
Pitanje:
Mogu li ritual izvesti vise od jednom?
Odgovor:
Ne! Sotonisticki rituali su stvarni i trajni. Ritual treba izvesti samo jednom.
Pitanje:
Izveo sam ritual, jedva da sam nesto krvi pustio na papir. Da li je ritual uspio?
Odgovor:
Da! Kolicina krvi nije vazna. To je samo formalnost. Sto je u nasim srcima i koje su nase namjere je mnogo vaznije od kolicine krvi u nasem potpisu.
Pitanje:
Mogu li kasnije ponistiti ritual?
Odgovor:

Sotonisticki rituali, za razliku od rituala drugih religija su stvarni i trajni. Primila sam veoma mali broj pisama od ljudi koji su bili zbunjeni i uznemireni od strane Krscana. Jedna osoba je izvrsila preobratni ritual i Sotona ga je napustio. U potpunosti. Sotona se nikom ne namece. Krscani su prevareni. Oni vjeruju da je njihov "Bog" pun "ljubavi" i "prastanja". Zapravo, ovo cudoviste je pakosno, i obasjava ljude mrznjom. Kada je neko uz Sotonu, onda je uvijek pod njegovom zastitom. On se brine za nas, i mi zapocinjemo novi zivot gdje vise nemamo brige koje druge tiste. Stvari nisu savrsene, ali su uvijek mnogo bolje. Sotona nikad ne kaznjava ljude koji ga se odreknu. On ih jednostavno napusti i onda su oni prepusteni sami sebi da trpe mucenje neprijatelja.

Ovi ljudi su mi pisali, jer su kroz nekoliko mjeseci molili Sotonu da ih primi natrag. Neprijatelj apsolutno nista nije ucinio za njih. Svi oni su se strasno kajali sto su ikada napustili Sotonu.

Pitanje:
Ja sam maloljetan i moji roditelji bi mi napravili velike probleme ako bi me uhvatili u izvodenju Sotonistickog rituala.
Odgovor:
Ako ne postoji ni jedan nacin da se ritual normalno izvede, mozete ga izvrsiti u svom astralnom hramu.
Mozete izvrsiti ritual kad malo odrastete. Izvodenje rituala posvete Sotoni u astralu se nista manje ne racuna nego onaj izveden u fizickom svijetu. Sotona je pun razumjevanja i brige prema adolescentima koji su prisiljeni na Krscanstvo dok zive sa roditeljima i dok su maloljetni.
Pitanje:
Ja sam maloljetan, zivim u Krscanskoj porodici i prisiljen sam od strane roditelja da idem u crkvu i da sudjelujem u Krscanskim obredima. Mogu li ja uraditi ritual posvecenja? Hoce li Sotona biti ljut na mene?
Odgovor:
Da, i dalje mozes izvesti ritual. Sotona razumje. Dok god si mu odan u svom srcu, on se nece ljutiti na tebe. Svi vi ispod 18 god. niste slobodni. Nije potrebno nikom davati zakletvu na vjernost prema Sotoni. Ono sto je u tvom srcu je mnogo bitnije nego bilo sto drugo. Sotona nas savjetuje u svojoj Crnoj Knjizi (Al-Jilvah) da ne dajemo nasu vjeru ako ce nam to donijeti neku stetu, sto je jako bitno za tinejdzere. Samo se odreknite Krscanskog "boga" u svom umu ako ste prisiljeni da sudjelujete u bilo kojem njegovom obredu. Sotona razumije da iznosenje u javnost zakletve na njegovu vjernost moze biti potpuno opasno, a u nekim slucajevima cak smrtno opasno za adolescente u Krscanskim porodicama.
- 16:28 - Komentari (6) - Isprintaj - #

14.11.2007., srijeda

Prizivanje demona

DEMONI SE NALAZE LJEVO TJ U BOX - evima


Dobro pročitajte prije bilo kakvog izvođenja:


Uvod:Postoji mnogo nacina za prizivanje Demona. Onih nehumanih i onih humanih. Postoji mnogo teorija o Demonima. Onih manje vjerojatnih i onih vide vjerojatnih.

Ja cu vam dati neke savjete iz mojih iskustava. Vi ih uzmite i radite s njima što hocete.

Postoji jako puno Demona. Neki su Luciferovi, a neki nisu. Neki su prijateljski raspolozeni prema covjeku dok prizivanje odredenih Demona moze donijeti poteskoce, pa ponekad i smrt. Nekima Demoni sami prilaze, dok drugi moraju napraviti puni ritual da bi ih odredeni Demon posjetio.Demoni imaju svoja tijela "od krvi i mesa" negdje u zvijezdu Orion. Ovdje dolaze astralnom projekcijom i ponekada teleportacijom. Vi morate razumjeti da su Demoni dosegli basmrtnost vrlo vrlo davno (Npr. Azazel kaze za sebe da je star 600,000 godina) i da su puno puno puno razvijeniji od nas u svakom smislu. Ono sto vam se cini nemoguce mozda vam je samo nashvatljivo - no ne i nemoguce.Demoni su osobe kao i mi. Vrlo stare, vrlo mudre i vrlo ponosne osobe.

Postoje tehnike prizivanje koje su sramotne. Kao upotijeba zastitnih krugova, sumpora, krscanskih kojekakvih sranja. Koristite ovo na svoju odgovornost. Upozoravam vas, Demoni su se jako osnazili u zadnje vrijeme i ako im se ne svidi vasa tehnika prizivanja (koliko god vi imali dobru namjeru s njom) rezultati mogu biti katastrofalni.

Ako odlucite prizivati demone tehnikom koju ja sama koristim i ako imate vec sklopljen savez, sve ce biti u redu.

Demoni su stari Bogovi koji su bili vrlo postovani u proslosti. Njihova glavna funkcija bila je, kao i sada, ucenje covjecanstva da dostigne Bogove.U ovome su jednom bili sprijeceni. Ali nece i drugi put.

Demoni trebaju postovanje. Prizivajte ih u ugodnu atmosferu, bez kojekakvih gluposti.Sto trebas znati prije prizivanja:1)saznaj o demonu sve sto mozes saznati. Pogledaj u popis demona i nauci sto vise o njemu.

2)znaj zasto zelis prizvati demona

3)znaj sto ces mu ponuditi zauzvrat

4)znaj metodu kojom ces ga prizvatiPostoji vise nacina komunikacija s demonima:

-demon prica s nama kroz nase misli

-vidimo i cujemo Demona

-demona nam se prikaze u dimu tamjana ili drugacije

-objekti u sobi se micu

-demon se pokazuje kompletnoPrizivanje Demona:

Kao prvo trebas naci simbol demona i nacrtati ga na papir. Meditiraj na ime znak demona.

Izgovaraj slijedecu molitvu:U ime Sotone/Lucifera, vladara Zemlje, Boga svemira, pozivam sile tame da obasjaju svoju paklensku moc nad mene. Boze Sotono, s tvojom milosti, molim te da stvoris moc u mome umu da ucini sve sto poželim. Uz tvoju pomoc o mocni Boze Sotono koji kraljujes uvijek i zauvijek. Molim te da potaknes _________ (ime demona) da se prikaze ispred mene da bi mi dao istinit i iskren odgovor, da mogu postici sto zelim, nudeci sto je njemu potrebno. Ovo trazim s puno postovanja u tvoje ime, Boze Sotono. Oce, smatraj me vrijednim.U popisu Demona imate i njihove boje svijeca i planete (po njima mozete znati koju vrstu mirisnih stapica da uzmete i sto ponuditi zauzvrat), takoder i sto su njihove specijalnosti. U principu, prvi put demona treba prizivati po noci.

Kada zavrsis s prizivanjem, uzmi sigil(Demonov simbol) i stavi ga na neko sigurno cisto mjesto i tretiraj ga uvijek s postovanjem.
Sigli
- 21:15 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sotonistički pribor

Ritualni alati predstavljaju 4 elementa; vatra, zrak, zemlja i voda.ATHAME ili "ritualni bodez"; "crna rucica ritualnog bodeza" se upotrebljava tako sto se usmjeri u 4 smjera i doziva 4 krune princeva Pakla. Sluzi i usmjerivanjem energije i volje. Veze se sa elementom ZRAKA. Simbolizira musku energiju u obredu.ZVONO se upotrebljava u davanju znaka za pocetak u kraj rituala. Njegova zvonjava cisti zrak u pripremanju za ritual. Zazvoni se u smijeru kazaljke na satu za pocetak rituala (otvaranje) i obrnutom smijeru za zavrsetak rituala (zatvaranje).KNJIGA SJENKI ili SPELL KNJIGA ili GRIMOAR je tvoj osobni dnevnik rituala i magijskih radnji; njihov rezultat, sto si napravio, kad i kako, komunikacija sa dusama i manifestacije. Privatni izvjestaj u koji pises sva svoja iskustva u detaljima.GORUCA POSUDA, treba se napraviti od ne hrdajuceg zeljeza ili srebra. Predstavlja element VATRE i koristi se tako sto se u njoj pale papiri koji sadrze napisane molitve/molbe tijekom rituala. Odvojena posuda nije potrebna ali se moze nabaviti u kojoj bi se palili osobne stvari ili slike neprijatelja za upotrebu unistavajucih (Crnih) Magijskih radova.Ja uvijek drzim odvojeno ritualne alate za Crnu Magiju. Razlog za to je, kad prakticiramo Crnu Magiju, upotrebljavamo jako negativnu i unistavajucu energiju. Ta energija moze zaraziti tvoje svakodnevne ritualne alate. Alate Crne Magije je najbolje drzati odvojeno. S vremenom, oni ce sami razviti jaku energiju.SVIJECE predstavljaju element vatre. Svijece za standarni ritual bi trebale biti crne, ali ako je crna nedostupna, mogu se koristiti plava ili crvena. Kod prizivanja Demona, vazno je upotrijebiti boju vezanog sa tim Demonom (pogledaj "kako prizvati Demone"). *Zahvaljujuci krscanskoj kontroli, mjesta gdje se mogu kupiti crne svijece su rijetka. Daj sve od sebe, i zapamti - ono sto ti je u srcu je puno vaznije od boje svijece.MIRISI se koriste da namirisu zrak i da se napravi ugodna atmosfera za ritual i magijske radnje. Mirisi su ugodni Demonima. Pojedinac bi uvijek trebao imati uzorak novog mirisa. Jer kad ritual pocne, prekasno je ako je miris los. Jeftin ili los miris moze biti velika ne ugodnost i, takoder, moze biti uvredljivo dusama koje pokusavate prizvati. Mirisi su od dva elementa: vatra i zrak.RITUALNE VRPCE nisu potrebne, ali se mogu koristiti u carolijama veza i u carolijama gdje je potreban konopac.KRISTALI nisu potrebni ali se moze upotrijebiti za intenzivniji ritual i za spremanje energije.RITUALNI KALEZ predstavlja element vode. Koristi se tako sto se iz njega pije vino ili neko drugo pice tijekom formalnog rituala. Trebao bi biti od srebra ili ne hrdajuce zeljezo. Simbolizira zensku energiju rituala.PENTAGRAMI nisu potrebi, ali se mogu koristiti da predstavljaju element zemlje. Trebali bi biti od srebra ili ne hrdajuceg zeljeza. *Svatko bi trebao imati simbol Baphometa na oltaru.STAP je standardni ritualni alat koji koriste magovi i carobnjaci Puta Lijeve Ruke. Strogo se klonite koristenja stapova. Takoder se naziva "unistavajuca siba", i stoljecima se koristila za zlostavljanje i iskoristavanje Demona upotrebom imena ne prijateljskog boga. Nije ga mudro koristiti ako se zeli stvoriti prijateljski odnos sa Demonima jer, stapovi su im jako uvrijedljivi. Stapovi predstavljaju element vatre.CRNO OGLEDALO se koristi za komuniciranje sa Demonima.
- 21:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Trans

Duboki trans omogucava ulazak u podsvjesni dio uma kojeg je moguce programirati kako zelimo. Aktivna, lijeva strana mozga, blokira bilo kakav pokusaj ulaska pasivne, desne strane mozga (gdje se nalazi podsvijest). To je kao - iskljucivanje struje u sobi ili zgradi, da bi se popravile neke zice. U desnoj strani mozga mozemo programirati svoje umove da se, to sto zelimo, manifestira u stvarnosti.Da bi se dosegnulo stanje transa treba vjezbe. Zapamti, svako od nas je individualan, i nekima ce to biti lakse a nekima teze. Najvaznija stvar je, biti uporan i strpljiv prema sebi. Upornost i strpljejne je jako vazno.

1. Udobno sjedi. Nemoj lezati, jer bi mogao zaspati.2. Udahni (dok brojis do sest), drzi dah (dok brojis do sest), izdisi (dok brojis do sest) i opet drzi (dok brojis do sest). Radi ovo disanje dok se potpuno ne opustis. Na kraju, neces vise osjetiti tijelo.3. Zamisli da silazis ljestvama u mraku. Nemoj vizualizirati ljestve; zamo zamisli osjecaj da to radis. Na izdisaju, osjecaj da silazis korak ili dva prema dolje. Na udisaju, osjecaj da se mirno drzis za ljestve.4. Sada, samo se pusti i padaj unazad. Ako ti se zavrti ili se dizorijentiras, samo povuci svoju paznju na prednji dio svoga tijela, i prestat ce. Ovaj efekt mentalnog pada, kad se kombinira sa dubokom relaksacijom i mentalnom mirnocom, ce te uvesti u stanje transa.Potreban je taj mentalni pad u tvom umu. To mjenja aktivnost mozdanih valova sa budnog stajna (Beta) u stanje spavajna (Alfa) ili stanja dubokog sna (Teta). Kad mozdani valovi dosegnu Alfa stanje, uci ces u trans. Kad dobijes osjecaj tezine, prekini vjezbu mentalnog pada. Ako ti se ne svidaju ljestve, zamisli da si u liftu (dizalu), osjeti da padas dok izdises, i da mirujes dok uzdises. Ili zamisli da si pero, osjeti da polako padas na izdisaju i stojis na udisaju. Potreban je efekt mentalnog pada da smanji aktivnost mozdanih valova.

5. Nastavi to raditi dokle god je potrebno. Vrijeme, potrebno da se ude u trans, varira - ovisno o osobnom iskustvu duboke relaksacije i mentalne mirnoce.Osjecaj transa je: Sve je tise i osjećas se kao da si u puno vecem prostoru. Osjete se vibracije u tijelu. Sve se cini drugačije. To je kao da stavis kartonsku kutiju na glavu u mraku, osjeti se promjena atmosfere. Sve je malo bljede. Bilo koji ostar zvuk, u transu je jako bolan.6. Da bi izasao iz stanja transa:

Koncentriraj se na micanje noznih ili rucnih prstiju. Kad mozes pomaknuti prste, razgibaj sake, pomakni ruke, protresi glavom, itd. Pokreni tijelo; ustani i setaj par minuta.

Sto ova vjezba radi:

Da bi napredovali u psihickim mocima, moramo trenirati svoje umove. Kad smo u stanju transa, nasi mozdani valovi se znacajno usporavaju. Dvije su strane mozga - lijeva logična/intelektualna tj. muska strana i desna kreativna/intuitivna tj. zenska strana. Desna strana je mjesto podsvijesti. Taj dio mozga je otvoren prijedlozima i programirajnu - tu se nalazi nasa astralna moc. Kad je desna strana mozga aktivna misljenjem, desnoj strani se ne moze pristupiti. Stanje transa gasi lijevu stranu mozga da bi mogli uci i programirati desnu stranu (podsvijest).Potreban je trening da bi se moglo uci u trans. Duboki trans nije uvijek potreban, ali za odredene potrebe, jako je vazan. Kad istreniramo svoje umove da odu dublje i dublje u trans, to postaje sve lakse i lakse i potrebno je sve manje i manje vremena. Um je kao misic, i za vecinu ljudi, ova vjezba ce biti uvod u dio uma za koji nisu znali da je dostupan.Vrlo je vazno da se ne ometa dok smo u stanju transa, pogotovo kad smo u dubokom. Zato se treba pobrinuti da smo u sobi ili mjestu gdje cemo biti sami, i telefoni moraju biti iskljuceni. Biti odvucen iz transa na krivi nacin moze biti jako bolno, i bol moze trajati danima - pogotovo ako se radi sa energijom u tom stanju.Normalno je da u stanju transa, svaki zvuk moze biti bolan. To je zato sto, u tom stanju, nasa osjetila su jako ostra.Iskusan moze doci u stanje transa po volji u par sekundi. Nije uvijek potrebno ici u duboki trans da bi radio sa svojim umom. Stanje transa se koristi da treniramo nase umove. Sa zahtjevnijim i tezim stvarima, duboki trans je potreban.


- 18:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Čakre

Za otvaranje čakri posjetite ovu stranicu.
Za sve meditacije odite na ovu stranicu.
- 18:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Meditacija "Disanja"

Osnove magije, manipuliranja energije i Moci uma

1. Sjedni u udobnu stolicu ili lezi na udobno mjesto, i opusti se.

2. Zamisli i zeli, sa svakim udisajem, ne udisu samo tvoja pluca zrak, nego cijelo tvoje tijelo uvlaci energiju. Udises sa cijelim svojim tijelom. Dah se ponasa kao fokus za upijanje energije.

3. Znaj, da zajedno sa tvojim plucima, svaki centimetar tvoga tijela zajedno upija energiju. Kao suha spuzva, kad se umoci u vodu, tvoje tijelo upija energiju sa svakim tvojim udisajem.

Kako smo svi individualci, svatko ce drugacije osjetiti energiju.

Da bi obrnuo ovo, izdisi energiju van. To te moze umoriti i nebi se trebalo raditi cesto, nego samo da se dobije osjecaj za energiju.

- Izdisanje energije se koristi za snaznjenje talismana, punjenje sigila, izljecivanja – i za bilo sto u sto zelis staviti energiju.

- Energija se takoder moze udisati i upiti pa usmjeriti na odredeni dio svoga tijela, za izljecivanje.

- U kratkom vremenu, trebao bi osjetiti energiju kad ju udises. Kad napredujes, moci ces ju vidjeti bez potrebe da ju vizualiziras.

- U ovoj vjezbi je najvazniji osjecaj, pogotovo ako si pocetnik. Nemoj pokusavati vidjeti energiju, jer to ti moze odvuci paznju. Samo dobij osjecaj za nju.

- Ova vjezba je najvaznija za rad sa tvojim umom i manipulacijom energije, sto je osnova bilo kakve magije.

Kad napredujes, moci ces rabiti ovu tehniku za upijanje energije iz Sunca, pa i bilo cega drugog.
- 17:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Meditacija

Meditacija je univerzalna "tehnika" sirenja svijesti. Meditacijom jacamo i prepoznajemo svoje vise JA, postizemo dublje razine svijesti i stvarnosti, shvacamo univerzalnu mudrost i komuniciramo sa Drevnim Bogovima (Demonima).
Meditacije Moci su posebna vrsta meditacija koje transformiraju nase duse u bozanstvo. One su potrebne ljudskoj dusi kao hrana ljudskom tijelu. Meditacije su prepravili Demoni, dok su neke oni sami diktirali. Vazno je, krenuti polako i malim koracima.
Navedene meditacije su podjeljene u tri sekcije. Osnovi Stupanj, Srednji Stupanj i Napredni Stupanj. Vazno je uzeti si vremena i krenuti polako. Ovim meditacijama se jako pojacava nas bioelektricitet i jako je vazno da se nase tijelo navikne . Nemojte pretjerivati, jer ovo ce biti i vasem tijelu i umu novo iskustvo, ako ste pocetnik.

Meditacije Moci Osnovnog Stupnja:
- Disanje
- Trans
- Meditacije Otvaranja Cakri
- Tocan Poredak Cakri
- Energijska Meditacija
- Kako Ocistiti Auru
- Meditacija Praznine
- Vrtnja Cakri
- Otvaranje Psihickih Tocaka za Astralni Sluh (Clairaudience)
- Otvaranje Psihickih Tocaka za Astralni Vid (Clairvoyance)
- Meditacija Zvuka
- Usmjeravanje Energije
- Kontrola Cakri
- Regresija Proslih Zivota
- Meditacija Plamena
- Meditacija za ravnotezu u tijelu
- 17:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Neki stavovi Sotonista

Prvo da kažem nisam ja ovo izgovorio niti napisao ovo su stavovi Sotonista ljudi s kojima sam razgovarao
Evo par stava:

Mi ne podrzavamo niti poticemo zrtvovanja zivih bica u bilo kojem obliku.- Mi ne gledamo na Sotonu/Lucifera kao zidovsko/krscanski ili islamski koncept zla.

- Mi vjerujemo da je Sotona/Lucifer isti Bog kao i Sumeranski Enki/Ea i egipatski Ptah.

- Mi nismo Laveyani sotonisti jer ne djelimo njegovo ateisticko stajaliste.

- Mi nismo Luciferijani, jer vjerujemo da je Lucifer i Sotona isti Bog.

- Mi ne zlostavljamo Drevne Bogove (Demone) raznim nacinima invokacije i evokacije kao sto su upotreba dvometarskog kruga i Jahvinog/Jehovog imena.

- Mi smo protiv danasnjih programa koji se predstavljaju kao religije da bi kontrolirali svijet; Krscanstvo, Islam i Zidovstvo.

- Mi zivimo u skladu sa zakonima prirode i ne prihvacamo takozvani "krscanski moral", koji je isprao umove ogromnog dijela danasnje populacije.

- Mi se bavimo magijom, zivimo magiju i disemo magiju. Nemamo odredenu vrstu magije kojom se bavimo, jer je to individualna odluka.

- Mi stujemo individualnost i pomazemo pronalasku istog.

- Mi nismo politicki korektni.


- 17:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.11.2007., utorak

Sotonisti "pravi"

Satanizam je zapravo prva, najstarija vjera covjecanstva. Bog pod imenom Sotona/Lucifer/Ea/Enki/Melek Ta`us/Ptah stvorio je covjecanstvo pomocu genetskog inzinjeringa s jos nekolicinom Bogova. Covjek je stvoren sa svrhom da bude obican radnik i sluzi Bogove koliko to bude potrebno. S vremenom genetski inzinjering je napredovao, a s njim, i covjek koji je postajao kao Bog. Imao je sve preduvjete da postane Bog osim jednog - besmrtnost. Lucifer je bio sprijecen dati nam i tu poslijednju Bozansku osobinu. 10 000 godina prije krista Bogovi su nas napustili i nastao je duhovni rat izmedu Bogova. Drevni Bogovi su u ovom ratu bili nadjacani zbog malobrojnosti i Zemlja je dana u ruke mladim Bogovima koji nisu marili za covjecanstvo.Simbol izgona iz Raja; 2 andela s macevima - je samo simbol za to, da nam je DNK srezan s 12 lanaca na 2. Ovo nas je degeneriralo i skratilo nam zivotni vijek sa 800 godina na 80. Svijetu je nametnuta nova monoteisticka vjera poznata pod nazivom krscanstvo, islam i zidovstvo. Pravu duhovnost zamijenilo je neznanjem. Poveli su nekoliko krizarskih ratova i pokrali blaga i knjige, tada jos svijeta koji se drzao starih vjera. Vecina knjiga je spaljeno, a ostatak je ostao u rukama ljudi koji ih koriste a da vi nista ne znate o tome. Svi su culi za odredene prostorije u Vatikanu u koje pristup imaju samo rijetki. Papa je samo lutak cije konce drze puno mocniji ljudi. Ljudi koji se nisu htjeli pokoriti, masovno su ubijani i muceni pod paskom hereze.Svijet zivi pod maskom materijalnog i zna jako malo o pravom duhovnom svijetu. Krscanske crkve i njima slicne prodaju svoju duhovnost koja nema veze s duhovnosti, nego je put u nemoc i neznanje. Cak su i istocnjacke religije mjenjane pod utjecajem mladih Bogova. Ovi Bogovi nemaju nista s nastankom covjeka i vrlo su fizicki i psihicki razliciti od nas.Crkva je institucija koju kontroliraju malobrojni mocnici koji znaju koristiti moc magije. Sve crkve su sagradene na mjestima hramova koji su bili satanisticki (a to su najjace energetske tocke na planetu), dok golema energija (molitve i slicno) ojacavaju crkvu i "Sive" koji su nas htjeli unistiti. Sve ezotericne knjige koje su krizari pokrali dok su harali svjetom su u Vatikanu i sluze za obmanjivanje covjecanstva.

Najveci strah "Sivih", poznatih svijetu kao "andeli", jest da izgube ovu mocnu energiju koju dobivaju od svijeta. Najveci strah im je da se ljudi duhovno razviju. Ovo bi znacilo kraj njihove vladavine. Ovo bi označilo nasu pobjedu.Covjek se reinkarnira po svojim zaslugama. Karma postoji zahvaljujuci ljudskom neznanju. Pogreske koje radimo se ponavljaju iz zivota u zivot zahvaljujući ljudskom neznanju. Osobe koje su nam donijele lose stvari upoznajemo iz zivota u zivot.

Satanizam nam daje priliku da ispravimo ove greske. Postoje nacini da uklonimo ljude koje ne zelimo imati u slijedecem zivotu. Karma je glupost, kada se znas zastiti od nje. Covjekov cilj jest da postane Bog. Ovo se moze ostvariti. Satanizam ne trazi od tebe da "prodas svoju dusu Davlu". On trazi od tebe da spasis svoju dusu od propasti koju bi dozivjela kroz zivote zbog neznanja. Satanizam je jedini nacin jer, vjerujte, ni jedan Bog ne bi bio tako dobar da ti otkrije načine da se razvijas, tako da dode do tebe OSOBNO. Salje ti i svoje pomocnike koji ti pomazu,stite te,vole te...to su Demoni.Duse ljudi koji nista ne rade u duhovnom smislu propadaju. To je kao da se ne jede duze vremena ili se totalno zapusti. Duhovnom tijelu treba "hrana" kao i fizickom. Ove druge truje karma. Trude se biti dobri i nikada nikoga ne povrijediti, i onda u nekom djelu zivota zavrse na psihijatriji zbog potisnutih emocija.

Kada me netko pita sto je satanizam, prvo se potrudim reci mu sto satanizam nije.- Satanizam nije onaj kojeg nalazimo u Bibliji.- Satanizam nije stovanje zla.- Lucifer nije zao, a nije ni dobar. Lucifer nadilazi stereotipno "dobro i zlo". Znanstvenici su odavno utvrdili da je dobro i zlo samo kulturalna razlika.- Satanizam ne znaci obuci se u crno i biti "mracan" i obozavanje goblina, vampira i kojekakvih cudovista.- Vazna cinjenica je da satanizam nije reakcija na krscanstvo kao sto mnogi to tvrde. Krscanstvo je ukralo i izokrenilo sve stare obicaje. Primjer je tipicna krscanske misa u kojoj se koristi misno vino, zvonce, svijece i sl. Ovo je ukradeno od pagana. Ovo zapravo predstavlja 4 elementa.LaVey je definitivno napravio prekretnicu po pitanju satanizma i otvorio ga javnosti - no on nije izmislio satanizam. Takoder, on nije vjerovao u postojanje Lucifera - pa se nasa ucenja ne temelje na njegovima. LaVeyeva ucenje granice s ateizmom.

Satanizam se bazira na stovanju Sebe i Lucifera/Sotone. Ljudi ga stuju razlicito - kao Boga, kao prijatelja, kao savjetnika itd. U te odnose se ne zelimo mjesati, jer to je stvar pojedinca. Satanizam znaci ojacavati se svakodnevno pomocu meditacija moci, usavrsavati svoje "duhovne darove" koji su takoder individualni. U kojem smjeru zelis ici i sto zelis usavrsiti je na tebi.Satanizam ti pokazuje kako da sam spasis svoju dusu umjesto uzaludnog cekanja da ju spasi neki "bog". Satanizam je vjera bez ogranicenja; oslobodena svih onih tzv. "grijeha" i tih laznih moralnih nacela (koji su najveci nemoral koji je ikada postojao). Satanizam je vrhunski oblik stovanja individualnosti i posebnosti i trenutno jedini nacin da se razvijes do svojeg maksimuma.
- 18:28 - Komentari (7) - Isprintaj - #

10.11.2007., subota

Krščanski "Sotonisti"

SAMO JEDNA RIJEČ "FUJ".
To su umobolesnici ljudi koji vjeruju u zlo koji ubijaju i žrtvuju razne ljude životinje.
To su budale..........
Nego ja ču nastaviti o Sotonistima ali malo kasnije ali pravim Sotonistima

- 19:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.11.2007., petak

Spellovi........

Spell za sreću...
Zapalite jednu bijelu svijeću i tijekom punog mjeseca izgovorite:

"Lady of luck come out of your hiden course
bless your light upon me as the light of the moon shines above
and in the light of luck will be blessed i, when the moon is next to be full."


Spell koji će zatrebati...
Ako želite pronaći izgubljenu stvar,zapalite nekoliko bijelih svijeća i recite:

Guiding Angles,
I ask your charity,
lend me your focus and your clarity,
Bring me to the (ime izgubljene stvari) at this time,
Restoring me that and my peace of mind.
With harm to none,
This spell be done.
Let it be not reversed,
Or placed unto me as any curse.
May all astrological correspondences
Be correct for this working.
As I will it,
so mote it be.

Spell za zaštitu...
Ovaj je spell za zaštitu od uroka i zlih duhova.Radite ga samo po noći.Možete upaliti bijelu ili crvenu svijeću,da spell bude jači.Jedino što morate napraviti je reći ovo...

"By the dragons light,
on this (ime mjeseca,npr.april) night,
I call to thee to give me your might,
by the power of three,
I conjure thee,
to protect all that,
surrounds me,
so mote it be,
so mote it be!!!

UPOZORAVAM VAS DA JE OVO LJUBAVIN SPELL I DA SI S OVIM JAKO KVARITE KARMU

Kiss me spell...
Evo čarolije pomoću koje ćete dobiti sočan poljubac.

potrebno je:crvena svijeća,ruž i bijeli papir


Zapalite svijeću.Našminkajte si usne i poljubite papir.Tada zapalite papir i izgovorite:

Kiss me when we meet,
Kiss me (puno ime te osobe).
Kiss me with your lips and say you missed me,
But most of all kiss me.

Sada si zamislite da se oboje zaljubljujete i kako se ljubite.Sretno!!!

uglavnom ću pisati čarolije na engleskom jer ne želim prevađati da se nebi izgubio smisao čarolije.

Prijateljstvo...
Ovaj spell je za povezivanje između prijatelja.Napravito ovo s prijateljem/prijateljicom da jedan drugoga nikada ne iznevjerite.Pa evo ga...


Potrebno je:


Dvije sterilizirane igle
Posuda s tamjanom
Jabuka
Čisti nož

Izvođenje:
Sa iglom oprezno ubodi prst druge osobe. Neka 2-3 kapljice njegove krvi iscure u tamjan.
Reci naglas:

''Let it be known that the blood of (name of the person) hereby binds the frendship of (same name as previously started)''

Sada s drugom iglom ubodi svoj prst i neka iscure 2-3 kapljice krvi u tamjan, zatim ponovi prethodno, ali ovaj puta reci svoje ime.
Upali tamjan, prođi jabukom tri puta kroz dim tamjana. Jabuku prereži po pola s nožem i zatim ponudi drugu osobu s njom,a ti pojedi drugu polovicu.

Koristan spell...
Ovo je čarolija vaše želje i potrebe.Znači ako vam treba novac,poželjet ćete si novac.Morate paziti da ne poželite nešto što je u vlasništvu tuđe osobe ili nedajbože neku osobu.Zato uvijek na umu imajte pravilo“an ye harm none,do what ye will“.Također ne budite pohlepni i nemojte si poželjeti Ferrari ili milijun kuna.Ako vam je želja novac nemojte si poželjeti točan iznos.Probajte ovako“najmanje 100 kuna će zadovoljiti moje potrebe“.Pa evo...

Potrebno vam je:svijeća-bijela,ali je dobra i crvena

Upaljač ili šibice

Komad papira

Nešto čime ćete pisati

Posuđe-najbolje ono koje vatra neće oštetiti

Nož

Počnite pročišćivanjem uma.Neka vam ništa ne bude na pameti.Stavite se u udobnu poziciju.Sada razmišljajte o onome što ćete poželjeti,koncentrirajte se i zamislite si ono što bi željeli dobiti.Meditirajte neko vrijeme,držeći želju čvrsto na umu.

Sada napišite na papir vašu želju.Nemojte napisati npr.100 kn,nego napišite: „Najmanje što trebam je 100 kuna i to je dovoljno da zadovolji moje potrebe“.

Sada zapalite svijeću.Koncentrirajte se par minuta na plamen,imajući na umu svoju želju.

Sada uzmite papir.Možete ga preklopiti na pola,ali nemojte prečvrsto,jer bi to moglo smetati pri paljenju papira.

Zamislite si bijelu loptu koja se sjaji u sredini vaših prsiju.Izgovorite:“Behold,i connect myself to powers of the Universe“.

Zamislite si kako izlazite iz svog tijela i kako letite visoko iznad zemlje.Izgovorite:
„There is one power in the universe,and i am a perfect manifestation of that power“

Otvorite oči,uzmite papir i recite: “There is one power in the Universe, and I am a perfect manifestation of that power. And as such I will that even as this paper burns, so too shall this which I have written come to pass. May it come to me easily, and with harm to none. I will it. I draw it to me. I manifest it. I accept it. I receive it. I give thanks for it. By my will, so mote it be.”

Sada zapalite papir.Zamislite si loptu iz koje sjaji bijela svjetlost kako kruži oko papira.Zamislite si to što bistrije možete.Držite zapaljeni papir što duže možete i tada ga stavite u posuđe.Nožem ga podignite i promijenite stranu na kojoj papir leži.Stavite ga i na drugo mjesto posuđa da ne gori samo na jednoj strani.
Ako se papir ne zapali tada ga opet zapalite i izgovorite sve ono što ste izgovorili.
Morate imati vjeru da će čarolija uspjeti.Nemojte o njoj govoriti,razmišljati ili se bojati da neće uspjeti.Možda vam to neće doći odmah,ali će sigurno doći.Ako se ne možete strpiti izgovorite:“I put myself into a position of love and trust, knowing that what I want shall come”.

Evo par dobrih knjiga...

Silver RavenWolf "To Ride a Silver Broomstick" and "To Stir a Magic Cauldron"

Ray Buckland "Complete Book of Witchcraft"

Scott Cunningham "Wicca: A Guide for the Solitary Practicioner" and "Living Wicca"

D.J. Conway "Celtic Magic," "Maiden, Mother, Crone," "Moon Magic,"and "Flying Without a Broom"

Starhawk "The Spiral Dance"

Gerald Gardner "The Meaning of Witchcraft"

Scott Cunningham "Earth,Air,Fire and Water"

Marion Weinstein "Earth Magic"

Marian Green "A Witch Alone"

Janet & Steward Farrar "A Witch's Bible Compleat"


bigoo.ws

- 19:28 - Komentari (11) - Isprintaj - #

08.11.2007., četvrtak

Wicca nastavak.......

Ono osnovno...
Vjesticja religija je prirodna i ponasa se u skladu sa pririodom.
Da bi bili uspjesni u magiji , prvi korak je uskladivanje sa prirodom
a tek onda ostalo.
Za pocetak zapamtite dva pravila:
1.Sve sto posaljete tri puta ce Vam se vratiti.
2.Morate se ponasati prema ovome
"Ne naudi nikome, ucini sto zelis“

Trinaest glavnih ciljeva vještica:

1. Upoznaj sebe
2. Upoznaj svoju magiju
3. Uci
4. Upotrijebi znanje mudro
5. Postigni ravnotezu
6. Pazi kako i sto govoris
7. Drzi misli u pravom redu
8. Slavi zivot
9. Uskladi se sa ciklusom zemlje
10. Jedi i disi pravilno
11. Vjezbaj tjelo
12. Meditiraj
13. Slavi Velikog Boga i Veliku Boginju

blessed be

Upozorenje...
Morate paziti malo za te rituale jer se na net-u mogu naći svakakve gluposti.Ako krivo izvedete neki malo kompliciraniji ritual u govnima ste.Također vam preporučujem da se ne igrate sa prizivanjem duhova jer ni sami ne znate što radite.Neki su si ljudi time uništili život.Moram vas upozoriti da većina onih koji imaju net stranicu o Wicci samo koriste tipku copy/paste.Ja se trudim što detaljnije vama cijenjeni čitatelji objasniti neke osnovne stvari o wicci.Ako ste početnik meditirajte i bacajte jednostavne čini.Vježbom do savršenstva.Najbolje je da sami radite vlastite rituale i da ih zapisujete u vašu knjigu sjenki strogo poštivajući ova pravila:

Wiccan rede(kraća verzija)

Bide the Wiccan Laws ye must
In perfect love and perfect trust.
Eight words the Wiccan Rede fufill,
An ye harm none, do what ye will.
Lest in thy self-defense it be,
Ever mind the rule of three.
Follow this in mind and heart,
And Merry Meet and Merry Part!
Ritualni pribor...
Sad ćemo malo o priboru(uglavnom onom osnovnom).Možete raditi rituale bez pribora,ali je ritual mnogo mnogo jači ako ga koristite.Pa počnimo...

1.Athame-ritualni bodež.Uglavnom se koristi za otvaranje i zatvaranje magičnog kruga(o tome malo kasnije).Najbolji je onaj sa crnom drškom i bez nekakvih znakova ubijanja.
Njime se ne smije ništa rezati,služi samo za magijske svrhe.

2.Magični štap-Možete ga kupiti,ali je najbolje da ga sami iradite.Možete ga izraditi od običnog drva(ja preporučam hrast ili lijesku).Kada ga dorađujete zamišljajte si kako energiju iz svog tijela prenosite u štap.Tada će on biti mnogo jači.Možete urezivate razne magične znakove,upisati svoje magijsko ime i staviti neki kristal.

3.Kalež-obično pri ritualima stavite u njega pročišćenu vodu ili napitak.Njega morate kupiti,jer pretpostavljam da si ga sami ne možete izraditi.

4.Pentagram-je sastavni dio oltara i označava četri elementa, Zrak, Vatru, Vodu i Zemlju, a peti vrh, gornji, označava duh koji ih sve povezuje.

5.Book of shadows-vještičji dnevnik(knjiga sjenki).U njega zapisujete svoja magična iskustva,rituale i napitke.Možete si ga kupiti,ali je bolje da si ga sami izradite.

Napomena:pribor koji si kupite morate pročistiti i u njega ubaciti svoju energiju(poslije ću pisati o pročišćavanju)
5.Pentagram-Posvećen velikom Bogu,velikoj Boginji i elementu vatre.Pentagram je sastavni dio oltara i označava četiri elementa,Zrak,Vatru,Vodu i Zemlju,a peti vrh,gornji,označava duh(akasha) koji ih sve povezuje.Nalazi se u centru oltara.

6.Book of shadows(knjiga sjenki)-Možete si ju kupiti,ali bilo bi najbolje da si ju sami izradite.U nju pišete svoja magijska iskustva,događaje,spellove te napitke.To je vještičji dnevnik.

Naravno tu još dolaze svijeće i mirisni štapići,ali o njima ne trebam puno objašnjavati.

P.S.Pribor koji si kupite(napravite) morate pročistiti i napuniti ga energijom(o tome ću pisati kasnije).
Za većinu spellova i rituala trebat će vam najmanje jedna svijeća.Naravno,svi znamo da svijeća ima raznolikih boja...Kako odabrati pravu boju?Koja boja služi za ono što želim postići?Pa tu sam ja da vam to objasnim...

Bijela
• Velika Boginja
• Više ja
• Čistoća
• Mir
• Djevičanstvo
• Pojačava svaku drugu boju
Crna
• Povezivanje
• Promjena oblika
• Zaštita
• Odbija negativnu energiju
Smeđa
• Posebne potrebe
• Djelovanje na prijateljstvo
Srebrna
• Velika Boginja
• Astralna energija
• Energija ženskog bića
• Telepatija
• Vidovitost
• Intuicija
• Snovi
Ljubičasta
• Treće oko
• Psihička sposobnost(vještina)
• Skriveno znanje
• Djelovanje na ljude koji su na visokim pozicijama
• Duhovna moć
Plava
• Element vode
• Mudrost
• Zaštita
• Mir
• Božje bogatstvo
• Otvaranje zatvorene komunikacije
• Duhovna inspiracija
Zelena
• Element Zemlje
• Psihičko liječenje
• Novčani uspjeh
• Majka Zemlja
• Magija pomoću drveća i biljaka
• Rast(razvoj)
• Osobni ciljevi
Roza
• Privrženost
• Romantika
• Ljubav(prema nečemu)
• Brižljivost
• Odgajanje
• Planetarno dobra volja
Crvena
• Element vatre
• Strast
• Snaga
• Brza akcija
• Ciljevi u karijeri
• Pohota
• Moć vožnje
• Preživljavanje
• Krv mjeseca
Narančasta
• Generalni uspjeh
• Dogovori o vlasništvu
• Legalne materije
• Pravda
• Prodaja
Bakrena
• Profesionalni napredak
• Poslovna dobit
• Manevri u karijeri
• Strast
• Financijski ciljevi
Zlatna
• Veliki Bog
• Promotivno pobjeđivanje
• Energija muškog bića
• Sreća
Žuta
• Element zraka
• Inteligencija
• Sunce
• Memorija
• Logična zamisao
• Kontroliranje znanja
• Prekid mentalnih blokiranja

Osoba muskog spola se takoder naziva Vjestica

Ostali izrazi poput "Warlock" se obicno smatra uvredom.
Vjestice nose odjecu svih boja i stilova

Mnoge od njih nose crne tunike.To uopce neznaci da su zle nego crna boja sadrzi sve frekvencije boja te je stoga posebno pogodna za magicne rituale.Ta je boja posebno receptivna.Neke Vjestice pak izvode rituale nage (to je iz razloga da se pred Veliku Boginju i Velikog Boga dode u prirodnom obliku).
Vjestica ima iz svih socijalnih i etnickih skupina

Poznato je cak da su i neki drzavnici koristili usluge Vjestica.Pred Boginjom i Bogom su svi jednaki.
Vjestice se bave magijom

Izraz spell se neda tocno prevesti pa cemo ga nazvati Vradzbina. Vradzbina je misao , projekcija, ili molitva. Druge religije koriste meditaciju, molitvu ili rituale da bi postigle iste rezultate. Rijec Vradzbina ne podrazumijeva nanosenje zla!.
Vjestice koriste Magicne stapove

Magicni stapovi se obicno vide u crticima no njihova svrha u stvarnosti je potpuno drugacija.Uglavnom se koristi za usmjeravanje energije prilikom rituala.
Vjestice upotrebljvaju magiju na znanstven i religiozni nacin

Upotrebljavaju magiju u harmoniji sa prirodom i univerzumom.
Rjec Vjestica ima vrlo bogatu proslost

Engleska rijec Witch znaci mudar, bozji covjek , a potjece iz Keltskog jezika.
U Vjesticjoj religiji Pentagram je hamajlija zastite i simbol cetri elementa te duhovnog svijeta

Osim gore navedenog znacenja postoji i sljedece : Pentagram je simbol Covjeka i zemlje zasticenog Velikom Boginjom i Velikim Bogom. To je simbol Univerzalne Mudrosti.
Vjestice su ekoloski svjesne

Cesto su clanovi raznih ekoloskih udruga.Vole prirodu koja je sastavni dio i osnova njihove religije.Cesto su vegetarijanki orjentirani no ne iskljucuje se meso iz upotrebe.

- 19:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Wicca

Mala anketa...
Molim vas da pod komentare odgovorite na ova pitanja:
1.Šta mislite o wicci?
2.Što vam wicca znači?
3.Jeste li bacili koju čaroliju ili napravili koji ritual?
4.Meditirate li?
5.Imate li ritualni pribor i koji?
- 19:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Magija opčenito

Magija je energija u nama.
Želio bi reči da na internetu možeze nači svakakva govna pa ne prizivajte duhove mrtvaca prije nego imate dovoljno iskustva. Svaki čovjek se može baviti magijom samo je bitna volja.
Želim vam reči da poštujete ove zakone
1. Ne naudi nikome
2. Radi što želiš


Grunge Angel Generator at bigoo.ws

- 18:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovdje čete nači sve o ograncima i magiji pokazat ču vam kakva je u istinu magija a ne kako ju crkva prikazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Ovdje če biti neke slike

Siglovi se mogu nači na ovoj stanici

Ankete

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se