izazov zivota https://blog.dnevnik.hr/palestina

četvrtak, 07.12.2006.

HIM-And love said no

HIM LYRICS

"And Love Said No"

And love's light blue
Led me to you
Through all the emptiness that had become my home
Love's lies cruel
Introduced me to you
And at that moment I knew I was out of hope

Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me
I cried and love said no
Kill me
I cried and love said no

Love's icy tomb
Dug open for you
Lies in a cemetery that bears my name
Love's violent tune
From me to you
Rips your heart out and leaves you
bleeding with a smile on your face

Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me
I cried and love said no
Kill me
I cried and love said no

And love said no

And love's light blue
Took me from you
And at that moment I knew I was out of hope

Again

Kill me
I begged and love said no
Leave me
for dead and let me go
Kill me
I cried and love said no
Kill me
I cried and love said no

And love said no

07.12.2006. u 20:00 • 5 KomentaraPrint#^

ljubav

Ljubav...zaljubljenost...ok jesam zaljubljen...mrzim taj osjecaj...koliko god lijep bio...najlakse cu napraviti usporedbu sa kobrom...koliko god ona lijepa bila...ona je ujedno i smrtonosna... tako je i ljubav prelijepa...al...za srce...je smrtonosna...kao...otrov najotrovnije kobre...najotrovnije zmije...jer lako je fizicki zacijeliti...lako je kad prebijes nogu il ruku...to brzo zacijeli...al kad je srce u pitanju...nijedan lijek...ni jedna pomisao...ni jedna druga osoba... nit bilo sta to nemoze...nemoze nista pomoci da zacijeli...ta bol ostaje u nama poslije tolikog vremena...ta bol na kraju postaje...nista drugo nego...nekakav virus...nista drugo nego stihijska bolest...koja oduzima snagu...polako...polako...bolest koja srce drobi do komadica toliko sitnih da mogu proci kroz iglene usi...toliko sitne da na kraju od srca neostaje nista...osim sjecanja...dok neostane ta neka praznina...bez boli...bez osjecaja...ABEZ!!!!!!!!!!!!!!
Freud je dao dobru definiciju ljubavi «ljubav je djelo poremecenog uma»...ja jesam poremecen i ljubav je nista drugo...nego produkt tog mog uma...uma koji se je nadao da ima ljubavi...al da se vidi da je nema...treba samo da se okrenemo oko sebe i da vidimo...i da promatramo...i vidjecemo da je ljubav samo bajka...da je ljubav nista drugo nego fikcija nekog drugorazrednog filma...
Ljubav je najveca ljudska glupost,ljubav se moze svrstati uporedo sa ratom,kao dvije najvece gluposti ovog svijeta...nerijetko te dvije stvari upotpunjuju jedna drugu...koliko je ratova vodjeno zbog LJUBAVI...koliko ratova je vodjeno sa ljubavi...al opet koliko god mi razmisljali o ljubavi kao ja sad...niko cak ni ja se njoj nemozemo oduprijeti...sta je to u ljubavi sto nas opet...i opet vuce nazad...vuce da se zaljubimo...jeli to ta neka nada...nada da ce naici ta prava ili taj pravi...sta nas to vuce...njoj...
Citirao sam freuda...i njegovu def.ljubavi...al opet...koliko god ta def.bila u mojoj glavi ...ja sam se zaljubio...u zensku koja je posebna u svemu...u zensku koja...koja po mojem razmisljanju...koja je vrijedna svih pjesama koje sam joj napisao...vrijedna svakog cvijeta koje sam joj poslao...ali vidio sam veceras da ja nemam kodnje sanse...vidio sam kako mi je drugi polako al sigurno uzima...vidio sam...al...nisam nista uradio...vidio sam...al koda nisam...

07.12.2006. u 19:59 • 3 KomentaraPrint#^

savrsen sex od strane muskarca

Predigra... 15 minuta

Nekolicina stručnjaka tvrdi da je tipičnoj ženi potrebno 15 minuta predigre. Neki će možda reći da je to malo vremena. Ipak, pokušajmo. Pomoći će nam pritom Susan Crain Bakos, autorica knjige "Tajne sexa" i dr. Michael Perry, seksualni terapeut iz Encinoa, Kalifornija.
Započnite s njenim rukama
Uzmite ih nježno i ljubite njene prste. Prsti su najzanemarenije erogne zone u žena. Priljubite usne uz dlan i krećite se polako prema zapešću. Neka vam usne budu zatvorene. Prislonite ih na osjetljivo područje iznad šake. Činite to sve dok ne osjetite njen puls.
Potrebno vrijeme: 1 minuta.

Lagano ljubljenje
Krenite od donje usne. Uzmite je među svoje usne i lagano ljubite, toliko lagano da toga jedva bude svjesna. (Ako zaspi, tada zaista ne zna da ste tamo pa je poljubite malo žešće ne bi li se probudila). Pomičite se prema gornjoj usni, vratu, ušnim školjkama i obrvama. Usne držite zajedno, oči otvorene, a jezik u ustima, bar zasad. Kako je ljubite, rukama mazite njene ruke i leđa, vrlo, vrlo nježno.
Potrebno vrijeme: 3 minute.

Tvrdo ljubljenje
Djevojke se često žale: previše jezika. Nikada ne gurajte jezik dublje od trećine. Umjesto toga, iskoristite vrh za maženje vrha njenog jezika, unutarnje strane usana i vršaka zubi.
Potrebno vrijeme: 2 minute.

Izljubite je čitavu
Većina muškaraca prati isti dosadni obrazac ljubljenja tijela - usta, grudi, pupak. To ne uzbuđuje jer ona unaprijed zna što ćete učiniti. Iznenadite je... Skoncentrirajte se na zapostavljena područja: pazuh, stražnji dio koljena, mjesto iza ušnih školjki, vrhovi grudi (ne bradavice). Skačite s mjesta na mjesto. Ljubite malim poljupcima pritisčući vrškom jezika. Povremeno nakon poljupca lagano puhnite. Proći će je trnci.
Potrebno vrijeme: 4 minute.

Uposlite ruke
Nemojte biti grubi s njenim grudima. Ako bradavice ne strše, ne stežite ih niti ne navlačite. Umjesto toga vrlo nježno otvorenim dlanom masirajte čitave grudi kružnim pokretima. Kada se bradavice ukrute, uzmite ih među navlažene prste i pomičite napred natrag. Ne stežite ih.
Potrebno vrijeme: 2 minute.

Prema dolje... Umesto da odmah skočite na klitoris, masirajte s dva prsta usmine jer ćete tako klitorisu pružiti posrednu stimulaciju. Nakon toga nežno kažiprstom i palcem obuhvatite područje oko klitorisa. Ne dodirujte ga još.
Potrebno vrijeme: 3 minute.

Evo, 15 minuta. Ostaje još samo provjera jeste li svoj posao obavili dobro ili morate ispočetka. Tri su osnovna znaka njene uzbuđenosti: uzdignute, ukrućene bradavice, teško, duboko disanje i tvrd klitoris.

Poklapa li se sve navedeno, lagano prodrite istovremeno je duboko ljubeći. Uzmite predah od nekoliko sekundi i nastavite s prodiranjem.
Predigra je gotova... u 15 minuta.


07.12.2006. u 19:57 • 2 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

posmatranje svijeta sa mog gledista

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr