izazov zivota https://blog.dnevnik.hr/palestina

četvrtak, 07.12.2006.

savrsen sex od strane muskarca

Predigra... 15 minuta

Nekolicina stručnjaka tvrdi da je tipičnoj ženi potrebno 15 minuta predigre. Neki će možda reći da je to malo vremena. Ipak, pokušajmo. Pomoći će nam pritom Susan Crain Bakos, autorica knjige "Tajne sexa" i dr. Michael Perry, seksualni terapeut iz Encinoa, Kalifornija.
Započnite s njenim rukama
Uzmite ih nježno i ljubite njene prste. Prsti su najzanemarenije erogne zone u žena. Priljubite usne uz dlan i krećite se polako prema zapešću. Neka vam usne budu zatvorene. Prislonite ih na osjetljivo područje iznad šake. Činite to sve dok ne osjetite njen puls.
Potrebno vrijeme: 1 minuta.

Lagano ljubljenje
Krenite od donje usne. Uzmite je među svoje usne i lagano ljubite, toliko lagano da toga jedva bude svjesna. (Ako zaspi, tada zaista ne zna da ste tamo pa je poljubite malo žešće ne bi li se probudila). Pomičite se prema gornjoj usni, vratu, ušnim školjkama i obrvama. Usne držite zajedno, oči otvorene, a jezik u ustima, bar zasad. Kako je ljubite, rukama mazite njene ruke i leđa, vrlo, vrlo nježno.
Potrebno vrijeme: 3 minute.

Tvrdo ljubljenje
Djevojke se često žale: previše jezika. Nikada ne gurajte jezik dublje od trećine. Umjesto toga, iskoristite vrh za maženje vrha njenog jezika, unutarnje strane usana i vršaka zubi.
Potrebno vrijeme: 2 minute.

Izljubite je čitavu
Većina muškaraca prati isti dosadni obrazac ljubljenja tijela - usta, grudi, pupak. To ne uzbuđuje jer ona unaprijed zna što ćete učiniti. Iznenadite je... Skoncentrirajte se na zapostavljena područja: pazuh, stražnji dio koljena, mjesto iza ušnih školjki, vrhovi grudi (ne bradavice). Skačite s mjesta na mjesto. Ljubite malim poljupcima pritisčući vrškom jezika. Povremeno nakon poljupca lagano puhnite. Proći će je trnci.
Potrebno vrijeme: 4 minute.

Uposlite ruke
Nemojte biti grubi s njenim grudima. Ako bradavice ne strše, ne stežite ih niti ne navlačite. Umjesto toga vrlo nježno otvorenim dlanom masirajte čitave grudi kružnim pokretima. Kada se bradavice ukrute, uzmite ih među navlažene prste i pomičite napred natrag. Ne stežite ih.
Potrebno vrijeme: 2 minute.

Prema dolje... Umesto da odmah skočite na klitoris, masirajte s dva prsta usmine jer ćete tako klitorisu pružiti posrednu stimulaciju. Nakon toga nežno kažiprstom i palcem obuhvatite područje oko klitorisa. Ne dodirujte ga još.
Potrebno vrijeme: 3 minute.

Evo, 15 minuta. Ostaje još samo provjera jeste li svoj posao obavili dobro ili morate ispočetka. Tri su osnovna znaka njene uzbuđenosti: uzdignute, ukrućene bradavice, teško, duboko disanje i tvrd klitoris.

Poklapa li se sve navedeno, lagano prodrite istovremeno je duboko ljubeći. Uzmite predah od nekoliko sekundi i nastavite s prodiranjem.
Predigra je gotova... u 15 minuta.


07.12.2006. u 19:57 • 2 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

posmatranje svijeta sa mog gledista

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr