...this is what i want to be...

subota, 17.03.2007.

duhovna obnova

da. 18.03.2007 Melburne,Australija.14h popdne,zapravo po našen vrimenu 4h ujutro.

ja san luda reć ćete,al moj najveći san je bio poginit u onon tunelu u Monte Carlu tamo di je poginila Paola Bračo iz otimaćice!

da,kad van počme sezona,mene van nema,nema me,jednostavno me nema.radne dane prispavan,a vikendima mi je cilo slobodno vrime podređeno "vormuli"..i tako kad završi utrka proklinjen sve živo i neživo.npr.zašto ja nisan rođena u Australiji,Italiji..zašto nisan starija 5-6 godina pa da mogu otić sa svojon kompanijon na utrku,a ne ja glibin ode u Hrvatskoj,iman 15god.ne mogu se maknit iz Splita,a kamoli Hrvatske,jbg..

da ja van obožavan fince,oni su strašni!uf!!!!!!DIMI KAD VOZI KIMI!!!!!!!!Finci i španci.uf..ma nije sad o tome rič nego sad san se samo osvrnila..

a kimi,kimi van je bio i sta meni jedna od najomiljenijh javnih ličnosti.ICE MAN je bio prva javna osoba u koju san bila zaljubljena.neznan zašto..Dečko nije najzgodniji na svijetu, i nije moj tip, i plav je i presvijetle puti itd. itd. ali dečko definitivno nečim zrači i ja svaki put kad ga vidim ...bolje da ne govorin....

eto tako,vikendima kad nema vormule san cila depresivna,a kad je onda neznan za sebe....zato san se sada i duhovno obnovila da mi se kojin slučajen ne dogodi ono šta mi se događalo prošlih godina...ma sad san još luđa iva tj. đurđa ma who care...some things never change,jea-


....evo ja van ovo pišen iz melburna...sad da san u hrvatskoj bi bila stara i sexi,a pošto je u nas dan ja san ijepa,zgodna i mlada,...tako da..evo ja bi se najdublje zahvalila svojin roditeljima na plačenon putu u melburne..hvala van puno!!!!!i još jedna zahvala suvlasnici moje trafike tj. sex shopa jasmini....brzo ću se vratit,nebrini..i da te pitan kako posluje "janjevski toni"...

eh da..ako van se sviđa kimi ima jedan lik u splitu meni isti on.e dobra stara vrimena!!!!ja i taj lik smo se rastavili,on mi je ostavio kuću u kojoj smo živili,al skinio je sa nje vrata,prozore čak i fasadu.DEBIL JEDAN,RUŽNI,KRNJAVI!!!!!!!!al who care dok se ja i bašo svako jutro u njoj...ma šta vas briga.to je moja private stvar.

eto,toliko za sada.puno pozdrava iz lijepog i sunčanog melburna od lijepe zgodne i malde Đurđe.volin vas sve a osobito moju partnericu jasminu,..al i mnoge druge kao šta su:bašo,moj zaručnik,asa,pura(iako se ošiša),grškija,bilog itd....također ivu seniora,koji je samo takav lik!!!!!!!čavo

- 17:51 - Komentari (10) - Isprintaj - #

utorak, 13.03.2007.

because you live

Staring out at the rain with a heavy heart
It's the end of the world in my mind
Then your voice pulls me back like a wake up call
I've been looking for the answer
Somewhere
I couldn't see that it was right there
But now I know what I didn't know

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

It's alright, I survived, I'm alive again
Cuz of you, made it through every storm
What is life, what's the use if you're killing time
I'm so glad I found an angel
Someone
Who was there when all my hopes fell
I wanna fly, looking in your eyes

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky
Because you live, I live

Because you live there's a reason why
I carry on when I lose the fight
I want to give what you've given me always

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has everything I need to survive

Because you live, I live

iman jednu prijateljicu koja je prijateljica većini mojih prijatelja.uz mene je uvijek kad god ja to hoću.uvijek odgovara na moje poruke,kad je nazoven ona uvijek ima vrimena da me sasluša.moj dolazak kod nje uvijek je dobrodošao,jer za dolazak ne postoji nezgodno vrijeme ili mjesto.kad joj okrenem leđa ona se ne ljuti.kad ju nagazin na nogu,ona me ne udara drugonnut.kad je zaboravin i ne mislin na nju,ona je tužna.ona zna da je volim i njoj nikad nije dosta moje ljubavi,iako je zahvalna i za najmanji iskaz moje pažnje...čudna neka prijateljica,reći ćete,i zar je moguće da takva postoji u današnjen svijetu,postoji!!!to je prijateljica,čije je ime upisano zlatnim slovima u moje srce.to je andrea..zaista je teško naći takvu pravu prijateljicu koja je uvijek uz mene,a posebno onda kada led puca pod nogama..ona je moje veliko blago,koje se nesmije olako izgubiti..jednom je andrea čak i plakala zbog mene,pustila je suzu zbog mene jer je suza nešto najviše šta prijatelj može dat posli vlastitog života.andrea zaista nije zaslužila ono pismo,ne znan šta mi je bilo,pa bi je zamolila da mi oprosti!!!!!!znan da isprika nije dovoljna za toliko zlo!a šta da radim??mogu ti samo pravit društvo u istraživanjima TONIJA,PURE,ASE,KLOKIJA i mnogih drugih nadolazećih žrtava;mogu ti samo pomoć u trošenju vrimena i moga i svoga na glupiranje.al znaj:IF YOU NEED,YOU NEED ME TO BE WITH YOU I WILL FOLOW WHERE YOU LEAD!!!!!!!
prelako je prepustiti pesimizmu prema kojem izgleda da je današnje društvo masa,a ne suživot,bez odnosa sa drugima.ustvari primjećujem da se nalazim u mreži odnosa koji tvore osnovu mog života.sve to nije činjenični podatak,nego odgovornost i zalaganje također..trebam se brinuti za osobe koje tkaju moj život,imati oči,uši,srce i ruku za sve koji me okružuju,barem dokle mi je moguće.treban i drugima pomagat,šta je još teže..

andrea mi pruža osjećaj prihvaćanja koji je osobito u našem svijetu vrlo važan.pruža mi jednostavno,nezaintersirano prijateljstvo zaokupljeno osobon.također ona mi daje vremena i prostora..postavlja suživot u teškim trenutcima,ali i u veoma sretnim dionicama života.nas dvije zajedno djelimo razočaranja, radosti,strahove i gorke jadanja...andrea je jako plemenita osoba,uglađena,strpljiva,vjerna i osjećajna.naše prijateljstvo odlikuje se velikon iskrenošću.naš moto:LAŽ NIKADA,ISTINA NE UVIJEK!!!!!!


P.S.evo ja napisah post o tebe andrea,al onaj tvoj o meni simpley ne mogu nadmašiti!!!!!!!!eto,today nisan išla u školu iman jaku glavobolju!!!!!kisskisskiss

- 11:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.03.2007.

bad hair day

srijeda,škola popodne.tjelesni ujutro.
zaključak:TONI!!!!!!!
a toni,po dobrom starom običaju operen kosu jer moran biti cool,i neka ka šminketa isprid nega..da ne bi ugrozila šanse andrei!!!!!mislin ništa se ne mora,samo umrit..al?
eh da!!ja se dignen ujutro,popijen kakao,obučen se i oden na wc,pogledan se u ogledalo,a ono katastrofa,,moja kosica me sluša ka ja mater i neđu...frizura bi bila cool za rokera,a on je šminketa i to koja!!!!tako da..
a ja sve šta san ikad tila je imat skroz kovrčavu kosu ono ka afro ili ka jedan model,zove se daria,a ima presavršenu kosu..a moja kosa tj.kosmušina!nemogu je opisati!gusta,negdi ravana,negdi valovita i to kako i kada.ovisi i o meterološkim prilikamawinkwink.
smeđe boje,ispucalih vrhova.inače planiran se šišat o 9.miseca,al nikako kad niman povjerenja u frizere.samo u moju maru koja mi pegla kosu,al sve to kosa vraća,svako peglanje ona još zločestija.ma boli me nika stvar..tako da iden sad,neman više volje pisat ovaj glupi post pogotovo nakon onog danas na hrvatskon,posralo je moj sastav i to kako,a ja se raskrivila...da plakala san radi ocjene,ah kako jadno!!!!!!!mislin kako bi vama bilo da van neko posere preduvijet za postat ono šta cili život želiš,i sanjaš to otkad znaš za to!!!!al nedan se ja..to san ja..yesyesyesyes
eh da van napomenen da tonija nisan vidila i to je bio 1. puta da mi je bilo drago ne vidjeti ga..i odlučila san ne zabrinjavati se oko kose jer pink je na mojoj strani
evo van jedan njen citat
"postoje ljudi kojima je svejedno dok im je svaka vlas na mjestu,kao u trenutku kad su izašli iz salona,to su namještene barbike,nije normalno da si uvik za 5"
ah još jedna small napomena,sve je ovo bilo jučer osim onog iz hrvatskog!!!

- 22:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.03.2007.

i´LL be missing you

Yeah, this right here goes out to everyone who's lost someone that they truly loved....
Check it out....
Seems like yesterday we used to rock the show
I laced the track, you locked the flow
So far from hangin' on the block for dough
Notorius they got to know that
Life ain't always what it seem to be
Words can't express what you mean to me
Even though you're gone we still a team
Thru your family I'll fulfill your dreams
In the future can't wait to see if you'll
Open up the gates for me
Reminisce sometime the night they took my friend
Try to black it out, but it plays again
When it's real feelings hard to conceal
Can't imagine all the pain I feel

Every step I take
Every move I make
Every single day
Every time I pray
I'll be missing you

anji,mislin da je to zaslužila,baren ona stara anja,moja prijateljica od malih nogu,moja seka,li san ja to mislila,evo u sjećanje tom prijateljstvu pišen ovaj post,zadnji uopće na kojem ću spominjati anju.
u 1. 4god. našeg osnovnoškolskog obrazovanja ja i anja smo provodile skupa sate i sate izvan škole...kući bi se vraćale po uru vrimena jer uvik mi je bilo s njon lipo prićati,a onda je došla eskurzija u 4.razredu,planirale smo biti skupa u sobi,a guess what?????anja je dobila varičele 2 dana prije puta,joj kad se samo sitin!!!a onda 5 i 6 razred nismo si bile baš dobre,zato kaj san ja u to vrijeme bila big autsajder,a anja je uvik bila u popularnijoj ekipi,ona je jako prilagodljiva osoba...i tako smo se malo udaljile.al u 7. raz. smo se opet skompale i bile u sobi na eskurziji..i u 8. raz. smo bile skupa,čak san se počela družit sa 2 od 3 najpopularnije cure u razredu.osnovale smo bend,izgubile sate i sate na gluposti kao što su komentiranje nogometaša,pjevača i svih općenito lipih ljudi,gledanje utakmica lige prvaka,sidenje kraj tonke i tako tih besposličarskih navika,a da ne govorin o spavanju kod andree kad su njeni bili u izraelu...i tako sve dok nismo krenile u srednju,anja se naglo promjenila,neznan ne mogu to opisat al ka da je poludila od učenja,ne znan postale smo previše razlićčite,da.. i tako sve do onog kobnog četvrtka kad je anja rekla da je ne poznajemo i da se sve ove godine pretvarala!!!!kraj,definitivno..nemože se dalje!!!možda bi i moglo da se anja jednostavno ispričala i pokazala da joj je stalo,ali ka i uvik ona je počela sa izmotavanjem!!!!!!!
neznam bez nje mi nije isto!!!!!!!!
di ću priko tjedna kad mi bude dosadno,s kime ću čekati tonija i isprid čije kuće??s kime ću cilu misu pričati o glupostima???s kime ću STJEPI dizat živce??s kime???ma postoji jedna osoba s kojom isto to mogu,al nije to to!!!stara anja je jedna,jedina i nezamjenjiva...a ako znate onu pismu when the stars go blue,uostalom imate je u mojim boxevima,ono where do you go when you are lonley.where do you go when you blue.where do you go when stars go blue???????pa ja iden kod anje..a sad anje nema!!!anja mi je bila mlađa seka,a andrea starija!!!!sad iman samo stariju koju volin više od sebe same,i anju san isto toliko volila,ma šta ona govorila...jer vi ste moje sestre i dala bi sve za vas.ili ste to bile
toliko!!!!!!!!

- 13:50 - Komentari (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.03.2007.

ispeglana kosa

subota...jej..
spavala san do 8 sati jer su me probudili moji najdraži ukućani....dakako do tih 8sati san se baren 5 puta probudila..a sinoć smo se dogovorili za peglanje kose u mare!!!!!joj kolika mi je kosa kad je ispeglana,ko diko!!!al svakako nas 3 smo krenile u dolce na piće ćekati bijelog,inače moj hobi van je praćenje lijepih muških,ali smo završile u omišu!kako???pa krenile smo gledat tonija u stobreć, pa san ja spletom okolnosti falila stanicu,a nama se nije dalo šetat,jesmo hrvati il ne???i kad smo stigle u omiš popapile smo pizzu i išle u split,al znate šta se desilo u omišu??????andrea toniju otkidala pišu...
poslje san se svađala sa onon lažljivicom od anje priko msn-a...živcira me njeno izmotavanje,mogla je jednostavno zamolit oprost i done...al onda san ja skužila da se ne triba živcirat oko toga,jer ipak ja iman ispeglanu kosu i iden vanka,a ona je bolesna,,,,da da
a kad san išla vanka čekala san 25minuta maru i andreu jer je njima nestalo struje...a visoka je selendra i to big one....i nakraju nismo imale di sist,i počela je padat kiša,a ja san imala ispeglanu kosuburninmadburninmadburninmad...a vidila san klokija,debil ružni glupi..kreten...nema razloga al ga mrzin...i za kraj smo ja marija popapale palacinke i svaka je otišla svojoj kućici!!!!!spajkiti....

- 00:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 03.03.2007.

osvojit cu svijet

ja..osvojit ću svit...zar sumnjate u to,ako jeste onda ste budale,i nikad nećete dobit na kladionici ka npr. moj stari!!!!evo i ja sam postala dio ovog blog svijeta,tako malog,a tako velikog na nagovor moje prije.......nije me teško nagovorit,šta je je...povodljiva san znan,a šta ću
dobro da ispričan šta san jučer radila jer današnji dan still traje.išla san u školu,a u školici smo se ja i kolegica iz klupe posvađale sa raskom, jer moramo sist u 2. klupu radi one vještice od antonele, napravila je pomutnju u našen redu,,,pa smo pisali kontrolni iz fizike,kojeg ću ja dobit 5...jednostavno iman žicu za tozujozujo...a posli škole smo ja i dorica otišle na slajić,zasluženi slajić,jer nas ova škola ubija,al nju i nije baš bože prolazi 4.8 u gimnaziji,a za to stvarno triba pametan.a i vidila san na stanici onog iz ajduka kadeta,onog iz solina,aj dobro puru!!!kad san došla kućici jela san blitvicu i ribicu,al blitva je bila puna vode pa san je dala školjki da je ona pojede...JEJ
na msn-u je andrea pitala šta to znaći benefitheadbanga ona van je amo reć fan one tree hilla,gdje ova mladost ide...a ja i dora smo u međuvremenu raspravljle kako bi bilo lipo živit u londonu samo radi top shopa,jer ovaj u splitu je veliko smeće..e i izveli smo zakljućak da je stranica top shopa bolja nego ona od h&m...a mene van je brat izbacio iz sobe..DEBIL!!!pa san ja napravila jedinu dobru stvar u tom danu!!otišla spavat..al digla san se u 6ipo i išla sa doron u crkvu,al san izdržala dobrih 15min!!!jer san trebala ić na piće sa 3M..INAĆE SU 4M ali ovog puta nije bilo MARGI,ustvari nije bilo nikog jer je MEGI bolesna, pa san ja srila neke cure iz anjine škole i bila malo sa njima,tad san tek skužila da je anja jedna velika lažljivica!!!!!!!!!NAPOKON,al ja san mislila da se sve može riješit,al očito da ne..ružno je bez nje,al privikne se čovjek na sve!!!!!!NAVIKA....3M su cure iz mog sadašnjeg razreda,cool su al s njima nema baš glupiranja ka sa ANDREON,hello cure idu u gimnaziju,pametne su al čast izuzecima..MIA!!!!!!!!ah koja luda žena,koja žena ženetina,glupa-boli glava,al je dobra ka cigla tj. kruvbangja i ona vještica antonela obožavamo je zajebavat jer lako plane,a znamo ko još lako plane!!!!!!!
eto!!!

- 16:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (7)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (6)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (7)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

 • Albert Einstein: "Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, ali za svemir nisam baš potpuno siguran."

  na blogu se nalazi sve...ma uostalom vidit ćete,tj.pročitat
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  ovoliko vas je bilo od 05.05.07
  Counters
  Counters
  ovo sam ja
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us  'U mojoj sobi vrijede sljedeća pravila:
  - Pokucaj i pričekaj dozvolu prije nego što uđeš!
  - Ne otvaraj ladice – mogu eksplodirati!
  - Ulaziš bos – na svoju odgovornost!
  - Jedino JA odlučujem kada je vrijeme za sređivanje!
  - Razbacane stvari moraju ostati gdje jesu, inače ih neću moći naći!
  - Krevet namještam samo jednom tjedno da bi se izbjeglo nepotrebno gužvanje posteljine!
  - Ako ne voliš galamu, ne ulazi!
  - Ako te ugrize pauk, ne uzvraćaj – drugi se teško nabavlja
  - Oni tko me hoće probuditi, bolje da imaju kacigu na glavi
  - Ne zaboravi, JA sam ta koja odlučuje što se skida i što se stavlja na zid
  - Ukoliko nisi neophodan unutra – ostani vani!'

  ABOUT ME!!!
  NAME: iva
  NICKNAME: ivi,nicole,LiLa,đurđa....
  BIRTHDAY: 25.07.1991
  NAJ JELO: njoke sa umakom od 4 vrste sira,čokoladni čips,vruča čokolada,pileći fileti
  NAJ BOJA: tirkizna,crvena...
  NAJ PISMA: ljubav zaslužuje to,možeš imat moje tilo,f.u right back,tamo gdje je sve po mom,ti znaš,when the stars go blue,u ljubav vjere neman,kiše jesenje,sunčanom stranom,dobar dan,Florescent Adolescent,when the sun goes down,i am like bird,kazna za bezobrazne,ledena,tipično muški.......
  SLUŠAM: crvenu jabuku,daleku obalu,prljavce,gibu,...sve ugl.domaće..
  SPECIALITY: iskrenost glupiranje,upornost,tvrdoglavost,živčanost
  HOBBY: rolanje,trčanje,izrada nakita,čitanje,...
  NAJ KNJIGA: mali princ,braća karamazovi,harry potter,LoLa RoSe,modni babilon...
  NAJ FILM: gospodar prstenova,što čini obitelj,odrješiti anđeo,stjurdese lete u nebo
  NAJ SERIJA: hotel babilon,CSI miami,vrhunski prevarant,one tree hill,prison break,the tribe,dr.house
  NAJ GLUMAC/iCA: orlando bloom,dominic purcell,angelina jolie,natalie portman
  NAJ SPORT: tenis,formula 1
  NAJ SPORTAŠ/ICA: kimi raikkonen,rafael nadal,cesc fabregas,janica kostelić,jelena isinbajeva...
  NAJ KLUB: hajduk,arsenal,batino jato

  VOLIM: sebe,obitelj,prijatelje,muške,dobru muziku,sport,izlaske,lito,more,dubrovnik,kazalište,rivu,dobru knjigu,mini cooper-a,letenje,neke serije,spavanje,jedenje,glupiranje
  NEVOLIM: novu rivu,školu i sve vezano za nju,ljude koji ne prihvaćaju nas malo drukčije,ratove,nepravdu,živčanost,mljackanje,ogledala

  APHORISM: You know there is two sides to every story...  Gdje sam rođen tu je sve sirotinja
  Vuk je u nas domaća životinja
  Škrta zemlja nikoga ne hrani
  Da preživiš moraš radit vani
  Šljakao sam ja u tuđoj zemlji
  Sanjao sam o voljenoj ženi
  Sa arbajta kad bih doša doma
  Gledao sam kako raste ona
  Mislio sam sreću kupit novcem
  Sredio sam stvar sa njenim ocem
  Prenesoh je preko kućnog praga
  Mislio sam da biće moja draga
  Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve
  Možeš imat moje tijelo, ali dušu ne

  Samo tijelo ništa mi ne znači
  Kraj banhofa takve mogu naći
  Želio sam da me stvarno voli
  Da joj ljubav nije aerobik
  Kad je sa mnom da ne skriva pogled
  Da ne gleda uvijek negdje pored
  Zagrljeni kada zora sviće
  Da budemo kao jedno biće

  Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve
  Možeš imat moje tijelo, ali dušu ne
  Nije mogla dugo da zanese
  U nas nije bilo graje djece
  Sporo su nam prolazili dani
  Za večeru kad bi sjeli sami
  Razboli se, Bog je mladu uze
  Pamtim vječno njene zadnje suze
  I šaptaje :"Ti si čovjek vrijedan,
  Ali život, život on je bijedan..."

  Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve
  Možeš imat moje tijelo, ali dušu


  I want to be remember; as a girl who always smile...
  Even when her heart is broken...
  And the one who could always brighten up your day...
  Even if she couldn't brighten up her own...  Jednom kad sve ovo sad
  bude daleko
  kad svane dan, nestane mrak
  kad dodje neko
  I rasplete sve sto veže me
  sve niti ovog sna
  možda tad ću ti priznat'
  koliko sam te voljela
  Jednom kad mi sretnemo se
  u vervi grada
  ako ti ime izgovorim
  i ne zadrhtim tada
  I ako se ti osmjehneš mi
  kao nekada
  možda ti priznam
  koliko sam te voljela
  Možda ću tad reći ti sve ali danas još ne
  to ne rade velike djevojke ne, ne, ne
  one tek nasmješe se i odu bez tuge
  jer tuga dolazi kasnije

  Jednom kad ti pogledaš
  u oči moje
  kad ponos više ne bude
  igra za dvoje
  Tad ćemo mi pričati
  dugo ko' nekada
  i možda ti priznam
  koliko sam te voljela....
  (jednoj predragoj osobi,iako već dugo nismo skupa...vjerujte mi još uvik žalim za njom)


  fali mi također i moj cvjetić...
  (ah treća osoba)
  Image Hosted by ImageShack.us
  Shot at 2007-07-16


  hmmm!!!
  Image Hosted by ImageShack.us  Image Hosted by ImageShack.us

pjesme,pjesmice

 • (You know there is two sides to every story)

  See I don't know why you cryin' like a bitch
  Talkin' shit like a snitch
  Why you write a song 'bout me
  If you really didn't care
  You wouldn't wanna share
  Tellin' everybody just how you feel

  Fuck what I did was your fault somehow
  Fuck the presents, I threw all that shit out
  Fuck all the cryin' it didn't mean jack
  Well guess what yo, fuck you right back

  Fuck what I did was your fault somehow
  Fuck the presents, I threw all that shit out
  Fuck all the cryin' it didn't mean jack
  Well guess what yo, fuck you right back

  You thought you could really make me moan
  I had better sex all alone (ha ha ha ha)
  I had to turn to your friend
  Now you want me to come back
  You must be smokin' crack
  Im goin' else where and thats a fact

  Fuck all those nights I moaned real loud
  Fuck it, I faked it, aren't you proud
  Fuck all those nights you thought you broke my back
  Well guess what yo, your sex was wack

  Fuck all those nights I moaned real loud
  Fuck it, I faked it, aren't you proud
  Fuck all those nights you thought you broke my back
  Well guess what yo, your sex was wack

  You questioned did I care
  Maybe I would have if you woulda gone down there
  Now it's over
  But I do admit i'm glad I didn't catch your crabs
  I can't sweat that cause I got to go

  Fuck what I did was your fault somehow
  Fuck the presents, I threw all that shit out
  Fuck all the cryin' it didn't mean jack
  Well guess what yo, fuck you right back.

  You made me do this


  bezumno je
  Mrziti sve ruže
  jer si se ogrebao na jedan trn...

  Odustati od svojih snova
  jer se jedan nije ostvario...

  Izgubiti nadu u molitve
  jer jedna nije uslišana...

  Odustati od svojih napora
  jer je jedan bio uzaludan...

  Okriviti sve prijatelje
  jer te jedan iznevjerio...

  Ne vjerovati u ljubav
  jer ti je netko bio nevjeran
  ili ti nije uzvratio ljubav...

  Odbaciti svaku mogućnost da budeš sretan,
  jer nisi uspio u prvom pokušaju....

  Nadam se da se na svom putu
  ne predaješ tom bezumlju

  Zapamti da se uvijek ...

  Može pojaviti druga šansa

  Novi prijatelj

  Nova ljubav

  Obnoviti snaga

  Budi uporan
  Traži sreću u svakom danu

  Siguran put k neuspjehu je - odustati!
  Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja – NASTAVI SE TRUDITI!


  TI ZNAŠ BY CRVENA JABUKA
  Sanjam,
  sanjam osmjeh tvoj vec dugo ja
  Zelja na krilima zlatnog goluba
  nosena
  Jutra, jutra vlaznih ulica
  vode me do tebe
  do tvojih zjenica
  i dalje
  Boze
  kako teska godina
  Ti znas
  ko je luda na kisi
  ispod tvoga prozora
  Ti znas
  ko je kad telefon zvoni
  i ko na tvoje molim vezu prekida
  ti znas
  cija si velika bol
  I ko zbog tebe pravi gluposti
  I druga ce tvoju ruku da cuva
  I druga ce tebe voljeti
  al' kao ja
  niko nikada

  Ti znas, ti znas
  Cekam, cekam,
  a raskrsca moj su dom
  Ja i Ti, mi smo vezani
  zauvijek istim snom
  Putevi na kojima nema stanica
  vuku me
  do tebe do tvojih zjenica
  I dalje, i dalje
  Boze kako teska godina


  Ne placem to vise ja
  to su kapi sjecanja
  ne placim to sada ja
  to je kisa gospodnja
  bol je nocas preskupa da se na nju naviknem a kad svi odu nekome ja ti ostajem.
  Jer nije mi svejedno
  tebi sam bila samo ime i broj
  i uzmi jos vise mada nije te vrijedno prezivijet cu ja to
  i nije mi svjedno
  a tebi je lako ti se vracas njoj
  i kao da nikad tu i nije te bilo prezivjet cu ja to
  jer nije mi svjedno.


  Nogom pred nogu - tiho!
  Ja po vodi hodam
  Svojim putem uspravno
  Pljuga na pljugu
  Jedna na drugu
  Slazem - sate, dane, godine
  Pa krenu bitke
  Dođu porazi
  Kad nije film
  Da pravda pobjedi

  Sjeti se
  Kako smo mastat znali
  I bogu dane krali
  Ispred "zvečke" satima
  Kovali planove
  Kuzili istine
  Svak' sa svojeg oblaka  U mojoj ulici ne prodaju se kifle,
  Ne tece saobracaj i dim,
  U mojoj ulici nema fukare,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  Oko mene rastu cempresi i drot,
  Veceras imam party a ujutro trim,
  Lijepe zene dolaze kod mene,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  U skolu me vozi samo auto pravo,
  Sa mnogim sam pjevacicama spav'o,
  Uvijek sobom nosim svoj mali karabin,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  Jede se kavijar, pije se dzin,
  Ima se para, ima se s cim,
  Ponekad trava, nikad heroin,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  Moja raja me bas ne voli,
  Zavide mi na moje uspjehe,
  A ja o svima najbolje, ja sa svima fin,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  A kad me ona zovne "Hodi malo vamo!",
  Ja odmah potrcim,
  Jer macehu ja volim vise nego starog,
  Jer ja sam guzonjin sin.
  Danas sam dobio svog novoga Porsea,
  I malko cu se voziti s njim,
  Jer ja--
  Ja sam guzonjin sin!  Nikada nemoj odlaziti, ako imaš razloga ostati. Znamo što jesmo,
  a ne znamo što možemo biti

  Sjedim u kutu sobe,
  opet sam noćas sama
  sjedim i mislim na tebe
  a oko mene tama ...
  Tužna sam svake noći
  plašim se što donosi dan
  bojim se svakog jutra..
  i što će se dogoditi sutra ...


  ...zaboli... do dna me zaboli... svaki put kad pukašam do neba da te zavolim... pričaj mi jer nikog drugog ne slušam... uvijek mi stani na put kad u ljubavi pokušam... spremna sam na svaki tvoj hir u ljubavi... na rat i mir... nek mi do temelja sce izgori ja birat ću najteži put... jer neznam da te nevolim... nek mi se život kroz prste izvuče... ja dat ću i suze i bol... ljubav zaslužuje to...
  pričaj mi jer nikog drugog ne slušam... uvijek mi stani na put kad u ljubavi pokušam...
  nek mi do temelja sce izgori ja birat ću najteži put... jer neznam da te nevolim... nek mi se život kroz prste izvuče... ja dat ću i suze i bol... ljubav zaslužuje to...
  kako vrijeme mi prolazi... mislim na tebe uporno... neću mijenjati sebe jer volim te neumorno...
  nek mi do temelja sce izgori ja birat ću najteži put... jer neznam da te nevolim... nek mi se život kroz prste izvuče... ja dat ću i suze i bol... ljubav zaslužuje to...
  Pada kiša napolju
  Kaplje mi po prozoru
  A ja sama kod kuće
  Sjedim plačem tugujem
  Ne znam šta ću od sebe

  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Da te nije sad bi ja
  Svoga dragog ljubila

  Bježi kišo s prozora
  Da te nije sad bi ja
  Svoga dragog ljubila

  Kiša joj govorila
  Kiša joj govorila
  Sjedi curo kod kuće
  Jer on nije za tebe
  On je sada kod druge

  Sjedi curo kod kuće
  Jer on nije za tebe
  On je sada kod druge

  Ti si kišo lažljiva
  Ti si kišo lažljiva
  Mene dragi ne vara
  Ja sam njemu najdraža
  Bježi kišo s prozora

  Mene dragi ne vara
  Ja sam njemu najdraža
  Bježi kišo s prozora

  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora
  Bježi kišo s prozora  NATAŠA BEKVALAC: PONOVO

  Kriva sam pred Bogom i pred ljudima
  takva mi je sudbina
  ne misli da ponosna sam na to
  što nisam anđeo
  Kad zavodim ne zavolim
  kad prevarim ne zažalim
  al' samo tebi sanjam
  da se vratim ponovo
  Voli me iz inata
  voli me bez ostatka
  voli me bilo gde sam
  baš takvu kakva jesam
  Voli me kad me nema
  voli me pored svega
  voli me kad ni jedan
  baš razlog za to nemaš
  Ponovo, ponovo
  pred tobom grešna stojim
  ponovo, ponovo
  za tvoju ljubav molim
  Evo me slobodno mi kaži ne
  zaboravi me ili se navikni
  da nemam krila
  nikad nisam bila anđeo
  Kad zavodim ne zavolim
  kad prevarim ne zažalim
  al' samo tebi sanjam
  da se vratim ponovo
  Voli me iz inata
  voli me bez ostatka
  voli me bilo gde sam
  baš takvu kakva jesam
  Voli me kad me nema
  voli me pored svega
  voli me kad ni jedan
  baš razlog za to nemaš
  Gibonni
  Hodaj


  Naucila si zivit, tico lijepa
  od svakoga ne primit ruku pomirenja
  i pocinjes razumit' prvi puta
  da jedno smo na vani a drugo smo iznutra
  Hodaj, nebo strpljive voli
  hodaj, mozda se ipak sve u dobro pretvori
  Jer tko ce to izvagat svaki puta
  koje rici vratit', a koje ces progucat
  I straj te izgovorit nakon svega
  da godinama zivis s nekim
  koga ne znas
  Zasto nosis oblak iza lipog lica
  viruj, bit ce sve u redu, i za svako slovo
  ti ne trazi krivca u sebi il' u meni
  u svemu jer slomit' ce nas to

zemlja mojih snova******


 • Image Hosted by ImageShack.us  Image Hosted by ImageShack.us
  Image Hosted by ImageShack.us
  Image Hosted by ImageShack.us  Image Hosted by ImageShack.us


 • sjećanje nije obaveza nego proizvod iskrenih osjećaja,
  zato me se sjeti kad hoćeš i onoliko koliko sam zaslužila...


  sve će proći osim dobra kojeg smo učinili...


  nema čovjeka koji je podjelio svoju radost s prijateljima,
  a da se nije još više radovao!
  kao šta nema čovjeka koji je podijelio svoju tugu s prijateljima,
  a da nije manje tugovao...


  ...sometimes all you need is one!!


  mogla sam ja varati
  čak i puno pametnije
  i raskučiti mnogo bogatije,rasplakati hrabrije...
  ali nisam TI SI MENE!!!


  odrasli su zaista čudni...


  ako čovjek voli 1 cvijet koji postoji kao jedini uzorak među milijunima i milijunima zvijezda,dovoljan je da ga pogleda pa da bude sretan...on kaže sebi: moj cvijet je tamo negdje,ali ako ovca pojede cvijet,to je za njega kao da su se najedanput ugasile sve zvijezde...


  ti možeš poći stazom koja vodi do zvijezda,ja ću krenuti putem kojim će me nekamo dovesti...

  nisu svi šta lutaju izgubljeni...
  nisu svi šta dobiju 5 iz latinskog pametni...
  i nisu svi šta neznaju matematiku glupi...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se