PRVA HUMANITARNA INTERNET UDRUGA **** UDRUGA DARUJMO OSMIJEH ****

14.04.2006., petak

...sutra, 15.04.2006......od 9:00 kroz cijeli dan, pozivam sve koji su u ZGB da se prošetaju trgom bana Jelačića i obavezno se zaustave na štandu udruge "Darujmo osmijeh" koji će biti postavljen ispred Hypo-banke...

...pripremili smo pisanice kojima ćemo darivati sve one koji u škrabicu udruge ubace novčić ili dva, a sve u cilju kako bi smo prikupili sredstva za II sportsko-ribolovni kup "Darujmo osmijeh" na kojem su natječu štićenici jednog dječjeg doma...

...na štandu možete dobiti sve ostale informacije o radu udruge, planovima i načinu na koji možete pomoći, ukoliko želite...

...uskoro će biti aktivirana i naša web-stranica (www.osmijeh.org), pa možete pregledati što smo do sada uradili, kao i pregledati fotografije snimljene na našim akcijama...

...i da završim jednom prekrasnom rečenicom:

"Nitko nije učinio veću grešku od onog tko nije učinio ništa jer je mislio da može učiniti malo"

...dođite na druženje sa malim i velikim volonterima udruge...

...sunčan i nasmijan dan i život želim svima :D ...

- 18:44 - Komentari (10) - Isprintaj - #

19.01.2006., četvrtak

NOVO !!! Besplatno korištenje interneta

Obavijest svekolikom pučanstvu


Udruga "Darujmo osmijeh" u suradnji s Udrugom "Svi smo protiv" osigurala je besplatan pristup internetu za sve naše ČLANOVE. Dakle želite li surfati, poslati mail, chatati, ircati ili se baviti bilo kojim drugim vidom internet komunikacije dragi naši članovi slobodno se POJAVITE svakog četvrtka u 19 sati na redovnom sastanku udruge, te iskoristite svoje pravo besplatnog korištenja internet pristupa.

Svi vi koji želite iskoristiti ovu mogućnos a niste još članovi Udruge, slobodno dođite i upoznajte nas, te postanite jedan/na od nas jednostavnim učlanjenjem u našu udrugu. Nakon toga sve što trebate raditi je redovno dolaziti na sastanke četvrtkom, sudjelovati u radu udruge i iskoristiti mogućnost surfanja POTPUNO BESPLATNO.


NAPOMENA:

Ne nećete dobiti besplatni DVD player nakon učlanjenja, samo puno dobrog druženja a usput nekome ćete svojim radom u udruzi podariti osmijeh.


Za sve one koji još neznaju članarina za 2006. godinu za SVE članove (sadašnje i buduće) iznosi 50,00 kuna (čitaj: hrvatskih novaca, životinjice ne primamo).


Tomislav Fabrični
tajnik udruge

091/610-0465

- 15:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.01.2006., utorak

...PRVI OVOGODIŠNJI SASTANAK...

...predviđen je za četvrtak 12.01.2006.godine...u 18 sati...u prostorijama ORR-a u Remetincu...:)

...svim dragim članovima i aktivistima Udruge Darujmo osmijeh želim sretnu i uspješnu Novu 2006. godinu...i pozivam da se okupimo u što većem broju...i tako započnemo novo i plodno razdoblje na sveopće zadovoljstvo...:P

...vidimo se...:D

- 21:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

30.12.2005., petak

...SRETNU NOVU 2006...


...svim članovima i prijateljima udruge Darujmo osmijeh, kao i svim ljudima dobre volje...

...da sa svakim danom učimo kako biti bolji čovjek i darujemo osmijeh jedni drugima...

...Jadranka...

- 12:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.11.2005., ponedjeljak

BUDI VOLONTER

Dragi naši

vrijeme darivanja se bliži, i ponovo u nama bude se "Božični vilenjaci". Poput I.B.Mažuraničkinih domačih što u ognjištu obitavahu u našim srcima kucka to nešto što nas gura naprijed i potiće nas da uvijek iznova nekome podarimo ono najmanje što možemo, jedan topao osmijeh.

I ove godine povodom Međunarodnog dana volontera (05.12.2005.) Udruga "Darujmo osmijeh" organizira 04.12.2005. od 10-19.00 sati na prostoru Cvjetnog trga u Zagrebu veliku humanitarnu akciju. Pod šatorom površine 60-tak kvadratnih metara odvijati će se čitav niz događanja, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite.

Cilj akcije je prije svega informirati šire mase tko su volonteri, koja su njihova prava i obveze, te predstaviti samo volontiranje kao nešto društveno korisno. Na našim štandovima svi zainteresirani moći će dobiti sve potrebne informacije, kako i gdje volontirati, učlaniti se u našu udrugu ili samo ostaviti svoje podatke ukoliko su zainteresirani za volontiranje, tako da ih članstvo udruge može naknadno kontaktirati kada nam usluge i znanja kojima raspolažu mogu biti od koristi.

Drugi nipošto manje bitan cilj je i prikupljanje sredstava za nabavu i ugradnju dizala u jednom od objekata Centra za radnu rehabilitaciju Stančić iz Dugog Sela. Samo prikupljanje sredstava vršiti će se u okviru naše akcije "Lift za Stančić" dragovoljnim prilozima i prodajom rukotvorina korisnika Centra Stančić te vas još jednom pozivamo da nam se pridružite u tom plemenitom cilju.

Voditelj programa biti će Ivan B. Tratinčica, koji za najmlađe nam sugrađane priprema posebno iznenađenje, stoga nas obavezno posjetite i povedite svoje najmlađe.


- 13:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

23.11.2005., srijeda

...POZIVAM......sve članove udruge "Darujmo osmijeh" da dođu na sastanak u četvrtak 24.11.2005 u 19:00 koji će se održati u prostorijama ORR, Remetinečka kod rotora, na starom mjestu...

...molim da se odazovete u što većem broju kako bi dogovorili sve potrebne detalje za akciju "Božični vilenjaci" koja je planirana za 04.12.2005. (nedjelja) na Cvjetnom trgu u Zagrebu...

...dobrodošli su i svi oni koji nam se žele pridružiti jer "Nitko nije učinio veću grešku od osobe koja nije poduzela ništa zato jer je mogla učiniti malo"...


...p.s. ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati na mail udruge...

...unaprijed hvala...


- 12:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.11.2005., petak

...sastanak članova udruge Darujmo osmijeh...


... je sutra (subota 19/11/05) u 12:00 u prostorijama ORR, na starom mjestu...

...molim članove da se odazovu u što većem broju jer uskoro imamo našu akciju "Božični vilenjaci" pa se moramo dogooriti oko mnogih bitnih stvari...

...za sve dodatne informacije možete mi se javiti na mail udruge...

...hvala... ...

- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.11.2005., utorak

...poštovani prijatelji...

...i članovi udruge "Darujmo osmijeh", ovim putem Vas želim obavijestiti da Zajednica građanskih udruga RH u čijem je članstvu i naša udruga, organizira u okviru programa "Europski inkubator" Okrugli stol pod nazivom "Hrvatska u Europskoj uniji - irska iskustva" koji se održava 11.11.2005 s početkom u 10:00...

...predviđeni su i zanimljivi gosti, a jedna od njih je i zamjenica Veleposlanika Irske gđa Gillian O' Keefe...

...cijeli program traje do 14:00, pa molim sve koji su zbilja zainteresirani da prisustvuju ovom Okruglom stolu da mi se jave na mail udruge (darujmo-osmijeh@net.hr) za dodatne informacije...

...hvala...

- 09:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.07.2005., petak

1. Kup " Darujmo osmijeh"

Eto i nas...:O) Povodom akcija druženja i zajedničkih izleta sa štićenicima domova za osobe s posebnim potrebama te domova za djecu bez roditeljske skrbi, organiziranih u sklopu aktivnosti udruge "Darujmo osmijeh" i u suradnji sa ŠRD "Som" iz Kerestinca 22.06.2005. je održano natjecanje u disciplini "ribolov udicom na plovak" na jezeru Kerestinec.

Udruga "Darujmo osmijeh" se bavi humanitarnim aktivnostima u sklopu kojih smo odlučili organizirati izlet u prirodu, upoznavanje s ribolovnim sportom i osnovnim etičkim principima kojih se drže sportski ribolovci na vodi. Za dvadeset dvoje dječaka i djevojčica Dječjeg doma Sv. Josip iz Hrvatskog Leskovca priredili smo cjelodnevni program upoznavanja s ribolovnom vještinom, uz posebnu naznaku na najrašireniji način sportskog ribolova - ribolov udicom na plovak.

Odlični ulovi

Sjajni uvjeti na vodi i besprekorna organizacija omogućili su da je 90 minutno natjecanje polučilo izvrstan ukupan ulov od 15.139 grama. Kako to i priliči u natjecateljskom ribolovnom sportu, nakon natjecanja je uslijedila dodjela medalja pobjednicima.

U kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio Pajtim Gaši s ulovom 1115 grama, dok je u kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila Danijela Jurišić s ostvarenim ulovom od 874 grama. Možda ovi izvanredno lijepi rezultati ostvareni od dječaka i djevojčica koje se do sada nisu imali prilike okušati u ribolovu, ukazuju da je i ovo metoda pomlađivanja kadra sportskih ribolovaca? Odgovor na to pitanje prepuštamo struci.

Natjecanje je proteklo pod nadzorom naših najboljih sudačkih kadrova: gospođe Ane Orel, te gospode Franje Orela i Tomislava Reberskog.

Ovo je novo iskustvo, da se humanitarne udruge u suradnji sa sportsko ribolovnim klubovima bave ovakvim aktivnostima, stoga pozivamo i ostale sportske ribolovce da poduzimaju slične akcije, jer ova zajednička druženja mnogo znače za pravilan razvoj osobnosti djece. Druženja s odraslima, veza s vršnjacima, u našem slućaju upoznavanje s kadetima iz matičnog kluba, i novi kontakti potrebni su svoj djeci, a naročito onima koja rastu bez obiteljskog okruženja.

Radost na licima djece

Da je djecu oduševio izlet to dokazuje radost na njihovim licima i izražena želja da se ovakvo druženje uskoro ponovi. s obzirom da raspolažemo s ograničenim materijalnim sredstvima, svaka pomoć u organiziranju slobodnog vremena djece je dobrodošla.

S podrškom u pribavljanju medalja, ribolovne opreme i prihrane u susret su nam izašli T.P. Olivari, Športski Ribolov, HŠRS i gospođa Suzana Orel.

Zahvalni smo svima koji pomažu u organizaciji kvalitetnijeg života djece iz dječjih domova, pa tako i Općini Kerestinec koja se pobrinula za poklone.

Posebno zahvaljujemo članovima ŠRK "Som" Kerestinec, malom klubu s velikim srcem, koji nam je omogućio korištenje jezere, infrastrukture, svesrdnu pomoć u organizaciji druženja, ukusan objed, a prije svega toplinu domaćina.


... objavljeno u "Športskom ribolovu" broj 114, srpanj 2005.

- 07:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.06.2005., četvrtak

...FLORA ART...

...akcija udruge "Darujmo osmijeh" na koju ste pozvani u prethodnom post-u se nastavlja i ovaj vikend (03.-05.06.) i to u sklopu događanja na izložbi cvijeća FLORA ART pa ste jednako tako svi i pozvani da uživate u cvijeću i vrtovima i darujete osmijehe zajedno s nama...
...kontakt broj je isti kao u prethodnom post-u...
...pozdrav od Jadranke...

- 01:11 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.05.2005., četvrtak

...DANI UTRINA...

...kao što ste već mogli pročitati udruga "Darujmo osmijeh" je početkom godine pokrenula humanitarnu akciju pod imenom „Lift za Stančić“, a s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku i ugradnju lifta u jednom od objekata „Centra za radnu rehabilitaciju Stančić“, Dugo Selo...

...u sklopu manifestacije „Dani Utrina“ koja se održava ovaj vikend i to...

-PETAK 18:00 - 23:00
-SUBOTA 09:00 - 23:00
-NEDJELJA 09:00 - 23:00

...udruga će predstaviti akciju „Lift za Stančić“ građanima Novog Zagreba, a na našem štandu možete dobiti sve informacije po pitanju same akcije, zatim Centra „Stančić“ i naravno naše udruge...

...konkretan program ove manifestacije još uvijek nemam, no pouzdano znam da će biti puno dobre svirke i raznih šarenih sadržaja za velike i male i iskreno se nadam da će te naći vremena sljedeći vikend, ukoliko ste u ZGB da malo prošetate do Utrina i do štanda udruge i družite se s nama...

...akcija „Lift za Stančić“ je akcija koja će se odvijati tijekom cijele godine...

...ukoliko imate dobrih ideja ili neko pitanje možete mi se javiti na broj 091/882-67-90...

...Jadranka...

- 13:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.04.2005., srijeda

Osmijeh iz Opatije - Humanitarna akcija za Bolnicu Kantrida (RI)

"Lipi moji" pozdrav iz suncem obasjane Opatije

Eto po 5. puta unazočih tradicionalnim WinDay's događanjima. Kao i svih godina do sada cijela manifestacija ima uz svoj primarni IT & Managment karakter i tradicionalnu humanitarnu "crtu". Ove godine organizatori su pokrenuli humanitarnu akciju kojom se prikupljaju donacije za dječji odjel bolnice na Kantridi, i prema dosadašnjim pokazateljima odaziv je vrlo velik te je prikupljena značajnija svota novca.

Dakle lipi moji ako Nas čitate i trenutno se nalazite u Opatiji bajnoj pozivam vas da se svojim prilozima u okviru svojih mogućnosti odazovete ovoj humanitarnoj akciji i na taj način doprinesete ovom humanom cilju.

- 09:20 - Komentari (3) - Isprintaj - #

25.04.2005., ponedjeljak

U što smo popularni : "Dobro jutro Hrvatska iz Centra Stančić"


ZAGREB: Subota 23.04.2005. članstvo Udruge "Darujmo osmijeh", posjetilio je Centra za rehabilitaciju Stančić kraj Dugog sela, i zajedno s njima proveli smo akciju uređenja okoliša. Kroz čitav niz radionica i događanja koja su se odvijala od petka posljepodne te se nastavila u subotu, članstvo udruge na čelu s osnivačkim odborom posadilo je velik broj sadnica cvijeća i ukrasnog bilja, sudjelovalo u plesnoj rehabilitaciji, slikarskoj radionici i sl.

Ova akcija samo je jedno u nizu događanja koja će se odvijati tijekom godine u okviru projekta "Lift za Stančić".

Svi koji su danas ujutro upalili svoje TV prijamnike oko 8 sati i gledali "Dobro jutro Hrvatska" imali su priliku vidjeti kratku reportažicu koja je snimljena u Stančiću, i sami vidjeti dio onoga što se dešavalo tamo u ova dva dana.

- 11:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.03.2005., srijeda

...jutro nasmiješeno i sretno želim svima...


...evo par informacija po pitanju naše akcije Uskršnja pisanica i manifestacije Uskrs na Ribnjaku...

...1/ jaja za pisanice su prikupljena, jučer smo u Stančić isporučili ona koja će obojati korisnici Stančića, a po pitanju ostalih jajca zajedničkim snagama krećemo u farbanje, onako uz zezanciju i jedno ležerno druženje kao što to uvijek organiziramo ...

...2/ te pisanice, zajedno sa rukotvorinama iz Stančića i promo-materijalom, prvo izlažemo na štandu na Cvjetnom trgu u petak popodne i u subotu cijeli dan, prije Uskrsa, tako da za te dane pozivam raznoliku iskričavu ekipu, slično kao onda za Vilenjake, da se druže s nama...

...sreća da je toplije vrijeme pa se možemo lijepo družiti i ljudima pružiti neophodne informacije po pitanju akcije i kako da naprave donacije ili se učlane u udrugu i još mnogo toga ;) ...

...3/ ponedjeljak na Ribnjaku, po tom pitanju sve već piše...

...a sad farbancija jajaaaaaaaa...


...ciao...

- 11:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

18.03.2005., petak

...Uskrs na Ribnjaku...

...kao što ste već mogli pročitati udruga „Darujmo osmijeh“ je početkom godine pokrenula humanitarnu akciju pod imenom „Lift za Stančić“, a s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku i ugradnju lifta u jednom od objekata „Centra za radnu rehabilitaciju Stančić“, Dugo Selo...

...u sklopu tradicionalne manifestacije „Uskrs na Ribnjaku“ 28.03.2005., na Uskršnji ponedjeljak, koju organizira Centar mladih Ribnjak, udruga će predstaviti akciju „Lift za Stančić“ građanima grada Zagreba, a na našim štandovima će, pored pisanica, biti izložene na prodaju i rukotvorine korisnika Centra „Stančić“...

...program ove manifestacije traje od 11:00 do 15:00 u Parku Ribnjak, a uz dječje zborove, mađioničare i žonglere osmišljene su i igre s djecom i mnoge druge aktivnosti...

...akcija „Lift za Stančić“ je akcija koja će se odvijati tijekom cijele godine, a poklanjanje pisanica kao zahvala za donacije građana na lokaciji Ribnjak za vrijeme Uskršnjih blagdana bi bilo jedno u nizu događanja koja će se odvijati s ciljem prikupljanja potrebnih sredstava...

...ovim putem molimo sve iskrice da prošetaju 28.03.2005. kroz Parku Ribnjak, da povedu svoje klince i klinceze jer je program zanimljiv, da se malo družimo i da svi zajedno doprinesemo ostvarenju ovog cilja...

...ukoliko imate dobrih ideja ili neko pitanje možete nam se javiti na brojeve:
091/48-40-665 Jadranka
091/61-00-465 Tomislav

...dođite jer što nas je više to smo mnogobrojniji ;) ...

- 14:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.02.2005., nedjelja

Donacija: Tri zagrebačke udruge darivale štićenike "Lobor grada"

Preslika članka iz "Večernjeg lista" od 13.02.2005.


Uz darove pripremljen i koncert


Autor: Silva Videk

LOBOR - potaknute akcijom "Ne zaboravi me", tri su zagrebačke udurge odlučile pružiti pomoć onima kojima je potrebna. prikupljali su stvari. Prva internetska udruga "Darujmo osmijeh", Udruga za borbu protiv ovisnosti i neprihvatljivog ponašanja "Svi za protiv" i Odred izviđača Savski gaj prikupili su pun kamion, 3,5 tona stvari, koje će dobor doći štičenicima Doma za psihički bolesne odrasle osobe "Lobor Grad" u Loboru.

U kamionu su stigli odjevni predmeti prikupljeni u zagrebačkim kemijskim čistionama koje vlasnici nikad nisu podigli, više od 300 pari papuča koje su dobili od Hotela Regent Esplanade, voće koje su darovale Zagrebačke tržnice, te kupljene brojne društvene igre i još štošta drugog, u čemu je pomogao i Crveni križ Novog Zagreba.

Gosti su i na drugi način štičenicima uljepšali dan. Poveli su Kulturno-umjetničko društvo umirovljenika iz Sesveta, koje je svojim programom oduševilo štičenike. Djelatnici "Lobor grada" od te donacije zapakirat će poklone koje će štičenicima uručiti danas, na Valentinovo, koje će se i ondje slaviti. Dogovorena je i daljnja suradnja pa će Udruga "Svi za protiv" "Lobor gradu" donirati i četiri računala za rad osoblja.

- 15:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.01.2005., utorak

Humanitarna akcija "Lift za Stančić"

Preslika članka iz "Večernjeg lista" od 24.01 i 25.01.2005.

Humanitarna akcija za Stančić

Udruga Darujmo osmijeh organizirala je jučer prodajnu izložbu u holu Gradskog poglavarstva kojom su se prikupljala sredstva za nabavu i ugradnju dizala u jedan od objekata Centra za rehabilitaciju Stančić. Izložba je organizirana u sklopu humanitarne akcije Lift za Stančić. (T.Kv)Preslika članka iz "Jutarnjeg lista" od 25.01.2005.


Izložba akcije "Lift za Stančić"

Udruga "Darujmo osmijeh" organizira humanitarnu akciju pod imenom "Lift za Stančić" radi prikupljanja novca za ugradnju dizala u jednom od objekata Centra za radnu rehabilitaciju Stančić. U sklopu te akcije predviđena je prodajna izložba slika i rukotvorina, a svečano će se otvaranje upriličiti danas u predvorju zgrade Gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića.

Biti će ponuđena djela poznatih hrvatskih autora nastala u različitim likovnim kolonijama koje su održane u Centru Stančić, a i radovi nekolicine njegovih korisnika. (K.A.)

- 15:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.01.2005., subota

Sastanci,druženja,planiranja itd.

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali posljednjem sastanku,te obavještavamo sve koji nam se žele ubuduće pridružiti da su sastanci udruge svakoga četvrtka od 18h,a podrobnije informacije možete dobiti na brojeve mobitela:0914840665-Jadranka
0911508126-Diiiiinoooooo..

Hvala i vidimo se...:)))))))))))))))))

- 15:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

23.12.2004., četvrtak

...poziv svim ljudima dobre volje...

...ekipa, tek toliko da obavjestim sve one koji imaju želje i energije da se uključe u rad humanitarne udruge "Darujmo osmijeh" da je danas u 18.00 sastanak članova udruge i svi koji se žele uključiti mogu mi se javiti na broj 091/48-40-665 kako bi se dogovorili kad i gdje da se skupimo...
...malo je potrebno učiniti da se pojavi osmijeh na dječjem licu ili licu nekog od korisnika centra Stančić, prema tome dođite i družite se s nama, obogatite svoju dušu osmijehom na tuđem licu :) ...
Jadranka

- 10:10 - Komentari (6) - Isprintaj - #

20.12.2004., ponedjeljak

Akcije,davanja,primanja:))))

Naši dragi i veseli volonteri posjetili su u petak i subotu centre "Laduč"(mala i preslatka zapostavljena dječica) i "Stančić"(od najmanjih do najvećih oboljelih od raznih paraliza i tjelesnomentalnih oštećenja,celebralna itd.),Te su tom prilikom podijelili sve one donacije koje su se skupljale u akciji"BOŽIČNI VILENJACI".Dječica su tom prigodom imala priliku iskazati se na improviziranom"STORY SUPER NOVA"showu,gdje su se pokazala iznimno talentiranima za ples i pjevanje,a razgledali smo i objekat u kojima su nastanjeni,te su nam s ponosom pokazivali svoje sobe,krevete,slikarske i ostale radove,te smo ostali pod jakim dojmom i odlučili smo ih posječivati što je češće moguće da im uljepšamo boravak animiranjem i veselom zabavom...(Zainteresirani,kontaktirajte nas).
Glede "Stančića"...Moram vam reći da nemam puno za reći,jer sam doživio nešto posebno duboko i neopisivo,pa sam još pod tim dojmom,ali moram izraziti divljenje za ravnateljicu Željku koja je svoj život posvetila pacijentima koji obitavaju u doista teškim uvjetima koje im ona nastoji svim silama poboljšati moleći ministarstvo(koje i ne sluša,naravno)za sredstva,i provodeći 16 sati dnevno s bolesnicima.Ona je tamo 7 dana u tjednu,iznenadio sam se ugodno kad mi je predstavila mnoge pacijente imenom i poviješću bolesti,a bilo je vidljivo da su je lakši pacijenti pozdravljali s ljubavlju što je doživljaj koji ću pamtiti...Nemam daljnjih komentara osim zahvale svima koji su sudjelovali u akciji....Hvala Vam velika....
Hvala Željka
Hvala Tomo
Hvala Ines
Hvala Sanja
Hvala Jadranka
Hvala Nataša
Hvala prijateljici Sanjinoj(ne pamtim imena,sorry)
Hvala Svima drugima koji su sudjelovali dosad svojim zalaganjem i darovima
Sorry ako nekoga nisam spomenuo,podsjetite me,budem....Veliki OOOOOSSSSMMMIIIJEEEEHHHH:)))

- 14:19 - Komentari (5) - Isprintaj - #

06.12.2004., ponedjeljak

VI PREKRASNI LJUDI ......što reči nego veliko JUMBO HVALA

Hvala vam vi ljudi velikog srca, jucer ste pokazali da medju nama internet ovisnicima i tech freak-ovima ima ljudi velikog srca, spremnih darovati sebe, svoj rad i svoje vrijeme, ne trazeci nista zauzvrat, jer osmijeh na licu djeteta za vas najveća je nagrada.

Hvala vam moji "BOŽIĆNI VILENJACI"


Tomislav

- 08:57 - Komentari (6) - Isprintaj - #

01.12.2004., srijeda

Božićni vilenjaci

HUMANITARNA AKCIJA „BOŽIĆNI VILENJACI“

Udruga „Darujmo osmijeh“ povodom Međunarodnog dana Volontera 05.prosinca 2004. pokrenula je akciju humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za nabavu božićnih darova za štićenike Dječjeg doma „Laduč“ i Centra za rehabilitaciju „Stančić“.

Udruga je u suradnji s Gradom Zagrebom dobila na korištenje na dan 05.12.2004. prostor na Cvijetnom trgu u Zagrebu u veličini od 32 m2 na kojem će postaviti šator sa štandovima, na kojima će se uz razne sadržaje tijekom cijelog dana građani moći upoznati s programom i djelovanjem udruge, donijeti igračke i slične darove, kupiti prigodne proizvode naših sponzora po povoljnim cijenama, ubaciti poneku kunu u našu škrabljicu, učlaniti se u udrugu, te dobiti sve potrebne informacije kako se uključiti u rad udruge.

Ova akcija traje zaključno do 18.12.2004. godine i obuhvatiti će zbog relativno kratkog trajanja akcije samo grad Zagreb.

Ovim putem željeli bismo upoznati javnost s ciljem Humanitarne akcije „Božićni vilenjaci“, te ujedno pozvati sve ljude dobre volje na sudjelovanje, kako individualnim uplatama na račun Akcije, tako i donacijama stvari i igračaka koje će biti darovane djeci.

Igračke, knjige, slikovnice i ostali uporabni predmeti sakupljati će se prema rasporedu i na lokacijama o kojima će se građani moći informirati na štandu 05.12.2004. ukoliko nisu na sam dan akcije u mogućnosti donijeti ih na sam štand. Prikupljanje igračaka prestaje zaključno s 15.12.2004.

Ujedno ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje, koji nam žele pripomoći svojim znanjem i radom kao volonteri, da kontaktiraju Udrugu, gdje će moći dobiti iscrpne informacije gdje i kako mogu sudjelovati u akciji.

Udruga „Darujmo osmijeh“ ujedno poziva sve građane i tvrtke koji su spremni pomoći u radu, da se jave na telefonske brojeve Udruge. Tamo će dobiti sve informacije o Udruzi, njezinim članovima, načinu sudjelovanja, budućim projektima te svemu ostalome što ih zanima.


Kontakt osobe:

Jadranka Barišić -predsjednica udruge

091/534-82-78

Tomislav Fabrični - tajnik

091/610-04-65VIDIMO SE U NEDJELJU :o))))

- 21:39 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Udruga DARUJMO OSMIJEH

Udruga za poboljšanje kvalitete života djece, obitelji i starijih osoba

Lojenov prilaz 6, Zagreb

matični broj: 01876929
žiro-račun u RBA banci: 2484008-1102667200

tel: +385 91 610-0465, +385 91 882-67-90

Osmijeh


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se