Čišćenje organizma od nataloženih toksina

23 veljača 2005

Naišao sam na recept za čišćenje organizma, još ga nisam isprobao

Čišćenje je važno dobro tempirati, kako bi vam 4. dan pao na nedjelju ili neki dan bez ikakvih obveza, pošto će vas proljev malo izmoriti.

postupak:
1. dan ujutro na tašte popijete 30 ml mlakog pročišćenog maslaca,
dva sata poslije uzimanja ghija ne bi trebalo ništa jesti.

2. dan ujutro na tašte popijete 60 ml mlakog pročišćenog maslaca;
dva sata poslije uzimanja ghija ne bi trebalo ništa jesti.

3. dan ujutro na tašte popijete 90 ml mlakog pročišćenog maslaca;
dva sata poslije uzimanja ghija ne bi trebalo ništa jesti.

4. dan ujutro kupajte se 20 – tak minuta u što toplijoj vodi, kako bi ghi lakše ušao u sve stanice i pore u tijelu, te preuzeo toksine iz tijela na sebe. Nakon toga žene trebaju popiti 40 ml ricinusovog ulja, a muškarci 50 ml. Nakon otprilike 2 sata, organizam počinje čišćenje i izbacuje pročišćeni maslac natopljen toksinima preko izmeta. Ako ste imali proljev više od 5 puta, to znači da je čišćenje proteklo uspješno.

Nakon ovog čišćenja, preporučuje se vegetarijanska uravnotežena prehrana sa mnoštvom lagano kuhanog povrća i prirodnim voćnim sokovima. Hrana ne smije biti stara, previše začinjena, preslana, prevruća, previše gorka, previše kisela i previše suha. Također se treba prestati sa unošenjem toksičnih tvari kao što su kava, alkohol, cigarete, crni čajevi i opijati (uključujući lijekove protiv bolova). Takvu bi prehranu čovjek trebao i zadržati ukoliko želi zdrav i ugodan tjelesni život.


Čišćenje bubrega

Terapiju smijemo ponavljati najviše 4 puta godišnje i to u razmaku ne manjem od 14 dana. Čišćenje se sastoji od konzumiranja čaja posebne mješavine. Čaj se smije piti najviše tri tjedna.

sastav:
količina za jednu osobu,
za jednu trotjednu terapiju.
- preslica 15g
- kopriva 10g
- troskot 8g
- kantarion 6g

priprema:
Jedan prstohvat mješavine preliti sa 125 ml vrele vode, i ostaviti da stoji 10 minuta. Zatim ga procijedimo, a na talog od mješavine sipamo dvije šalice vruće vode i kuhamo 10 minuta. Zatim i taj čaj procijedimo u onaj prvi, tako da se izmiješaju.
Čaj se pije sobne temperature, i to pola šalice ujutro na tašte, pola sata prije ručka, i prije večere.
Čišćenje jetre

Čistite jetru dva puta godišnje.
Prije čišćenja jetre, 7-10 dana dobro je provesti cijeli antiparazitni program zapperom, čišćenje bubrega i čišćenje organizma od nataloženih toksina.

Za čišćenje jetre potrebno je:

1. 4 žličice gorke soli (možete nabaviti u ljekarni)
2. 100 ml hladno prešanog, nerafiniranog maslinovog ulja
3. 2 ljubičasta grejpa, iz kojih trebate iscijediti najmanje 3/4 čaše soka
4. 2 staklenke od 0,5 litre
5. veliku slamčicu, da lakše popijete napitak

Odaberite dan bez previše obaveza, npr. subotu za čišćenje, kako bi se mogli odmarati sljedećeg dana u nedjelju. Ne uzimajte nikakve lijekove, vitamine ili druge tablete, osim aku su vam neke neophodne, jer mogu spriječiti uspjeh.
postupak:

Ujutro – pojedite dijetalni doručak (najbolje voće), a zatim ručak bez začina, soli, masti, maslaca, ili mlijeka. Preporučuju se pečeni krumpiri, povrće i variva. Takva prehrana, omogućit će žući da se napuni i stvori pritisak u jetri. Veći pritisak – više izbačenog kamenja i kolesterola.

14.00 sati – Nikako ne jedite i ne pijte nakon 14.00 sati. Ako prekršite ovo pravilo, kasnije bi se mogli osjećati iznimno loše.
Pripremite gorku sol. Zamiješajte 4 žličice u tri šalice vode, zatim usipajte sve u prvu staklenku. To je količina dovoljna za 4 obroka gorke soli, koja ćete trebati uzeti. Stavite staklenku u hladnjak da bude rashlađena.

18.00 sati – Popijte jedan od 4 obroka gorke soli (3/4 čaše). Tekućini možete dodati i vršak čajne žličice C vitamina u prahu, zbog boljeg okusa. Nakon što ste popili prvi obrok gorke soli, možete isprati usta vodom i popiti dva – tri gutljaja.
Izvadite maslinovo ulje i grejp da se ugriju.

20.00 sati – Popijte drugi obrok gorke soli (3/4 čaše). Niste jeli od 14.00 sati, međutim nećete se osjećati gladnima. Pripremite se za spavanje. Točnost je vrlo važna za uspjeh. Nemojte kasniti ili uraniti više od 10 minuta.

21.45 sati – Polovicu čaše maslinovog ulja ulite u drugu staklenku od 0,5 litre. Istisnite grejp, uklonite meso grejpa i ispite sok u staklenku s maslinovim uljem. Čvrsto zatvorite poklopac i dobro izmućkajte dok sadržaj ne postane vodenast. Pazite na vrijeme!

22.00 sata – Popijte napitak koji ste pripremili, i to obvezatno stojeći, a ne ležeći ili sjedeći! Dobro je da sve popijete u roku od 5 minuta. Zatim odmah legnite!
Ako ne legnete odmah, kamenje može ostati u jetri. Što prije legnete, više će kamenja izaći van iz organizma. Legnite na leđa, a glavu oslonite na malo viši jastuk. Budite savršeno mirni 20 minuta, a zatim spavajte.

Sljedeće jutro – Nakon buđenja (ne prije 6 sati) uzmite treći obrok gorke soli. Odmah se vratite natrag u krevet.

2 sata kasnije – Uzmite četvrtu, zadnju dozu gorke soli, i ponovno se vratite natrag u krevet.

Još 2 sata kasnije – možete jesti. Započnite sa prirodnim voćnim sokom, najbolje od naranče. Nakon pola sata pojedite malo voća. Za oko sat vremena možete početi jesti normalnu, ali lakšu hranu. Do večeri trebali bi se osjećati oporavljeno.

Ujutro očekujte proljev. Možete upotrijebiti bateriju da vidite žučno kamenje u WC školjki. Ono je zelene boje i plutat će na površini jer je puno kolesterola. Da bi se osoba riješila bolova u leđima i alergija, treba izaći oko 2000 kamenčića. Uz kamenčiće iz organizma izlaze i kristali kolesterola iz žučnih kanalića, koji su u obliku žućkasto-smeđih slamčica.
Ako bi se simptomi ponovili, to znači da je u jetri ostalo još nečistoća, pa za 14 dana možemo ponoviti čišćenje. Nikada ne radite čišćenje dok ste bolesni!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.