Jyabura

Jyabura je voditelj tima (dijela CP9) koji nije bio na tajnoj misiji u Water 7. Pojeo je Inu Inu no Mi Model Wolf, voće koje mu daje mogućnost da se pretvori u potpunog vuka ili vukodlaka.
Jyabura vjeruje da mu je Lucci veliki rival, iako Lucci nije baš zainteresiran za to, vjerojatno radi velike razlike između njihove snage. Jyabura je vrlo kompetitivan, te je bio bijesan kad se saznalo da su Kaku i Lucci jači od njega. Prije Luccijevog odlaska sa svojom grupom u Water 7, Kaku je bio slabiji od Jyabure, a Lucci je bio bliže njegovom nivou. Jyaburin 'Douriki' je 2180.

Image Hosted by ImageShack.us

Dok su u ljudskom obliku, razlika između Jyaburinog i Kakuovog 'Dourikija' je samo 20, ali Jyabura vjeruje da je puno jači od Kakua dok je u životinjskom obliku, jer su voća koja pretvaraju ljude u životinje mesojede puno opasnije. Jyabura je vrlo nagao, i u kombinaciji sa svojim praznovjerjem (vjeruje da su vražja voća naselili sami vragovi) te neuspjelim pokušajem da odgovori Kakua od jačanja, često je prikazan kao komičan lik. Zato je iznenađujuće što je najrazboritiji pripadnik CP9. Jyabura inzistira na tome da je u borbi "dobar dečko", koji protivnicima zadaje brzu i bezbolnu smrt. On također svoje žrtve često nasamari, pričajući im bajke i laži tijekom borbe.

Image Hosted by ImageShack.us

Jyabura je stručnjak u 'Tekkai' tehnici, te je cijeli njegov stil borbe nazvan 'Tekkai Kenpo', stil koji mu omogućuje da se kreće dok koristi 'Tekkai'. On je jedini korisnik 'Rokushiki' tehnika koji je razvio tu mogućnost. Njegov 'Tekkai' je najjači u CP9, čemu je dokaz da se jedini može kretati dok ga koristi, što čak ni najjači član CP9, Lucci, nije uspjeo.
Jyabura ima autentičan smijeh, i glasa se: "Gyahahahahaha".
Sa prednje strane, ispod lijevog ramena ima tetovažu koja glasi 'ookami', ili vuk, prevedeno na hrvatski.
Pobijedio ga je Sanji koristeću svoju novu tehniku "Devil Leg" (Diable Jumbe - Vražja Noga)



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.