Kalifa

Kalifu smo prvo upoznali kao Iceburgovu tajnicu. Ona se za njega najviše brine i ne podnosi kada ga ljudi uvrijede (Luffy je to saznao na teški način kada ga je izudarala nogama nakon što je ostavio ružan komentar na Iceburga). Kada se otkrije da je ona član CP9, pokaže da nije samo iskusna samo u 'Rokushiki' tehnikama, već i sa bodljikavim bičem. Njen 'Douriki' iznosi 630, pa se s ponosom može nazvati super-ženom. Kada su stigli u Enies Lobby, ona i Kaku su od Spandama dobili Devil Fruit, te su ih pojeli pod ohrabrenjem ostalih CP9 članova (Lucci ih je najviše nagovarao). Također je poznato da je Kalifa, prije nego što je pojela Devil Fruit, bila najslabiji CP9 član (ne uključujući Spandama). Međutim, nakon što je pojela voće, nije poznato je li nadmašila drugog najslabijeg člana CP9.

Image Hosted by ImageShack.us

Ona je i velika feministica, i smatra da je govor muškarca, njegovo ponašanje i djela, pa čak i samo postojanje seksualno zlostavljanje (pogotovo Spandamovo) (eto, od tud moja rečenica ''Seku hara desu''. Iako, ja to govorim svima, bez obzira na spol, radi zafrkancije). Pored toga, ona nikad nije oklijevala u upotrebi svoje ženstvenosti u borbi sa Sanjijem.

Image Hosted by ImageShack.us

Iako se na početku činilo da će se Kalifa boriti sa Sanjijem, ona ga je pobijedila, jer je on vjerovao da je bolje umrijeti nego ozlijediti ženu. Ona je Sanjija pretvorila u sklisku lutku pomoću svojeg Awa Awa no Mi (Bubble Bubble Fruit). Njezini mjehurići ne čiste samo prljavštinu, već mogu počistiti i snagu, tj. isisati nečiju energiju. Također može sprati nabore na tijelima i tako nekoga pretvoriti u cartoonastu a u isto vrijeme morbidnu lutku, kao što je napravila sa Sanjijem i Nami u njihovoj borbi. Njezina najveća slabost je voda, čak i ako nije uronjena u nju, voda ispire njenu sapunicu. Nami ju je pobijedila sa svojim novim napadom, Thunder Lance Tempo.

Image Hosted by ImageShack.us

Kalifin rođendan je 24. travnja, jer se na taj dan slavi Dan Tajnica.



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.