srijeda, 04.07.2007.

Konfjuzd post (8

Za početak; imala sam prosjek 4.85, i 58 bodova i upala u jezičnu gimnaziju. I to u Sisku. I svake sekunde sve više žalim što nisam otišla u Zagreb, ali kako ja uvijek sve pogrešno napravim, tako ni ovog puta nije moglo biti drukčije.

A sad; ovim postom sam htjela završiti svoju priču s blogom. Kada sam nedavno pregledavala arhivu postova shvatila sam da se dosta stvari naveliko promijenilo; uključujući i mene, dogodile su se neke stvari koje nisam tako zamišljala i neke osobe koje su sada veliki dio moga života. Ali s ovim blogom je ostala i jedna, kako bi moj prijatelj to nazvao "ovisnost" koje se ne mogu riješiti. I jednostavno želim s tim prestati, završiti cijelo jedno poglavlje. Ali kako ta ovisnost ne nestaje sa svom mojom voljom, tako ne želim ni da ovaj blog nestane; jer iako to nisam tako doživjela, i ovaj blog je postao važan detalj moga života. Mislim, ponekad te najbolje mogu razveseliti ljudi koje uopće ne poznaješ i oni ti mogu dati upravo najbolje savjete. Jer oni će te uvijek poslušati. I puno vam hvala na tome.

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

Ali meni svejedno treba malo mira. Malo vremena sa svojim vlastitim retardiranim umom da riješim neke stvari. Jer više od godinu dana stojim na mrtvoj točci. I ne idem nikud s nje. Jednostavno previše očekujem od nekih stvari/ljudi/događaja. Očekujem da će se stvari popraviti/riješiti, a da ću ja samo stajati i gledati ih kako se rješavaju. A svi znamo da to ne ide tako. Samo što je najgore što ni sama ne znam što ja zapravo želim od nekih stvari, tj. ljudi. I ne znam kako da to promijenim. Najrađe bi da jednostavno pustim na miru tu poveznicu koja me veže za mrtvu točku. Ali jednostavno ne mogu, valjda mi je previše stalo. Ali jbg. valjda ću smisliti što želim i kojim putem krenuti. Ovisnosti se prejebenoteško riješiti.

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

Don`t call me an emo....Mwahahahahahahahahahahahahahahahahaha (X. No, I`m seriuos. Please don`t. ;oD

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

I da, btw; 22.7. idem u London! be jealous.....Hihihihihihihi, šalim se....

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

Zašto mora biti ovako šugavo vrijeme? Ja bih se kuuuupala, ali na bazenu pomogućnosti, ne na kiši (8


Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-04

Pozdrav! (X


23:30 | Komentari (85) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker