okouhonos

srijeda, 23.04.2008.

Blesavi i blesaviji

Sve još miriše na njega .....

Novine ponovo animiraju čitatelje anketom o seksualnoj aktivnosti. Naši su na (ne)slavnom drugom mjestu, tik četiri fuka zaostali iza grka, sa prosječnih 134 puta godišnje po glaviću. Tu su odmah srbi, pa crnogorci dakle mediteran i balkan sve pršti od seksualne aktivnosti stanovništva. Japanci jadni to rade u prosijeku samo 45 puta godišnje, što ih je to spopalo......

Da li se radi o sirotinjskoj zabavi ili ljubavnom umijeću ?

Dok razmišljam o tome kako su došli do ovih spoznaja, o moči statističke pogreške, o frustracije mladih ljudi bez partnera i otvorenih javnih kuća, na um mi dođe patent jednog poznanika samca.

Kako se ne voli samozadovoljavati, jer nije u skladu sa naukom vjere kojoj pripada, smislio je (eureka) rješenje poput junaka crtanog filma profesora Baltazara. Prvo dugo, dugo sjedi na ruci, toliko dugo dok mu potpuno ne utrne, tako da ne osjeća prste. Potom tom rukom prihvati svog nestrpljivog mališana i zamišlja kako mu tuđa ruka neke zgodne žene cijedi spolovilo do posljednje kapi.
Svi sretni, no ovo se vjerojatno ne računa kao seksualni odnos iz gore navedene ankete o ljubavničkom potencijalu nacija.

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #