Što nas čeka? Što nas čeka?

ponedjeljak , 22.04.2013.

26.-28.04. Kup SV. Duje, Solin, 3. kolo Lige za izviđače!

04.05. - Savezni izlet (SIR-a)
Molimo roditelje da dovedu djecu u 9 sati kod OŠ “Kostrena” te da dođu po poletarce i izviđače u 18 sati, na zadnju plažu u Kostreni (kod Barba Tome) . Istraživači ostaju na bivku! :)
Ponijeti: odredsku majicu, uniformu, traperice, bocu vode, 1 sendvič, šiltericu. Biti će osiguran ručak za sve sudionike.
U slučaju kišnog vremena djecu dovedite u isto vrijeme ispred OŠ “Kantrida” .

24.-26-05.- Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske
Održava se u Krapini. Prijevoz je organiziran autobusom za sve izviđače Saveza izviđača Rijeke. Cijena zborovanja iznosi 250,00kn po osobi (uključeni smještaj, prijevoz, obroci - od večere u petak pa zaključno s ručkom u nedjelju, troškovi organizacije, majica, diplomi i dr.). Rok za prijave je do 30.04.
http://www.scouts.hr/tag/zborovanje/

08.06. – Smotra saveza izviđača Rijeke
Na području grada Rijeke. Akcija za sve kategorije izviđača. Detljnije informacije na sastancima..

14.-16.06. – DIV/DION – natjecanje za izviđače i istraživače

Nakon duuge zimee

Nakon duge zime stiglo nam je PROLJEĆE!! Toplo, zeleno, cvjetno, sunčano, aktivno.. Što nas sve čeka, što nas sve čekaa??

Naravno da smo nešto i radili ove zime iako o tome niste čitali još.. negdje smo i bili.. vidjeli smo nešto te čuli svašta :) Pa hajde nekoliko riječi prvo o tome, da ostavimo i pisani trag..

Izviđači, H2O točnije, natjecali su se na POT-u (Pakrac, 15.-17. 03.) gdje su od 20 prijavljenih ekipa osvojili 9. mjesto. Nije loše, pucamo na bolje kažu, padaju oklade, dealovi razni.. Živi bili pa vidjeli!
POT je ujedno bio i 2. kolo Lige za izviđače, aaaa 3. kolo vrlo uskoro! Pod nogama gorii, guze spremne da vide puta :D dadada, za svega 4 dana ekipa izviđača kreće za Split, sretno im biloo, samo gass!!
Istraživači i brđani briljirali su ;) u Lepoglavi, 3.kolo lige za istraživače održano 22.-24. 03. osvojivši 8. i 18. mjesto. Ovi stariji, su 8., a ova mladost 18. .. nešto tu ne štimaa rekla bih ja. Vježbom do..

Prisustvovali smo i Susretima operativnih te Susretima kadrovskih voditelja. Jedni su održani u Selcu, drugi u Dugoj Resi. Bilo nam je super, mnogo novina, kadrova, voditelja, informacija, razmjena iskustava, ideja i još koječega..
Savez izviđača Rijeke organizirao je i motivacijski kadrovski za svoje kadrove. Dobar, kreativan, radni i misaoni vikend proveli smo u Gomirju. Nove ideje, ekipe, planovi, nabrijavanja za proljećee.

20.04. Zelena čistka u cijeeeloj Lijepoj našoj, na žalost slabiji odaziv + nesporazum oko vremena = čistili smo manje nego smo planirali.. Isto dobro.. ipak smo mi uvijek zeleni :)
iiii jučer smo (21.04. ) trčali po gradu našemu.. Homo si teć kažu pa smo i pošli. Trčali smo pun gas, neki na kraće staze neki na duže :):) svi smo živi i zdravi te smo sretno stigli kućama. kad tad. ;)

..i svoj odred voli..

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se