Logorovanje "Podvolovljek" 2012

petak , 13.04.2012.

KONTAKT TELEFON NA LOGOROVANJU: 00386 41 557 965

Dragi naši Primorjaši/ce, stiglo je vrijeme kada počinjemo razmišljati i pripremati se za logorovanje.

Tko još ne zna, logorovanje je kruna izviđačkog rada kroz godinu i najbolja aktivnost na kojoj ćete ikad sudjelovati!
Dva tjedna spavanja u šatorima, buđenje uz cvrkut ptica i prve zrake sunca, cijele dane provoditi na svježem zraku u prirodi u dobrom društvu i mnoštvu aktivnosti i izleta, kupanje u potoku, kreativno izražavanje kroz razne radionice, stjecanje znanja i vještina, večernji zabavni program uz logorsku vatru, učvršćivanje starih i stjecanje novih prijateljstava, i još puno puno toga što je teško riječima opisati - To se mora doživjeti!

Ovogodišnje logorovanje će se održati u Sloveniji u mjestu Podvolovljek u općini Luče u terminu od:

16. do 29. srpnja
(ZA POLETARCE: 22. – 29. srpnja)Mjesto Podvolovljek smješteno je u podnožju Savinjskih alpa u općini Luče (pokrajina Štajerska). Nalazi se na bistroj planinskoj riječici Lučnica na kojoj je smješten i naš logorski teren. Kraj obiluje prekrasnim prirodnim ljepotama, špiljama, jamama, planinama, rijekama i vodopadima. Ima mnoštvo mogućnosti za izlete, planinarenja i drugih zanimljivih sadržaja.

Cijena: 1.350 kn (180 €)
Za poletarce: 825 kn (110 €)

Prijavu i prvu ratu je u iznosu od 450,00 kuna je potrebno uplatiti do 09. svibnja 2012, a ostatak iznosa do samog početka logorovanja

U cijenu su uključeni: troškovi prijevoza članova i opreme, prehrana na bazi puni pansion, programski materijal, izleti.
( mogućnost obročnog plaćanja + popust za braću i sestre)

Maloljetni članovi moraju imati putovnicu!

25.04. – obavezni roditeljski sastanak u 19 sati u odredskim prostorijama Jadranski trg 4/III!

Info:
Petra Kandijaš – 098/165-3565
Sven Stojšić - 091/538-5317

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se