*One light for each undeserved tear*

srijeda, 28.02.2007.

hmmm... dugo je prošlo

istina, prošlo je jako puno vrimena od zadnjeg posta, istina svi ste me vjerojatno već i zaboravili ali ništa za to... drugo i nisam očekivala, ne znan da li je ovo post povratka ili tek usputni post to će vrime odlučiti... svejedno, puno toga se dogodilo od zadnjeg posta tako da bi bilo glupo sad pisati pa onda sve lipo pozdravljam! Angelis - - -

- 00:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 07.06.2006.

Gadno, gadno sam zapostavila blog. Ali valjda svi pogađate da je to zbog škole jer ovi zadnji tjedni su bili pakleni pa tako... Eto, mislila sam da ću proči s 5 ali to je sad u pitanju...al' nema veze bitno je da sam sve prošla a matura me ionako čeka zbog prvog razreda koji sam prošla s 4. Al' dobro... Sad sam na informatici i jednostavno mi se neda puno pisati ali sretna sam zbog činjenice da je škola gotova i da će ubrzo ljeto premda se to po vremenu baš i ne vidi... dobro, pozdrav svima, nadam se da ste svi dobili željene ocjene i do pisanja! :)

- 17:03 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 26.05.2006.

Stvarno sam zanemarila blog...gadno. Al' eto nisam mogla prije pisati, 14.-og mi je bila krizma i tako da sam bila u velikoj gužvi, cilo vrime učim (a tako je to, zadnji misec škole) onda drugi vikend bila sa zborom u Krapini, bilo je baš OK. Sad će mi ovaj nadolazeći vikend biti paklen, već znam. Evo lito se bliži, a što se viši bliži više sam nervoznija, već imam onaj osjećaj, znate miris lita i tako da sam nostalgična malo više nego inače. Ipak bliži se dan kad ću ga ponovo viditi, nakon gotovo godinu dana... jedva čekam. Vidi mene, želim ga zaboraviti a jedva čekam da ga vidim. Ali 'ko zna, možda mi ovo lito uspije (mislim zaboraviti ga) jer nisam baš načisto sa svojim osjećajima, sve ću znati kad ga ponovo vidim. Dobro, uglavnom, kod mene život tako... uvik jednako. A, dobro što se i ima minjati? Esan li sritna... a, iskreno ne znan ni sama ali jedno je sigurno, nisam ni tužna, tako da sam OK. Pročitala sam 'Alkemičara' od Paula Coelha i knjiga je super, preporučam je svakome, pa čak i onima koji ne vole čitati jer ima samo 150 stranica i lako se čita. Naravno treba je znat i shvatiti da bi bila super. Al' dobro..to bi bilo to! Ciao! I pozdrav svima!

~Razor Blade Salvation~

For what once was a dream
you have made reality
this evening our passion
will end in blood

Release through my blade
the sweetest red potion
only your veins posses

Drink of the wine
feel intense sensations
sweet red divine
fiery temptation tonight

I pierce the skin of thee
rejoice with the pain
and uniting in our sorrow
Burning obsession
pouring out like the rain
this salvation I desire

As the taste strokes my tongue
thawed is the frozen past
sweeping over me
Your scars a memory of my affection
the deeper the wound
the fonder my love

I pierce the skin of thee
rejoice with the pain
and uniting in our sorrow
Burning obsession
pouring out like the rain
this salvation I desire

I pierce the skin of thee
rejoice with the pain
and uniting in our sorrow
Burning obsession
pouring out like the rain
this salvation I desire

By: Sinergy


Image Hosted by ImageShack.us

- 21:55 - Komentari (13) - Isprintaj - #

petak, 12.05.2006.

~Numerologija~

Za promjenu odlučih staviti tj. napisati nešto zanimljivije na blog, jer ionako pisanje o tome gdje sam bila i kako sam se provela i nije toliko bitno. Ne vjerujem u horoskop ali frendica me toliko s tim zarazila, govorila mi kakav je koji znak pa mi je to postalo zabavno, dobro ja san neću pisati o horoskopu nego u numerologiji a to je onako slično kao i astrologija i ništa manje zabavno. Evo zapravo napisati ću kako izračunati koji je vaš životni broj i što taj broj govori o vama (uzimam to iz knjige 'Nostradamusova proročanstva') pa evo uputa:

Npr: ako je netko rođen 12. 01. 1990 (tj. ja) postupak je ovakav:
1+2+0+1+1+9+9+0=23
I onda zbrojimo znamenke broja 23, te dobijemo 2+3=5 (znači moj broj je 5, ali vjerujem da je bar nekom poznat ovaj način izračunavanja)

Pa eto ako netko voli nek' se pozabavi ovime...

TAJNO ZRAČENJE BROJA 1
Vi ste osoba koja posjeduje ogromnu moć rukovođenja nad masama ili pojedincem. Revolucionaran ste i snažan duh sa velikom unutrašnjom snagom i voljom koja može dugo biti potisnuta, ali kad jednom izađe na vidjelo, vi planete i sve oko sebe zasjenite svojom moći i duhom.
Veoma ste ambiciozni, možda kad-kad i pretjerano samouvjereni i ne nedostaje vam tvrdoglavosti. Teško se odričete svojih ideja, pa vam život ponekad nije ugodan a ni bez problema.
Hrabro ulazite u sve vrste izazova jer niste kukavica i volite opasnosti ma kakve one bile.
U svom životu ste okruženi malim brojem prijatelja od kojih zahtijevate slijepu vjernost, duboku iskrenost, poslušnost, a za uzvrat vi ste u stanju da sve učinite za svoje prijatelje i vama nijedna žrtva nije velika.
Volite novac ali niste gramzivi, jer vama novac služi za neke samo vama poznate i dostupne ideale. Temperamentni ste i puni mašte i fantazije koju s vremenom na vrijeme prenosite u stvarnost, u svakodnevni život.

TAJNO ZRAČENJE BROJA 2
Vi ste veoma prilagodljiva osoba, osoba koja je spremna da svakome pomogne i u duši ste umjetnik. Puni ste šarma i unutrašnje privlačnosti, tako da ste u stanju da skoro svakog osvojite. Imate veliki smisao za eleganciju i sklad. Narav vam je blaga, niste nametljivi i posjedujete genijalnu taktiku u sprovođenju svojih zamisli i uvijek uspijete da se drugima nametnete, pa čak i svojim protivnicima, ma koliko ih malo bilo.
Za vas je ljubav iznad svega, i slobodno se može reći da vam je ljubav smisao života i da kroz ogledalo ljubavi promatrate čitav svijet.
Temperamentni ste i cijelog života težite sticanju znanja i životne mudrosti, jer vi smatrate da ste bogom dani da drugima udahnete životnu energiju-duh.
Osnovno pravilo vašeg života je suradnja, što vas čini idealnim pomoćnikom-partnerom.

TAJNO ZRAČENJE BROJA 3
Vi ste inteligentna i talentirana osoba s velikim darom da život oko sebe promatrate realno i detaljno. U vašem životu veliku ulogu igraju Um, Duh i Duša i zato sve promatrate veoma jasno i sveobuhvatno, pa ipak teško se odlučujete na koji način i kako da izrazite sve ono što je negdje duboko u vama skriveno da i što čeka povoljan trenutak da se otvori.
Osoba ste kratkog daha i vaše obrazovanje nije temeljno, mada ste u stanju da brzo i bez velikog napora učite i stičete znanja. Vi se ne zavaravate maštom u vjeri za bolje sutra, niti se kajete za propušteno u prošlosti. Za vas se može reći da živite samo sad tj životom današnjice. Društveni ste, imate mnogo prijatelja i skoro svi vam se dive, pogotovo osobe suprotnog spola.
Ispunjeni ste entuzijazmom, marljivi ste u radu i u stanju ste da dobro ovladate svakim poslom. Ljubav je za vas nešto bez čega ne možete ni jednog trenutka, ali vam se često događa da patite i da svoju patnju nosite u sebi. Ponekad vam vaša velikodušnost donosi velike probleme, naročito kada trebate ubrati plodove svog rada, jer su drugi u stanju da vas iskoriste. Do novca dolazite na veoma lak i brz način, ali ste i lake ruke da ga potrošite.
Tuđe greške nekada i previše opraštate.

TAJNO ZNAČENJE BROJA 4
Vi ste osoba koja se posebno odlikuje snalažljivošću i brzim reagiranjem u svakoj situaciji. Brzo donosite odluke ali rijetko vam se događa da pogriješite ili da se kasnije kajete. Vaš praktični duh, melodičnost i logičnost, svaku ideju, bila ona tuđa ili vaša, brzo ostvari i iskoristi, što vam donosi veliki broj zavidljivaca i neprijatelja. Za vas se ne može reći da izbjegavate svoje dužnosti i obaveze, i u svom radu ste vrlo ozbiljni, ne trpite površnost i u tome je vaša veličina. Kako svakom poslu prilazite s punom odgovornošću, često vam se događa da i slobodno vrijeme koristite za ispunjenje svojih radnih zadataka, pa vam je život i ponekad služben, te vas to čini nezadovoljnom i poprilično nedruštvenom osobom. U ljubavi ste iskreni i vijerni i život vam se odvija između porodice radnih obaveza na kojima gradite temelje za lijepšu i bolju budućnost. Za vas je i život jedan od poslova u nizu i jedini slobodan put za vas jeste out nagore izlaz iz kvadrata što je i simbol vašeg tajnog značenja broja tj. simbol vaše sudbine. Vi ste ljubomorna osoba kod koje se izljevi nježnosti izmijenjuju sa izljevima gnjeva kao nenadani valovi.

TAJNO ZNAČENJE BROJA 5
Vi ste osoba velike energije i temperamenta, živahni, puni duha i oduševljenja. Vaš život je smjela avantura koju vi ne tražite nego je stvarate i puni ste znatiželje, traženja nečeg izuzetnog, nesvakidašnjeg a u sve to ulazite krupnim koracima, jer su neprestane promjene u idealnom skladu s vašom sklonošću ka promijenama i raznolikosti. Uvijek se nađete na mjestu na kome se događa nešto zanimljivo i značajno jer vas sve zanima i interesira baš svatko.
Posjedujete veliki dar zapažanja, zdravo rasuđivanja i izvrsno pamčenje. Stalno ste u pokretu i puni ste životnog optimizma težeći ka sve višim i višim sferama slobode duha, u koju duboko vjerujete i koja se mora pronaći i otkriti, pa ste uvijek u vječnoj potrazi. Ljubav je za vas sveta stvar i u stanju ste da cijeli život preodredite ljubavi, što vam se događa često jer se lako i brzo zaljubljujete. U društvu ste rado viđeni jer ste vrlo šarmantan i duhovit govornik koji otvoreno iznosi svoje mišljenje, koje je često originalno i iznenađujuće tako da vam stvara mnoge neprijatelje među onima koji vam zavide. Slava i uspijeh vas očekuju poslje 30-ete godine ali sreće u ljubavi nećete imati jer ste vi osoba koja se naglo zapali, plane i brzo ohladi. Ako budete dosljedan poštovatelj životnih načela, možete doživjeti duboku starost, puni zdravlja i krepkosti.

TAJNO ZNAČENJE BROJA 6
Vi ste osoba čiji je karakter ispunjen humanošću i težnjom ka uzvišenim idealima. Volite prirodu i svijet u kome živite i koji vas okružuje. Za svakog nalazite toplu riječ, ugodan osmijeh, istinoljubivlji ste, puni milosrđa i topline. Omiljeni ste u društvu a posjedujete i velike sklonosti za umjetnost. Osjećajni ste, ranjivi, klonite se svake banalnosti i grubosti, nesebično se žrtvujuči za svoje bližnje, jer vas tuđa bol proganja kao da je vaša, što mnogi iskorištavaju ali vi ste u stanju da sve oprostite. U poslu ste marljivi, uredni...U stjecanju novca nemate mnogo sreće ali vas to ne pogađa suviše jer ste vi osoba kojo novac ne znači mnogo. Volite modu i posjedujete značajan ukus za lijepo i elegantno, pa gdje se god pojavite izazivate pažnju. Mada ste skloni ljubavnim avanturama u koje zapadate bez svoje krivice, vi ste osoba koja nikad ne dovodi u pitanje opstanak svoje porodice i doma, za koje ste vezani čvrstim i neraskidivim vezama. Krhkog ste zdravlja i morate voditi više računa o sebi . Vašom upornošću i istrajnošću vi ste osoba koja će sve svoje probleme riješiti so svoje 35-ete godine.

TAJNO ZRAČENJE BROJA 7
Vi ste osoba koja se ističe svojom smirenošću, misaonošću i iza svega pokušavate otkriti neki dublji smisao jer se ne zadovoljavate površnim sagledavanjem stvari. Povučeni ste, dosta rezervirani, ozbiljni i tihi. U poslu ste metodični, točni a vaše ideje su originalne i rezultat su oštroumnosti i briljantne inteligencije. Ne trpite prosječnost, ravnodušni ste prema osjećajima drugih, pa ste dosta puta veoma usamljeni. Svoje mišljenje iznosite slobodno i bez izmotavanja ste u stanju reči istinu. Za svoj rad zahtijevate priznanje i poštovanje, ali ne u materijalnom smislu jer vama novac ne predstavlja sve u životu. Vaša uloga može biti iscijeliteljska, jer ste u stanju da svojom životnom energijom i optimizmom liječite sebe i druge. Bliski su vam svi mistični, religijski i filozofski sistemi, i često se upuštate u misticizam i sve ono što u sebi krije neke tajne.
Vaše neobično i čudno ponašanje postepeno vas udaljava od ljudi ali vi slušate samo svoj unutrašnji glas jer znate da ste na pravom putu da spoznate sebe i druge.
U ljubavi ste nježni i osjećajni, ali ne i romantični tako da je brak za vas svijet potpuno odvojen od svega, i strogo ga odvajate od svakodnevnog posla i zanimanja. Zbog ovakvog vašeg stava često vam se događa da patite, ali zar ima prave ljubavi bez patnje i boli?

TAJNO ZRAČENJE BROJA 8
Vi ste veoma racionalna osoba, veliki praktičar pun energičnosti, prodorni i istrajni, osoba koja posjeduje izražene organizatorske sposobnosti i veoma ste u marljivi u sticanju novih znanja. Rođeni ste da vodite poslove i upravljate životima drugih ljudi.
Vaša deviza je ''Cilj opravdava sredstvo'' pa vam se često događa da niste omiljeni u društvu, a kada bi svoje sklonosti usmjerili ka prirodnim naukama dogurali bi visoko, samo kada bi imali malo više takta s ljudima.
Niste sanjar i ne patite od pretjerane sentimentalnosti. Velikodušni ste ali tražite da vas se moli i iznuđujete zahvalnosti drugih. Prijateljstva tražite i sklapate samo sa sebi ravnima i često ih iskoristite za svoje poslovne poteze.
U životu vas očekuju veliki uspjesi, ali ćete često doživljavati i vrtoglave i iznenadne padove.
U brak ulazite promišljeno i možda baš zbog toga vam se događa da vam on ne pruža ono što ste vi od njega očekivali. Od svog partnera zahtijevate apsolutnu odanost, kojom se vi ne možete pohvaliti.

TAJNO ZNAČENJE BROJA 9
Vi ste osoba čvrstog karaktera, snažne volje i iznad svega cijenite poštenje. U kontaktu sa drugim ljudima ste iskreni i otvoreni, mrzite ogovaranje i licemjerje, a svaka vrsta lukavstva vam je strana i odbojna. Ogorčeni ste protivnik svakoj prevari i njen ste najstroži sudac.
U druženju s drugima u prvi plan ističete svoje poštenje i od njih zahtijevate to isto. Veliki ste poznavaoc ljudske psihe te vas je teško prevariti. Po prirodi ste sentimentalna osoba i često vam se dogodi da vas iskorištavaju, međutim takvim ljudima to uspijeva samo jedanput i kasnije kada im zatreba prava pomoć, od vas je neće dobiti. Darežljivi ste i svaku bijedu bi htjeli svladati vlastitim snagama ili bar ublažiti. Ogorčeni ste protivnik lijenosti i nerada jer sve ono što posjedujete je stvoreno vašom ogromnom upornošću i marljivim radom.
U svakom poslu koga se prihvatite postižete veliki uspjeh i to možete zahvaliti vašoj velikoj inteligenciji i mašti. Vi ste veoma strastveni i temperamentni, i za vas postoje samo velike ljubavi. Razočarenja vam teško padaju i u stanju ste da vam donekle poremete život.

Eto, to je to... Nadam se da se bar neko zabavio. Ciao!


Image Hosted by ImageShack.us

- 20:34 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 30.04.2006.

...

Znam da pišem u dosta velikim razmacima ali mislim da je bolje to nego da svaki dan švrljam nešto glupo i da stavljam postove samo onako i nikome ne ostavljam komentare zbog nedostatka vrimena, pa sam sad odlučila lipo napisati post kad mi je dopušteno da idem na net i kad imam vrimena svim ljudima koje čitam ostavljati komentare. I tako... Neću pisati da sam u depri ni ništa takvo jer bi mi bilo bolje da malo svjetlije gledam na svijet ionako je bolje da ne žalim zbog gluposti tj. zbog nekih ljudi koji to uopće nisu zaslužili. Odlučila sam ne sekirati se za ništa. Imam bar neke razloge da budem sritnija, evo brzo je lito, završit će škola a to vjerojatno svi očekuju, i onda dolazi sve lipo što donosi lito. Istina je da se u lito preporodim bez obzira na neke nedostatke ali sam obećala sama sebi da ću i to riješiti i iako mi neki ne viruju uspiti ću u svom naumu (iskreno se nadam). Peti misec je što se tiče škole najgori, sve moraš riješiti tako da uopće nemam vrimena za druge stvari osim za učenje. Bliži se krizma, a fala Bogu bar sam riješila robu (misla sam da ništa neću naći) i tako jedva čekam da prođu sve te ceremonije i da dobijem priliku da si priuštim mp3 i još neke stvarčice. Još kad ne bi grišila koliko grišim, mislim stalno radim neke gluposti za koje se pokajem, istina je da ne cijenim nijedan svoj postupak, pogreška se desi u jednom trenutku i poslije više ne mogu vratiti vrime. Zašto se ne spriječim na vrime?! Baš sam gledala spot ''30 minutes'' od t.A.T.u. osjećan se tako čudno kad ga gledan baš je brrrrr... Stavila bi ga na blog ali mi je u spoju s nekim drugim spotovima pa... ma nema veze..Ok, ok this is enough!!!! Pozdrav svima!
Do slijedećeg posta.


Crestfallen soul
Rest for this night
Love is here, right here
Under my wings....


Once I had a dream...and this is it...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


- 19:40 - Komentari (11) - Isprintaj - #

subota, 22.04.2006.

Finally

Eto, stvarno dugo nisam pisala, pomalo sam i zaboravila na ovaj blog. Možda zato što nemam ništa za reči, ili zato što mi ovaj blog nema više smisla, jednostavno ne znam. I sama se pitam kako to da uopče imam ikakvih komenatara. Trenutno ne mogu točno definirati kako se osjećam, u meni se mješaju razni osjećaji tuge, razočarenja pa čak i sreče. Govorim da mi je život dosadan ali više ne znam ni kako to definirati. Zapravo, shvatila sam jednu stvar a to je da sam ja jedna loša osoba, da loša iako je možda čudno da to govorim za sebe. Jednostvano je tako, vjerojatno neki osjećaj manje vrijednosti, ne znam što mi je poljuljalo samopouzdanje ali istina je da sam se razočarala u dosta osoba, osoba koje sam možda preuveličala, a koje su na kraju ispale kao svi drugi, svi licemjeri i dvolični uključujuči i mene samu jer sam i ja nekad takva. Ne ponosim se zbog toga ali to te jednostavno ponese. Imam najbolju frendicu, sumnjam u nju, a možda ne bi trebala, ali sumnja me muči, trga ali razotkriti je ne mogu. Baš sam pročitala tu knjigu ''Ženski bullying'' i shvatila da je svugdi isto. Prijateljice muče jedna drugu, ponižavaju ih, ove pate za popularnošću pa postaju sluškinje tzv. popularnim djevojkama da bi i same takve postale i tek na kraju spoznaju da su pogriješile. To je grozno, ja nikad, nikad nisam patila za popularnošću niti sam bila popularna, oduvijek sam bila u sredini, netko koga se nitko naročito ne bi sjetio, zapravo netko nevidljiv. Oduvijek s malo prijatelja a i od tih malo još manje onih pravih. Ne znam što da mislim, što da radim, a ni što da pišem. Ja, nepopravljiva romantičarka koja sanja o pravoj ljubavi koja neće doči nikad, nikad... jer na ovom svijetu to više ne postoji, svi su isti, ili su materijalisti ili te žele iskoristiti, gadu mi se, ponekad se pitam može li veza uopće opstati bez sexa i sve me više plaši odgovor koji sama znam a to je NE. I to me virujte mi baš pogađa jer mislim da više ne moreš naći nekog 'ko je drugačiji... nekog ko zna cijentiti i druge stvari i uživati u drugim stvarima jer ja bar virujem da ima i drugih stvari u vezi u kojima moreš uživati a ne samo sex, što vi mislite? Potpuno skrenuh s teme ali nema veze... Ciao

- 21:59 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 12.04.2006.

Evo trenutno sam na informatici pa odlučih napisati jedan post pošto neću moći doma zbog prevelikog računa, ustvari ne znam što bi napisala, eto čula sam se Attilom tj. poslala sam mu mail i on odgovorija. Ono, ništa posebno kao i obično... eto zadnji dan škole prije praznika, želim da se nauživate jer i ja ću nastojati koliko bude moguće... Sretan Uskrs svima i do slijedećeg pisanja (iskreno se nadam da će to biti uskoro.... :)

- 16:54 - Komentari (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.04.2006.

Nikad nisam znala kako da počnem neki post pa tako ni sad. Uvijek sam mrzila početke, bilo u sastavima, bilo u pjesmama, a kad bih jednom počela ne bi mogla stati pisati, pa tako vjerojatno i sad. Kod mene je kao i uvijek sve isto, škola je u redu nemam nijednog aša, i to je baš olakšavajuća spoznaja, uz to danas nisam imala a ni sutra nemam nastavu, pa tako imam produženi vikend ;) Zbog natjecanja ( gastro ili tako nešto) uglavnom. Sad čitam neku knjigu ''Ženski bullying'' od Rachel Simmons, o agresiji među djevojkama, onako zanimljiva knjiga a i poučna, pošto zasad nemam ništa za lektiru. Sad bi kao na red trebala doći knjiga ''Smrt Smail-age Čengića'' ali svi su se pobunili pa je tako profesorica rekla da će razmisliti još oće li nam to dati, ja se iskreno nadam da neće. Mrzim te priče napisane u pjevanjima i još se ništa ne može skužiti. Ma dobro... izvukla sam od Attile njegovu e-mail adresu, naravno ženska taktika. Pa tako možda mu i nešto i pošaljem kad već on meni ni. Prošlu subotu sam bila u Kninu sa zborom, sve je bilo dobro osim društva, ne želim ih sad vrijeđati dobri su oni, ali imaju drugačije stavove nego ja pa se u nekim stvarima ne slažemo. Recimo najviše što se tiće glazbe, ja njima, priznajem malo serem zbog glazbe koju slušaju, ali dobro pritrpjela sam i slušala Severinu cijelim putem a oni mi još kažu da bi trebala poštovati njihove ukuse, a da li su se zapitali je li oni poštuju moj izbor? Njih bar većina ljudi prihvača i niko im neće srati zbog glazbe koju slušaju, dok su metalci napadani na svakom koraku, a dobro neću uvik o tome, mislim da bi bilo dosta...

Dreamers come and go
But a dream's forever
Freedom for all minds
Let us go together
Neverending ways
Got to roam forever
Always carry on...

- 21:03 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2006.

U postu povratka, damned angel,je napisala kako je damned zato jer joj se događaju čudne stvari. Ne znam sad na koji način čudne ali meni se isto događaju pa nekad pomislim da gubim razum. Vjerojatno se svakome od vas dogodilo da čujete telefon koji uopće ne zvoni, poruku koja uopće ni došla... itd. Dobro, to ti se dogodi jedan, dva put pa aj ne badivaš to, al' kad ti se to događa gotovo svakodnevno (ka i meni) malo se i zabrineš. Npr, nedavno sam jasno čula kako me brat zove ''Anđela, Anđela...'' Ja dođem u sobu, pitam ga što me zva, on me gleda a izraz lica ono 'ko te zva?!' Ja: sigurno me nisi zva? On: Ne, 100 %. Dobro ja pođem i zaboravim na to. Već sam se navikla na takve stvari, ali ovo što mi se desilo nikidan, tooo... ja ležin u krevetu i ka i obično čitam, mobitel kraj mene na stoliću, odjedanput vidim da mi mobitel titra ono kao da se svitlo pali-gasi, ja se okrenem i ništa, opet se okrenem i počnem čitati i ponovi se ista stvar, opet se naglo okrenem i ništa, i tako 5-6 puti. Poslije to nisam mogla trpiti pa sam ugasila svitlo i legla, i opet zatvorenih očiju osjetim ka' da mi nešto titra. Nemate pojma kako me strah bilo, tako banalana stvar, a... Prvo pomislim da gubim razum, pa onda da me neki duhovi opsjedaju, Bože ja nisam noramalna, eto stvarno mislim da sam čudna osoba, jako čudna. Inače vjerujem u spirtualno odnosno duhovno, al' to ti je ono, takve stvari se ne događaju meni. Ne znam što da više mislim, kad sam to rekla frendicama, sestri one samo to ti je od čitanja. Ali bilo je tako stvarno, ne mogu opisati... tako stvarno. Dobro, dosta o tome... pozdrav ;)

Image Hosted by ImageShack.us

- 16:15 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 29.03.2006.

spring has come ;)

Nisam imala vrimena da pišem, oprostite,a ni da komentiram, oprostite i na tome. wave
Pa eto osjećam se bolje, znate, proljeće, ovi lipi dani, pozitivna energija, napokon nema više zime, one kiše, one depre.... ah, dobro.... nightwish, jedva čekam povratak, novi vokal i sve to... a lito... živim za lito.... pozdrav svima.......................... I'm happy!!!! I'm so in love!!!
Malo sam zapostavila ovaj blog, pa, možda ga malo uredim. No, dobro kao što sam već napisala zbog škole i drugih obaveza sam prezauzeta pa tako... Nadam se da će u lito biti malo više postova, hehe...

- 20:49 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

....about me...

 • ...About me...

  ~Nick: Angelis
  ~Date & place of birth: 12. 01. 1990, Zadar
  ~Location: Bibinje
  ~Fav music: Gothic, symphonic & power metal
  with exception called t.A.T.u.

  ~Contact me:
  ever.dreamer@yahoo.com


  ~NIGHTWISH~

  *MEMBERS:

  Tuomas Holopainen

  Image Hosted by ImageShack.us

  Emppu Vuorinen

  Image Hosted by ImageShack.us

  Marco Hietala

  Image Hosted by ImageShack.us

  Jukka Nevalainen

  Image Hosted by ImageShack.us

  Ex vocal:

  Tarja Turunen

  Image Hosted by ImageShack.us


  *ALBUMS:

  ~Angels fall first
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~Oceanborn
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~Wishmaster
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~Century Child
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~Once
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~Over the hills and far away
  Image Hosted by ImageShack.us


  *DVDs:
  ~From wishes to eternity
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~End of innocence
  Image Hosted by ImageShack.us

  ~End of an era
  Image Hosted by ImageShack.us


  ~Ever Dream~

  Ever felt away with me.
  Just once that all I need.
  Entwined in finding you one day.
  Ever felt away without me,
  my love it lies so deep
  ever dream of me...

  Would you do it with me,
  heal the scars and change the stars?
  Would you do it for me,
  turn loose the heaven within?
  I'd take you away, castaway
  on a lonely day. Bosom for a
  teary cheek. My song can but
  borrow your grace.

  Ever felt away with me.
  Just once that all I need.
  Entwined in finding you one day.
  Ever felt away without me,
  my love it lies so deep
  ever dream of me...

  Come out, come out wherever you are
  So lost in your sea
  Give in, give in for my touch, for my taste
  for my lust.

  Ever felt away...

  Your beauty cascaded on me
  In this white night fantasy!

  Dream of me!!!

  Ever felt away...

Nice blogs...

§§§Death Made me an Artist§§§

 • Image Hosted by ImageShack.us

  Image Hosted by ImageShack.us

  I feel so cold inside
  Sorrow has frozen my mind...


  Image Hosted by ImageShack.us

  *No sympathy
  No eternity
  One light for each undeserved tear...


  Image Hosted by ImageShack.us

  *Waiting for tomorrow
  For a little ray of light
  Waiting for tomorrow
  Just to see your smile again
  Take away my sorrow from a blistered
  Heart of mine
  Where are you now, if you are there-anywhere...


  Image Hosted by ImageShack.us

  Favourite show

  Image Hosted by ImageShack.us

  -Bands-

  Within Temptation

Songs...

 • ¤ You ¤

  The words have been drained from this pencil
  Sweet words that I want to give you
  And I can't sleep
  I need to tell you

  Goodnight...

  When we're together, I feel perfect
  When I'm pulled away from you, I fall apart
  All you say is sacred to me
  Your eyes are so blue
  I can't look away
  As we lay in the stillness
  You whisper to me:

  ''Amy, marry me
  Promise you'll stay with me''
  Oh you don't have to ask me
  You know you're all that I live for
  You know I'd die just to hold you
  Stay with you
  Somehow I'll show you
  That you are my night sky
  I've always been right behind you
  Now I'll always be right beside you

  So many nights I cried myself to sleep
  Now that you love me, I love myself
  I never thought I would say this
  I never thought there'd be
  You...

  By: Evanescence

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se