SVe tO TrEbA u LoST

ponedjeljak, 02.10.2006.

DABOGDA TE VODA ODNIJELA

Image Hosted by ImageShack.us
Nekad treba slušati vlastitu intuiciju..Ma ne nekad neg uvijek.. ali dobro.
Dragi i ja se dogovorili gledat Ženu iz Vode od M. Night Shymalana i to još prije tjedan dana ali te nedjelje nam se nije dalo pa je pao dogovor u ponedjeljak.. ali onda se meni nije dalo,, pa u srijedu ,pa se njemu nije dalo i onda konačno prošli petak orilo gorilo idemo to gledat.. mada se meni nije baš dalo ali dobro.. I tak karte rezervirali prek neta i otišli konačno odgledat film slavnog Shyamalana koji me oduševio Šestim Čulom, Znakovima i Neuništivim.. brijem da se tak zove s Samuelom Jacksonom i Bruce Willisom..

Apropo znakova, bilo ih je posvuda da taj film možda nije nekaj tak super kak sam zamišljala jer sam samo imala predodžbu o filmu kroz foršpan,, onaj kratki o nekom bazenu pa neki domar pa pita:Kolko vas ima, pa spooky muzika pa dobar poster tako da nisam obraćala pažnju na warning signs iliti kritike tipa: average rating 4.3 out of 10( and boy were they generous there!) ,

"Žena iz Vode nas nagoni da vjerujemo u moč mitova. Međutim najveći izazov je preživjeti dosadu Shyamalanove podivljale kreativnosti.Ono što je trebalo biti maštovito pripovjedanje bajke je ispalo kazna za publiku." (www.rottentomatoes.com)

Moj dragi i ja imamo dogovor, jedan film bira on drugi ja,, ovaj put je red bio na njega,,, mada se i meni to gledalo i tako mi sjeli da uživamo u 150 min kolko traje taj film.
U početku je bilo zanimljivo ; neka vodena nimfa izroni iz bazena usred apartmanskog kompleksa u Philladelphiji i upozna se s domarom koji joj treba pomoć da se vrati natrag u svoj Plavi Svijet a ono kaj ju može u tom spriječiti je neki kao vuk, pas, dingo pitaj isusa boga kaj je to uglavnom ima travnjak na leđima tak da se ( pazi ovo) nemre vidit osim ak mu se ne pogleda u crvene oči i to samo po noći ..ma daj poštedi me.. Tu sam već počela sumnjati da je film onak malo sranje, ali još sam imala nade da bu sve dobro...
E onda je ispalo da taj domar treba angažirati maltene pol stanara iz tog apartmanskog kompleksa da toj nimfi pomognu,( postaje sve veće sranje) i oni bez ikakvog pogovora, pitanja sumnje na to pristaju jer je sasvim normalno da vodene nimfe i psi sa travnjakom na leđima koji ih ubijaju i neki orao koji tu nimfu treba odvest u njen svijet( aj mi reci logiku kakve veze orao ima sa nimfom koja živi u vodenom svijetu... hello? orao , ptica, nebo, VODENI svijet, ptica nema logike al dobro ovo je kao bajka pa ajde..) postoje i da svivjerujemo u njih! Ili kad domar zaroni po neko ljekovito blato koje se nalazi u bazenu tj kroz šaht se uđe u neku sobu di ta nimfa bivstvuje i onda ispada da može držat dah brat bratu 10 minuta.. pa onaj lik iz Velikog Plavetnila je kurac od ovce naspram njega! Sranje se pretvara u ogromnu konstipaciju, bez ikakvog izlaza ali dovslovno.. muka mi je već lagano bilo..

I kad je meni dosadno kad gledam film obraćam pažnju na detalje u filmu da mi vrijeme brže prođe i onda sam to vidjela.. ne bi vjerovali ali na filmu se vidi mikrofon u nekim scenama,
da da iznad glave od tog lika domara, i to par puta,, jel to sad namjerno kao da skužimo da se radi o filmu ili slučajno jer i sam režiser je shvatio da je film turbo mega super sranje na kvadrat pa mu se nije dalo provjeravati sve scene u filmu.. brijem da je ovo drugo.. e da još jedna napomena mog zapažanja filma.. jedan od likova u filmu ima 13 plavih i 12 bijelih pruga na majici.. to je recimo bila zanimljiva obzervacija..
Obično ne idem na WC kad sam u kinu neg pokušavam nekak izdržat do kraja da ne propustim niš ali ovaj put sam se s guštom digla i otišla.. samo da mi vrijeme prođe.. Kad sam se vratila dragi me pital dal želim znat kaj se zbiva na kaj sam odgovorila da me samo zanima kad ovo smeće završava.. palila sam mobitel da vidim kolko je sati , bolilo me dupe samo sam htjela da dođe taj orao i da je odnese u pizdu materinu i da napokon vidim odjavnu špicu...

I konačno je do toga došlo.. kraj, spas, ..apsolutno najgori film koji sam gledala ove godine ako ne i u zadnjih par godina,, a gledala sam Slagalicu Straha 2 ( zaobiđite taj film) i Miami Vice i to tjedan dana prije ovog koji je apsolutni provod u jebenom luna parku u usporedbi s ovim filmom..
Sad je na mene red da biram film hehehe e jadni moj dečko,, ne gine mu romantična komedija muahahahahah


Image Hosted by ImageShack.us
ako ne želite ovak zgledat,, tj ko jeleni kad im uperiš duga svijetla u facu,,avoid this movie at all costsmijeh
- 10:25 - Aj pljuni (12) - Uokviri si na zidu - #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se