< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (4)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (9)
Travanj 2006 (6)
Ožujak 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


ComEnTaRi Da/Ne

O Meni

Ime: Ana-Marija
Rođena:05.05.
Škola: trgovačka(smjer komercijalist)
Slušam:RAP, R'n'B i techno( i neke podvrste techna)
Volim: MARKA ŠELIĆA(MARČELO), hip-hop kulturu, rapere, frendice i frendove, jednog dečka(ajd dobro ne baš samo jednog),more, muziku,MSN,peseke,svađati se, tulume do jutra, dj-e i sve vezano s njima i dj-ingom, motore, nabrijane aute, iči na kafu....

Linkovi

Anchy
AnaMarija
Beogradjanka
Bero
Blacka_Label
Bljestavilo
Chupawa Malena
Dinek <3
Jeca
<
law-boys
Malecka <3
Mario
Martina
masai mara
Matea
Mia
Mirna
Nice_Boy
Selma
Tina
Truba
The Playa
U3ne Friends
X-Thug a.k.a MC Pepeljara


Marcelo Defacto
Connect
FM JAM
Elemental
Hip-HopBase
Raplection
YouTube
MySpace

subota, 23.06.2007.

"Slušam tvoga srca otkucaje, nema niko ko me tolko zna, jer tebi pripadam, ti otvoriš me, tebi pripadam, ne reci mi ne".

O Bože fala ti kaj si stvori Marka...to je bila moja prva pomisao kad sam vidla Marčela na stageu.
O da da, bio je to petak koji ću pamtiti cijeli svoi život. Martina i ja smo krenule od doma u 9, vozili su nas moji starci naravno. Dopli mi tam i meni mater daje pare i iza mene prolazi Target, meni novci ispali, Martina mi se smije, a ja se počela tresti. Mislim da malo vas zna kakav je to osječai, jer malo vas ima neku osobu koja mu je poticaj za sve, idol, najveća ljubav, ma sve sve, netko za koga živite. Pa eto morala sam se malo smiriti i mi smo sjele pored Aquariusa na neko drvo i pričale. Zvao me Franko i reko da nema prijevoza i da nebu došo, i ja sam mu rekla da ću mu to zapamtiti do kraja života i da nemrem ući unutra jer nisam psihićki stabilna, no on se smijo sam. No doro, Marko je isprobavao majk i ja sam se naravno počela plakati, nazvala me moja bebica ( Martinica moa) i ona je čula Marka. Ona nažalost nije mogla ići jer je profesorica iz naše škole zvala njenu mamu i neš srala i onda je Martina bila u kazni. Al nea veze.No da nastavim priću dalje, pored nas na drvetu su sjeli neki lepi dečki i mi sjedimo, mi slušamo njihovu spiku, oni našu i jednom dečku padne neka odvratna velika buba na majicu i dečko ne konta, a Martina i ja počele trčati...FUJ MRZIM BUBE, SVE VRSTE. Ne vidim ćemu koristi od njih, samo plaše ljude. No doro, Martinu je onda uhvatila panika od drveća, i mi smo još pola sata morale hodati tam di nema drveća na Jarunu, a to je stvarno rijetko. No doro idemo mi da ćemo ući i naravno svaki izlazak ti neko mora pokvariti, al to je uvijek tak, i sad je bilo, vidli smo jednu osobu koju nismo željele vidit, ali ja sam rekla da mi neće takva budala upropastiti ono što čekam već 2 godine, i mi išle uć. I onda je Martina meni počela radit scenu i rekla da moramo pričekat dok još neko ne uđe. Mislim ak ideš ući ideš, nije bitno oće neko ući prije tebe ili ne. Ali to je naravno jer moja Martina nema OSOBNU, i zgleda puno mlađe, što kod mene nie problem, jer meni niko ne vjeruju da iam godina kolko iam , jer zgledam starije. Ali Martina, dai ubuduće ponesi osobnu, jer ja inaće ne bum s tobom išla van. No ajde doro kupili mi karte i ušli. Nakon što smo malo čekali počeli su repat Dječaci, to su jedni dečki iz Splita. E kako su dečki ludi, ma 300 na sat. Opičeni, a pjesme su im ful lude. No doro oni otpjevali nekolko pjesama i došo na stage prvo Ministar Lingvista, a iza njega MARKO. I tak bilo je savršeno. Mislim ja vam nemrme opisat to... to moraš doživiti. Marko ima jako ljepog DJ-a koji full slići na Frenkia i jako dobro zna radit svoi posao. No uglavnom sve super bilo. Trebai smo prvo ić doma u 1, a na kraju smo ostali do 15 do 2. Ah šta češ, dobra je moja keva. Eto to bi bilo sve o koncertu. Jedva čekam da se to ponovi.Eto ostvarila mi se najveća želja, i stvarno mie bilo prekrasno. Sljedeći put smo u prvom redu i moram se upoznat s Markom. Skoro sve sam snimila na fotić...

Eto to bi bilo sve..budem uskoro napisala novi post. Ljudi pis!
Ana aka Marčela!

- 11:03 - cOmEnTiRaJ... SaMo(10) - pRiNtAj - #

četvrtak, 07.06.2007.

"I prva velika ljubav, neočekivana sila, kao na platnu filma idila, što daje snagu i krila, po prvi put voljela, držala oblake u rukama..."

Eo nakon dugog vremena ja se sjetila napisati novi post. No kai da vam kažem nemam baš inspiracije.Malo sam umorna pd svega, baš bi mi trebao jedan poduži odmor. Još samo malo više od tjedan dana i napokon ćemo biti slobodni. Al čoeče treba izdržat još tih tjedan dana. No doro...izdržat ću ja to...

Napokon su prošli i ti nacionalni ispiti. Recimo da sam to doro odradila...pao mie kamen sa srca odma, lakše dišem, neam nočne more po noći od toga..

Danas smo moa MARTINA i ja išle malo u kino. Gledale smo "Kako ja kažem"!. Film je super, barem meni, a mislim da je i Martini bio dobar. A nekai smo skontale nas dve...kam god dođemo i kam god da idemo, nas nekai prati, nekai kai je stalno povezano s nama. Martina ako ovo čitaš, znat ćeš o čem pričam draga moa. Ja sam stvarno sretna kai iam moju Martinicu...ja nju tako volim. Mi se poznajemo manje od 1 godine, al ja iam filng da ju znam od kad sam se rodila. Mi smo ful povezane, kužimo se a da nemoramo ni pričati, ful smo slične skoro po svemu, volimo iste stvari, mrzimo iste stvari, ma ima toga puno.MARTINA VOLI TE MAMA PUNOOOOOO!!!

Eh još samo 14 dana do MARKOVOG KONCERTA. Ajmeee...e ja sam luda, ja nemrem prestat pričat o tome. Pisali smo zadaćnicu iz hrvatskog i bile su 3 teme, jedna od njih je bila i "Ništa mi neće ovaj dan pokvariti", i ja sam naravno tu temu izabrala i napisala sam dobre 3 stranice o hip-hopu, rapu i naravno Marku i koncertu koi će se održati.Tak sam bila ponosna na sebe, baš me onak uhvatilo nekai i nisam mogla prestat pisat.

Pred vama se nalazi još jedan (drugi po redu) glazbeno-scenski događaj pod radnim nazivom Dugave Open Air Festival. Datum održavanja festivala je 9. lipnja od 12:00 do 00:00 sati. Kao i prošle godine Novozagrebački kvart Dugave ugostit će sam vrh domaće urbane scene, ali ovaj put i inozemstva.
Ulaz na festival je i ove godine besplatan i nalazi se na istom mjestu - u parku iza Osnovne škole Dugave.
Nastupaju:
Atheist Rap (Srbija) - vodeći punk-rock bend na prostorima bivše ex-Yu, koji će vas osvojiti svojim šaljivim ali i ozbiljnim tekstovima, prepoznatljivim punk-rock riffovima i prepoznatljivim vojvođanskim naglaskom.
Frenkie (BiH) - talentirani mladić iz Tuzle koji dolazi promovirati svoj novi hip-hop album koji će se uskoro naći u prodaji! Frenkie dolazi u pratnji DJ Soula, nabrijan do bola.
Zadruga (Zabok) - legendarni Kreš s ekipom i motornom pilom pokazat će vam da je grad Zabok poznat i po dobrom starom zagorskom rocku, a ne samo po tvornici tepiha.
DJ Frx (Radio 101) - rezident festivala, zabavljat će vas na gramofonima, puštajući najnovije hitove klupske i urbane scene.
Erotic Biljan & His Heretics (Zagreb) - dok iščekujemo njihov dugoočekivani album prvijenac, sa starim znancima družit ćemo se i ove godine.
Connect (Zaprešić) - također dolaze promovirati svoj studijski prvijenac.
Pure Stems Pack (Zagreb) - legendarni Brus (ali ne Lee) dolazi nam iz Gajnica i pokazat će nam kako se to radi na poznati hard-core način u režiji potonjeg i njegovih gajničkih mališana.
The Ramones Performing Group (Križevci) - iako su nas trojica legendarnih The Ramonesa zauvijek napustili, momci iz Križevaca nam ne žele dozvoliti da ih zaboravimo.
Ruiz (Zagreb) - ljubitelji Queens Of The Stone Agea, Nirvane, Soundgardena, Black Sabbatha i sličnih bendova doći će na svoje.
I ove godine se nastavlja suradnja sa ZG graffiterima, skaterima i bikerima pa se vas pozivaju da slobodno dođete i pokažete svoje vještine (rampa osigurana).
U slučaju kiše festival se ne odgađa!
Evo sad ste obavješteni i za to. Tako da ne prigovarate...Ja jedva čekam, onak FRENKIE, CONNECT...ahhhh...cerek.

Eo ljudovi i ljudice to bi bilo sve. Javila bum vam kak je bilo u Dugavama.Sigurna sam da budem uživala...
Sve vas ljubim, a moju MARTINU NAJVIŠE......... MARČELA!
Pis!

- 23:12 - cOmEnTiRaJ... SaMo(9) - pRiNtAj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>